- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Notebook.hu-n 12% kedvezménnyel kapható most 3 napig minden Honor készülék! Ők hivatalos viszonteladok ha jól tudom.
-
berek21
őstag
válasz
Project: A #2396 üzenetére
Gyári flip cover:
http://s.aliexpress.com/AzMrEzyA
-
Dwatti
addikt
válasz
Project: A #2396 üzenetére
Nekem most egy Nilkin kemény mü.a. hátlap tok, kijelző fóliával + egy belebujós börtok sarok 2-3 mm-rel kilog a tokból de ott meg a hátlapi véd.
-
Project: A
tag
válasz
Luck Dragon #2384 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Luck Dragon: Ez a belebújós tok nem hangzik rosszul, de egy szerethető készüléket megszeretnék óvni.
Okozz esetleg kisebb karcot a kijelzőn illetve a készülékházon ez a fajta tok használat vagy teljesen biztonságos? (gondolok itt a ki\be mozgatásra)
A készülékházra külön szeretnék egy tokot tenni az ujjlenyomatok ellen, - szerinted azzal együtt is elférne az általad használt belebújósba?velekeio: Elgondolkozom az említett készülékházra való tokon, habár nekem az átlátszóság nem képez szempontot.
Dwatti: Értem, hát akkor várok még egy picit a flip tokok nézegetésével ha csak időközben nem jön jobb megoldás.
-
tomboy84
tag
Aki rakott fel fóliát annak a telefon szélén rátapadt rendesen? Tegnap Nillkin tok mellé kapott fóliával és a ma megérkezett Nillkin üveggel is úgy jártam, hogy a fólia egyik széle se tapad rá rendesen. Nem ér ki a szélére, de így sem tökéletes. hiába simítom ottmarad a levegős "keret". Én vagyok ennyire béna?
-
ZEROxFF
újonc
Sziasztok
Előlapi kijelzővédőt még én sem láttam a megfelelő méretben. Már 5. hete a fent már említett 2-2-2-2 mm-el kisebb verzió van. Ameddig bírja, addig nem is vadászok másra, mire megadja magát csak lesz megfelelő méretben is elérhető.
Hátlapon gyári fólia van, ami szintén milliméterekkel kisebb a szükségesnél (a csomagolásban adnak hozzá mikroszálas törlőkendőt, és egy keretet, ami alapján tökéletesen fel lehet helyezni a fóliát). Ezen kívül van egy N*****n átlátszó szilikon tok (1 hónap után elkezdett bebarnulni a 4 sarka), és egy gyári back cover case (kék). Utóbbit többet használom, mert nem ront a telefon szépségén, minőségi műanyag, tökéletesen illeszkedik, hajlításnak is ellenáll. Hátránya, hogy nem védi a fémkeretet, mivel csak a 4 sarkán illeszkedik.Én úgy vagyok vele, ha már ennyi pénzt kiadtam a telefonért, nem fogok spórolni a védelmen.
Szeretem tok nélkül is használni a telefont (elsősorban otthon) ezért van rajta fólia is.Márkanevekkel és boltokkal szándékosan nem dobálóztam.
-
Dwatti
addikt
válasz
Project: A #2383 üzenetére
Én is várok egy jó minőségű flip tokra,egyenlöre csak "gagyik vannak" ezeknek hamar felválik a széle. P9 hez hasonlóan lessz a H 8 hoz is "gyári" pl a media markt Huawei standján csak ki kell várni.
-
nemtabo
aktív tag
válasz
TerdikBt #2358 üzenetére
Én visszavittem az XPROTECTOR üvegfóláiát, mert 2-2-2-2mm-el kisebb volt az előlapi üvegtől. NILKIN szilikon tok van a talón.
Korábban volt Honor 7-em, arra az Xpro teljesen fedte, viszont alukeretes tokot nem is lehetett rátenni mellé.(Csak halkan kérdezem ismét: Honor 8-on megy vkinek Svox Marikával?)
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Nekem az elején üvegfólia van( Xpro) illetve vettem rá egy gyári Honor átlátszó szilikon tokot! Szépen illeszkedik,nagyon jó minőség! Páromnak Nillkin Nature tokot raktunk rá, szintén első osztályú!Illetve Kínából úton van hozzá 4-5db hybrid tok, ami kicsit masszívabb védelmet ad majd neki
-
válasz
Eddig egy egyszerű belebújos tokban van ami minden áruházban meglelhető. Mind eddig semmi gond nem lépett fel ezáltal.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy Honor 8-as beszerzésén, de nem szándékozom fejjel menni a falnak így előre gondolkozom.
A telefon kijelzőjére nem szeretnék fóliát tenni, de szeretnék egy olyan tokot ami megóvja a készülék kijelzőjét és felületét, a zsebben és egyéb más tárolórekeszekben való tartásból adódó karcoktól, stb.
Olvastam és találtam erre a célra szimpatikus tokokat, például lefelé nyíló flip tok és miegymás.., viszont a kérdésem az lenne, hogy van-e olyan itt a fórumozok között aki hasonlóan gondolkozott és rendelkezik ilyesféle tokkal vagy tokokkal kapcsolatban tapasztalattal?Ha igen, akkor kíváncsian várom tapasztalatotokat.
-
Shyciii
veterán
válasz
Gigicuci #2376 üzenetére
1. Sokkal gyorsabb a Honor 8-as a Nexus 5X, 6P-hez képest. Mondhatni ég és föld. Nekem az 5X akkor volt sima működésű, mikor frissen telepítettem. Ahogy belaktam máris laggolt jópár helyen. Az ujjlenyomatolvasója is belassult ha már 2-3 ujjat regisztráltam, míg a Honor 8-asnak meg sem kottyan.
2. Fókuszálási sebessége szerintem ugyanaz. Képminőség nappal ugyanolyan jó, csak más az erősségük. Nexus 5X-nek a vonalélessége kiválló, míg a Honor 8-nak a széles dinamikatartományban és színvisszaadásában remekel. Félhomályban egyértelműen a Honor 8-as jobb nekem. 5X-nek ott a HDR+ ami sokat segít, csak közben a részletességen ront.
3. VIdeózni nem szoktam így ezt passzolom. Azt olvastam, hogy Honor 8-as gyengélkedik videózásban, míg a Nexus 5X viszont erős 4-es, csakhát OIS nélkül gázos ugye. Mivel Honor 8-asban sincsen OIS, így nyilván az is rázkódik ha mozognak vele.
4. 5X nekem elég erősen tudott melegedni főleg játéknál, és ha hosszabban fotóztam (főleg HDR+ esetén): Honor 8-asnál ilyet nem tapasztalok, pedig van rajta átlátszó szilikontok, ami ugye fogja a hőt.
5. No akksi. Ez volt a sarkallatos pont, ami miatt elegem lett az 5X-ből. Az 5X SOT-ja kifejezetten borzalmas. Ahogy néztem ezzel nem voltam egyedül. Nekem erős használattal 3 óra SOT jött ki. Ha visszafogtam magam, akkor ippeg elérte a 3,5 órát. Szal katasztrófa. Ugyanilyen erős használattal a Honor 8-as nekem 5 óra SOT, szal igen nagy előrelépés, pedig az akksija csak 300mAh-val nagyobb, ergo nálam a Nexus, stock rendszer lejáratta magát, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy a stock android mindent visz, mert gyors (frászt), mentes sallangoktól (frászt, irtogattam ki a nexuson is belőle a felesleges dolgokat), akksi ideje ez miatt jobb (frászt).
-
tomboy84
tag
válasz
osztraksajt #2361 üzenetére
Én több szálon próbáltam kérdezni, hogy lesz-e fekete, de mindenhol azt mondták, hogy nem várható.
-
berek21
őstag
Most jött hírlevélben, hogy Honor készülékek - 12% kedvezménnyel. Notebook.hu
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Shyciii #2373 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is, ez nagyon megkönnyíti, hogy tudjak dönteni:
1. A menü, alkalmazások, névjegyzék megnyitása érezhetően gyorsabb? Laggolást tapasztaltál?
2. a kamera fókuszálási sebessége az 5x-hez képest
3. 1080p-s videó minősége 5x-hez képest, ill. mennyire rázkódik a felvétel? (Az 5x-nél nagyon..)
4. mennyire melegszik terhelés alatt az 5x-hez képest.
5. akksi jobban bírja? mennyi az átlagos SOT?
kb. ez érdekelne nagyon.
Üdv!
-
Joachim
tag
válasz
#86973952 #2372 üzenetére
Köszönöm!
Az unlock és a root valóban nem bonyolult, már jómagam is túl vagyok rajta az SRK Tool segítségével.
Amit szeretnék az egy 64GB-os EU-s változat oeminfo.bin és custom.bin mentése, hogy a jelenlegi CN változatú készülékemből EU-st tudjak varázsolni.
Természetesen nézegetem a témával foglalkozó XDA-s fórumokat is... -
törölt tag
válasz
Joachim #2362 üzenetére
Fent van XDA -n, azzal próbálkozz.
FRD-L09, FRD-L19, FRD-AL00, FRD-AL10.
Egyébként nem egy bonyolult dolog.
_________
Viszont kellene majd egy visszajelzés a TWRP-ROOT téma visszaigazolásáról, aztán mehet be ez is a leírásba és lehet élesíteni a fejlécben.
Tesztelés előtt nem érdemes.
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok! Van valami hátránya (gari idő pl.)ha nem edigital stb. helyről veszi az ember hanem 110-120-ért gsm boltból?
Illetve van olyan tulaj aki használt nexus 5x-et is? Érdekelne a véleményed nagyon. Megtetszett ez a teló nagyon.
-
Dwatti
addikt
válasz
malnabokor #2366 üzenetére
1 hete is volt a FirstPhone - nál, de mall.hu is ajánlott üzlet.Figyelni kell az oldalakat.
-
malnabokor
senior tag
Milyen hamar várható szerintetek Honor 8 akciózás a hivatalos partnereknél? Legközelebb Black Friday, vagy teljesen random?
-
Hoorus
őstag
Honor telókra szoktak csinálni Cyanogen romot? Nem bánnám, ha lenne H8-ra majd valamikor. Ez az emui rendszer szerintem túl van bonyolítva. Alapvető dolgokat is van, hogy percekig keresek...
Stock droidhoz vagyok szokva..
Bocs a dupla hsz-ért..
-
Hoorus
őstag
válasz
osztraksajt #2361 üzenetére
Miért ragaszkodsz a T-hez? Annyival olcsóbb lenne előfizu mellé elhozni?
-
Joachim
tag
Újra feltenném a kérdést, hogy: Van-e valaki akinek 64Gb-os változat van és már rootolta?
Ha van ilyen, kérem írjon privátba!
Köszönöm! -
osztraksajt
őstag
Nem is értem, a T-nél nem is lesz fekete? A chat is megszűnt időközben, rá se lehet kérdezni.
-
törölt tag
válasz
belalugosi #2359 üzenetére
Kérj valakitől másik SIM -et, ha lehet másik szolgáltatótól.
-
törölt tag
válasz
belalugosi #2356 üzenetére
SIM cserét próbáltál már? Azzal is lehet probléma.
Egyik telefonnál az új NFC -s Voda SIM -mel volt gond, dobálta a térerőt vele. Aztán szoftveresen javították.
-
belalugosi
újonc
Üdv! Három hete vásároltam meg a Honor 8-at! Nagyon patent, minden szempontból elégedett vagyok vele, csak telefonálni nem tudok. Beszélgetés közben partnertől, helyszíntől függetlenül a hangomat szaggatva, rendszeresen lehalkulva hallja a másik fél. A Huawei ügyfélszolgálat javaslatára gyári reseteltem, nem segített. Elküldtem a szervízbe (Telemax), visszaküldték, cserélték a csengőmodult és a kamerát, gőzöm sincs miért, de a készülék erdeti problémája ugyanúgy megmaradt, képtelenség telefonálni vele, a beszélgetőpartner alig ért valamit. Most megint a szervizbe küldtem, azzal a kéréssel, hogy nyilvánítsák javíthatatlanná, hogy tudjak kérni egy másik készüléket az e-digitaltól. Volt valakinek hasonló gondja? Esetleg valamilyen ötlete, hogy mit tehetek a szervizzel, ha ismét visszaküldik a telefont a hiba javítása nélkül?
-
nrg_52
addikt
Bocs, ha mar volt, de akad aki ROG modban hasznalja? Mennyi a kulonbseg akkuidoben illetve latvanyban az FHD-hoz kepest? Erezekelheto szemmel a felbontas kulonbseg, vagy 720p-ben sem gaz a kijelzo?
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Nézegetem ezt a készüléket és persze a P9-et. Az utóbbi napokban úgy voltam vele, hogy P9-et veszem meg, de ma jobban elmerültem a két készülék tesztjeiben, és meglepetéssel nyugtáztam, hogy a Honor 8 minden sebességtesztben gyorsabb és itt most nem az antutura értem, hanem mindenre általános használat közben.
Ez valóban igy lehet/igy van? Ti is próbáltatok a P9-et is mielött a Honor-ra esett a választás?
Előre is köszi a válaszokat.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ő nem erre gondolt.
Huawei már P7 óta dual antennát használ, ami nagyobb jelerősséget biztosít. Single verziós P7 -nél is így volt.
Szerk.:
Pontosabban így hangzik:"Honor 8 has double antenna which can seamlessly switch to the one with stronger signal, ensuring you always have the best possible reception."
-
Hoorus
őstag
válasz
pècsimunkás #2346 üzenetére
dupla antennás (dual active), de ennek nincs köze a jel erősségéhez, csupán 2 sim kártyát használhatsz vele folyamatosan. Nincs hatással a 3G sebességére és lefedettségére. Olvastam a kérdésed a dual sim topikban.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Azt lehet tudni , hogy a Honor 8 is dupla antennás ? A szolgáltatómnál csak 3 G van , ès a kaptam egy tippet , hogy, a Honor 6- nak dupla antennája ès nagyon jó tèrereje van , hátha 8 nak is .
-
Tina77
csendes tag
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Ma végre megszabadultam a win phone láncaitól és egy kék H8 lett az új kedvenc.
Nagyon csinos telefon, viszont a hátulján van két szürke matrica, egy IMEI számos és egy CE tanúsítványos. Ez utóbbit simán lekapom, de az IMEI matrica szerintetek gond lehet egy esetleges szerviznél, ha hiányzik? Persze, ha leszedem úgy szedem le, hogy a dobozában megőrzöm.
Ti levettétek ezeket?
-
DaWehun
tag
lehet nem jó helyen kérdezem, ezért inkább off-ba rakom, de olvastam P9 fórumban makró módról. Én vagyok béna vagy Honor 8-ban mi a makró mód, mert eddig nem igen találtam!?
-
törölt tag
________
Bár nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de kiegészítettem a garanciáról szóló részt annyival, hogy egyes távolabbi piacokon előfordulhat, hogy Honor termékekre nem 2 év gyártói garancia jár. Ilyen pl. USA is, ahol hivatalosan 1 év jár.
Biztos nem sok embert érint, de járnak erre a fórumra (nem kevesen) külföldről is. Tehát ne legyen számukra félrevezető.
-
DaWehun
tag
hali,
gyűlnek a képek Honor 8-cal, egyelőre még mindig csak próbálgatom az állítgatásokat rajta, biztos lehet ennél jobbakat is csinálni vele! -
tami92
aktív tag
Porterocka, csúcs lett az összefoglaló
-
TeriYaki_
csendes újonc
-
Porterocka szuper lett az összefoglaló szerintem!
-
törölt tag
A 60fps-t nem támogatja a Videók alkalmazás. Ha 30fps sebességgel rögzítek akkor simán viszi. Úgy derült ki, hogy 3rd party app kiírta FullHD video felvételnél, hogy a készülékemen nem támogatott. Na akkor nézzük a 30fps-t. Azzal gond nélkül megy.
-
garrotter
tag
válasz
mantequilla #2301 üzenetére
Egyik ismerősöm a P8-al szenved. Melegedett, a szervízben valószinű alaplapot cseréltek (új imei száma lett), azóta a videófelvételekben van egy kattogó hang. Visszaküldte, visszadták, hogy minden ok. Most újabb kör. Persze minden ilyen 2-3 hét átfutás.
-
válasz
malnabokor #2323 üzenetére
Szerintem ez bőven jó kiindulási pontnak. Még úgy volt ilyena topicban. Ha csak én át nem siklottam felette.
-
malnabokor
senior tag
Három éjszakai kép: album
Gyári alkalmazás, az elsőnél a fénnyel festés módot próbáltam ki, a másodiknál az éjszakai módot, harmadiknál pedig játszottam az iso-val és a záridővel, hogy lehetőleg még éppen élesek legyenek a kocsik. Egy aliexpresses 1.7$-is tripodon volt a teló, és hang utasítással "kattintottam" hogy lehetőleg ne mozduljon be, utólagos módosítás nincs. Egyenlőre ennyit tudtam belőle kihozni(a téma nem a legkreatívabb, majd később máshol is kipróbálom, ha lesz még időm)
-
Tina77
csendes tag
Szia! / Sziasztok!
Szeretnék kérdezni.
Én egy 64 GB-s Honor 8-on gondolkodom. Tmobilos SIMmel használnám telefonálásra és egy vodafone-s SIMmel telefonálásra és netezésre.
Működne? Az, hogy B20 van benne azt jelenti, hogy megy rajta a vodás net? (bocsánat, de nem nagyon vagyok otthon ebben a témában)A másik kérdésem, hogy netezés vagy játék közben mennyire gyorsan merül illetve melegszik a telefon?
Előre is köszi! -
peanar
senior tag
válasz
mpeter94 #2316 üzenetére
A Téma alkalmazásba vagy a HiCare-be próbáltál belépni? Ha egyikkel mem enged, akkor próbáld a másikkal. Eu vagy kínai verzió, mert ha az utóbbi, akkor a Walet alkalmazásba kell először bejelentkezned, ha ez megvan akkor a többibe autómatice belép.
(#2306) porterocka
Jó lett az összefoglaló, köszönjük! Esetleg még ((#2223) Joachim) az SRK tool-t lehetne belerakni, ha valaki alátámasztaná hogy valóban működik.
Mint ahogy egy fórumtárs is írta, működik a szerviz menü. -
Dwatti
addikt
válasz
mpeter94 #2316 üzenetére
Próbáld meg pc-n.itt be sem kell jelentkezni
-
mpeter94
tag
Miért nem enged bejelentkezni a Huawei azonosítóval? Témákat szeretnék letölteni, ahhoz kéne, de sehogy se enged belépni.
-
sfbukfenc
tag
Akinek van Cetelem hitelkártyája:
MM-ből 19% kedvezménnyel 113391Ft-ért elhozható.Akinek nincs, helyben igényelhet, csak az éves díját ki kell fizetni, régebben így működött.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #2306 üzenetére
Módosítás, bár a visszajelzések alapján lehet gond böngészővel:
Gyári internetes böngésző:
A stock browser.apk már nincs benne a gyári ROM -okban, mert már szinte mindenki Google Play -ről letölthető böngészőket használ. Amennyiben mégis a gyárit szeretnéd használni, akkor a következő 3 link valamelyikéről töltsd le, majd telepítsd:
Fontos, ha nem menne a telepítés, akkor erre az időre állítsd át az elsődleges tárhelyet belső tárhelyre.
Gyári Egészség app sportoláshoz:
Huawei által készített Egészség applikáció, amennyiben a gyári ROM nem tartalmazza. A következő 3 link valamelyikéből töltsd le és telepítsd:
Első indításnál a kért engedélyeket add meg neki, mert nélküle nem fog működni. Más telefonokon, UI -n is működik.
_______
Ez még kimaradt...
-
dokee78
félisten
válasz
#86973952 #2306 üzenetére
Jó lesz.
Lehetne olyan bevezető betű mint a P9-nél a piros,csak itt lehetne kék színű a betű fekete kerettel.Most látom ezt a töltő dolgot.
Ezzel a Powerbankkal nem is tölthetném?
Alcor 10400
Van rajta 1 és 2 amperes csatlakozó is. -
törölt tag
Jelenlegi állapotában kb. erre gondoltam összefoglaló, leírás címén.
Olvassátok figyelmesen, hátha van benne hiba, illetve olyan, ami nem oké.
-
clon
senior tag
válasz
Darksiders84 #2304 üzenetére
Több verzió is van, területtől függ. Van Pink is, de "csak" kínában forgalmazzák hivatalosan.
-
Hoorus
őstag
Igaz csak 1 év gari, de ez elég jó ár azért: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel