- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovomen
aktív tag
Vajon ez gyári rom lehet?
http://www.android-hilfe.de/thema/honor-8-firmware-frd-l09c432b131.799274/
Hicloud az olyan, mint a Google drive? Magán jellegű adatokat lehet rá feltölteni vagy ez, amit találtam hivatalos?
-
törölt tag
válasz
lenovomen #3496 üzenetére
Teljesítmény -re állítva alapvetően nem a teljesítményt növeli. Tehát a magok szabályozása nem fog változni. Jellemzően inkább a net használatot, az értesítést és a háttérben működést szabályozza.
"Normális" programoknál ennek nem sok jelentősége van. Egy Messenger vagy egy FB például szépen tudja húzni az akksit akkor is, ha korlátozzák.
Egyébként GSam Battery -t javaslom Google Play -ről. Megbízható statokat csinál.
Szerk.:
Huawei -nél én mindig le szoktam venni a működési animációkat nullára. Szép és jó, csak hosszú. EMUI 3.0 óta kicsit túl van animálva a felület. Ráadásul takarékosabb is az élet nélküle. -
törölt tag
válasz
lenovomen #3491 üzenetére
Aktív nettel, Deezer -rel ez nem rossz. Valahol 6 óra körül tudod csúcsra vinni a kijelző statot.
Biztonsági mentés alatt, ha kikapcsolod a Google szinkront, akkor nagy valószínűséggel csökkenni fog az android rendszer. Nem kevés, de nem is olyan veszélyes. Ez attól függ, hogy Te is dolgoztattad -e.
-
mb9
csendes tag
Görgetés okozta laggokra próbáljátok ki a force gpu rendering bekapcsolását a fejlesztői beállításokban. Valamennyit biztos segít
-
lenovomen
aktív tag
Gyári telepítőt honnan lehet beszerezni. Hihonor oldalán nincs fent egy verzió se.
-
m1lan
őstag
Mai frissítés, legalábbis nemrég jelezte, nincsen frissebb. Remélem hamar jön javítás, mert az Instagram így majdnem hogy használhatatlan, de a Facebook is érezhetően jobban akad, mint korábban. Amióta megvan, intelligens módban használom, soha nem volt ilyen probléma, az Asphalt Nitro most is hibátlanul fut.
@DaWehun: közben nálam is javult a helyzet, nem tudom, hogy mi lehetett a baj.
-
DaWehun
tag
Facebookon én nem veszem észre, de az Instagram nálam is szarabb, igazából nem lassított felvétel, hanem ahogy görgetsz némi lagg vehető észre szerintem, azt viszont semmiképp sem gondolnám, hogy a telefon hibája, mert eddig semmi baja nem volt és most sincs semmi baja más appal.
-
m1lan
őstag
Frissítettem a Facebookot és az Instagramot, most olyan a görgetés mindkettőben, mint egy lassíttott felvétel, de teljesítmény módra kapcsolva az Instagram megjavul. Az appok lehetnek problémásak, vagy a telefon szoftverével van valami?
-
Dwatti
addikt
MM és sz extreme digi-ben ben akciós ismét a H8!
-
feko03
újonc
Sziasztok! üdvözlet mindenkinek mint egy új HONOR 8 tulaj kérdésem a következő miért nem csatlakozik a készülék a hisuithoz pedig mindent megcsinálok amit kér a készülék gyönyörű
-
Hoorus
őstag
válasz
malnabokor #3461 üzenetére
Nekem már fent van a telón vagy 2 hete
-
ctibor
senior tag
válasz
malnabokor #3461 üzenetére
Nekem (pontosabban a nejemnek) egy hete már a B131 van a telóján.
-
malnabokor
senior tag
Angliában valakinek megérkezett a B131 a készülékére, így elvileg hamarosan* nálunk is megjelenik.
"Optimalizált az automatikus képernyőfényesség funkció.
Javított hangminőség hangosbeszélő módban.
Hiba javítva, amikor egyes felhasználói felület elemek helytelenül jelentek meg." [link]*néhány hét
-
DaWehun
tag
válasz
malnabokor #3456 üzenetére
ohh, oké! köszi, kicsit én is csodálkoztam mert a telefon frissítőjében meg sehol semmi nem volt, csak gépen.
-
DaWehun
tag
az előbb gépre rádugva a HiSuite feldobta az emui 5.0 frissítést, valaki tud erről valamit?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az értesítő LED benne az RBG? Tehát minden színt tud? Mert a H6-omon csak négyet.
Köszi: RR
-
m1lan
őstag
válasz
tdhenry #3450 üzenetére
Én S3 LTE-ről váltottam, a Honor 8 ég és föld minden tekintetben. Korábban nem gondoltam volna, hogy lesz olyan telefonom, ami egy napnál többet bír. Az S3-at délután lemerítettem, kora estére feltöltöttem teljesen, utána kicsit használtam még, másnap reggel rá kellett töltenem (kb. 93-95%-ig sikerült általában) és így bírtam ki délutánig. Ha csak WiFin használtam, 4,5 óra körüli kijelzőidőt tudott, mobilnettel alulról súrolta a 3 órát. Mindezt 1 nap alatt, nem 2,5
@Corsa02: gyári 6.0, a B120 végű.
-
Shyciii
veterán
No kijött a hivatalos TWRP is a telónkra.
-
m1lan
őstag
válasz
lenovomen #3423 üzenetére
Nálam folyamatosan Intelligens módban van, most éppen a töltőn lóg. A legutóbbi adataim:
A legutóbbi töltés óta eltelt: 2 nap 13 óra
Kijelzőidő: 8 óra 35 perc
Használt alkalmazások: TV GO (1,5 óra), Instagram, Facebook, Chrome, Messenger, Twitter, SpotifyA fényerő folyamatosan automata módban van, ezen belül mindig úgy állítom a csúszkát, hogy a fényviszonyokhoz képest pont jó legyen. Ebben a töltési ciklusban végig itthon voltam, így csak WiFire csatlakozva használtam, de sok mobilnettel sem sikerült még 5 óránál kevesebb kijelzőidőt összehoznom.
-
Sawyer_
tag
Ez lehet nagyon hülye kérdés, de eddig nem volt Androidos telefonom, csak Windowsos.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a Honor 8-on van valamilyen előre telepített Office fájlokat kezelő alkalmazás? Vagy ha nincs, akkor mit tudok ilyen célra használni?Onedrive használható jól a telefonon? Köszi előre is!
-
-
-
Andris_2
aktív tag
válasz
#86973952 #3436 üzenetére
Az edigi-ben már előrendelhető a kék 64 gb-os!!!
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #3435 üzenetére
-
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Arról van valakinek infója, hogy a kék 64 gb-os verzió mikortól lesz kapható?
-
Sanki
addikt
Nekem is megérkezett a Nillkin üveglap: H+ Pro 0.2mm Arc edge. 20 nap alatt ért ide.
-
arkone
aktív tag
Ismét leárazás van. Hátha valakit érdekel!
-
Dwatti
addikt
válasz
Valaki1234 #3424 üzenetére
A nem hivatalos partnerekkel az lehet a gond, hogy sokszor egyáltalán nem zökkenőmentes a garanciáztatás. Vannak üzletek amik más-más üzlet néven - de ugyan azon az elérhetőséggel találhatóak meg.
(néhány ilyen üzlet az áfa megkerülésével játszhat ezért jóval olcsóbb a készülék és hogy ne büntessék meg időnként tulajdonost-nevet vált )
Érdemes a bolt értékeléseket vásárlás előtt elolvasni ott nem ritka a negatív vélemény is ezekről az üzletekről és általában éppen a garancia vagy esetleges készülék csere véget.
Ha itt lejár az adott 1 év akkor a gyártói garanciát neked kell érvényesíteni - utánajárni beküldeni stb.
Termesztessen ettől függetlenül lehet (reméljük ) hogy nem kell garanciáztatni a készüléket, de hát ott az a bizonyos murphy törvény.
Itt egy hasznos cikk : Mobiltelefon - áfa nélkül, olcsóbban -
zzsolt2
csendes tag
válasz
Én a kereskedőtől egy év garanciát kaptam, viszont ha a következő oldalon leellenőrzöm: http://consumer.huawei.com/uk/support/warranty-query/index.htm
két évet ír ki. -
ChrisLowe
csendes tag
Volt már többször szó az akkumulátor helyes töltéséről de hivatalosan gyártótól ilyet nem találok. Gondolok itt a hosszabb távon jobb ha nincs 100%-ra töltve meg ne merítsük 10% alá és a többi neten futó okosság. Próbáltam kideríteni de semmi, ti találtatok már olyan akkumulátorgyártó vagy telefongyártói oldalt ahol erre bíztatnak? Egyedül azt találtam, hogy húzzuk ki ha feltöltött, de az is inkább az energiagazdálkodás miatt.
-
törölt tag
válasz
Az is ott van, hogy:
"Természetesen ettől függetlenül más helyekről is beszerezhető a készülék hivatalos gyártói garanciával."Illetve hogy lehet kideríteni, hogy egy kereskedőnél gyártói garanciás -e. Persze ha van már tapasztalat a hozzászólások között, az előnyös.
-
Valaki1234
tag
Sziasztok!
Az osszefoglalobol latom, hogy melyek azok a boltok amelyek hivatalosan forgalmazzak a keszuleket. Viszont olvasgatva a kommenteket, nem egyertelmu, hogy csak ezek a forgalmazok tudnak adni hivatalos gyari garanciat ? Volt aki irta hogy pl Nextelshop-bol vasarolt keszulekre is tudta ervenyesiteni a gyari 2 ev garanciat ( http://nextelshop.hu/Huawei-Honor-8-Dual-32GB-White-1-ev-garancia) .
LG telefonoknal elfogadtak a szervizben a nem hivatalos partnertol vasarolt szamlat is, amennyiben magyarorszagi szamla volt. Huawei-nel is lehet ez mukodik?
Koszi!
-
lenovomen
aktív tag
Üzemidő szempontjából milyen eredménnyek vannak? Nekem 40% fényerő mellett 7.5 órára jött ki egy nap, teljesítmény módban.
-
big25
csendes tag
válasz
dokee78 #3412 üzenetére
sajna bezárja, legalábbis p9liteon állandóan kilőtte, ma tönkrement igy vennem kell egy másikat.
hiába tettem be védettbe, illetve hiába kapcsoltam ki az optimalizálást nem ér semmit!
kb 1, másfél óra után kilövi a progit.( sport tracker, strava) mindkettőt!
Nem akarok még egyszer befürödni inkább vásárlás előtt kérdezek -
big25
csendes tag
sziasztok.
Használ vki ezen a mobilon Sport tracker vagy strava alkalmazást?
Arra lennék kiváncsi működik megfelelően, prg automatice kikapcsolása nélkül?
Köszönöm. -
-
Dwatti
addikt
Van ahol árulnak hozzá ajándékban fülhallgatót , tokot kijelzővédő fóliát is !
Ha valamelyik magyar üzlet innen szerezte be akkor lehet a dobozban. -
törölt tag
válasz
gege321 #3398 üzenetére
Benne van ez is az összefoglalóban,
"Az irányelv igénybe vételére jogosultaknak be kell mutatniuk a vásárlási bizonylatot. Ez
az irányelv csak három hónapig érvényes a vásárlás napjától számítva (a vásárlási bizonylat
alapján)."de amúgy tök jól leírták a többiek. A rendes garanciához meg kapnotok kellett jótállási jegyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete