- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Iphonenál nagy előny, hogyha ki tudod juttatni münchenbe (meg az összes többi apple storeban, de az van ide elvileg a legközelebb), akkor akár egy kijelzőtörést is megcsinálnak 100€-ért, ha éppen nincsen készleten kijelző, akkor meg új telefont kapsz újrainduló garival
Persze ezt helyben lefoglalt időpontban félóra alatt elvégzik, backup stb minden megoldott.
Nekem 3210 óta nem volt telefonom, ami legalább két hetet ne lett volna szervizben.
N95 volt kb másfél hónapot (de kaptam újat), Desire S 5 hetet (kaptam újat), Onet már ki sem merem számolni. A többi telót max 2-3 hétig kellett nélkülözni. De használom is napi 5-6 órát őket minimum, ami szerintem nagyon durva igénybevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egyéni arckép OFF
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest