- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Nekem nagyon jó üzemidőt fut a telefon
Tegnap este feltöltöttem, már a 4.2-es update-tel, valóban gyorsabban felcammogott 100%-ra, az első töltés még 4.1-gyel majdnem egy jó másfél órával tovább tartott. Éjszaka levettem a töltőről, reggelig 2%-ot merült, de valszeg lesz ez még jobb is, mert még csak két töltési cikluson van túl az akksi.
Amik nálam sokat szívnak az akkuról, azok a különféle kínai IM-programok, a QQ és a WeChat, de ha ezeket használom, akkor nyilván folyamatosan világít a képernyő, meg valszeg leterheli az érintőképernyőt az is, hogy kézzel írom be az írásjegyeket, nem pedig pötyögök. (Megjegyzem, ezt az iPhone sem igazán tűri jól, Kínában tízből hét iPhone-os kezében láttam a hordozható külső akksit, mert a belső az kevésnek bizonyul, rengetegen panaszkodnak erre).
Reggel egy másfél óra alatt a WeChatelés 78%-ig merítette a telefont, ez szerintem nagyon jó. Utána még Temple Runoztam meg BlinkFeeden olvastam híreket, 70%-kal indultam el délben otthonról, útközben e-mailt írtam, kínai szótárt böngésztem, FB appot csekkoltam, WeChateltem, folyamatosan ment a 3G, de 5 órakor úgy jöttem haza, hogy 58%-on állok, ami a ZTE után nekem meghökkentően jó. A Blade-del 2G-s folyamatos nethasználat és WeChatelés mellett 2 és fél óra alatt nullára merül az akksi, na ez tényleg gáz, de ez teljesen rendben van... Ezt a GSAm-ot leszedem majd, kíváncsi vagyok a részletesebben bontott statisztikáraTényleg: a BlinkFeednél nálatok sem lehet kiválasztani mainland Kínát a locationnél? Hong Kongot, Taiwant, Japánt és Dél-Koreát látom, de Kínát nem... Szeretnék ottani hírportálokat olvasni, de csak appeket találtam rájuk, a BlinkFeedbe nem tudtam berakni őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest