- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15312 üzenetére
Na itt vagyok!
Az Xposed nem megy V2-n se, csak nekem.Az a baj vele, hogy a téma módosításokat nem engedi, mert összeveszik a systemui-val. Na már most, ha valaki használta már az xposedet, az tudja, hogy szinte a 90%-a a témamotort használja.
Nem írom azt, hogy dolgozom rajta, mert más foglalkoztat engem. Akkor fogom nyilvánosságra hozni, ha megoldottam, de jelenleg nem csinálom.
A B852-general-ra a V2-t nagy szerencséd van, mert mindjárt kipróbálom. Jelenleg nandroid backup megy.
Ha kész megírom.
Viszont a készülék ID-je legyen meg neked. Sőt másnak is. *#*#1357946#*#* ezt írd be, és a számot jegyezd fel valami biztonságos helyre. Ez azért kell, mert ha véletlenül lezárul a bootloader, és a teló is elalszik közben, akkor ez a mentő angyal.
Volt már rootolva a telefonod? Nyitott a Bootloader?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest