Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
csacsi67 #15758 üzenetére
Csak azért kérdezem , mert venni akarok a szolgáltatómtól egy ONE-t (legalábbis gondolkodom rajta)
Nos ez előtt az ONE X Plus volt , de hiába javítás stb , nem volt képes a kocsiról annyit tölteni , amennyit megevett a navigáció alatt! Másik problémám az volt , hogy GSM boltban vettem függetlenül ( valami kínai piacra gyártott volt)és meg is jött rá szépen a frissítés. Majd mikor egyszer vissza állítottam , onnantól kezdve nem tudtam magyarosítani , mert az eddig használt megoldás rootot kért. Nos ezt nem akartam és görcsölni sem a megoldáson. Eladtam , de ha ezzel is így szívok , akkor nem veszek HTC-t. Nem tudom vannak e még olyan problémái ami miatt meg kell gondoljam a vásárlást. Sajnos sok lehetőségem nincs. HTC , Samsung , Sony . A Galaxy 3 már nem jött be. 4-est nem ismerem. Sonym sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Haditechnika, harcászat
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Metal topik
- Hell is Us - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest