Új hozzászólás Aktív témák

• datomi

tag

Na új érdekesség van a telón.
    Nyalóka van már rajta nekem is, de én nem nyomtam a telepítés után FR-t, mert kb. a nyalóka előtt 2 héttel jött vissza szerviből, és akkor volt FR, és nem volt kedvem újrarakni mindent, meg eddig még sohasem csináltam FR-t egyik frissítés után sem.
    Eddig nem is volt semmi probléma, ébresztett is :)
    Múlt hét elején kezdte azt a hülyeséget, hogy dupla home gomb tapicskolás után ha belép a futó programok listájába és ott kíhúzkodok mindent, akkor innen már nem tudok kilépni a kezdőképernyőre :(((
    Ha home gombot nyomok, akkor átfordul a kijelző képe 90 fokot, aztán elfeketedik, 1-2 másodperc után vissza jön a kép és annyi van kiírva, hogy "Itt láthatók a legutóbbi képernyők".
    A vissza gomb hatása is ugyanez, csak ott még hosszabb ideig marad fekete a kijelző :((
    Ha a power rövid nyomásával ki- majd bekapcsolom a kijelzőt, akkor a zárolt képernyő feloldásával ugyanide jutok vissza, magyarul semmit sem tudok csinálni a készülékkel :W
    Teljes ki-bekapcsolás vagy újraindítás után megint jól működik a teló, valamint ma vettem észre, hogy ha ilyen esetben lehúzom a fenti menüsávot és onnan belépek a beállításokba, onnan már a vissza gommbal vissza tudok menni a főképernyőre.
    Valaki látott már hasonlót?
    Mindenesetre ha lesz időm, akkor nyomok egy FR-t, aztán meglátom, hogy marad-e a jenség ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés