- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
Köszönöm, hogy ilyen rendesek vagytok.
Én is tudom, hogy miért van. Rájöttem, de akkor is megcsinálja, ha a kép amugy jo lenne. mondjuk HD kép.
Engem zavar, hogy van 900 contaktom, ahhoz 450 kép, ebböl 400 ilyen. Eddig ugye nem volt (4.1ig), és megfelelt. Most ök kényszeritettek rá, hgoy iyleneke legyenek a képek. Ne tegyék! Legalább dönthessem el.
Root-olni meg nem fogok, mert ugrik a garanciám. Ne kelljen rootolni, hogy lássam ki hiv, ne csak egy pöttyös sötét képet lássak.
Én csak kértem valamit, futottam már pár kört miatta, és lehet hogy ez feature, de nekem nem jön be, és szerintem másnak sem elönyös.
Legaláb egy választásom lehessen, hogy ami kicsi, az ilyen legyen, de ök rámkényszeritik.(A HTC)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest