- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtok mutatni egy tartalmas tesztet a kamera képességeiről? Nem érdekel a 4K, a sima videózás már inkább, de a fotók minősége nagyon izgat. Egyes tesztekben dicsőítik, máshol meg user képek úgy néznek ki, mintha Sony Ericcson T68-al készültek volna.
-
s4tch
veterán
Köszi mindenkinek, ez biztatóan hangzik.
-
s4tch
veterán
Urak, mennyire biztos, hogy a telekomnál független telefont árulnak? Egy vodás és egy t-s sim menne a kütyübe, ha nem működne, keresek más megoldást. Köszi!
-
Forestgreen
aktív tag
Kipróbáltam a "telefonkeresős" opciót. 3-4 m távolságból is visszaköszön...
-
gabó
tag
Én most Andrew801 által linket [link] rendeltem meg, Grey-ben.
-
Mazsika
őstag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #1176 üzenetére
Bekapcsoltam, beallitottam ezt azt, majd kikapcsoltam.
Vissza a dobozba, mire az irodaba erve kivettem a dobozbol, mar ezt irta... -
Mazsika
őstag
-
Mazsika
őstag
Sziasztok,
ez mi lehet? és hogy lehet átlépni? -
Hedgehog9780
tag
Az én első tapasztalataim a hétvége alatt:
Lőttem pár képet a kic-caládról. A kamera használata alatt a lencsék körül erőteljesen melegedettés az akkumulátor is gyorsabban merült
. A képek minőségével elégedett vagyok (pláne Honor 4X után). A kijelző nekem pláne bejön. Tetszik benne, hogy nem túlszaturált és a fekete is szép fekete. A távirányítót 3 eszközön már kipróbáltam, tökéletes viszi a TV-t, DVD-t és erősítőt. Rendeltem hozzá fél matt fóliát, de ahogy itt és a P9 fórumban is írták a fórumtársak, sajnos közelében sincs a fólia mérete a telefon méretével. És ennek köze sincs a 2,5D kijelzőhöz. A fólia mérete a közel 4mm-rel kissebb mint kellene. (Még nem raktam fel, csak rápróbáltam.) Valóban nem néz ki jól. Ha majd valakinek lesz / van ezzel kapcsolatban tapasztalata, akkor jelezze itt, hogy kinek melyik vált be.
Akku időben nálam ugyan az mint H4X esetében. Reggeli 100%-ról estére 30-40% marad.
Egyenlőre ennyi. Később még írok tapasztalatokat. Kérdésekre igyekszem mihamarabb válaszolni. -
manokaki
addikt
Vége az akcionak a Media Markt-ba !!?
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Magyar meg nincs.
-
rotobot
tag
Üdv Urak!
Létezik, hogy ez a telefon a két koppintásos képernyő feloldást nem tudja?
Van egy Mate S em is, annak a menüjében a mozgásvezérlés menüpontban lehet beállítani, de a Honor 8 ban nem találom.Előre is köszi a válaszokat!
-
juniorg1983
újonc
Sziasztok,
Két hete vettünk a páromnak egy Honor 8-at a telóval minden rendben van.
A kérdésem annyi lenne, hogy a rezgés nálatok is gyenge vagy ez állítható valahol?
Asztalra lerakva is alig észrevehető a rezgés. Más semmi gond nincs vele, de ilyen állítást nem találtam benne.Más tapasztalta ezt vagy gyárilag ennyire gyenge lenne?
-
mb9
csendes tag
válasz
patakidr #1160 üzenetére
Aki ennyire paranoiás és az akkut kímélni akarja, gépről fogja tölteni. Egyáltalán nem melegszik, persze sokkal lassabb. De van választás, ez a lényeg. Úgy beszélünk erről, mintha a Huawei ránk erőszakolta volna, hogy 2 hét múlva akksit cseréljünk. Nem hogy örülnétek, hogy nem gyullad fel
-
patakidr
aktív tag
válasz
mantequilla #1158 üzenetére
Jól értelmezed. Pontosan így van
-
bajaki
őstag
válasz
Andris_2 #1155 üzenetére
Szia!
Messzemenő következtetéseket nem tudok még levonni ennyi idő alatt, de megpróbálok egy-két hasznos információval szolgálni.
A OnePlus 3-mat még a megjelenés másnapján rendeltem, viszonylag korán is kézhez kaptam, és a héten adtam el. Szóval elég sokáig nálam volt. Legalábbis nálam ez már "soknak" számít.
Mind a két telefon iszonyat gyors, de egy-két helyen talán lehetett érezni a OP3-ban lévő Snapdragon 820 előnyét. Nem szembetűnő a különbség, ha egymás mellett lenne a két telefon akkor talán látszódna.
Szoftvert tekintve nekem most jobban bejön az EMUI mint a OnePlus-féle OxygenOS. De ez nyilván egyénfüggő. Sokan pont azért vesznek OnePlus-t vagy éppen Nexust, mert azon stock, vagy stock közeli rendszer van.
Akkumulátor:
Az első néhány hétben 5-6 óra körüli SOT-jaim voltak a OnePlus-szal, de aztán elkezdett vacakolni és néha rájött az "Android rendszer" és "Google Play szolgáltatások" ébren tartása. Persze ez nem a OnePLus sara, de így jelentősen megcsappant ez az 5-6 óra. Aztán hol abbahagyta, hol újrakezdte.
A Honor egyelőre jól muzsikál akksi téren. 5 óra körüli SOT-jaim vannak. Ebben van mobilnet, wifi, Youtube, Facebook, Messenger, Viber, Chrome, szóval használva is van a telefon rendesen.Játszani nem szoktam, ilyen téren nem tudom összehasonlítani a telefonokat. De szerintem egyikkel sem lesz gondja annak aki sokat játszik.
Kamerával sincs még sok tapasztalatom a Honort tekintve, de majd tesztelgetem. Szerintem hasonló minőséget hozhatnak.
Kijelzőben talán szebb egy kicsit a OnePlus az amoled paneljével, de a Honor sem szégyenkezhet Teljesen rendben van ilyen téren is a telefon.
A lekerekített üveg halálom minden telefonnál, nem értem miért kell ezt ennyire erőltetni (a Samsung féle Edge széria más tészta, de itt nem erről van szó), nem lehet normális fóliát rakni a telefonokra. A Honorra a Speedshop-nál árult üveget raktam, egyelőre jó lesz, majdnem teljesen kiér a kijelző széléig és nem is buborékos
Tokból egy ilyen szilikont vettem. Ez az ebay-es "200 Ft-os" kategória, de kell rá valami, mert tok nélkül nem hordok telefont.Majd rendelek még Kínából, egyelőre megteszi.
Végszó:
Nem tudok egyértelműen győztest kijelenteni. Mind a kettő remek telefon, nagyon jó ár-érték aránnyal. A alap droidot jobban kedvelőknek a OnePlus-ot ajánlom, nagyon jól járnak vele.
Én egyelőre nem bántam meg, hogy lecseréltem az OP-t a Honorra.Most így hirtelen ennyi jutott eszemben, akinek van kérdése, írjon nyugodtan!
-
berek21
őstag
válasz
mantequilla #1154 üzenetére
A Quick charge a Qualcomm gyorstöltési eljárása. A Huawei mást használ. A neve Supercharge. Keress rá, itt a ph-n is volt róla cikk tavaly november körül. Bocs de mobilról vagyok, és nem megy a linkelés.
-
mantequilla
aktív tag
Most hogy van ez a töltés? Csak quick charge mód van a telefonon?
-
bajaki
őstag
Én hétfő óta használom a telefont. Egy OnePlus 3-at váltott és eddig teljesen elégedett vagyok. A váltás oka csupán annyi volt, hogy ráuntam a stock(szerű) droidra.
-
gabó
tag
Ma én is vettem egyet a Óbudai MM-ben, egy almát váltottam le rá. Nekem eddig nagyon tetszik.
-
acelos
tag
válasz
davidovits #1108 üzenetére
Honnan vetted és milyen színű?
-
törölt tag
válasz
patakidr #1142 üzenetére
Még életemben nem láttam ilyet.
Próbáltad a router témájában? Gondolom ez az, elég aktívnak tűnik.
Szerk.:
Meg van itt még pár téma, ami esetleg jól jöhet. Bár használok router -t, de én ehhez a részéhez annyira nem értek.Nálam minden eszköz gond nélkül szokott menni router újraindítások nélkül.
-
acelos
tag
Kipróbáltam Nilkin 5V/2A -es töltővel,eredmény
15%->100℅-ra 1 óra 42 perc 5V/1.5A ennek a gyorstölésnek nem sok értelme van,max annyi hogy az elején kicsit gyorsabban tölt.Igy sem volt sokkal hűvösebb a telefon.A Nilkin töltő viszont 42-46 fokra melegedett.Mind a két esetben a gyári kábelt használtam. -
manokaki
addikt
én még tegnap reggel rászántam magam egy online rendelésre , a Polusba az MM-ben volt egy fekete legalább is azt irta rá ,hogy van , na gyorsan megrendeltem , még tegnap délelőtt megjött a 2 db email is ( hogy 2 napon belül átvehető ) ma betelefonáltam és azt mondták mehetek érte , itt van a kezemben , HÁT ez a Fekete tényleg nagyon szép , gyönyörü , igazat irtak a tesztben !
Most azt mondta a hölgy hogy egy darab sincs mert megkérdeztem azért 1 órával ezelött..
-
törölt tag
válasz
Lajbi05 #1139 üzenetére
Nem, csak amíg vált. Meg fel van kapcsolva egyiken a net 4G -n.
patakidr:
Szerintem nem kell ennyire "túl babusgatni".2 év garancia van rá.
Ez még nem olyan durva töltés. 10-18W -ot kap, a vége felé meg ez is beáll csepegtető töltésre.
Nekem máshol a QC 2 -vel nem volt gondon, és tervezem a QC 3 beszerzést is, meg majd a Huawei -en az SC -t. Bár utóbbiakat már én sem fogom aktívan, állandóan használni. Viszont nem ritkán jön nálam jól.
-
patakidr
aktív tag
válasz
berek21 #1137 üzenetére
Nyilvánvaló elírás a Li-Ion. Már hosszú évek óta nemigen használják, ugyanis kevéssé alakítható, különösen a kemény burkolata miatt.
3000 mAh kapacitású Li-Po akku van benne. Ennek persze csak elméleti jelentősége van, a Lipo és a LiIon ugyanolyan kényesek a töltés/merítés ciklusokra.
Amúgy pusztán logikai alapon is világos:
- magasabb töltőfeszültség és áramerősség-->rövidebb töltési idő-->erőteljesen melegedő (erre a gyártó is felhívja a figyelmet) akkumulátor a megnövekedett terhelés miatt (mert ugyebár az akku belső ellenállása változatlan) -->rövidebb élettartam.
Persze az sosem fog kiderülni, hogy mennyit rövidít az élettartamon. 1500 ciklus helyett csak 300 lesz, vagy 2000 helyett 900. ki tudja? mindenesetre - ha csökkenő készenléti idő mellett is - de vélhetően a 24 hónapos garanciális ciklust többnyire ki fogják húzni
-
patakidr
aktív tag
válasz
Nálam sincsen gond a képpel.
De sajnos van a wi-fi-vel. Van itthon egy TP Link 1043 ND routerem. Eddig semmi gond nem volt vele, havonta 1x-2x újra kellett indítani, ha a wi-fi része kiesett és a mobilok nem látták, vagy nem volt adatforgalom.
Mióta megvettük a Honort-t azóta abban a pillanatban, hogy a Honor fellép a hálózatra, megszűnik a wi-fi adatforgalom, s a telefonok átmennek 4G-re.
Ilyenkor újra kell indítani a routert, s addig megint lesz wi-fi, amíg a Honor fel nem kapcsolódik. Ekkor ugyanis előről kezdődik az egész.
Láttatok már hasonlót? Mi lehet az oka?
Köszi!
DaWehun:
Ezt a kérdést már én is feltettem vagy 2xMint modellező elmondhatom neked tapasztalatból, hogy a nagyobb feszültséggel/áramerősséggel való töltés minden esetben megviseli a Li-Po akkukat, amelyek amúgy is nagyon kényes darabok. A gyorstöltés kb. 1/4-edére csökkentheti az élettartamot, súlyosabb esetben akár a 1/10-edére.
Berek21:
kérlek, legalább valótlanságot ne írj. Hogy lenne városi legenda? Kérlek olvass már utána, ha már Li-po tapasztalatod nincsen. -
zunga
tag
A tok témához jól jöhet pl: [link]
Kijelzővédő,TG, stb, pedig mivel a kijelző 2,5D kialakítású, így abból nincs normális és nem is lesz szerintem egy darabig. Szerintem érdemes elgondolkozni a nanoshine-ban és barátaiban. -
Quqesz
nagyúr
Aki gondolkozik ilyen telóban ma még akciósan 123200,- az ára az MM-ben! Online is!
-
kiszu
senior tag
nos, hát én is beléptem a táborba. Nem semmi, hogy a Huawei hova küzdötte fel magát, hogy az almárka is ennyire minőségi. Fehéret vettem. Pár napig volt Mate 8,de az már kényelmetlenül nagy volt. . Media Markt akcióban vettem tegnap
-
berek21
őstag
válasz
DaWehun #1128 üzenetére
Urban legend. Keress egy oppo find 7 tulajt, és kérdezd meg ahogy én is tettem. 4-5 éves készülékek, és semmi bajuk. A lényeg hogy gyári kábelt, és töltőt használj. Ha mégis zavar, akkor régebbi minőségi készülékek 500-800 milliamperes töltőfejeivel is kipróbálhatod. Viszont a az idő olyankor 3-4 óra is lehet mire megtelik.
-
DaWehun
tag
Nem tudja valaki, hogy a gyorstöltés funkciót ki lehet e kapcsolni valahol!? Illetve abból mi lehet igaz, hogy ez a gyorstöltéses dolog hosszú távon kinyírja az akksit?
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Egy probléma merült fel nálam. Beállítás vagy készülék hiba?
Ha telefonálok, akkor előszőr elveszíti a 4g hálózatot egy 10-15 perc után meg a teljes adatforgalom megszűnik. Telefonálás közben nem tudok pl egy weboldalt megnézni. Egyébként ha mozgásban vagyok szinte alig van 4G-n a teló, folyamatosan váltogat H és H+ között.
Budapesten használom, T-mobil.Pénteken is ugyan ezt csinálta, de olyan szinten, hogy a hálózatról is leesett egy 1-1,5 órás beszégetés közben. Sehogy nem tudtam visszamenni hálózatra, újra kellett indítanom a telót, de akkor azt hittem, szarakszik a T.
-
mb9
csendes tag
válasz
tothpeter20 #1123 üzenetére
- Beállítások > képernyőzár és jelszavaknál állítsd be, hogy az értesítéseket mutassa a lockscreenen. (Illetve ha szükség van rá, azt is ott lehet, hogy bekapcsolják a kijelzőt.)
- Telefonkezelő > Értesítő központban nézd meg, hogy az általad kívánt appoknak van-e engedélyük a lockscreenre értesítést küldeni.
- Valamint állítsd be őket védett appnak, hogy ne lője ki őket a rendszer kikapcsolt képernyőnél. Szintén a telefonkezelőben.Illetve az sem árt, hogyha a Témákban a magazin feloldást állítod be képernyőzárnak. Találkoztam olyan témákkal, ahol nem jelentek meg rendesen, vagy teljesen máshogy, pl nem fogadott hívásnál egy telefon ikon volt csak, de az nem látszott, hogy ki hívott és mikor. Gyári témákkal valószínűleg nincs gond.
Leden gyárilag nem lehet állítani, külső appal lehet próbálkozni.
-
tothpeter20
csendes tag
Hogy is van ez a zárolt képernyős értesítés beállítás? Pár lapot visszalapoztam de nem talaltam
Es not.leden lehet színeket állítani? -
acelos
tag
Ma lettem tulajdonosa egy feketének, teszteltem egy kicsit a töltést:
15%-ról 100%-ra 1 óra és 25 perc alatt töltött fel
Töltés indulásakor 9V/1.1A~10W-al tölt
A legmagasabb mért hőmérsékleta telefonnál 38 fok (az újlenyomat olvasónál) és 42 fok a töltőnél -
törölt tag
Van valakinek Huawei fiókja? Milyen szolgáltatás érhető el vele ami egy Google fiókkal nem?
-
acelos
tag
válasz
Én ma vettem át és nekem is ilyen , nem tudom mi lehet a probléma.A gyári téma alkalmazásban miért nem jelennek meg az online témák?
-
nono791
csendes tag
válasz
Burgburger #1104 üzenetére
Én ma délelőtt mentem érte és el is hoztam. A készülék gyönyörű, viszont elég kényes a porokra és az ujjlenyomatra. Addig viszont óvatosan bánok vele, amíg meg jön hozzá az üveg fólia előre és hátra is.
-
mlaci01
tag
.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Én megnéztem, nálam okés a kép.
-
davidovits
csendes tag
Tapasztalta már valaki, hogy bármelyik 16:9 arányú kép raszteres lesz? Ha a felbontást akár a 9M (16:9), vagy 6M (16:9) állítom, a kép olyan mintha sötét rasztereket rakna bele. Csak nálam van így? Szenzor hiba lehet, mert más felbontásnál nem jelentkezik.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1048 üzenetére
Nem mindenki vigyáz rá és mindegy nekik, hogy né ki. Olyanokat látok, csak lesek, ezt meg mi lőtte. Én csak igénytelenségnek hívom. Persze nem a véletlen sérülésre értem, hanem a hozzáállásra.
-
zunga
tag
válasz
patakidr #1105 üzenetére
Nincs még ilyen telefonom, de gondolom a hívás beállításoknál kellene keresni.
Egyébként sokan szeretik ezt a fícsört, én is használtam a régi Samsungomnál, viszont a mostani Sonym nem tudja és az elején hiányzott is. Ha beruházok erre a telefonra, én biztos hogy használni fogom. -
berek21
őstag
Üdvözlet az egybegyülteknek. Tegnap este berendeltem én is egy arany színű példányt az MM online felületéről. Asszonypajtás régi Zenfone kütyüjét váltja. Készleten nincs, úgyhogy várni kell rá. Mellé rendeltem az Aliexpress-ről nillkin csomagot, első-hátsó üveg, plusz egy víztiszta TPU tok. Márcsak türelem kell
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest