Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Magyarországon garancia nélkül nem lehet forgalomba hozni terméket. (újat!)
Plusz ha ez európai modell, akkor arra itt a htc vállal garanciát, hiszen ezt hivatalosan hozták forgalomba, ami ebből a szempontból tök mindegy, hogy Németországban, Lengyelországban, vagy itthon történt. És ez alól a szolgáltatós készülékek sem kivételek!
Ráadásul itt is lehet az internetes rendelés lehetőségével élni, és azt is jogszabály írja elő, hogy ha valami nem stimmel a készülékkel, akkor vissza lehet küldeni. (igaz 30 nap van az ellenérték visszafizetésére)Szóval ha én keresnék most ilyen telefont, akkor valószínűleg egy hívást elengednék, hogy pontosan mit is takar az ajánlat, mert azt sem látom sehol, hogy ez nem teljes tartozékos, német nyelvű, stb, stb...Bocs, most látom, hogy ez OEM készülék. Elnézést!
Ne vitatkozzunk szerintem ezen, mert én csak segíteni szerettem volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Foxpost
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest