Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz csacsi67 #19008 üzenetére

Engem nem érdekel a Samsung. Volt szerencsém kipróbálni a legújabb gyári szoftverrel egy S4-et és rájöttem (újra) hogy igazából nem az a bajom, hogy microlag van néhol hanem hogy olyan számomra mint egy [leporello]. Színes, "trendi", meg minden benne van akár hasznos akár nem, de valahogy nincs meg a harmónia.
    És hiába használnak fémet, ha egyszerűen az az érzésem velük kapcsolatban hogy túlnőtték magukat, azt hiszik hogy a helyzetük miatt mindent megetethetnek az emberrel.

Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy ha bármilyen oknál fogva nem HTC-m lesz, akkor iPhone-t veszek, mert ugyan két külön rendszer, de abban találom meg azt az igényességet, eleganciát és minőséget, mind szoftveresen mind anyaghasználat terén, amikor kézbe fogom, amit anno a HTC Desire-nél tapasztaltam utána Desire X-nél, meg a One S-nél most pedig a One-nál. Csak valljuk be kell egy bizonyos helyzet és pozíció ahhoz hogy valamiben többet tudjanak nyújtani, ami jelenleg az Apple-nél megvan és sajnos a HTC-nek egyre kevesebb lapja van ahhoz hogy valami nagyot tudjanak teríteni és hangsúlyozom, hogy nem a telefonjaik minőségéről beszélek.

De mivel szeretem az androidot, én szeretném a legjobban hogy történjen valami. Persze lehet én vagyok túl finnyás, de jelenleg egyik gyártó sem tud olyat felmutatni ami 100%-ban lefedné az elképzelésemet.
    Remélem változik a helyzet, nyárig garis a HOX :D

Új hozzászólás Aktív témák