Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Ne viccelj, baromi sok olyan apróság van ami miatt nem. i4 tulaj voltam több mint 1 évig a megjelenésétől számítva. Baromi sok pénzt elköltöttem az App Store-ban, sokszor feleslegesen, mert alap dolgokat nem tudott a telefon, olyanokat amiket a Store sem tudott orvosolni. Pl eszembe jutott, ilyen volt a blacklist progi probléma. Tele volt csili vili drágábbnál drágább progikkal a Store, de egyik sem működött jól. Próbálkoztam én mindennel, jailbreak, cydia-s progik, semmi sem volt jó. És lényegében bármilyen rendszer szintű dolog kellett, szinte mindennel így jártam. Itt pedig semmi ilyen gond nincs. Aminek root jog kell, az működik is. iOS-en be voltam határolva keményen, és még a jailbreak sem engedett ki a kalickából. Az iTunes-tól vert a víz, nehézségek árán, de tudtam használni, de mennyivel egyszerűbb egy pen drive-ra rátolni ami kell, és OTG kábelen keresztül pikk-pakk átmásolni telóra...Zenét, romot, bármit.
A másik, volt hogy összefosta magát a jailbreakelt iOS, és ha nem vagy gépközelben meg vagy b@szva, mert nem lehet frissíteni/újrarakni a szoftvert. Android alatt csak felmásolsz több ROM-ot a belső memóriába, és menet közben bármi történik TWRP/CWM alól bármikor felhúzol egy új romot menet közben. Amikor egyébként megadta magát az iOS azon a pár órán 20k buktam, mert lett volna melóm, de nem tudtak elérni, és mire hazaértem, és csináltam egy restore-t, már késő volt. Volt kismillió gond még ezeken felül, de 2-3 hét alatt teljesen átálltam az Androidra, és onnantól kezdve nem vágytam vissza iOS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest