Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sinak

tag

Hali

Csak pár hiba amit ezalatt a pár nap alatt tapasztaltam. Remélem fogják javítani.

- YouTube kép befagy a hang továbbmegy (Médiatároló és YouTube Adat törlés és újraindítás után is)
    - Mobiladatkapcsolat és forgalom csak bekapcsolt PINkódkérés esetén megy (legalábbis nálam)
    - Mailszolgáltatások (Gmail, Inbox, Exchange) össze vissza értesítenek, leginkább akkor amikor felébresztem a kijelzőt. Ilyenkor kapom meg a korábbi akár 30-60 percel ezelőtti vagy régebbi mailek értesítéseit (védetté vannak téve, tehát mennie kellene az értesítésnek)
    - Facebook üzenet értesítései ugyanezek. PC-n már elolvasom az üzenetet és órákkal később egyszercsak a mobilon bejelez a korábban már olvasott üzenetértesítés.
    - Bejövő híváskor van hogy jobra balra simítással kell fogadni vagy elutasítani a hívást, van, hogy koppintással. Ugyan annál a kontaktnál is különbözik a fogadási mód.
    - Hívásrögzítő appok (pl. Total Recall - megvásárolt) nem működnek rendesen. Ha kilövöm a futó alkalmazások közül nem marad a háttérben futó láthatatlan taskként és nem rögzít. Ez a 3.0-nál működött. Csak akkor rögzít ha folyamatosan nyitva van a főalkalmazás ablaka.

Nekem már a 3.0 is lejött előre béta állapotban. Az ehhez képest már bétaként is szinte tökéletes volt.
    Sajna késő bánat, ha előre sejtem, hogy ez a béta ellentétben a korábbival ennyire sok hibát tartalmaz akkor fel sem rakom. Nagyon várom, a végleges, hátha az már jó lesz, de ha nem akkor jöhetne már a Rollback :)

Ja természetesen volt Wipe is, már felrakás óta többször is, de minden hiba maradt :(

Új hozzászólás Aktív témák