Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
-
dani3l
őstag
-
hurrikan
addikt
válasz
Loboda
üzenetére
De ha igaz hogy ahhoz is kell a recovery, akkor nem fog felmenni. :/
vagy te mit tudsz erről?zaibatsu
Még ebben a hónapban.Spy89
Ha gyári garit akarsz akkor Expansys. Ha boltit Partnero.
Bár ahogy visszahallottam a Partnerotól is Európait kaptak jó páran. Így ott is 2év a gari -
Gee_-
tag
válasz
Loboda
üzenetére
Azért akkarom átírni a cidet mert tmob101 a cidem és unom hogy későn kapok minden frissítést.
A régi desire hd m rom oltam és nem tettem tönkre szerencsére, remélem sikerülni fog a one t is nem tönkre tenni.
Hol szoktak elvérezni a telefonok s off közbe melyik lépéseknél vigyázak?
Elnézést a sok hülye kérdésért de csak akkor akkarok neki álni ha már biztos vagyok a dolgomba.
-
Gee_-
tag
válasz
Loboda
üzenetére
Értem ha ezt mind megcsinalom akkor a telefonom már rootolva lesz ha jól értem szóval tudok su jogot adni a programoknak. És ha atirom a cidet supercid re megkapom a legujabb frissítést utána hogyan tudom gyári állapotra vissza állítani a telefont? Supercidel akkor kapom meg a frissítést mint minden gyári független Htc?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda
üzenetére
Akkor ehhez nem kell root ugye?
Amugy nekem már működött csak nem a screen mirroring, ugy oldottam meg, hogy a TV-ben a Wi-fi direkt alatt az AP-t bekapcsoltam és a TV-hez, mint Wi-Fi-s eszközhöz csatlakoztam (mintha router lett volna), de csak a képek vetítése ment a "Média app-ból) máshoz nem. Illetve a TV-n a Source-ban nem volt ott a telefon.
Meg am, mint mondtam a TV-m totál azt csinálja, mint ami a videon van, de mokr rákattintok a telefonomra, amit megtalált, akkor nem csatlakozás jön, hanem egy kérdés hogy akkor most vagy PIN-t választom, vagy ezt a PMB (? - lehet rosszul irom) -ot.
De most látom tényleg van Wi-Fi direkt a telon Wifi beállitásokban, vidin nem igy csinálták, de ha működik akkor nincs problem... majd megpróbálom ha hazaértem, köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda
üzenetére
Az utóbbiak (2-3) mind full rom volt, így minden egyes telepítendő dolgot külön külön aktiválni, vagy eltávolítani kell az aromában, ráadásul ugyanez a helyzet a kernellel is, amit szintén újra kell húzni...
Ha már itt tartunk van a romban és a kernelben is egy true color rész.
Az mi lehet? -
Steve1207
veterán
válasz
Loboda
üzenetére
Én úgy olvastam valamelyik dev twitterén, hogy 1-1-ben ugyanazok a funkciók lesznek meg, kivéve a kamera ugye és nem lesz megvágva a rendszer semmilyen ponton.
Ha már tokokról folyik a téma, beszereztem egy KLD Oscar és Enland tokot is (mák, mert csak 1-et rendeltem
), nagyon kis kellemes vele használni. -
Tűzkígyó
tag
-
boksz
senior tag
válasz
Loboda
üzenetére
Asszem a samu s5 már tudja, plusz a nokia is, hogy az elkészül kép után lehet változtatni az élességet.
Plusz a samsungnál, ha benyomod a fénykép készítés gombot és nyomva tartod akkor megőrzi az élességet és az adott pont fénymérését ( mint az igazi fényképezőgépeken a félig lenyomott exponáló gomb )
-
Loboda
senior tag
válasz
Loboda
üzenetére
De már kint van az új kernel forrásra építette ElementalX-m7-14.0 kernel is!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda
üzenetére
úgy néz ki megvan a hiba egyik forrása...
a PC.
letöltöttem az arhd 53-as romot a telefonnal, és onnan simán települt.
szóval szerintem csak részben mentek át usb-n a telefonra a romok, pedig alaplapi az usb csatlakozás, és innen csinálok már rég óta minden flash-t.
most jön az arhd nandroid mentése, majd próbálkozom az s-off-al rumrunner-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Eszem elhagyom... akkor lehetséges volna, h pont a nyitás előtt eggyel adtam fel a próbálkozásaimat...?
(megyek is haza, h lenyomjak még 100 hmmm...próbálkozást
)

ettől most felvidultam