- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Darksiders84 #2495 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik hogy síkban van a hátulja, nem lóg ki a kamera!
Még beszéltük is hogy minden gyártó hisztizett, hogy a kamera modulnak kell a hely, azért lóg ki hátul a kamera, a samukon is, ájfonon is, Érdekes a H8-ba elfértpedig nem egy vastag teló...
-
Darksiders84
aktív tag
Nekem a P9 is tetszene de a kamera Leica felírat miatt nem. Lehet hogy csak egyedül vagyok ezzel a jelenséggel de engem ez ott zavar és amúgyis a H8 jobban bejön még megjelenés előtt kinéztem magamnak első látásra hogy ez kell és csak reménykedtem hogy jó is lesz de szerencsére teljesen rendben van szuper jó.
-
Melanor
tag
válasz
Corsa02 #2491 üzenetére
Így tél közeledtével a note 7 bizonyos szempontból előnyösebb lehet. Tényleg ez volt a Samsung idei nagy durranása.
Viszont a Honor tényleg jó üzemidőket produkál, gyors, nem dobál térerőt, nem melegszik durván nagyon jó ez az ujjlenyomat olvasó és ilyenek, ha csak az újabb samunkhoz hasonlítom amik megfordultak a kezemben.
-
Corsa02
őstag
válasz
LaciGSM #2486 üzenetére
Pont én is telefon vásárlás előtt állok és ez nekem is szemet szúrt. Megy a dilemma a Honor 8 és a P9 között, de mind ha a Honor jobban sikerült volna. Azért a P9-nél volt már néhány szervizben járt darab ahogy olvastam...
És mi a véleményed a Note7-hez hasonlítva? vagy nem nagyon összehasonlítani? Én is Samsungról váltanék...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
#86973952 #2489 üzenetére
Lehet
egyébként a Honor 8-at is csak azért választottam mert a note 7 visszaadása után kerestem telót! Ez formára megtetszett, illetve utánaolvastam ,nem volt kérdés hogy vegyek-e! Párom meglátta,kézbevette, azonnal kellett neki is, most adtam el az S6-ost amit használt eddig
-
LaciGSM
aktív tag
Jópár éve mobilaréna fórum lakója vagyok! sok sok telefon topokban megfordultam az évek alatt, állandóan cserélgetem (cserélgettem) a telefonjaim!
1 dolog azonban feltűnt, aminek persze nagyon örülök is:
Észrevettétek hogy hála az égenk igen aktív ez a topik, tehát sokan, illetve egyre többen vagyunk Honor 8 tulajok, és hibáról senki nem ír, nem panaszkodik!
Tok,fólia, ki milyet vett, honnan, melyik nem jó.. stb.... esetleg egy-két beállítással kapcsolatos kérdés!
Egyetlen topikban sem tapasztaltam eddig hasonlót! Mindíg voltak gondok,tipushibák, problémák az új csúcskészülékekkel is, és ment a tömeges hiszti a topikban!!
Azért ez komoly...
Imádom ezt a telefon, és bátran ajánlom másoknak is!( mellékesen megjegyezve: Telemax kapcsolatommal beszéltem ,Huawei,Honor fronton, eddig összesen 3db Honor 8 javítást csináltak, mind a 3 törés miatt volt)
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
sandarai #2481 üzenetére
Szerintem 120 alá nem fog leesni még idén sőt egy jó darabig mert most ugyebár 140 a hivatalos ára de akciózva valahol általában mindig lehet találni 120-140 között ingadozik az ára de egy nagyon jó minőségű és teljesítményű mobil ami nagyon keresett termék is egyben vagyis nem valószínű hogy esni fog az ára.
-
sandarai
újonc
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy van-e esély arra, hogy idén csökkenjen a telefon ára? Azaz szolgáltatónál, vagy hivatalos partnernél karácsony előtt, esetleg fekete pénteken kedvezőbb áron lehessen hozzájutni mint most? Láttam, hogy most a notebook.hu-nál 12 % akció van, igaz lehet hogy csak online vásárlásnál. Nem tudom. Van esély még szerintetek idén ettől nagyobb "áresésre"/akcióra, azaz hogy meg lehet majd venni 100-120k között? Ill. arról tud valaki valamit, hogy a telekomnál várható-e fekete, vagy egyáltalán nem? Ha semmi esély, hogy picit lejjebb kússzon, akkor lehet jobban járok, ha megveszem most, de inkább bizakodnél még egy hangyányit olcsóbb árban. Köszi szépen a véleményeket.
-
ORCA58
addikt
válasz
Sebhelyes #2479 üzenetére
Esetleg egy másik app használata. Pl. [True Phone Dialer & Contacts] Régóta ezt használom. Ezt aztán kedved szerint személyre szabhatod.
A P9 lite-on egy "hibája" van, hogy a nem fogadott kis piros szám az eredeti tárcsázó ikonon jelenik meg, és nem tudom be lehet-e állítani a True Phone-ra. -
bazsika89
tag
válasz
garrotter #2475 üzenetére
Igen, samu droidon is ott van és az eddigi összes telefonomon. Nekem a viber fiók jelent most majdnem tökéletes megoldást, de ez sem az igazi. Bíztam a frissítésben, hogy az megoldja, de nem nyert. Viszont az az érdekes, ha új sms-t akarsz írni új címzettnek, akkor csak a számmal rendelkező kontaktokat hozza fel
(#2471) brainticket
Jobb mint volt, de ahogy garrotter is mondja, nem tökéletes. Tényleg csak 1 kis kapcsoló kellene, hogy csak a számmal rendelkezők jelenjenek meg. Nem is értem, hogy ez hogy maradhatott ki.
-
TODI1111
veterán
válasz
brainticket #2471 üzenetére
Köszi.
-
garrotter
tag
válasz
brainticket #2474 üzenetére
Mert nekem ott is vannak csak email címmel rendelkező kontaktjaim (de legalább lényegesen kevesebb látszik).
-
garrotter
tag
válasz
Köszi (nem tökéletes, de megteszi).
Most néztem, régebbi emui-ban simán volt kapcsoló, hogy csak a telefonszámosokat mutassa. -
tomboy84
tag
válasz
Hú ezt köszi.
Valahogy ezt (is) sikerült nekik rendesen megbonyolítani.
-
garrotter
tag
válasz
bazsika89 #2422 üzenetére
A névjegyzékre engem is érdekelne a válasz, roppant zavaró a sok gmail kontakt (főleg akiket egy-egy levélből automatikusan mentett).
----------------
Az emui nem tud alkalmazás duplikációt ,mint a miui 8? A két számhoz két viber jó lenne. (Viber alatt is jó lenne szűrni a névjegyeket, hogy a céges outlook, vagy a magán gmail jelenjen meg. -
Tina77
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a notebook.hu megbízható oldal? Ott érvényes lehet a 3 hónap kijelző garancia? -
bence_85
csendes tag
Tegnap este (végre) feldobta a telefonom hogy elérhető a B120-as firmware frissítés. Nem telepítettem azonnal mert késő volt és amúgy is inkább PC-ről szerettem volna másnap reggel.
Erre ma eltűnt az update lehetősége. ?? Volt-nincs. Telefonban, sem, HiSuite-ban sem. Volt egy pár órás időablakom, igazán feltelepíthettem volna éjjel, nem panaszkodom így jártam
-WTF?!- -
TODI1111
veterán
Ha rootolom a készüléket és később vissza akarom állítani gyári állapotra akkor mi a teendő?
Rootot megszüntetni és utána az update.app-vel csinálni egy 3 gombos frissítést? Ez visszaállítja a gyári recoveryt is? -
imcsoo
aktív tag
Sziasztok! Tudtok valami segítséget adni hogy hogyan lehet a lehető legjobban/legszebben felrakni a telefonra az üvegfóliákat? Mivelmegérkeztek a Nillkin cuccok.
Vagy esetleg tudtok hajdú biharba valakit aki nagyon ügyes kezű? -
t3tv3s
tag
@kiszu köszi, a linket. Remélem lesz Honorhoz is hasonló.
@rozsi71 én pl. nem a karcok vagy sérülések ellen szeretnék tokot, hanem az üveghátlap ujjlenyomat gyűjtése miatt.
Eddig egyik telefonomhoz sem volt tok de ehhez szükségem lesz, ha szeretnék egy állandó tükröt kéznél tartani barátnőnek.
@Dwatti ez a Nilkon kezdésnek lehet jó lenne.
-
Dwatti
addikt
válasz
bazsika89 #2452 üzenetére
Használj pc-n ublock origin szűrőt.
De talán itt bejön P9 themes -
Dwatti
addikt
válasz
bazsika89 #2449 üzenetére
Huawei p9 themes Blues
-
magich
csendes tag
Hadd kérdezzem meg, hogy az itt szóba kerülő sok-sok tok közül melyik az, ami nem csak hogy véd, de jó gumis a háta, megakadályozva ezzel, hogy ide-oda mászkáljon a telefon még a kezemben is? Köszönöm.
-
DaWehun
tag
na ez lenne a számomra tökéletes csak egy kicsit lehetne vastagabb ez is
**közben utánanéztem, nekem S-line szilikon tpu tok volt a 6-oson, fogalmam sincs az milyen vastagságú, de annál jobbat nehezen tudnék elképzelni és ugye a 6-osnak is üveg elő és hátlapja volt és hihetetlen, hogy nem lett rajta egy karc se a leejtések után, áldom az embert aki kitalálta azt a tokot. bár tény, hogy ezen a telefonon, nem mutatna szépen...
-
clon
senior tag
Ma este 21:30-kor bekopogtatott hozzám is az OTA, mondjuk nálam nem volt 16:9-es hiba de már azért ideje volt. Elég lassan őrölt a Honor malom.
-
nemtabo
aktív tag
válasz
DaWehun #2435 üzenetére
Ez a NILKIN tok nem lóg rá az üvegre, csak az oldalt futó fémkeretet fedi. Asztalra téve nem ér le a kijelző, de most miután 0,33-as Xpro üveget tettem rá, már az üveg magasabb , mint a nilkin tok. Én csak a csúszásveszély miatt vettem meg, karcok ellen és ki ütődésre jó, tompítja, de leejtésre nem. Nem túl feszes a telefonon, de ki nem esik belőle. Kellemes a fogása, és oldalt a gombok alatt kétoldalt érdesített.
-
Dwatti
addikt
Én vettem a Nillkin Super Frosted hátlap tok mellé egy Gekko univerzális telefon bőrtokot is. Kijelzőn meg folia van.
Bőrtok itt látszik mennyire lóg ki a sarka, de azt meg védi a mü.a tok
Nilkin tok előröl
Hátulról
Együtt
Fő a biztonság -
Yager01
senior tag
válasz
Darksiders84 #2439 üzenetére
Ha esetleg besárgul akkor rendelsz újat és cseréled. Egyébként nem jellemző
-
Darksiders84
aktív tag
Ezek az átlátszó szilikon tokok nem sárgulnak? Nem volt még ilyenem mert nem szeretek semmit rárakni vagy belerakni tokba de most majd néznem kell vmit.
-
Yager01
senior tag
válasz
bence_85 #2432 üzenetére
Én most vettem át egy egy hónapos garanciában kicserélt fehér színű készüléket. A tulaj pofára ejtette és a kijelzője ripityára tört. Egyeztetett az ügyfélszolgálattal aki felvilágosította prémium garanciáról majd visszaküldte és egy hét múlva kapta a vadi új készüléket. A napon szerepel hogy egy három hónapos szolgáltatás volt ami még egy ilyen esetre nem érvényes. Tegnap rendeltem hozzá nilkin szilikon tokot, most pedig fóliát keresek. pontosabban üveget az elejére... sokat variáltam one + 3 és között emiatt e mellett döntöttem. Úgy hogy már rendeltem két op3_at... Ennyi a sztori
-
DaWehun
tag
jó lenne valahol élőben látni ilyent, mert randomra nem akarok betankolni tokokból
super frosteddel nem vagyok kisegítve, hátlapot védi és csúszásmentessé teszi, de kb. ennyi. a telefont az eséstől nem védi az fix, ha csak nem a hátuljára esik vagy valamelyik oldalára. nincs vele bajom, meg jól is néz ki rajta aránylag, de valami komolyabb védelemmel akarnám ellátni.
-
clon
senior tag
válasz
DaWehun #2435 üzenetére
Kiér körben, de mivel vékony a tok csak az asztallaptól véd (szerintem). Más telefonon, nem ujjlenyomat olvasóson a szilikon tok vastagabb, robosztusabb volt és ott is arányaiban ennyi ért ki - összehasonlítva a kettőt nagyjából a falvastagság mértékében ért túl a kijelzőn.
-
DaWehun
tag
mindenképp ilyen szilikon tokot akarok venni, Honor 6-osomon is ilyesmi volt és nagyon meg voltam vele elégedve, azért is mert nem egyszer esett pofával betonra és konkrétan karcolást nem láttál rajta annyira megvédte. arra volnék kíváncsi egészen pontosan, hogy ha kijelzővel lerakod a telefont sík felületre akkor a tok szélei mennyire érnek bele a kijelzőbe? ha esetleg pofára esik a telefon az elég sokat fel tud fogni persze, ha nem egy kavicsra vagy bármi ilyenre esik rá.
-
clon
senior tag
válasz
DaWehun #2431 üzenetére
Itt egy videó a Nilkin átlátszó tokról, én ugyanezt rendeltem (kaptam) a speed-től.
Nilkin tok videóA Nilkin szilikon tok (Nillkin Nature TPU hátlap tok Honor 8, átlátszó)
- körbe mindenhol véd,
- a gombok helye nem kivágott, felül van két lyuk, alul a Type-c és a fülhallgató helye dugós ami szükség esetén kifordítható, ugyanez fülhallgató dugónál, a hangszórók helye ugyanolyan furatos mint a telefonon (nálam pontosa nem takarja)
- oldalt recézett alulról kb. 2/3 részig felfelé,
- kicsit feljebb ér a kijelzőtől de nem annyival, hogy le-fel vételkor esetleg magával a mozdulattal ne tudjon esetleg annyira összenyomódni, hogy mégiscsak hozzáérjen,
- jól illeszkedik, de a vastagsága vagyis a vékonysága miatt a hosszanti oldalakon a kijelzőn végigtolt újjal ne lehetne kicsit (könnyedén) eltolni a telefontól, -
bence_85
csendes tag
válasz
Forestgreen #2425 üzenetére
Lehet én vagyok vak de a cikk által hivatkozott official honor 8 oldalon egy árva kukkot nem találtam erről az extra garanciáról. Szóval ha valaki élt már ezzel a lehetőségek és tényleg működik ossza meg a tapasztalatait. Előre is köszi.
-
DaWehun
tag
akinek van a telefonon ilyen átlátszó tok az légyszi dobjon már fel pár képet, hogy hogy néz ki rajta, kíváncsi vagyok mennyire fedi le a telefon alját a hangszóró és a töltő körül illetve a tetejét. ugyebár a nillkines speedshopos superfrost hátlap eléggé nyitott ezeken a részeken, erre lennék kíváncsi, hogy a szilikon tok milyen!? előre is köszi.
-
rozsi71
tag
Előre bocsájtom, nem trollkodni akarok, csak tapasztalatot írok.
Látom megint dúl a tok téma. Több, mint kéthete használom a telót tok és fólia nélkül, csak natúr. Zsebben hordva főleg, sokszor elővéve. Egy karc, vagy sérülés sincs rajta, úgyhogy bírja ez elég jól. Ennek ellenére rendeltem én is tokot, és üveget, de még nem érkezett meg. Viszont addig is használom, ahogy kell.
És még mielőtt megkapom, mint már valaki itt, igenis megdolgoztam érte, és az ára a fizetésem több, mint a fele...
Csak gondoltam megosztom veletek, hogy nem kell azért annyira félni a karcolódástól. -
clon
senior tag
válasz
Project: A #2396 üzenetére
A belebújós toknak ezzel a telefonnal már van előélete. Valaki írta, hogy könnyen kicsúszik belőle, így gyakorlatilag van karcvédelem de kivételkor igen oda kell figyelni mert az üveg miatt nem biztos, hogy szükséges a tok "nyelv"-el kihúzni mert kicsúszhat magától.
Ez a telefon is megnyerte a "22-es csapdája" címet - szép az üveg miatt és ezért védeni kell -> ha védem oda a szépsége
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Nektek nincs gondotok a bluetooth kapcsolattal a B120-al? Egy Mi Band 2 van hozzá csatlakoztatva, de a frissítés óta nagyon nehezen kapcsolódik bluetooth-on.
-
kiszu
senior tag
válasz
Forestgreen #2425 üzenetére
Mmmm,korrekt,korrekt.
-
Forestgreen
aktív tag
Három hónap kijelző garancia a Honor 8-ra... még ha a mi hibánkból adódóan megy is tönkre...
-
bazsika89
tag
Sziasztok.
Megjött végre az én készülékem is. Eddig nagyon tetszik, ég és föld a 950hez képest. Azt viszont sehogy nem találom meg, hogy névjegyeknél, hogy tudom beállítani, hogy csak azok a kontakton szerepeljenek amiknek van telefonszáma. Google fiókot használok hozzá és abban ugye sok az email cím is. Csak olyan opciot tálaltam, hogy a hiányos névjegyeket törli, ezt természetesen nem szeretném.
-
arkone
aktív tag
3d panoráma nincs az alap kamera szoftverben?
-
-
Threant
tag
Sziasztok!
Frissült a telefonom, de kéri a feloldási jelszót... Az meg mi a bánat? Ujjlenyomat felfüggesztve. Mi a következő lépés? Tudja valaki? -
törölt tag
Iphone -ra, P9 -re meg még pár telefonra van ilyen üveg. Ultimate shield a neve, csak P9 -nél el van cs...ve, mert az üvegre vannak téve "pont-érzékelők", ami bár csak kikapcsolva látszik, de szerintem hülyén néz ki. Azóta lehet már van pár fajta, mostanában nem nagyon nézegettem.
Talán Honor 8 -ra is ilyen, csak az a baj, hogy nála nincs átlátszó keretes. Színezettben szerintem nem az igazi.
-
Dwatti
addikt
Huawei Cell Phone Case for Honor 8 átlátszó gyári tokok - Blue,Silver ,Gold
-
Dwatti
addikt
válasz
Project: A #2396 üzenetére
Nekem ez jön be, lehet veszek egyet.
-
magich
csendes tag
Azért a szoftver magyarra fordítása helyenként kicsit fura...
Például az időjárásnál a Tiszta égboltot (Clear) eképpen sikerült
http://bit.ly/2dmPRvc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged