Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
Sziasztok!
Én is becsatlakoztam egy kék telekomos készülékkel. Gyönyörű. Számomra kevésbbé csúszik, mint a Redmi Note 2 eredeti hátlapja.
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
garrotter
tag
válasz bajtokarpi #2171 üzenetére
1080p (16:9) 60fps, a tesztben is írták (és nem rég volt képernyőkép a videó beállításokról).
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
garrotter
tag
válasz Joachim #2273 üzenetére
Nem csak a nyitásra ugrik a gari? Gondoltam megkérem a kódot, de egyelőre nem nyitok (volt huawei készülékem, aminél egy idő után már nem adták ki a kódokat, jobb előre elmenteni )
-
garrotter
tag
válasz mantequilla #2301 üzenetére
Egyik ismerősöm a P8-al szenved. Melegedett, a szervízben valószinű alaplapot cseréltek (új imei száma lett), azóta a videófelvételekben van egy kattogó hang. Visszaküldte, visszadták, hogy minden ok. Most újabb kör. Persze minden ilyen 2-3 hét átfutás.
-
garrotter
tag
válasz bazsika89 #2422 üzenetére
A névjegyzékre engem is érdekelne a válasz, roppant zavaró a sok gmail kontakt (főleg akiket egy-egy levélből automatikusan mentett).
----------------
Az emui nem tud alkalmazás duplikációt ,mint a miui 8? A két számhoz két viber jó lenne. (Viber alatt is jó lenne szűrni a névjegyeket, hogy a céges outlook, vagy a magán gmail jelenjen meg."Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
garrotter
tag
válasz brainticket #2471 üzenetére
Köszi (nem tökéletes, de megteszi).
Most néztem, régebbi emui-ban simán volt kapcsoló, hogy csak a telefonszámosokat mutassa."Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
garrotter
tag
válasz brainticket #2474 üzenetére
Mert nekem ott is vannak csak email címmel rendelkező kontaktjaim (de legalább lényegesen kevesebb látszik).
-
garrotter
tag
válasz mantequilla #2526 üzenetére
Ez a telefontól függ. Volt Samsung Galaxy Tab2 és Huawei g620s, azokra pl. volt CM, így közel stock droidot lehetett rátenni, mindenféle Telekomos alkalmazás nélkül. De ilyenkor van, hogy nem minden működik megfelelően, esetleg nincs nfc, wifi, vagy lényegesen rosszabb képeket csinál. Ha a gyártó kiadja a telefonra a forrást, akkor viszont akár jobb ROM is készülhet a készülékre.
-
garrotter
tag
Sziasztok!
Van ajánlott type-c kábel? Kellene egy az autós töltőhöz és egy rövidebb, lehetőleg lapos kialakítású a powerbankhoz. Egyelőre az 1m-es BlitzWolf kábelt néztem a banggood-on.
-
garrotter
tag
Tegnap este elegánsan lecsúszott a telefonom a konyhaasztalról (két másik készülék mellől) a kőre, enyhe szívroham. "Szerencsére" csak a keret sérült egy picit a két sarkán, pedig pont sarokra érkezhetett a benyomódásokból ítélve. A kijelző és a hátlapi üveg is megúszta sérülés mentesen. Persze pont tegnap délelőtt akartam tokot venni, de aztán úgy döntöttem, hogy nincs kedvem elmenni az üzletbe, hiba volt.
-
garrotter
tag
Sziasztok!
Valakinek már sikerült a flickr szinkronizálást életre keltenie? Nekem csak teker, teker, de egy képet sem töltött még fel. Védett alkalmazásnak beállítottam.
-
garrotter
tag
válasz #86973952 #2770 üzenetére
Köszi, nem örülök ennek, de remélem hamarosan javítják. Szívesen kipróbálnám, lassan kifutok a dropbox keretből és a google photos nem jön be a méretcsökkentésével. (A flickr-nél meg nem találtam beállítási lehetőséget, hogy melyik könyvtárból szinkronizáljon. Remélem ha megjavul, nem kezdi el feltölteni a CD borítókat )
-
garrotter
tag
Igen, tudom, csak ott a tárhely mérete korlátozottabb. A flickr-nél vonzó az 1TB. Ha meg veszek tárhelyet, akkor sem biztos, hogy a google lesz a nyertes, lehet, hogy inkább maradok a dropboxnál és mentem oda a képeim továbbra is.
-
garrotter
tag
válasz szatocs1981 #3276 üzenetére
Nálam egyik sincs beállítva.
-
garrotter
tag
válasz szatocs1981 #3279 üzenetére
Kipróbáltam az ujjlenyomatos feloldást, nem tetszett, kikapcsoltam. PIN volt mellé beállítva, de azt is kikapcsoltam. Semmi gondja nem volt vele (mondjuk az még a frissítés előtt volt)
-
-
garrotter
tag
válasz N!Tr0v!CS^^ #3336 üzenetére
A dload mappát Te hozod létre.
-
garrotter
tag
A %-os fogyasztás viszonyítás kérdése is. Nekem most ~20% a cella készenlét (2db telekom kártya), de csak 1,5 óra hozzá a kijelző idő, viszont 2 nap 11 órája töltöttem. Ha többet van bekapcsolva a kijelző, pl. játék alatt arányosan kisebb lesz a cella készenlét %-a.
-
garrotter
tag
válasz ateszapa748 #3532 üzenetére
Mit vársz tőle? Sok különbség nincs köztük. Ebben több a memória (bár én 2GB-ről váltottam és nem érzek sok különbséget), abban egy hangyányit erősebb a proci és picit okosabb a fényképező app. Hogy külsőre melyik tetszik jobban, teljesen szubjektív.
-
garrotter
tag
-
garrotter
tag
válasz osztraksajt #3593 üzenetére
Sajnos ez kimaradt. Áthidaló megoldás, a csak a "My contatcs"-t engedélyezed (bár nekem abban is vannak csak email címmel rendelkező kapcsolatok.
-
garrotter
tag
Én 17-én rendeltem banggood-ról, szintén biztosítással, de 28-án adták fel és még nem érkezett meg várom már nagyon, főleg a kábelt, hogy autóban is tudjam tölteni
-
garrotter
tag
válasz daniatx #3753 üzenetére
Nekem a közeli képek tetszenek, szerintem nagyon jók. A tájképek viszont nagyon mosottak, olyan, mintha nem fókuszálna sehova (nem tudom, hogy csak az enyém ilyen, vagy én vagyok ennyire ügyetlen, vagy ennyit lehet kihozni a telefonból).
-
garrotter
tag
Nem is kell. Telekomtól vettem, a 120-as és a 131 -es ROM-ot is netről töltöttem le és simán feltettem. (Egyébként szerencsére ezen nincsenek Telekom alkalmazások. Asszonynak vettem Samsung Galaxy A3 2016-ot, az tele volt, fél órámba biztos telt törölni és tiltani sok felesleget.
-
garrotter
tag
Ha gondolod (és bárki aki szeretné) feljebb van link a B131-es ROM-hoz, simán fel lehet . Én is így frissítettem 120-ra, majd 131-re. Volt akinek OTA már rég megérkezett nekem hetekkel később sem jelzett, hogy lenne frissítés.
-
garrotter
tag
válasz Bazsee71 #4103 üzenetére
Munkatársam 7-est használ. Játszik is vele, fb, messenger stb (fotózni csak nagyon ritkán). Azon kivűl, hogy az újabbra mindig vágyik mindennel elégedett.
-
garrotter
tag
Én ebben a hozzászólásban lévő linkről töltöttem le és tettem fel. @ρσгτσ azt írta megbízható, benne megbízom Nem tudom más forrás van e (a hihonor.com oldalon nem találtam teljes ROM-ot), esetleg xda.
Huawei-nél tudom, hogy az oldalukra kikerülnek a készülékekhez a ROM-ok (bár a tabletemhez még az eredeti gyári sem került fel, sajnos).
Sajnos az előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
garrotter
tag
-
garrotter
tag
válasz Project: A #4258 üzenetére
Beépített lehetőségek:
-
garrotter
tag
Kérdés volt, hogy van e gyeári lehetőség a nacvvigációs gombok sotrrendjének változtatására, arra válaszolztam
Ezen az ujjlenyomat olvasóval is le tudod húzni az értesítő sávot (és utána 2 gyors koppintás rajta és törlöd is az értesítéseket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest