- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem hogy ugye van ez a SIM IMSI-s htc one-om.
Az egész úgy kezdődött hogy flasheltem egy kernelt (knock on miatt) <Bulletproof kernelt> de valószínűleg 4.4es kernel volt (az enyémen meg 4.1.2 van (volt), egyéb iránt pedig S-OFF, HBOOT 1.44. , HTC__032es CID) ebből lett egy soft brick, majd One All-In tool kitben szenvedtem kicsit, + recovery módból resetelgettem (wipeoltam) mindent és csak sikerült bebootolni, de Wifi+kamera nem működött+ laggolt az egész,mondom ez így nem jó, így felraktam rá az Android Revolution HD-t (legfrissebbet). Rom flash előtt wipeoltam mindent, de ezután brick : a HTC felirat (alatta This build is for dev....) és csak az segített hogy hagytam fullra lemerülni mert semmire nem reagált (power+vol down-ra csak villogtak a gombok de no eredmény), recoveryből ezután felflasheltem egy 4.4-es kernelt <ElementalX 4.4-hez> hátha ez a baj, de ebből hasonló brick lett (tehát hagyni kell lemerülni hogy egyáltalán hozzáférjek a recoveryhez). Most nandroid backup-ból vissza fogom rakni azt a mentést (mivel másról nincs) ahol a wifi és a kamera ki volt lőve, de tippet és segítséget szeretnék kérni tőletek!
Mi lehet a baj? És mit rakjak fel? Milyen sorrendben? Valaki segítsen plz.
Előre is köszi & sorry az extrém noobságért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motoros topic
- Docker konténerizálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Total Commander
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest