Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Megvan a ONE
Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra
Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül
Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra
Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül
Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri