- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Én ma visszavittem. Egy T-s boltból átküldtek egy T-pontba. Ott álltam a sorban vagy 1 órát, (platina kártyával), és már majdnem úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így ahogy van, de aztán győzött az hogy visszaadjam. Tudom hogy zavart volna a dolog, ezért döntöttem így.
Sajnos cserélni nem tudtam, megpróbáltam de nekem nem sikerült meggyőzni őket.
Most várom, hogy legyen megint készleten, és jöhet a menet.Mindamellett azért mentem át a T-pontba, mert a másik boltba azt mondták, hogy ha van nekik raktáron, akkor kicserélik nagy eséllyel, ezért is álltam végig a sort. Tök fölöslegesen, szóval ha ilyet hallotok, akkor nem igaz, ne szivassátok magatokat...
(ja mellesleg vicces volt. Úgy vették át a telefont, hogy meg sem nézték a csomagot. Ki sem nyitották, mi van benne, így akár egy adag semmit is tehettem volna bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest