- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
huh, de sok nyűg van ezzel az ultrapixellel...!
Hadd írjak már egy gyors ellenpéldát is a fentebbiekre, mert még a végén, mindenki úgy könyveli el, h az M7-nek (a hTc ONE-nak) húdesz*r kamerája van, pedig ez távolról sincsen így...
mumk1 Kolléga szavai csengnek a fülembe, amikor azon ötletelt, h a készülék különböző alkatrészei más-más helyszíneken készülhetnek... és így eshet meg akár az is, h valaki gyengébb szériát fog ki, (ami sajnos, minden gyártó esetében simán benne lehet a pakliban).
Az idegek megnyugtatása céljából tájékoztatom a T. Nagyérdeműt, h ez azért közel sincs így mindenkinél -> itt egy kép. Szívem szerint itt is használnék képlopót, h láthassa mindenki, ez bizony NEM fake, vagy photoshop termék, de kamera üzem közben nem működik a képlopó...
További jó hír: még mindig nincsenek illesztési problémák, lötyögő, vagy ferde Power gomb (ahogyan itt valakinél) karcokat sem látni sem az alu tokon, sem pedig a kijelzőn, sőt a beats felirat is hibátlan, a sarkok sem kopnak, vagy fényesednek, pedig megfogadtam, h ezt is legjobb tudásom szerint óvom majd a külső behatásoktól, aztán...mégsem...mert olyan gyönyörű ez a telefon...
Jah, olyan veszett jól össze van rakva ez a telefon, h semmilyen pálinka nem töri át az S-off, és a Hboot védelmét...Ezért nyugodtan kijelenthetem: asszem' kifogtam egy tökéletes telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest