- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1kt0hr
tag
nem tudja vki véletlen hogy a poweramp mért váltogatja random a zeneket ugy hogy valamelyiket csak a feléig játsza le? :@
nagyon rossz h elnyomja mindig a jó részt :d
-
divot
veterán
A kicsike legújabb húzása: rádugtam a laptopra, hogy onnan töltsem - szokás szerint. USB-tárolóként csatlakoztatva. Korábban is ilyenkor a vagy az SD-kártyán lévő, vagy a telefon memóriájába letöltött programok átmenetileg nem voltak láthatóak, de miután levettem a laptopról, minden visszakerült a helyére.
Ma viszont nem...
Hát vajon hova a búbánatba tűnt el úgy két tucat app?
-
motorhead
aktív tag
Tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonommal, de végre találtam valami hibát, amit leírhatok.
Az SD kártyáimat nem szereti a cucc. Volt egy régebbi 8gb-os (márkára nem emlékszem) meghalt a készülékben, gyakorlatilag kuka lett. Vettem egy 16GB-os C10-es Kingston-t. Ezzel ment minden tökéletesen, majd elkezdte a hülyeségeit. Eldobálta, ujracsatolta naponta többször is. Az állományok egyenként olvashatatlanná váltak rajta véletlenszerűen. Végül a telefon is újraindulgatott napi 3-4 alkalommal. Eltávolítottam belőle fizikálisan, azóta természetesen nem csinálja ezt. Korábban már volt egy format a kártyán, mert először azt gondoltam ez megoldja.
Van valakinek ötlete, mi lehet a baj? Melyik kártyával van jó tapasztalat a készüléket illetően? -
racerx
őstag
HAngerőhöz: nem tudom, hogy ittmegy e (elvileg csak root kell hozzá), de én most megcsináltam az enyémen (G2), egy Viperaudio nevezetű cuccost. Hátbammeg igen igen állat. HAngerő, hangzás stb stb. A fullos Powerampom sehol se volt ehhez képest. Sztem próbáljátok ki. Én innen vettem a leírást :
[link] -
arsenal58
csendes tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Infranyuszi #20980 üzenetére
superSU rajta van?
SU bináris frissítve? -
zsolesz777
tag
Újrahúztam a telefont tegnap b511-el,belaktam,launchercsere és ma rápróbáltam a gps-re,eddig nem volt jó.Láss csodát talált jelet és a gps test programmal is 12 műholdat látott stabilan...Talán tényleg reszeltek valamenyit rajta...
Így már nem adjuk el -
marilllyo
veterán
Hát ez nagyon OFF úgyhogy csak így suttyomba rakom ide be. Itt vannak okosak. Hátha valaki tud ajánlani valamit, hogy hova forduljak ezzel.
-
zaurac
tag
Van egy kis esélyünk, hogy lesz még KK frissítés 3.0 EMUI-val
http://www.gizmochina.com/2014/09/17/emui-3-0-to-be-available-for-download-on-september-30/
-
gabancs
addikt
válasz
Infranyuszi #20980 üzenetére
Melyik szoftver van a telón?
-
Infranyuszi
aktív tag
Nah, valakinek valami ötlete arra, hogy miután a rootgeniussal rootoltam a készülékem, újraindult meg örültünk, hogy mindenki rootolva van, akkor ezek után a titanium backup pro azt mondta, hogy
"Sajnálom, nem sikerült megszerezni a root jogokat. Az alkalmazás *nem* fog müködni! Kérem ellenőrizze, hogy a ROM rootolva van-e és próbálja újra.
Ez a próbálkozás a "/system/bin/su" parancs használatával történt. OK?"neeed help pls !
-
Csak pécsieknek:
Egy huawei ascend p6 okostelóval kapcsolatban egy kis szoftveres problémám akadt.
Aki ért ehhez a telefonhoz, vagy tud valakit ajánlani aki ért hozzá, az írjon rám csak privátban.
Nem ingyen várom a segítséget. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Infranyuszi #20973 üzenetére
nem cseréltél közben romot?
mert akkor újra kell rootolni.
tegyél fel egy root checkert, az biztosan megmondja, hogy rootolt-e. -
gabancs
addikt
-
Infranyuszi
aktív tag
megvettem a Titanium Back up Prot, rootolva van a készülékem, de a TBP azt mondja,hogy nincs..
ötlet ?! :S -
TomWexX
addikt
válasz
Infranyuszi #20970 üzenetére
Tedd fel a B132-t és ott végezd el ezt a hang procedúrát! Érezhetőnek kell lennie a különbségnek.
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
marilllyo #20969 üzenetére
hátizémizé. Töröltem a 2 sort, újraindítás, kb egy árnyalattal ha job lett..aztán töröltem a file-t is, és ettől meg már nem változott semmi ..
ok.. béna vagyok.. hogy állítsam vissza ?
amúgy a KitKat-ot le akarom szedni mert egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, ha felteszek egy másik romot akkor abban minden az eredeti lesz ? -
marilllyo
veterán
válasz
Infranyuszi #20968 üzenetére
Csak a 2 sort kell kitörölni!
-
Infranyuszi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült rootolnom a telefont, tökre menő vagyok.
HANGBEÁLLÍTÁS.
Kitöröltem az adott sorokat az adott mappából, meg kitöröltem az adott filet, amit az összefoglaló leírásban írtak, nem mondom, hogy nem változott semimi, de krvára nem lett hangosabb, csak egy árnyalattal..
Ennyi lenne a nagy trükk? Vagy nyomi vagyok ?Köszönettel <3
-
TomWexX
addikt
válasz
Vikipizsama #20966 üzenetére
Szervizbe kell vinni. Ez hardver hiba, otthon nem tudsz vele mit kezdeni.
-
Vikipizsama
tag
Sziasztok!
Bocsássátok meg Nekem, hogy nem olvasok vissza, de biztos volt már valakinek olyan baja, hogy a telefon mikrofonja nagyon halk!
Hívásnál engem nem hallanak, Viberen keresztül jó, headsettel jó!
Biztos a másodlagos mikrofon kavar be, de nem tudom megoldani.
Van erre valami megoldás?
B132-vel és B512-vel is ezt csinálja. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#73499136 #20960 üzenetére
nem biztos, hogy összefügg, de a minap nekem se talált jelet, szabad ég alatt se (először,mióta megvan) + sokkal gyorsabban merült a telefon.
viszont az időjárás widget előtte frissült, és megnéztem: folyamatosan gps jelet keresett, alvó módban is. kikapcsoltam ezt a funkcióját (ne használjon gps-t-pipa), azóta minden megint a régi. -
marilllyo
veterán
Van aki javíttatott ház sérülést a telón? Pénzért....
-
Lehel43
tag
Egy hónapja Z2 telefont, és tablettet használok. A P6 maradt csere telefonak. Van amibe jobb ez, viszont hiányolom a P6 súlyát, képernyőt. Nekem jól működött átlagot véve a P6. Igaz én csak felhasználó vagyok. Soha nem birizgaltam a telefonjaim programjait. Ami furcsa volt a Z2 párosban, hogy NAPONTA újra kell indítani. Másképp akad, fagy.... A P6 Soha nem csinált ilyent. Tehát minden telefonak van baja.... Utolsó szuper telefonom Nokia E51 volt. Azóta mindig akad baj mindegyikel. A ragott almát nem próbáltam még, de az nem is fogom soha. A GPS a P6 nekem átlagot véve jól működött. Nem profi navi, tehát nem is vartam többet tőle.. Tájékozódni elég. Akinek nem, az vegyen profi navigációt.
-
törölt tag
válasz
Tomacko #20955 üzenetére
Én nem tudom ki mit tart user errornak de ha kint a szabad ég alatt , még csak nem is városban 20 perc alatt műholdat sem talál és nem 1xer nem 2xer nem 3xor , az már tui hogy nem user error , de teljesen mindegy, én nem fogom kigyűjteni azokat akinek volt vagy van valamilyen gondja ezzel, aki rendszeresen olvassa a fórumot az tudja hogy miről van szó. Két dolog van ezzel kapcsolatban! Akiknek nincs és nem volt vele problémája az dicséri és hallani sem akar arról hogy ez másként is lehet. Akiknek volt vagy van vele valamilyen gondja azt meg arról nem fogja senki sem meggyőzni hogy ezen a téren kifogástalan, user error ide vagy oda!
Azt mondom, akinek kifogástalan a GPS a p6-ban az használja egészséggel így legyen továbbra is. Akinek meg nem az majd talál valamilyen megoldást max lecseréli a telefont előbb utóbb ha ez fontos neki. Ennyit erről urak. Szerintem ne ragozzuk tovább! -
marilllyo
veterán
A készülék bal felső sarkán(szemből nézve) lévő kitüremkedésnek semmi köze az akkumlátorhoz. Úgy van az egész ház összerakva, hogy ott van a "gyenge" pontja és ott vetemedik meg a ház. Először leejtve egy hangyányit alig észrevehetően de nekem is kitüremkedett. Most esett ma is egyet...most ugyanúgy ugyanott de még jobban látszik
-
Infranyuszi
aktív tag
KitKat. Manuálisan telepítve.
Állandóan eldobálja a wifit, folyamatosan, kb 3mp-ig tartja aztán hello.
A buszon nem hallom a zenéimet ha gázt ad a sofőr mert annyira halk.
Ideges vagyok.
Most meg nem tölt, pedig cask töltésen van.
Szóval.
Pipa vagyok.
Este rootolom és felteszek rá valamit. Megvettem a titanium back up prot meg a powerampot, mert mindkettő menő.
Szóval.
Dühös vagyok. Most olvasgatlak titeket, hogy mi az, amin minden úgy megy ahogy illene neki.
(GPS rendben van) -
fisch
csendes tag
válasz
marilllyo #20953 üzenetére
Ez a verzió már hihetőbb. A 3G-s hálózatnak elég nagy lefedettsége van ahhoz, hogy csak úgy lekapcsolják. Ráadásul arra még sokat kell várni, hogy mindenki LTE képes mobilokkal rohangáljon. Akinek meg "csak" 3G-s van, annak enyhén visszaesne a mobilnetes sebessége egy ilyen lépés után...
-
Tomacko
őstag
válasz
#73499136 #20948 üzenetére
Offba írom, mert már ezerszer el lett mondva és ki lett vesézve, hogy ezeknek a GPS-nek titulált problémák legnagyobb része user error, mert többségében a lakásban betonrengetegben akartak navigálni, pozíconálni stb. És már többször is elmondtam, hogy sokszor még a céleszközök se vannak a helyzet magaslatán nehogy ezek a telefonos vackok..... Még az Xperia S GPS-e sem volt ennyire jó és pontos, de a 4"-s 3 éves wayteq nevigációm se tudott eddig úgy navigálni, hogy ne késett volna 10-ből 4-szer. GPS pozícinálásnál nagyon sok múlik az időjáráson, helyzettől, és még számtalan apróságtól is függ. Nem fogom leírni ezeket, olvasson utánna mindenki magának ha érdekli.
Amúgy én is rendszeresen használom, teszi a dolgát ahogy kell.
-
TomWexX
addikt
válasz
ritmokrisz #20951 üzenetére
A 3.11.22-t ajánlom, ez van a Téma összefoglalóban is. Nálam tökéletesen működik, igaz én még belenyúltam kicsit a rendszerbe.
Viszont ha jelenleg meg vagy elégedve a telóddal, akkor nem biztos hogy jó azt felborítani. Te döntesz.marilllyo: Elég komoly gondok lettek volna ha a 3G-t lekapcsolják.
-
marilllyo
veterán
Lehet, hogy már hallottátok de nekem új. Ma reggel mondta egy t-s ismerős, hogy a t kikapcsolja a 3G -t. Edge lesz meg 4G.
-
ritmokrisz
csendes tag
TomWexX - te melyik MIUI -verziót ajánlod p6-ra amiben magyar nyelv is van?Feleségemnek az elmult napokban raktam fel a rosszalkodó ace2-jére v5 4.8.8-verziószámú Miui-t és anyira tetszik (mondjuk eddig is szemeztem vele),anyira felhasználóbarát az a rom kell nekem.Jelenleg B511-em van amire nincs panaszom abszolut.Érdemes e váltanom szerinted MIUI-ra?
-
-
törölt tag
válasz
alexander12 #20946 üzenetére
Na kedves alexander12, mint látod - olvasod azért akadnak vele gondok.
Kicsit olvasgasd vissza a fórumot és látni fogod hogy ez nem általánosítás. Én is dicsérem a P6-ot de tudomásul kell venni hogy vannak hibái , a GPS az egyik amivel előfordul. Örülök hogy nincs vele gondod, úgy fél évig nekem sem volt aztán lett, most elvileg rendben van egy gyári visszarendezés után de hogy meddig...
-
marilllyo
veterán
válasz
alexander12 #20946 üzenetére
Hát én most akartam először használni a GPS-t. Győrött kerestem egy címet... Hát... Egy picit le volt maradva a navigáció. Nagyjából arra volt jó, hogy megerősítse, hogy jó felé kanyarodtam vagy sem
.
-
moldvany
tag
szeretnék venni egy p6-ot ha tud valaki eladót,,és van egy g510-em eladó .ha tudtok valamit megköszönném a segítséget
-
jegenye77
addikt
Most másodszor járok úgy, hogy kint német sim kártyát használok és mikor jövök haza átteszem a magyar vodásat és utána nincs gps. De annyira, hogy egyetlen műholdat se talál. GPS status progival se.
Ilyenkor ha vissza teszem a német kártyát már akkor sincs jel.
Utoljára újra raktam a telót csak úgy javult meg.
Mi lehet ilyenkor vele? -
marilllyo
veterán
Egyedül HTC készülékem nem volt. Én eddig csak 3GS-el meg a Nokia E72-vel voltam maximálisan elégedett. Mindezt úgy, hogy én csak telefonálok meg chatelek a telón. Ami egyébként egy alap dolog lenne...
-
djbelo
senior tag
Lehet én fogtam ki abból egy rossz példányt, de hát Nimda a kijelzője szerintem botrányos a P6-hoz képest!! Nagyon gáz!! Nekem kb 1 hétig volt csak meg! A p6 sokkal jobban szeretem még ha nem is olyan erős gép! Augusztus elején múlt 1 éves a P6,s semmi baja,nagyon szeretem.
-
arminlok
senior tag
Engem az huzott kicsit fel hogy a sony a "világ legjobb okosteleonba integrált kamera" cimen akarja eladnia telefoját ami azért elég gáz . [link]
-
gabancs
addikt
Az a baj, hogy nem látjátok globálisan a sony bugokat. Valóban sok visszakérdezés van, de! Ugyan azok a hibák jönnek elő, mint az előző generációs telefonoknál. Tehát ezt valószínűleg érintetlenül teszik át egyik telefonról a másikra. Csak ezzel magyarázható, hogy kísértetiesen ugyan azok a problémák lépnek fel egy xperia L és egy z1c telefonnál is. És ebből még az is látszik, hogy a sony szarik kijavítani, nem érdekli őket.
Nekem ne mondja senki, hogy 1-1,5 év alatt nem lehet alapvető hibákat kijavítani, mert nem hiszem el.Na ennyit a sony-ról, sose lássak több sony telefont.
-
törölt tag
válasz
gabancs #20924 üzenetére
Tudod gabancs amíg a P6-om rendben működik addig tuti hogy megtartom, eddig jó részt beváltotta a hozzá főzötteket, de gyűlnek a tapasztalatok és az elvárások majd valamikor ezek alapján alakulnak ki a következőt illetően.
Nimdáról nem tudom elképzelni hogy elfogultan nyilatkozna, szerintem ő tapasztalati ember, nem hiszem hogy csak úgy, a levegőbe beszélne. Nekem az biztos hogy még 1 évem van a hűségből de szeretném ha még utána is rendben működne a P6-om, aztán majd kiderül mit tesznek le az asztalra a gyártók. -
racerx
őstag
Hát már én se vagyok ugyan P6-on, talán ha köv. huawei rendes soc-ot kapna, meg lenne nyitott bl, de legalább annyi, hogy pl normális xposed fw fusson, hogy pár dolgot megoldjon az ember.. (nagy romolások, kernelcserék már ugyse izgatnak, pedig a G2-n lehetne dögivel), akkor ige. Mert a kinézet, a fém ház, a kialakítás az azért odaver sok telefonnak.
Z1C ről meg annyit, bár nem reprezentatív, de az ismeretségi körömben 3 van, és abból 3 már járt szervizben pár hét, hónap után.. -
icemad
nagyúr
-
Nimda
addikt
Esetleg még annyit hozzátennék nagy általánosságban, hogy mint ugye tudjuk, az android mint rendszer, még közel sem tökéletes a felhasználók számára (nem is lesz soha).A frissítések, fejlesztések, sorra hoznak ki olyan újításokat, amik gyorsabbá, szebbé és kezelhetőbbé teszik a rendszert.Nekünk leginkább az fáj, hogy ezeket az újításokat sokszor a gyártó nem teszi elérhetővé a kedvenc készülékünkre, vagy a kritikus hibákat nem javítja kellő odafigyeléssel és időben.Nyilván ebben van egy kis "lustaság", vagy kapacitás hiány a gyártók részéről, de leginkább a marketing szól bele a dologba.Ilyenkor jönnek a custom romok készítői (amit köszönünk szépen), de amik közel sem olyan tökéletesek, kiforrottak, hibátlanok, ahogy azt várná az ember, egy időnként akadozó, lefagyó, belassuló gyári rendszer után.A helyzetet még tovább rontja a kedves felhasználó(k) hozzánemértése, tudatlansága vagy konoksága egy adott rendszer kezelését, vagy telepítését illetően.Tökéletesen működő rendszer így sohasem lesz, mert mindenkinek mások az igényei, elvárásai, szokásai...és akkor még nem beszéltünk az eltérő hardver verziókról, amik tovább növelik az instabilitást.
gabancs ilyen "bugreportot" bármelyik gyártónál találni, még ebben a topikban is
-
Defy
csendes tag
Srácok!
Szerintetek, memóriakártya cserénél elég, hogy átmásolom a fájlokat az új kártyára PC-n?
Nem lesz gubanc a telepített programokkal? -
crok
nagyúr
válasz
gabancs #20924 üzenetére
Na jó, a te keresésedben ~120 találat van, de ebben csak ~80, de nincs is benne a "bugyog", "bugmentes" meg a "bugyuta" se.. meg amúgy is rengeteg a visszakérdezés egy-egy bugra meg hasonló találatok.. jó, ha 10 tényleges problémáról van szó a full threadben.. szerintem ne flame-eljünk..
[Szerk.] Ebben a threadben is van ~60 találat.. nem sokkal kevesebb mint a másikban.. és én szeretem a P6-omat. -
gabancs
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
#73499136 #20921 üzenetére
Nem szeretnék flamelni
de a szubjektív véleményem az, hogy az SP szoftverét nem találom rosszabbnak vagy kezelhetetlenebbnek a P6 szoftverénél.Talán az 1GB ram az, ami néha kevésnek tűnik és multitask kissé durván bánik vele.De ezzel a visszalépéssel számoltam.
Hibák minden szoftban vannak, legyen az bármilyen márka és ahány hardver verzió, annyiképpen viselkednek.Igy volt ez a P6 esetében is... -
atiso01
csendes tag
SZIASZTOK
FELTETTEM A TOUCH RECOVERY INSTALLERT RÁMENTEM H REBOOT...ROOTOLT TELEFONON ÉS MOST ELAKADT A HUAWEI ASCEND FELIRATNÁL. ANNYIT CSINÁL A GOMBOKRA H REZZEN EGYET ÉS ÚJRAINDUL DE ITT MINDIG ELAKAD.. MIT CSINÁLJAK??
-
TomWexX
addikt
válasz
v1kt0hr #20909 üzenetére
Nekem sem huawei lesz a következő telefon, bár a Mate 7 elég vagány lett.
Viszont nekem egyelőre tuti marad a P6, ugyanis most tabletet tervezek mellé beszerezni. (nexus 9-et pl.)Viszont a sony telefonokkal kapcsolatban gabancs fórumtárssal értek egyet! Amíg gyökerestől nem változtatnak a szoftverükön, addig biztosan nem veszek sony-t.
-
-
v1kt0hr
tag
én vagyok az egyetlen p6 tulaj aki nem fog többet huawei-t venni?
-
racerx
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz
Tomacko #20896 üzenetére
Persze persze. Igaz... Én telefonálok meg az fb messenger ami pörög mert azon tartjuk a kapcsolatot a családdal. Vibert használtunk eddig de az ugye köztudottan nem villog
. Hozzáteszem nálam jók ezek a chat programok... Akksi gondom sosem volt.
Sőt nekem az a tapasztalatom,hogy minden gond a rootolás/gyalulás után kezdődött.Az más kérdés, hogy nekem az első naptól fogva bealussza az értesítéseket. Az is furcsa, hogy a párom b107-tel jobb képeket csinál mint én b512-vel, pedig nem vagyok parkinsonos.
-
TomWexX
addikt
Aki közösségi illetve chat appokat használ és panaszkodik hogy merül a telefonja, az használja a GREENIFY-t! Ezt annyiszor elmondtam már.
A facebook böngészővel már sz_rt se ér, régen még jó alternatíva volt, de mára erősen lebutították. Szerencsére az app nagy fejlődésen ment át, mostanra már simán használható. A fb messenger és a viber is tökéletesen működik, ha nem nyúlok a telefonhoz estére kb 75-80% marad az aksiból. Miért? Mert be van lőve a greenify! Ennyi.
Persze 10-ből 1x nálam is előfordul hogy beakad valami és szívja az aksit, ilyenkor egyszerűen csak újraindítom a telót. De kb. az összes androidos teló ilyen... -
atiso01
csendes tag
Sziasztok
Miui-t szeretnék tenni a root-olt telefonomra.
Mi a menete? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest