- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
fornettisuti #19495 üzenetére
"Az jo valamire ha a szervizmenubol inditok visszaallitast?"
Annál nincs jobb megoldás a full wipera. Ha az se segít, akkor valszeg a kínai rom vs. Google Play probléma áll fenn. Le kéne szedned azt a romot manuálisan amit legutóbb OTA-n frissített a rendszer. Ezután kicsomagolod a tömörített filet és a benne található dload mappát (a benne található rommal együtt) felmásolod a külső memkarira. Ezután csinálsz egy három gombos telepítést. -
fornettisuti
veterán
Megcsinaltam a sima visszaallitast, megjelent az uj 4.4 felulet. (Visszaallitas elott a kitkat belson a regi felulet jelent meg)
Google fiok hozzaadasig eljutottam, pillanatra bejon a play aztan el is szall az ismert hibauzenettel.
Az jo valamire ha a szervizmenubol inditok visszaallitast? -
Kopaka
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a bajom hogy bármilyen képet szedek le és próbálom háttérnek beállitani...egyszerűen kőrbe kell vágnom!!! Ez ellen nem lehet tenni valamit mert nagyon-nagyon idegesítő,.
Köszönöm -
duvi
nagyúr
válasz
fornettisuti #19492 üzenetére
Először próbáld meg, simán menüből. Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása Itt pipáld be a Belső tároló törlése opciót is. Ha ez nem lenne elég, akkor ITT egy videó a full wipehoz. A fentiek a sima P6 esetében érvényesek. Nálad csak remélhetjük, hogy ezen a téren nincs semmi változtatás.
-
duvi
nagyúr
válasz
fornettisuti #19490 üzenetére
A frissítés után csináltál gyári visszaállítást? Ez most verzió váltás volt, nem csak egy kis patch. Ha nem, akkor mentsél le minden személyes adatot és nyomj neki egy gyári visszaállítást a belső memória törlésével egybekötve. Ráadásul a P6S Kínai piacra készült, ahol alapból nincs Google Play. Ezt utólag szokták feltenni a Kínai romokra.
-
duvi
nagyúr
válasz
fornettisuti #19488 üzenetére
Reméljük, hogy a P6S alatt jobban sikerült megoldani az OTA frissítést!
-
fornettisuti
veterán
válasz
fornettisuti #19487 üzenetére
-
fornettisuti
veterán
P6S news:
Rávettem magam, hogy B128-ről frissítsek B131-re, ami kb 70MB (ez bizony nem KitKat)
ez sejtésem szerint WiFi és Camera dolgokat frissít, ami megértettem a kínai írásból, mert angolul volt írva, lásd kép
Az update tökéletesen végrehajtódott, amit elsőre tapasztaltam, az az indulási animáció.
Már Ascend P6S szöveges animáció, (a W-s logo is modernebb dizájnt kapott -szvsz ez csak P6S tulaj számára ismerős)Aztán, gondoltam nyomok neki egy frissítés keresést és ez lett az eredmény: B202SP03
Ez már egy 700megás jószág, vajon ez lenne a KitKat?
szerk.:
most fogom telepíteni B202SP03-t
update esetében én kivettem a sim-kártyá(ka)t tálcával együtt. -
atiso01
csendes tag
Sziasztok
Mi a különbség b110 és b111 között?
-
borist
tag
Péntek óta nyúzom az 511-et, tetszik. Egy hiba volt, 15 perc google térkép navigáció után kilépett, hogy túlmelegedett a készülék. Tokban volt ugyan, de ment az autóban a klíma, ergo melegszik így is....
-
gabancs
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz
Infranyuszi #19478 üzenetére
Szerintem jelenleg a leggyorsabb külsős: Smart Keyboard Trial és ITT a fizetős verziója, ha megtetszene. Illetve ITT a magyar kiosztás hozzá.
A legokosabb viszont a: SwiftKey Keyboard (mostanában lassú lett szegény, az uccsó patch óta) -
Infranyuszi
aktív tag
Sziasztok!
Nem találom a billentyűzetes hozzászólásokat .. dobna valaki tippet olyan appra, amivel lehet rendesen írni és nem ilyen tetű lassú ? pls
-
icemad
nagyúr
válasz
Tompie #19472 üzenetére
Pl.: hirdetve van egy telefon, mindenféle garanciával, dobozával, csak éppen a dobozon és a garanciajegyen nem az az imei van, mint a telefonon.
Gsm boltban is át akartak már vágni ezzel! Kitöltik a papírt, számlát adnak, garanciajegyet, csak az imei tök más volt a telefonban. Szerencsémre még ott ellenőriztem.
Persze jött a duma, hogy elírtam, több ilyen telefonunk is van, stb. Szóval a boltokkal is érdemes vigyázni. Ha nem nézed meg a helyszínen és kimentél az ajtón, akkor már semmilyen garancia nincs a telefonra, hiszen az imei nem egyezik, bizonyítani nem tudod az igazadat!(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy előfordulhat olyan eset, hogy valóban véletlenül rosszul írta rá az eladó, de ez sem változtat semmin. IMEI-t mindig ellenőrizni kell! Aranyszabály!)
-
Tomacko
őstag
válasz
Tompie #19467 üzenetére
Ha T-mobil-s telefonról van szó, akkor nyugodtan ki dobhatsz minden féle papírt. Ők ha tiltanak, akkor a feloldáshoz egyetlen módon lehet hozzáférni, ha befizeted a hátralékot. Legalábbis ez tavaly évközepén még egészen biztosan így volt. A kapcsolattartónkat kérdeztem meg, aki a T-mobil oldalról a céges dolgainkat rendezi.
-
Tompie
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz
icemad #19470 üzenetére
Január óta olvasom ezt a topicot...azóta ha jól emlékszem 3 olyan hsz-t láttam aki ezzel szívta meg...és ez csak a P6 ascend....és ez csak azok száma akik ismerik ezt a topic-ot és beírták ide. Nem vagyunk eléggé elővigyázatosak....
De hát aztán ha már egy gsm boltosban sem bízhat az ember....
-
icemad
nagyúr
válasz
Tompie #19467 üzenetére
Felejtsd el! 50k körül már lehet venni használt, fekete, független p6-ot. Amin még van 1,5 év gari és dominóban lett véve... Én legalábbis ennyiért árultam, de a kutyának sem kellett. Odaadtam a feleségemnek.
Az ilyen előfizetéses/sufni gsm-es telefonokat felejtsd el. Csak magánszemélytől érdemes venni, aminek megvan minden papírja. (imei ellenőrzés alap vásárlásnál!)
Én már eladtam jópár telefonomat, de olyan hihetetlenül ostoba emberek vették meg, hogy én szégyeltem magam. Az hogy az imei-t nem nézi meg, az egy dolog, de a legtöbb még egy nyamvadt sim kártyát sem hozott magával. Hangszórókat/mikrofonokat senki sem ellenőrizte eddig!Bt-t gps-t sem. 1-2 megnézte a wifit és a kamerát, kész... Ezen megdöbbentem. Én is használtan veszek telefont, de minimum egy hívást elengedek, bt, gps, wifi teszt sem tart sokáig, az imeit sem tart sokáig megnézni. Szóval figyeljetek oda, hogy mit vesztek!
-
duvi
nagyúr
válasz
Tompie #19467 üzenetére
"Ha esetleg mégis tiltanák akkor azzal a papírral a kezemben elvileg pik pak visszaállítja a szolgáltató?" Soha
A szolgáltatónak kára keletkezne ebből. Ki fizetné ki a hátralékot neki
Hűséggel vásárolt telót csak rokonságtól vagy legjobb cimborádtól vegyél (azt is csak akkor, ha nagyon nincs más megoldásod).
-
Tompie
őstag
Érdemes megvenni olyan alig használt telefont ami előfizetéssel lett véve és a vevő eladja, szolgáltató garanciával együtt illetve letiltás ellen is lepapírozzuk. Ha esetleg mégis tiltanák akkor azzal a papírral a kezemben elvileg pik pak visszaállítja a szolgáltató? vagy inkább az ilyen készülékek még ebben a formában is hanyagolandók?
Köszönöm -
atiso01
csendes tag
Sziasztok
Ha még nem tettem fel a kitkat frissítést(b510) akkor dload mappa másolással mehet fel a régebbi b százas rendszerekre a b511?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #19459 üzenetére
Ha 2 karakter lenne nem is lenne gond de így elfoglalja az egész status bart teljesen.
-
mrgold
tag
Sziasztok! A zenelejátszók 100db felett is lejátszanak albumból?
- Poweramp Music Player ?
- PlayerPro Music Player ?
Köszi. -
Mp3Pintyo
aktív tag
B511 megjelent felül a Status baron a szolgáltató neve. Hogy a fenébe lehet lekapcsolni
Sajnos az Xposed nem fut rendesen ezért az XBlast sem használható
Köszi! -
AMILO1510
csendes tag
Sziasztok egy hete nekem is van ilyen telom 510rommal vettem! Olvasgatom a forumot és lenne pár kérdésem!Ahogy értelmezem Rootolás nlkül is lecserélhetem 511re?? Érs a garancia nem vész el?? Elöre köszönöm a segitséget!! Ja és honnét tudom letölteni?
-
satee76
aktív tag
válasz
shifty85 #19427 üzenetére
Kicsit bővült a játék lista amik a P6-on elfutnak minden gond nélkül:
A GT2 meg az Airborne 0 grafikával éppenhogy reccegve fut.
Maradjunk annyiban, hogy ezek a gamák kompatibilisek a p6-al.
James67:
Teljesen hektikusak és kiszámíthatatlanok ezek a hibák, de tény hogy sokaknál fennáll.
Nekem a GPS általában mükszik de nagyon lassan pozícionál be, a Wifi néha megszakad, de nem hisztizek, kb 3 másodperc kikapcs bekapcs és jó. -
geotom
tag
No feltettem a b511-et, minden remekül működik, csak pár észrevétel:
1-ne zavarj mód hiába van ütemezve 22-07 időszakra, napközben sem jelez
sms,e-mail, hívás sőt az éresítő led sem villog, pedig be van kapcsolva.
2-a navibár itt is eltüntethető a mókolás nélküli megoldással?
Üdv Tom -
tamas.varga5
tag
Ha valakinek lenne vagy tud olyat akinek van törött,bontásra váró P6-os telefonja,kérem értesítsen. Szükségem lenne egy alaplapi panelre,mivel decemberben egy sim csere alkalmával kifordult egy érintkező láb a foglalatból,azóta egy szolgáltató kártyáját sem ismeri fel. Köszi előre is!
-
James67
aktív tag
Készülök venni egy P6-ot, de olvasgatom itt a fórumon hogy gondok vannak a wifivel és a gps-el. Ezek mennyire valós, illetve komoly problémát okozó gondok? Ezek miatt mondjak le a vásárlásról? (Szemezek a G2-vel is de ott viszont riaszt, hogy nincs memo kártya bővítés, és a szabadon felhasználható tárhely kb. 10 giga, no meg drágább is.)
-
vaskoeva
újonc
válasz
tamas.varga5 #19417 üzenetére
Köszi, akkor így tárgytalan, én is sokat használom a GPS-t.
-
Caaabi
senior tag
Köszönöm a segítséged! Már csak találni kell egy jó állapotú, megbízható feketét itt hardverapron, vagy megvesszük neki az újat. Árukeresőbe beírtam 72780 tól indul az új ára. A vipphone-t néztem ki egyelőre, valakinek esetleg pozitív vagy negatív tapasztalata velük kapcsolatban? Esetleg más bolt amit ajánlani tudtok, vagy valakinek eladó fekete független?
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #19439 üzenetére
Csak nehogy megbánd az alu tokot. Nem lesz térerőd.
-
racerx
őstag
válasz
fornettisuti #19439 üzenetére
Nincs. Védelem szempontjából az a legjobb. De ez vékonyabb, és nem vesz le annyit a szépségéből.
-
icemad
nagyúr
válasz
geotom #19432 üzenetére
Unroot nem kell.
3 gombossal tedd fel az 511-et, utána gyári beállítások visszaállítása! (Minden törlődni fog, de ha nem így csinálod, akkor inkább el se kezd, mert csak szopóroller lesz utána. Titanium backup és hasonlók sem ajánlottak, sok szemetet visszapakolnak, amitől behülyül a telefon... A legjobb teljesen tiszta lappal kezdeni.)
Ha a gyorsindítók alatt a wifi, bt, gps kapcsolókat érted, amiket felülről húzol le, akkor azok megmaradnak. (Ha visszatérsz b132-re, akkor nem! Újra mókolni kell!)
-
törölt tag
válasz
Newlachka #19433 üzenetére
Elég jelentős mennyiségű vékony kemény tokot végigpróbáltam, mert ezekben nem csúnyul el a készülék, és nem is vastagítja meg zavaróan.
EZ vált be a legjobban. Magasan veri minőségre az összes hasonló tokot. Van is belőle még 2 tartalék.Jelenleg mondjuk piszokul védi a P6-ot a dobozában egy fiókban.
-
geotom
tag
Nos csak rászántam magam a KK-ra!
Kérdésem, hogy b132 van most rootolva. Az 511 előtt kell e unrootolni?
T-s a készülék, eltűnnek e a gyorsindítók megint mint a 132-re frissítéskor?
Üdv Tom -
Tomacko
őstag
Nem vita témának meg cáfolandónak írtam. Tényeket közöltem, voltak itt olyanok is 1-2 hónapnyi távolságon belül is, akik zárt térben várták el a GPS résztől, hogy úgy működjön mintha kint lennénk szabad ég alatt napsütésben..... Elhiszem, hogy a Note-d, meg a másik Samu vas is jobb volt a P6-odnál, ellenben az enyém úgy teszi a dolgát ahogy kell(Motorola Defy, Atrix, Sony Xperia S is mind szépen csinálta amit kellett), sokan mások is vannak így evvel. Én merem azt feltételezni, hogy kb ugyanolyan "jó" ebbe a típusba is a GPS, mint a divatmárkák mobiljaiban.
-
shifty85
tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit bővült a játék lista amik a P6-on elfutnak minden gond nélkül:
Mac Payne
Rayman Jungle Run
Rayman Fiesta Run
Colin McRae
Asphalt 8 Airborne
GT Racing 2
Cut The Rope összes
God Of Light
Frozen Front+ nem tudom ti észrevettétek már, hogy a telefon gyártók 90%-ban, ha a Jack csati oldalt van akkor egyenes végű fülest, ha felül van akkor pedig derékszögű Jack dugós fülest adnak?! Pont az ellenkezőjét annak, ami logikus lenne...
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Newlachka #19423 üzenetére
Én 2napja jártam így.. bárszéken ülve kicsúszott a zsebemből.. olyat csattant a járólapon hogy hátra se mertem nézni.. kortyoltam még egyet a sörömből aztán bátorságot vettem, megnéztem.. már azon csodálkoztam h egyben volt még.. aztán amikor kézbe vettem biztos voltam benne hogy vmelyik sarka eltűnt.. de valami eszméletlen szerencsésen eshetett! Semmi, ismétlem semmi baja nem lett ..ennek örömére kértem még egy korsó Pilsnert
Amikor megláttam a G3 at bevallom meginogtam pár napig.. de meggyőztem magamat hogy hisz ez is tökéletes telefon, ne hagyjam elcsabitani magam a mai kor, mindig jobb, mindig szebb, mindig nagyobb, mindig drágább hülye irányának.. ezekután kezbevettem a P6 és újra beleszerettem
Amíg nem lassul be annyira hogy használhatatlan lenne addig szolgálni fog a háznál.
-
Newlachka
őstag
NA nekem majd egy évig tartott a szépsége.. Ma reggel hazafele elejtettem és levertem a 2 alsó sarkát.. amúgy egyéb hibát eddig nem vettem észre.
Ámen -
duvi
nagyúr
válasz
Tompie #19419 üzenetére
A G3 felbontása szerintem is fölösleges, sőt kimondottan káros (FHD-val sokkal jobb lett volna). Most viszont az volt a kérdés, hogy P7 vagy G3 legyen-e? Mindkettő "megdöccen" menüben, ez igaz. Viszont ezek után már nem sok minden marad a P7 oldalán. Talán a külső design, bár ez szubjektív.
Miben jobb a G3? Szerintem:
-Hardver izomerőben
-Hardveres/szoftveres kompatibilitásban
-fényképezőben
-vezeték nélküli töltési lehetőség
-LG hazai márkaszerviz
-fejlettebb kernel és szoftveres support
És ez csak hirtelenjében egy lista részemről
Mondom mindezt úgy, hogy szeretem a P6-omat. Csak próbálok objektív maradni.
Ellenben ha más készülék is szóba jöhetne, akkor biztos, hogy mást választanék mint P7 vagy G3. -
-
Tomacko
őstag
válasz
racerx #19374 üzenetére
A GPS egy olyan sarkalatos kérdés, hogy ha valaki napi szinten használ erre kialakított speciális eszközt, akkor tudja, hogy azoknál is lutri a pozícionálás. Ez nagyon sok tényezős történet. Tehát a céleszközök sem tökéletesen tudják mindig x másodperc alatt megfogni a műholdakat és berögzíteni a pozíciót, valamikor azokkal is percekig tart, vagy akár tizen percekig is.
-
Tompie
őstag
Nem értem miért olyan egyértelmű a G3 mivel a QHD felbontás miatt az is megdöccen már a menü lapozgatáskor is (a teszt szerint) így max a több a funkció szólhat mellette, de akkor erre is elmondható egy ilyen kategóriás ilyen árúnak nem lenne szabad ezt produkálni, mint ahogy ezt megkapta a P7 is
-
tamas.varga5
tag
válasz
vaskoeva #19415 üzenetére
Szia!
Nekem van egy fekete védőkeretem hátlappal eladó. Ha érdekel írj privit és küldök róla képet. Amit tudni kell róla,egyszer használtam,de annyira leárnyékolja a GPS antennát,hogy egyszer sem talált jelet amíg fent volt, ezért nem használom. Ha így is érdekel,írj.
Varga Tamás -
vaskoeva
újonc
Már biztosan volt kérdés, de nem találtam meg a fórumban, szóval fém védőkeretet szeretnék rendelni, van valakinek ötlete, hogy honnan érdemes? Más: szerintetek megéri váltani p7-re? Vodás vagyok, nem is akarok szolgáltatót váltani, és így hűseggel 59k lenne. Vagy 69k-ért Lg G3?
-
vaskoeva
újonc
Sziasztok, két napja többszörös is leállt a rendszer UI. Szerintetek mi lehet a baj?
-
duvi
nagyúr
válasz
Caaabi #19406 üzenetére
A feketék valamiért strapabíróbbak. Ne kérdezd, hogy miért, de ez van(talán máshol készülnek, vagy jobb anyagból). A fehérek és pinkek között több esetben is előfordult burkolat deformáció. Hátlap és oldalsó fémcsík púposodás, leválás. Minden külső behatás nélkül. Mintha gyengébb minőségűek lennének. Nem minden esetben, de nagyobb az esély rá. Ezért javasoljuk mindeninek a feketét.
-
-
fornettisuti
veterán
Altalaban fel a gari sufnigsmben is.
Szokas lepapirozni amikor bolt megvesz hasznalt keszuleket. Tipus, imei, elado adatai ( szemelyi igazolvany alajan).Visszalehet gongyoliteni a dolgot, de herce-hurca, senki sem akar majd foglalkozni ezzel a karosulton kivul, csak az egymasra mutogatas szokott lenni.
Rovid tavon nen eri meg, de ha van ra sok ido-energia hosszutavon is 50-50%
-
marilllyo
veterán
válasz
Caaabi #19399 üzenetére
Hát a garancia az nem az a garancia. Írtatok róla papírt? Akár milyet? Adásvételi? Nálunk itt vidéken ez úgy műküdik, hogy a gsm-es srác az ugyanúgy írat egy adásvételit azzal akitől vette...meg annak akinek eladta.
De számomra az lenne logikus, hogy ha valaki bemenne sírni hasonló ügy miatt...inkább visszaadja az árát...mert a feljelentés az egy rohadt hosszú procedúra...annak ellenére, hogy tudja magát védeni. Meg hát árt az üzletnek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen SSD-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest