- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem hogy ugye van ez a SIM IMSI-s htc one-om.
Az egész úgy kezdődött hogy flasheltem egy kernelt (knock on miatt) <Bulletproof kernelt> de valószínűleg 4.4es kernel volt (az enyémen meg 4.1.2 van (volt), egyéb iránt pedig S-OFF, HBOOT 1.44. , HTC__032es CID) ebből lett egy soft brick, majd One All-In tool kitben szenvedtem kicsit, + recovery módból resetelgettem (wipeoltam) mindent és csak sikerült bebootolni, de Wifi+kamera nem működött+ laggolt az egész,mondom ez így nem jó, így felraktam rá az Android Revolution HD-t (legfrissebbet). Rom flash előtt wipeoltam mindent, de ezután brick : a HTC felirat (alatta This build is for dev....) és csak az segített hogy hagytam fullra lemerülni mert semmire nem reagált (power+vol down-ra csak villogtak a gombok de no eredmény), recoveryből ezután felflasheltem egy 4.4-es kernelt <ElementalX 4.4-hez> hátha ez a baj, de ebből hasonló brick lett (tehát hagyni kell lemerülni hogy egyáltalán hozzáférjek a recoveryhez). Most nandroid backup-ból vissza fogom rakni azt a mentést (mivel másról nincs) ahol a wifi és a kamera ki volt lőve, de tippet és segítséget szeretnék kérni tőletek!
Mi lehet a baj? És mit rakjak fel? Milyen sorrendben? Valaki segítsen plz.
Előre is köszi & sorry az extrém noobságért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Gitáros topic
- Borderlands 4
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest