- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
18000 - 17901
25693 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Nem tudom ki használja a PowerAmp zenelejátszót...
4.4 alatt ti tudjátok engedélyezni a push értesítését? Hiába mentem már, hogy engedélyezem, de nem változott semmi, az elutasítást viszont simán engedte
Utólag hol tudom beállítani /átállítani/ engedélyezni a push értesítéseket?Valamint azt mivel lehet megoldani, hogy az alkalmazások valóban az SD kártyára települjenek? Beállítások- Tárhelynél alapértelmezett tárolási hely SD kártya van megadva, mégis a belsőre telepít minden alkalmazást.

-
|AP|
veterán
Két dolog tart még vissza attól, hogy 3 gombossal feltegyem a KK-t.
1. normális root. Bár ahogy olvasom ez megoldható, de nem bánnám, ha lenne egy még egyszerűbb módszer.
Apropó root: KK alatt milyen a füles hangereje alapból? Itt is kell alkalmazni a hangerő növelést? Lehet egyáltalán?2. Írtátok feljebb, hogy az Xposed sem megy KK alatt. Ez nekem azért kellene, mert Gravity box-szal tudtam csak átlátszóvá tenni a navi bár hátterét akkor, ha másik launchert használtam. KK alatt mi a helyzet a navi bár átlátszóságával? Itt elsősorban alternatív launcherek alatt értem, mert a gyárival már 4.2-n is tudott átlátszó lenni, más launchert használva viszont egyszínű szürke volt.
-
gabancs
addikt
Leginkább a fogyasztásban van szembetűnő különbség. Ahhoz képest, hogy egy év állt rendelkezésükre, elég érdekesen sikerült.
-
ritmokrisz
csendes tag
-
ritmokrisz
csendes tag
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki .
Egy pár trükk bulid.propp módositás kitkat-hoz.
1. Gyors bootolás bekapcsolása
eresd meg ezt a sort: ro.config.hw_quickpoweron = false (A bulid.propp-ban) Változtasd meg true-ra. Tehát igy nézzen ki:ro.config.hw_quickpoweron = true
Megjelenik a beállitások között a gyors boot-olás lehetősége.2. Navi sáv elrejtésének lehetősége: Keresd meg a CUST/CHANNEL/NEEUROPE/PROPP mappában a local.propp fájlt módositsd a bejegyzést:ro.config.ShowNavigatorBar = true-rol false-ra tehát:
ro.config.ShowNavigatorBar = fase (igy nézzen ki.) Ez a local.propp nem a bulid.propp.
3.Startup Manager és értesítési kezelő funkciók:
Keresd meg a bulid.propp-ban ezt a bejegyzést:
ro.config.DelStartupManager = true
Változtasd meg így kell kinéznie: ro.config.StartupManager = true
tehát a Del szócskát kell törölni csak.4. Hivás felvétel bekapcsolása: Módositani kell a bulid.propp ban:
ro.config.hw_voicerecord=true-ra
ezután hiváskor a képernyőn válazd a kibontást és ott lessz a felvétel lehetősége.
Figyelem!!!! A módositásokhoz root jog kell!
Az itt leirtakért nem vállalok felelősséget!
Minden módositás után ujra kell inditani a készüléket!
Forrás:XDA -
gabancs
addikt
Kevesebb a kompromisszum. A régi egy nagyon kiforrott szoftver. Gyors, minden működik mókolás nélkül. Feltettem a Holo launchert hozzá a miui ikon pakkot. Szép, gyors és működik. AKK nem adott semmi pluszt.
-
mec71
tag
ma észrevettem a jobb alsó sarokban egy zöld beégést a képernyőn. találkozott már valaki ilyennel? köszi attila
-
ritmokrisz
csendes tag
-
ritmokrisz
csendes tag
-
gabancs
addikt
Én meg vissza tettem a régit. Ez jobb.
-
Szeszkazán
senior tag
-
icemad
nagyúr
-
mpeter94
tag
Tegnap felraktam a KK-t,minden működik is rajta,kivéve a mobilnetet..az adatok engedélyezve vannak,az adatbarangolás is, a hálózaton (vodafone) regisztrálva van, és csak a 3g felirat jelenik meg,de azt írja ki, hogy nincs kapcsolat..az újraindítás sem oldotta meg a problémát.. mit kéne beállítanom, hogy működjön?
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nincs meg valakinek véletlenűl B132-ből a system/apk mappa?
-
icemad
nagyúr
4.2 és 4.4 rendszeren is, csengőhangot a gyári zenelejátszóval is betudsz állítani. Ha megjelenik a csengőhang a lejátszási listában, csak nyomvatartod az ujjad a szám címén, és megjelenik egy kis menü, ahol betudod állítani csengőhangként.
A másik megoldás, ha felteszed playről a Zedge nevű programot, azon is van rengeteg csengőhang és üzenetjelző hang, a programon belül pedig betudod állítani, akár minden emberkének külön külön is. (Hozzáteszem, ezt a programot még nem próbáltam 4.4 alatt, de mindjárt letesztelem...) -
racerx
őstag
-
racerx
őstag
Na egyenlőre minden jónak tűnik a kitkaton, visszraktam mindent. Viszont 2dolog van. A régi Huawei kompatibilis xposed nem megy kk-on, ujabbak meg nem kompatibilisek a p6 - al. Vagy már van vmi változás?
Másik meg : az istennek nem tudok saját csengohangot, riasztás hangot beallitani, pedig ott van a belső sd media/audio/ringtones - ben -
magyarattila
tag
-
duvi
nagyúr
Üdv a klubban!

Ha nagyon nem jön be a gyári hangzás és állítási lehetőségek, akkor ajánlom a Palyről a Powerampot. Illetve a Poweramp Full Version ha megtetszik (szokták akcióban olcsóbban is adni). -
racerx
őstag
OK, működik a root a Root geniusszal megcsinálva. Semmi kínai app, a jól megszokott superuser

-
arminlok
senior tag
-
arminlok
senior tag
Jolvan de azt tudd, hogy 18 ezer hozzászolásbol senkinek nem volt még baja ezzel. Probáld meg azért egy másik fülessel is a biztonság kedvéért.
-
magyarattila
tag
-
arminlok
senior tag
Hát valamit nagyon rosszul csinálsz vagy a füleddel van baj, vagy a fülhalgatoddal. Azt tudom hogy ezzel a soundmagic e10el van egykét szám aminél fáj a basszus nagyobb hangerőn. És alapértelmezetten van a dolby. Én inkább az ellenkezöjét tapasztalom egyik sem"-nél eltünik a basszus..tompa az egész.
-
magyarattila
tag
érdekes hogy a széles skálán mozgó zeneszámokat megöli, a dolby digitalban szórakozom a beállításokkal, "egyik sem" beállításon faszán van basszus, ha alapértelmezettre állítom akkor életrekelnek a magas hangok cserébe eltűnik a basszus....
-
magyarattila
tag
Megvettem.
Gyönyörű.
Már majdnem lemondtam róla amikor hazafelé besétáltam a tmobileba hogy "a webshopban ugyse volt biztos már nem népszerü mert rájöttek hogy rossz" elötte meg csak képen láttam, és hát DAYM MINŐSÉGI CUCC! ééééééés adnak hozzá ajándék tokot is

Miket kell feltétlenül elvégezni ami az alapbeállításon és a belakáson túl van hogy kihozhassam a maximumot hangilag és teljesítményileg?
-
Stehe
aktív tag
-
racerx
őstag
-
icemad
nagyúr
-
racerx
őstag
-
duvi
nagyúr
Bocsi! Nem szándékos volt!
Nem gondoltam, hogy ennyi név azonosság van a Playen gps statusra. Azt hittem a puszta idézet maga az app neve
Én is ezt a Gps Statust használom.(#17964) szori
Ezek szerint még egy éves sincs a P6-od. Kíváncsi vagyok, hogy az aksi lesz a hunyó vagy esetleg valami más... Ha visszajött szervizből, írj egy pár sort légyszi! -
szori
tag
Nem emlékszem, hogy leejtettem volna, sőt, szinte biztosan nem. Reggel még semmi baja nem volt, majd zsebembe volt és mikor kivettem, akkor lett olyan. Kicsit vissza tudtam most pattintani, de eláll. Mikor írtam, akkor még nem tudtam. Más is hőtágulásra gyanakszik. Engem nem érdekel, mitől van, csak csinálják meg.
-
szori
tag
-
Mp3Pintyo
senior tag
Mindenkinek köszönöm a GPS ötletet! (Alkalmazások cache törlés) azóta soha nem volt gondom vele és soha nem látott mennyiségű műholdhoz csatlakozik

-
missz
tag
En bevittem a t-hez, ugye hogy a beletort tű miatt nem ismer fel sim kartyat....
Jovo hetre igertek, de mar kozolte a csaj, lehet, h nem csinaljak meg gariban.., mindegy, kivancsi leszek mi lesz vele, remelem azert helyre teszik, hisz szep, hibatlan, stb.., nekem nem puposodott(eddig legalabbis)...De mindenkeppen eladom, ha megcsinaljak, ha nem..., ha utobbi, max tabletnek...
Valtottam egy note2-re
Isten veletek

-
monroe8609
aktív tag
-
monroe8609
aktív tag
-
monroe8609
aktív tag
-
icemad
nagyúr
Lehet, hogy jobban járnál, ha valami nagyobb áruházban vennéd részletre.
Esetleg itt a hardveraprón is érdemes szétnézni, vannak korrekt ajánlatok. -
arminlok
senior tag
KITKAT 4.4:
Na szóval látom itt nagy kavarodás van frissitésnél. Amit ti letöltöttetek az ugyanaz mint amit a románoknak kiadtak. ti OTA-n kapjátoka frissitést ami a B132-re megy rá ez nem tul jo mert visszamardnak fájlok a 4.2ből amik bekavarnak stb. Ez ami rámegy erre a B132-re, ez egy frissités nem egy teljess rom (775MB), ezt manuálisan ugy lehet telepiteni,hogy az UPDATE.ZIP fájlt kicsomagolás nélkül teszitek be a dload mappába és helyi frissités. A román oldalon amit megtaláltok itt felrakták az egész UPDATE.APP fájlt ami kicsomagolva kb 1,5GB.Ez bármelyik romra mehet rá háromgombossal szokásos módon kicsomagolt update.app a dload mappába. Én a második verziot ajánlanám személyszerint azoknak is akik azt várják, hogy megjelenjen a kis telefonjukon hogy hivatalos rendszerfrissités érkezett.Ha valaki ezt elolvasva sem tudja feltelepiteni akkor bátran írjon, egyébként ne.

-
ritmokrisz
csendes tag
Kérdésem a következő :Aki felrakta a kínai root-ot és szeretné eltávolítani mit kell hogy tegyen?
Köszi a válaszokat! -
duvi
nagyúr
-
arminlok
senior tag
-
ivcsi86
tag
-
arminlok
senior tag
-
torrrent
aktív tag
-
daveh
tag
-
ivcsi86
tag
Nem írtam le a teljes sztorit, mert nem gondoltam, hogy szükséges: már próbáltam helyi frissítéssel is ugyanúgy, ahogy leírtátok ti is, többször is, kicsomagolva és nem kicsomagolva is, de a mindig ugyanez a probléma jelentkezik.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezzel a konkrét hibával találkozott-e már valaki, nem az, hogy alapból hogy kell firssíteni a telót.
-
duvi
nagyúr
És ez még csak a kezdet
Bele fogsz fáradni még ebbe is, attól tartok...(#17943) ivcsi86
Elég lett volna csak a hibaüziből bemásolni a keresőbe pár szót és megtalálod igali kolléga két nappal ezelőtti hozzászólását, szinte szóról szóra. Pár hozzászólással alatta a megoldás is
(no offense) -
arminlok
senior tag
-
ivcsi86
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Most próbálnám official kit katre frissíteni, a teló találta, tehát bízom benne, hogy mennie kéne vele...
Viszont a következő a gond: letölti, teló kikapcs, recovery menu be, és az installing update-nél ezt írja ki:assert failed: apply_patch_check ("/system/build.prop", "itt egy csomó betű meg szám")
E: Error in /sdcard/Hw0UC/update.zip
(Status 7)Installation aborted.
cust copying files...
copy cust files successed!
formatting /cacheAz oké h a build.prop fájllal van vmi gondja... de mit lehetne vele csinálni?
Toltam már hard reset-et is, de ugyanaz. B132-re próbálnám rábuherálni.Találkozott már valaki ezzel?

köszi
-
gacsoi
senior tag
-
ritmokrisz
csendes tag
Meg van a gyógyír így már nekem megfelel egyenlőre.
build.prop-fájl módosítás
dalvik.vm.stack-trance-file=/data/anr/traces.txt
sor alá beírtam:
qemu.hw.mainkeys=1
Így teljesképernyős módban lehet a progikat elérni eltünik a navibar.
Mondjuk nem árt mellé használni a lebegő gomb funkciót a visszalépésekhez
Persze ehhez root kell. -
gabancs
addikt
Tényleg annyira nehéz visszaolvasni? Vagy használni a keresőt?
-
robi84kalicz
csendes tag
Tárgytalan,bal...sz voltam,mert a zipet másoltam a kártyára!

-
robi84kalicz
csendes tag
Felmásoltam a dload mappába a romot,és behoztam a recoveryt.Nem kezdett el magától semmit csinálni.Mit kell nekem csinálnom?Wipe data és recoveryből fel a kk?
-
robi84kalicz
csendes tag
Köszönöm!
-
arminlok
senior tag
Nekem már a legelején se erült ilyen gyorsan ez amit itt az uj kollega ir az az ami nálam a kitkat volt hogy napi háromszor töltöttem.
Ajánlom figyelmedbe az összefoglalót nézd meg milyen rom van rajta majd frissits valamelyikre én és gabancs a B114et ajánljuk lehet még más is nálam a B125 is dobálta a wifit de sokan azt ajánlják. Azért még várj egy pár napot hátha tényleg beáll.
(#17933) robi84kalicz. igen
-
aorta99
csendes tag
Sziasztok.Full hivókép kijelzős program?Amit eddig felraktam egyik sem müködödt rendesen.Köszönöm a segitséget.
-
robi84kalicz
csendes tag
A 3 gombos módszer akkor is megy,ha már eleve a kk van fent?
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
-
eriador92
csendes tag
Sziasztok! A napokban vettem egy ilyen készüléket, viszont a leírtak ellenére borzasztóan hamar lemerül. Ha netezek, akkor kb. 1 perc= 1 % merülés, de ha csak megnézem rajta az időt néha, akkor is látom, hogy merül. Olvastam mindenféle rootolásról, meg battery calibration, meg mindenféléről amihez én nem értek, a felesleges programokat mindig leállítom, nem fut szerintem semmi feleslegesen ami ennyire meríthetné. Mit tegyek? Ez nem normális ugye?

-
robi84kalicz
csendes tag
-
icemad
nagyúr
Igaz, ezen átsiklottam. Így már különösen nem ajánlott ez a vétel.
Csak halkan jegyzem meg, hogy én S3 LTE-ről váltottam a p6-ra, és nem kicsi a minőségbeli különbség a két telefon között, mind szoftveresen, mind hardveresen. Természetesen a p6 javára.robi84kalicz: Nem, teljesen automatikus. Nem jön elő a recovery, egyből gyalul mindent és tolja fel az új szoftvert.
-
robi84kalicz
csendes tag
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de hátha...
3 gombos frissítésnél ugyanúgy recovery-ből kell feltenni a rom-ot,mint pl. cwm esetében? -
TamZoli
csendes tag
-
kutasi
csendes tag
Érdekes ez az SD kártya kezelés. Nálam is be van állítva alapértelmezett mentési helyként, de minek? Több appot telepítettem ma (Playről, SD-ről), mind a belső tárhelyre került. Ugyan úgy kell áthelyezni őket egyesével az SD-re, mint a B132-nél.
Szerencsére, a kameránál itt már ki lehet választani a mentési helyet, a képek, videók valóban a külsőre kerülnek.
Szóval nem tudom mi értelme a tárhely menüben a mentési hely választásának. Valaki elmagyarázhatná. -
duvi
nagyúr
Én nem javasolnám ezt a vásárlást
Egyrészt az általad is írt részletfizetési rizikó miatt (járt már így itteni kolléga), másrészt fehéret nem ajánlanék a bizonytalan minősége miatt. Pár hozzászólással feljebb épp egy fehéret linkeltek be, ami magától felpúposodott (nem egyedi eset a fehéreknél).(#17924) icemad
Dominós készülék nincs részletre. Ezen kívül a függetleneket is letilthatják IMEI szám alapján (minden hálózatról). -
icemad
nagyúr
Szivesen segítek. Még pár dolgot leírnék:
T-függő telóról frissítettem. B104 rom volt fent. Román oldalról letöltött frissítést tettem fel 3 gombos módszerrel. Elsőre szépen elindult, letöltöttem a programokat, beállítottam. Újraindítás után azonban nem indult, bootloop lett a vége. Próbáltam billentyűzet kombinációkkal is életet lehelni bele, de sehogy sem sikerült. A vége az lett, hogy 3 gombossal újra kellett rakni a rendszert, majd rendszer indítás után rögtön egy gyári visszaállítást csináltam "belső tároló törlés"ével együtt. Azóta kb. 6-szor indítottam újra, eddig mindig elindult, nem volt bootloop. Szóval a gyári visszaállítás kell, ha nem akarunk gondot.
daveh: A fehéret nem ajánlanám. Ha meg dominós, akkor nem szokták letiltani.
-
daveh
tag
Sziasztok! Párom úgy döntött S3-ról áttérne a P6-ra, vennénk neki egy, fehéret
Függetlent szeretnénk, találtunk is egy T-nél vásároltat. Viszont félő, ha nem fizetik a részletet, letilthatják , illetve letudják tiltani ennek ellenére is, hogy független? Félek ezektől.. -
TomWexX
addikt
-
igali
tag
marilllyo Köszi, többszöri újraindítással, és várakozással végül is belépet, és feltelepült az a kínai root app. Ezután letöltöttem a SuperSu alkalmazást, frissítettem (többször kellett vele probálkozni), majd a kínai változatot eltávolítottam.
icemad Köszi a leírást, közben sikerült megoldanom, de másoknak lehet hogy még jól jön a leírásod!
rone003 Ezt én is kérdeztem, de senki sem válaszolt. Nemrég végre nekem is sikerült feltennem a 4.4-es rendszert, és a tárhely beállításokban ott van választás, hogy a belső, vagy külső SD kártyára menjenek-e az adatok. Én átállítottam, hogy külsőre menjen, majd felraktam a Chrome böngészőt (a gyárilag felrakottat eltávolítottam külön programmal), de azt vettem észre, hogy a belső tárhely méret csökkent, az SD tárhelyé változatlan maradt, ami számomra (is) kissé érdekes, és bosszantó...
Gondoltam, akkor majd én kipróbálom azt a bizonyos Signed_116.zip módszert, fel is raktam, de úgy fest, hogy nem kompatibilis a 4.4-el, ugyanis a HUAWEI feliratnál, ahol a piros "szirmok" is vannak, ott meg áll, mert csak az animáció megy, de a rendszert nem tölti be,odáig már nem jutok el (vagy 10 perce).
Ha 4.4-en nem lehet SD kártyára telepíteni, akkor én törlöm is, és visszaváltok B132 Buildra
de még azért bízok benne, hogy megoldható lesz valahogy! Ha te, vagy valaki idővel rájön, hogy hogyan lehet megoldani, akkor feltétlenül osztjátok meg! -
kutasi
csendes tag
-
ritmokrisz
csendes tag
Sziassztok!
Navibárt hogyan lehet eltüntetni 4.4 alatt ?
-
Tompie
őstag
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Sikerült rootolnom a 4.4-et, egy másik programmal, a root geniussal. Feltöltöttem ide.
Használata pofon egyszerű:
-Telefonon bekapcsolod a fejlesztői módot.
-A fejlesztői módban bekapcsolod az usb hibakeresést.
-Pc-n elindítod a rootgenius-t. Telefont csatlakoztatod a pc-hez.
-A program letölti és telepíti a drivereket.
-A program rootolja a telefont, felteszi a magyar SuperSU-t.
-A program újraindítja a telefont.
-Újraindítás után playből frissítsd a SuperSU programot.
-A SuperSU programot elindítva frissítsd az SU binárist normál módon.
-Indítsd újra a telefont.Ezzel a módszerrel a sokak által ismert és használt SuperSU program települ magyar nyelven. Még nézegetem, de úgy látom, hogy semmilyen más kínai programot nem rak fel. Akit érdekel tegyen vele egy próbát.
A rootolást Win 8.1 64bit pro rendszeren csináltam, usb3.0 csatlakozón keresztül, nem volt semmilyen probléma.
-
marilllyo
veterán
Ott nekem is megakadt és loop-olt. Lehúztam és betöltött...de már rootolva. Ahogy néztem nincs egyértelmű "folyamat"....próbálkozni kell többször is aztán egyszer csak beadja.
Egyébként tessék magyarul. Az itt lévő program viszont korábbi verziója a Vrootnak. Ez nem biztos, hogy működik de a leírás az...megvan.
Amit felrak a telefonra extra kínai programot azt nyugodtan törölhetitek a folyamat befejeztével.
-
igali
tag
Kérem valaki írja le lépésről- lépésre (esetleg képekkel is), hogy hogy hogyan lehet normálisan rootolni a 4.4-es rendszert!
A vRoot programmal próbálkoztam, erre az csak forog és csak forog, miközben a telefonomat újraindította, és a Huawei Ascend feliratnál meg is állt

-
icemad
nagyúr
Én is frissítettem t függő telómat. Én 4.4 alatt az usb debugging opciót nem találom...

-
rone003
tag
Signed116 működik 4.4 alatt? Valaki probalta?
-
DanaL
tag
Sikerült a frissítés B607 es rom-om volt azt ráfrissítettem egy B132 esre majd ment rá a kitkat B510 hibátlanul működik

-
robi84kalicz
csendes tag
-
vg
veterán
-
gabancs
addikt
Mert nem tudod használni

Ha a balodalit húzod le, akkor az értesítéseket látod. Ha a jobboldalit, akkor a kapcsolókat.
-
Zsocy155
őstag
Valószínűleg ezért árul csak fehéret a Vodafone, mert a fehéret a gyengébb minőség miatt olcsóbban kapja a Huawei-től!

-
robi84kalicz
csendes tag
Sziasztok!
Hát nekem is jobban bejött a 4.2 (132).A 4.4-ben nagyon zavar,hogy külön fül van a gyorsgomboknak és az értesítéseknek,bár lehet,hogy csak én nem tudom átállítani.Azt is megfigyeltem,hogy pl a 3g watchdog widget csak akkor frissül,ha belépek az appba. -
bpdjoco
tag
-
racerx
őstag
Az xda-n írták erre asszem, hogy csak ki kell a feladatkezelőben lőni, majd ujrapróbalni párszor, s egyszer csak jó lehet..
:-). Nemtom, en nem vacakoltam vele, várok míg lesz rá normalis root. Sztem hamarosan. Ez akinai sok érthetetlen cuccot is felrakott, megnem is igen bízok meg benne :-) -
marilllyo
veterán
-
duvi
nagyúr
A feketéknél is előfordult hasonló jelenség (lásd (#17902) jegenye77), csak nagyságrendekkel kevesebb esetben. Az utolsó eset már több hónapja volt itt a fórumban. Akkoriban többen is írtak róla. Azt hittem, hogy csak egy hibás széria volt, de ezek szerint mégse

(#17899) szori
Mikor vetted a P6-ot? Hány hónapos most? -
jegenye77
addikt
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
18000 - 17901
25693 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eresd meg ezt a sort: ro.config.hw_quickpoweron = false (A bulid.propp-ban) Változtasd meg true-ra. Tehát igy nézzen ki:ro.config.hw_quickpoweron = true

Nem gondoltam, hogy ennyi név azonosság van a Playen gps statusra. Azt hittem a puszta idézet maga az app neve

Bele fogsz fáradni még ebbe is, attól tartok...
(no offense)

de még azért bízok benne, hogy megoldható lesz valahogy! Ha te, vagy valaki idővel rájön, hogy hogyan lehet megoldani, akkor feltétlenül osztjátok meg!