- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Factory reset után nem akad meg a bootolásnál akit érint csinálja meg. Az akkumulátor brutál merülésére nem tudtok valmi tuti tippet? bazi gyorsan merül nem lép alvo modba egyáltalán sajnos
-
torrrent
aktív tag
válasz
jegenye77 #17383 üzenetére
Nekem egy Sony Ericsson ázott el egyszer a medencébe éjjeli fürdés volt az úszodába. A medence szélére raktam. Valaki hívott és rezgőn volt "belerezgett", vándorolt a medencébe amíg úsztam. Kb 3-4 percet tölthetett vízbe a hívás számítása alapján. Hajszárítozás és 2 nap pihentetés után bekapcsoltam. Tökéletesen működött 3 hónapig aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Szervízes csóka: eláztattad gari ugrott.
-
arminlok
senior tag
[link] Az innen letöltött b114-et feltehetem?
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #17327 üzenetére
Sajnos semmi új infóval nem tudok szolgálni.
Talán a kitkat hivatalos megjelenése után pár héttel (hónappal)....
-
murdoq
tag
Xda-n azt irják ugyanaz mint a béta ugyanazokkal a hibákkal.
-
murdoq
tag
Román B510-et rakta fel valaki már? Vélemény?
-
jegenye77
addikt
válasz
MaTTheW91062 #17387 üzenetére
-
Fryda89
újonc
válasz
Infranyuszi #17379 üzenetére
Köszi Liteonka!
-
SityiSXT
őstag
válasz
MaTTheW91062 #17384 üzenetére
Teljes kepernyos app eseten magatol eltunik KK alatt.
-
murdoq
tag
A béta B510-re raktam már fel valaki a román B510-et?
-
Roland06
aktív tag
válasz
gabancs #17368 üzenetére
Hát akkor elég szegényes lehet a képzelőerőd....mert nem kell, hozzá nagy......
Otthon , medence, fürdőnadrág (tudod az a rövid -nem fecske- és még talán zseb is lehet rajta)
Ebéd után a kisfiammal kitaláltuk hogy medencézünk egyet , én átöltöz és a telefont a zsebembe raktam addig amíg átöltöztetem a fiamat is (akinek van az tudja, hogy nem mindég megy olyan gördülékenyen)
majd medence és még itt is kb 20percen keresztül csak álltam a vízben (térdig ér) és úgy játszottunk és csak utána gondoltam úgy , hogy letérdelek mert már elég melegem volt -a telóról meg megfeletkeztem-És nem is kellett "alkohol"! De mindenki magából indul ki.....
-
marilllyo
veterán
válasz
icemad #17378 üzenetére
Dolgoztam a balcsiparton vízimentő és úszómesterként. Az emberek nem normálisak....tudnék mesélni. Undorító. Olyan emberiszonnyal mentem haza mindennap, hogy....
De ez a telefon eláztatás ez 2-3 sör után a napon ez...tök alap. Szinte mindennapos. De még egy haverom is járt így egy C100-as Samsunggal.
-
icemad
nagyúr
-
Fryda89
újonc
Sziasztok!
Valaki segìtségét szeretném kérni!
Néhány napja nem teljesíti feladatát a LED jelzőfény!
Egyetlen alkalom,mikor világìt az töltésnèl van,töltőre dugva gyengébben,mint azelőtt ès csak pirosan világìt egészen 90%-ig, ezután zöld lesz de eltűnt a sárga ès minden egyéb funkció!
A telefon 3hónaposMinden segìtséget megköszönök!
-
-
Cultus
tag
Hangszórórecsegésre nem tud senki semmi megoldást?
-
NagyAnd_82
csendes tag
Ma reggel beléptem a gmail fiokomba és ez fogadott:
Ez az új KK-lenne?Számomra a feladó ami érdekes (román)
Vagy mi akar ez lenn? Még nem próbáltam meg feltenni.
-
icemad
nagyúr
válasz
Infranyuszi #17371 üzenetére
Elérhető. Kínában és Romániában...
-
Infranyuszi
aktív tag
úristen annyi hozzászólást produkáltatok, hogy azt hittem elérhető a hivatalos KK ..
-
icemad
nagyúr
válasz
Roland06 #17363 üzenetére
Ha sikerül a szétszedéses rizses megoldás, és tényleg valamennyire működőképes marad a teló, akkor irány az első sarki gsm bolt és add el nekik annyiért, amennyit adnak érte. Így buksz rajta a legkevesebbet. Az oxidáció ellen nem tudsz mit tenni. Lehet, hogy 2 hónapig még megy a teló, lehet, hogy csak 2 napig. A hangszóró és mikrofon biztos beszarik a napokban, a többi talán tovább húzza. A microusb még jó? Megy rajta az adatátvitel vagy csak tölteni tudod?
-
gabancs
addikt
válasz
Roland06 #17352 üzenetére
Nem igazán tudom elképzelni a szitut. Medence-ruha -telefon. Nem is emlékszem olyanra, hogy ruhástól mentem volna bele egy medencébe.....Aztán ott ücsörgök benne vagy 5 percig, majd eszembe jut, hogy a P6 is fürdik.... Bár van az az alkohol mennyiség, hogy ilyenre vetemedjen az ember.
-
duvi
nagyúr
válasz
jegenye77 #17345 üzenetére
Ez elég érdekes bug, ha valóban időpont függő
Pár napig teszteld, hogy valóban minden nap ugyan akkor kezd el szórakozni a wifi. Más eszközzel nincs problémád ugyan ebben az időszakban?
(#17363) Roland06
Én is azt javasolnám, amit TomWexX kolléga. Szedd szét minél gyorsabban és be vele a rizsbe! Az oxidáció elég sunyi dolog tud lenni. Először minden jónak tűnik, aztán az idő múlásával sorban jelentkeznek a problémák. Szép lassan elkezd oxidálódni belül és kontakthibák garmadája lehet belőle. Ezért fontos a minél gyorsabb kiszárítás. Ha van ismerős vagy kapcsolat, akkor még az ultrahangos tisztítás is segíthet. Ha nincs, akkor marad a rizs. -
Cultus
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni a hangszóró recsegés (robothang) miatt? Komolyan már kikészít, hogy nem tudok 3G-n telefonálni.
-
Roland06
aktív tag
válasz
jegenye77 #17361 üzenetére
Hát AZ!
Gondolhatod mikor ülök a vízben és odanyúlok a zsebemhez és érzem a telót ............
Már voltam telót nézni ,érdeklődni a szolgáltatómnál (biztos voltam a halálában) de nem sok sikerrel. Októberben járna le a törlesztése (1év) és még egy év hűségidő!!!!!!!! Eléggé
Ez mind kb 12-13óra között történt és most meg fórumozgatás közben összeraktam és ment....-nem hittem benn azért is próbáltam meg de mikor bekapcsolt akkor azért volt egy kis reménysugár -
Borden
csendes tag
Csoda hogy egyáltalán bebírtad kapcsolni, és érzékelt is mindent (végén még kiderül hogy vízálló is a P6)
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
Van valakinek tapasztalat P6 eláztatás terén?
Sikerült belemennem a medencébe úgy, hogy a zsebembe maradt a teló!!!!!!!!!!!!!
azonnal szétkaptam (akksi ki) -1% -ot sem adtam neki..........most rádugtam az akksit és bekapcsolt+érzékelt is mindent csak a kijelző volt még foltos (vizfolt)-gyorsan kikapcsoltam-
Szerintetek lehet esélyem vagy majd később sza.ik be? VAGY megúszhatom egy kijelző cserével? -
arminlok
senior tag
válasz
MaTTheW91062 #17348 üzenetére
Érdekes, érdekes
Valakinek valami tippje nicns hogyan lehetne elérni hogy az android os 2és fél ora alatt ne egyen meg 30 százalékot az akksibol?
-
jegenye77
addikt
Tegnap pontosan ugyan ilyenkor kezdett el szarakodni a wifi. És ma is!
Eddig du-tól semmi baja, most meg megint szakadozik! -
arminlok
senior tag
Hát ezzel nem lettem nyugodtabb de igen tényleg érdekes h nálad nem csinál furcsaságokat. Amugy a botolás hiba biztos h nem csak kettönknél van már itt a forumon is több embernek volt akik azt irták h factory reset után lett csak jo.
MaTTheW91062 És neked van me widgeted? Müködik a zárképernyös zseblámpa helyesen?
-
crue
őstag
-
arminlok
senior tag
válasz
Borden #17338 üzenetére
Hát akkor nem azért nem bootolt be idöben mert tmobile függö vagyok... Mondjuk me widgetem gondolom azért nincsen, meg ami baromi idegesitö hogy amikor felgördited az értesitési sávot de nem legalul fogod meg hanem mondjuk középen akkor nem követi az ujjadat hanem csak igy felvágodik. No mind1 szeritnem is a bétát adták oda attol függetlenül hogy ez pár megabájttal eltér az elözötöl. (egyébként az a zseblámpa ha müködne baromi jo lenne
)
-
DzsiAr12
csendes tag
Na, csak felraktam.
Itthon le tudtam tölteni.
Nekem nem volt semmi akadás bootoláskor. -
arminlok
senior tag
válasz
Borden #17332 üzenetére
a te készüléked függö vagy független? Egyébként nekem is az az érzésem és azt nézd már meg kérlek vagy probálgasd h a zseblámpa neked egyböl bekapcsol ha zárképernyöröl probálod? Mert nekem azt csinálja hogy nem kapcsol be megnyomom ötször meajd lezárom a képernyöt és egy fél perc muvla elkezd villognia vkau ezerrel ahogy nyilván kapcsolgattam elötte...
Ja és ugy merül mint a huzat 80 százalékrol 63-on van most másfél ora alatt ugy hogy párszor feloldottam a képernyöt és ennyi..
gabancs: nem sajnos ez is egy ráfrissités csak ez a b132re de szerintem egy az egybe ugynaz mint a béta...
-
Borden
csendes tag
hát... nem tudom, ez biztos hivatalos KK? Nekem ugyanolyan mint a beta, bootolásnál ez is befagy...
Ha ez a hivatalos, akkor megérte ennyi időt várni rá, még elsem akar indulni -
duvi
nagyúr
A nagy KitKatozás közepette egy apróság. Ingyenessé vált a SwiftKey Keyboard. Akinek nem tetszik a gyári billentyűzet, mindenképpen próbálja ki!
-
arminlok
senior tag
Ugyanazt csinálja mint a béta kitkat megakad az ascend felriatnál na most iylenkor mivan? Jo kis rom ez megérte fél évet várni rá...
-
Kharchy
tag
Lehet, csak én voltam eddig béna, de észrevettétek, hogy 4.4-nél, ha bal oldalt húzom le az értesítési sávot, akkor az értesítés fület hozza be, ha jobb oldalt, akkor meg a váltás fület?
Én most eszméltem rá, mert eddig automatikusan csak jobb oldalt húztam le.
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #17325 üzenetére
Mostanában nem olvastam arról, holnap lesz időm rá, majd utána nézek hol tart.
-
arminlok
senior tag
Szeritnetek lesz bármi különbség a magyar és a román között? mert én asszem ezt most felrakom.
-
MaTTheW91062
csendes tag
B510-en hogy lehet az also navi bart eltuntetni???
-
soap
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy normális ha P6-os készülékem adatforgalom alatt csupán "H+" jelzést ad és nem pedig "3G"-t a lefedettségjelző mellett? A telefont egy hónapja vásároltam, újonnan, egy magyar forgalmazón keresztül és gyárilag tartalmazta a magyar nyelvet is, tehát gondolom a készülék európai verzióját tartom a kezemben. A beállításokban nincs kipipálva a "Csak 2G hálózat használata" menüpont. Telenoros SIM-kártyával használom.
-
arminlok
senior tag
B132-n lesz elérhető a frissités most irt vissza a huawei. De ha simán felflashelhető verzióba jön ki akkor nem biztos hogy megéri feltenni most a b111et utána frissiteni 132-re. Ti hogy vélekedtek erröl a felettébb nagy problémáról?
-
James67
aktív tag
Augusztus-szeptemberre tervezek egy P6 vásárlást, addigra hátha lenyugodnak a kedélyek és akkor majd én is kérdezgetek
-
TomWexX
addikt
-
Kharchy
tag
Egy kis szervizelési élménybeszámoló következik. T-nél adtam le a telót hangszóróhiba miatt. 8 nap alatt meg is fordult, pedig közben még ünnepnap is volt. B125-ös rommal adtam le, a teló független.
Őszintén szólva, kellemesen csalódtam a Telemax szervizben, a fenti hiba miatt az alábbiakat cserélték a készülékben:
-Mindkét hangszóró
-Érintő+előlap+LCD
-Antenna
-Akksi
-U dekor elem (fém keret)
-HátlapElvileg szoftverfrissítés is volt, de ugyanaz a b125 rom maradt rajta. Egy szó, mint száz, pozitívan csalódtam bennük
Most már pöpecen működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest