- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Szemjuel #23419 üzenetére
Szia! Gyári kihajtósra sokan panaszkodtak. Én rendeltem egy keményebb(de nem merev) átlátszó szilikont, hasonlót amit HOX-on is használtam ott nem volt problémám vele. Ha úgy lesz pénzem rendelek egy nillkin super frosted-et is, mert ez többeknek nagyon bevált, bár a nagyobb ütésektől nem véd olyan jól.
Ezen felül vettem egy fiesta greengo nevezetű bebújtatósat, ami ugyan univerzális (XXXL), de majdnem pontosan jó rá, csak annyi hogy felül kb fél-1 mm-rel kilóg a telefon. De amúgy jó tapintású, puha, nem okozott sérülést pedig 2hete ebben van.
Persze ha van pénz rá akkor csatlakozom az előttem szólóhoz
pl [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest