Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32761) Diák66


Diák66
őstag

Na a mai napon végre megérkezett a flipes MOFI tok. Ami sok meglepetést nem okozott, de legalább csalódást sem. (a gyárival ellentétben).

Egy kis összehasonlítás:

Gyári tok

A flip anyaghasználata a legjobb, kellemes tapintású, biztos fogást eredményez. Sajnos a telefon tartó része kemény átlátszó műanyag, ráadásul négy ponton a telefon sarkainál rögzíti a telefont. Sajnos ez a legnagyobb gyengesége, hamar eltörik, elreped és olykor magától kiesik belőle a telefon. Emiatt kellő óvatossággal kell használni, különben hamar pókhálós lesz a képernyő.

Nillkin

A flip anyaghasználata rendben van, bár hajlamos a kopásra, tapintásra érdes, de nem bántóan. A hátlapi része kemény műanyag, a telefont az oldalainál végig atom stabilan rögzíti. Leejtésnél sem fog kiesni belőle a telefon, mert ha ki akarod venni, majdnem hogy csavarhúzóval kell kifeszíteni. Tényleg védi a telefont, az egyik legjobb megoldás.

Mofi

A flip anyaga hasonló a nillkinéhez, bár érzésre vékonyabb, de talán ennek van a legszebb színe. A hátlapi rögzítő rész szilikon. Körbeöleli a telefont, szerencsére a csatlakozókat nem akadályozza. Talán az ujjlenyomat érzékelő, amit meg kell szokni, mert mélyebbre esik. A kamerát és a vakut nem akadályozza a tok. (a vastag tokoknál előfordul, hogy belelóg a képbe, vagy vakuzásnál megtöri a fényt, ami miatt "ködös" lesz a kép). Plusz extra, hogy a hátlap behajtható, így lefektetve kb 35 fokos szöget zár be az asztalon. Igaz, emiatt kissé esetlenebb a tok fogása.

Összességében és a nillkin hátlapi megoldását, valamint a honor gyári flip megoldását kombinálnám a mofi tok színével és nagyon boldog lennék. :C
Pár kép még, hátha valakit érdekel:

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.