Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTheW91062
csendes tag
Nem hazudtak. Kijött januárba a kitkat, csak nem ide.
/ Proud and Strong all day long /
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz arminlok #12030 üzenetére
A "legtöbb gyártóval" gondolom kapcsolatban állsz ha ilyen bátra ki jelentetted hogy kiadják. Szerintem ez nem lehet vita tárgya mert mennyivel lett volna jobb hogy kiadnak egy olyan 4.4et ami tele van hibákkal és nap mint nap itt vernénk a forum asztalát? Inkább adják ki később de az legyen jó és kész. Persze ez csak az én véleményem és nyilván ha mondogatjuk hogy miért nincs akkor hamarabb lesz.
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz arminlok #12037 üzenetére
úúúú tényleg ezt már tudjuk hogy egy "jobban optimalizált android" mert hát már ugye mindenki kipróbálta.
Szerintem jobb ha kivárjuk és majd utána mondunk akármilyen véleményt is. Nem hinném hogy minden amit olvasunk a 4.4ről szent írás. Messziről jött ember azt mond amit akar. Szerintem ugyanez vonatkozik az EMUI-ra is.
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz arminlok #12040 üzenetére
Oké. Én az egyik telekommunikációs cégnél dolgozom. Ha hiszitek ha nem van ezzel kapcsolatban egy kis tapasztalatom. Nem minden arany ami fénylik. Igazad van a hangnem nem volt megfelelő és ezért elnézéseteket kérem viszont pár év tapasztalata nem azt mutatja hogy majd a 4.4el meg leszünk elégedve. Ha lesz 4.4 akkor majd arra fogunk várni hogy mikor jön a javítása Nem tudok ki mennyire Huaweis itt de ha vissza gondolunk a g300ra akkor ugyan ez volt és már kicsit dühítő az emberek hozzáállása és türelmetlensége. Még egyszer elnézést a hangnemért.
-
MaTTheW91062
csendes tag
-
MaTTheW91062
csendes tag
Nem azzal van a gond hogy várjátok. Én is várom. DE és itt jön a DE, ne várjatok csodát illetve attól hogy naponta elmondjátok hogy mikor jön már attól nem fog hamarabb jönni. Lehet hogy sok gondunkra megoldás lesz de az is lehet hogy sokkal több gondunk lesz vele. De persze ez is csak az én véleményem. Ha lesz 4.4 itt biztos fogsz tudni róla és ne legyünk türelmetlenek.
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz Nalett #12101 üzenetére
Lehet én is elfogult vagyok viszont mindenképpen androidosat válasz szerintem mivel felhasználó barát és még várnak ránk újdonságok. Viszont a BB megszűnik (vagyis átveszi valami kínai cég) így nem tudhatod hogy mi lesz vele a jövőben. Szóval szerintem P6
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz Newlachka #12122 üzenetére
Igen. Sajnos hallottam ilyenrol én is viszont érdekes hogy pl nekem a 9800an (torch) megy minden bis bes nélkül. Fogalmam sincs hogy mi lehet ennek az oka mivel a 8520on nekem sem mentek ezek az alkalmazások. Minden esetre biztos van magyarázat rá de én meg nem találtam.
-
MaTTheW91062
csendes tag
Gigatel.hu oldalon is egész jó kis tokokat lehet venni én ott vettem rá.
-
MaTTheW91062
csendes tag
-
MaTTheW91062
csendes tag
Hihetetlen hogy mennyi elégedetlen ember van itt. Én nem tudom hogy mit vártatok...
Csíkos a kép? Nem megy a játék? Nincs 4.4? úr isten hozzátok a papot ez a telefon maga az ördög....
Ez mind mind olyan "hiba" ami nem ÁLTALÁNOS.
Szomorú hogyha feljön az ember ide fórumra szinte csak negatív véleményt lát. Én őszinte leszek, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
-
MaTTheW91062
csendes tag
Hali. Valaki tud valamit az új Hisuite frissítésről? Legyen ne legyen?
-
MaTTheW91062
csendes tag
Van valaki aki esetleg kipróbálta ezt az új B506-ot? Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest