- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
A Honor esetén ez a 2 éves frissítés mechanika - kiadja tedd fel manuálisa vagy majd hónapok múlva megkapod OTA-n. Van akinek már 1 hete van OTA frissítése pedig ugyanott ugyanakkor vette. Ez egy hiba javítás, nem szépségtapasz egy "elb@szot" kódolás.
Így jön majd az új android Nugat is, van aki megkapja OTA-n más meg tegye fel manuálisanPersze örüljünk, vehettünk volna x2 ennyiért egy mobilminigrill-t is
-
Potrien
senior tag
Ma még azt hiszem 12% kedvezmény van az árából a MM-ben kuponra!
-
TODI1111
veterán
válasz
malnabokor #2194 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Esetleg nem volna valakinek kedve egy összefoglalót csinálni? Szerintem egyre népesebb lesz ez a topik.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #2192 üzenetére
Kb. 5 perc elfoglaltság, a többit magától csinálja.
Egyébként más gyártónál is többnyire így kell össze vadászgatni, mert a sokadlagos régióba tartozunk. Pl. G4 -re közel 8 hónap alatt 1 frissítés jött Magyarországra. Aki akarta az manuálisan feltette a köztes verziókat.
Nekem egyébként másodlagos, hogy ki mennyire szeret frissíteni. Segítségnek szántam, érdemes élni vele, ha valaki nem szeretne várni vagy rossz a kamerája.
-
malnabokor
senior tag
válasz
#86973952 #2186 üzenetére
Az én esetemben: mert nem az én feladatom lenne megoldani, hanem a gyártóé. Akinek konkrétan problémaja is van a kamerával: a gyártó hibájából és lassússágából fakadóan még saját maga fektessen bele időt és energiát, hogy rendesen működjön egy funkció a friss készülékében? Nem hinném, hogy ez számítana normális alapnak... Ha máshol működik ez normálisan itt miért nekem kell(ene) külön foglalkoznom vele?
#2190 Hoorus: köszönöm szépen, anno én linkeltem be először a fájlt és a frissítés menetét itt a fórumba
Ettől függetlenül tényleg szeretem a készüléket és meg vagyok vele elégedve, illetve még a gyártó is szimpatikus, de 2016-ban frissítések terén szerintem ne ez legyen már normális szint (persze, örüljek, hogy van frissítés
).
És hogy kicsit oldjam még a hangulatot, amiért eseleg elnézést kérek: ennyire remélhetőleg egyik Honor tulaj sem lesz elégedetlenlink
-
Hoorus
őstag
válasz
malnabokor #2184 üzenetére
-
Dwatti
addikt
válasz
bajtokarpi #2185 üzenetére
A videó nem akad, a lassított felvétel pc-n visszajátszva az akad - nálam.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #2184 üzenetére
Én azt nem értem, hogy aki várja, esetleg még problémája is van a kamerával miért nem teszi fel saját maga?
Minden segítség meg van hozzá, ha valamit nem ért, bár elég egyszerű.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Luck Dragon #2180 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Ez viszont nem jó hír. Nem is értem, hogy egy 130k körüli készülékben nem képesek ezt megoldani? Azért a mai világban nem egy megabrutal dolog, hogy full hd-ban akadásmentesen jó minőségben tudjon egy "felsőkategóriás" készülék rögzíteni! Komolyan mondom vicc, pedig már azt hittem, hogy megtaláltam a telefonomat :-(.
-
malnabokor
senior tag
válasz
gubisadam #2173 üzenetére
Nekem sem.
És nem is sürgős, mert nekem is rendben van a kamera (edigital) de úgy tudat alatt folyamatosan bosszant, hogy egyes cégeknél (BB, MS, akikkel van tapasztalatom) független készülékekre, vagy (Apple) az összes készülékre ki tudják adni egyszerre, addig itt valaki egy irodában egyesével kattintgatja, hogy épp melyik telefon kaphatja meg? Nyilván nem, de mi értelme van ennyire széthúzni egy frissítési hullámot?
-
-
Dwatti
addikt
válasz
Luck Dragon #2180 üzenetére
Nekem a lassított felvétellel azért van gondom, telon lejátszva jó de pc-n nem lassít illetve akad.
-
válasz
bajtokarpi #2171 üzenetére
Nekünk a fotókkal nincs gond. Az 1080P pedig 30/60Fps-re képes. Maga a minősége ténylegesen hagy maga után kívánnivalót, de azért kibírható.
-
Dwatti
addikt
válasz
Beltéri kép - félhomályban
Kép -
gubisadam
aktív tag
Sziasztok, van még rajtam kívül valaki akinek nem jött még az autómatikus frissítés 120-ra?
-
garrotter
tag
válasz
1080p (16:9) 60fps, a tesztben is írták (és nem rég volt képernyőkép a videó beállításokról).
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Készülék vásárlás előtt állok. Honor 8 a kiszemelt példány. Lenne egy pár kérdésem, mégpedig azt olvastam, hogy jó képeket csinál, de nekem az eddigi telefonjaimmal mindig viszonylag sötét környezetben voltak problémák a képek minőségével, itt hogyan teljesít a H8? Esetleg valakinek van egy pár képe, hogy félhomályos, vagy sötét szobában milyen képeket lő? A másik ami aggasztó, hogy az 1080p-s videófelvételt csak 30 fps-ben tudja. Erről néztem anyagokat, és mosódik, illetve szaggat a telefonnal felvett videó, ez így van?
Köszönöm
-
peanar
senior tag
válasz
#86973952 #2167 üzenetére
Köszi.
Feltettem, működik is, többé kevésbé...nem megy pl. az előzmények törlése sem az előzmények menüből sem pedig a beállításokból. A Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Nagyítás engedélyezése sem megy, legalábbis nálam.
Az elsőt az inkognitó bekapcsolásával ki lehet küszöbölni, így nem tárolja az előzményeket. -
törölt tag
Gyári internetes böngésző:
A stock browser.apk már nincs benne a gyári ROM -okban, mert már szinte mindenki Google Play -ről letölthető böngészőket használ. Amennyiben mégis a gyárit szeretnéd használni, akkor a következő 3 link valamelyikéről töltsd le, majd telepítsd:
Fontos, ha nem menne a telepítés, akkor erre az időre állítsd át az elsődleges tárhelyet belső tárhelyre.
Gyári Egészség app sportoláshoz:
Huawei által készített Egészség applikáció, amennyiben a gyári ROM nem tartalmazza. A következő 3 link valamelyikéből töltsd le és telepítsd:
Első indításnál a kért engedélyeket add meg neki, mert nélküle nem fog működni. Más telefonokon, UI -n is működik.
-
Balázs8
csendes újonc
Sziasztok. Sajnos a helyi euronics-ban elfogyott a honor 8. Melyik bolt/ok vállal/nak háztól házig garanciát?
-
törölt tag
A gyári internetes böngésző benne van a gyári ROM -ban? Mert több telefonnál kikerült (vagy bele sem került) a droid 6 ROM -okból és néhányan azt szeretik használni.
-
törölt tag
Annyira durván nem szabad forrósodnia, de alapjáraton melegszik a kamera körül. Jellemzőbben inkább videónál.
Én augusztusban szét fotóztam az agyam a horvátoknál P9 -cel és G4 -gyel, előbbi nem sokkal melegedett jobban. Szerintem itt sem szabadna.
Annyi persze biztos, hogy a két kamera kezelés nagyobb hőtermeléssel jár.
-
Potrien
senior tag
Ma tapogattam egy ilyen készüléket,de egyáltalán nem tetszett.
Sajnos nem jött be. -
Dwatti
addikt
Akinek a gyári alkalmazással email értesítési hiányossága volt ne feledje beállítani a szinkronizációs időt is ! Akkor biztos jelezni fog !
-
Quqesz
nagyúr
Ma néztem a telót és tetszett kékben. Kicsit nyaggattam a kamerát és azért a kamerák körül(elöl/hátul) melegedett rendesen. Ez normális?(MM-ben volt)
-
-
magich
csendes tag
Hölgyekurak, valahol lehet állítani, hogy milyen képfrissítési rátával rögzítse a videót? Például 720p-nél be tudom állítani valahol, hogy 30, 60 vagy 120 FPS legyen?
-
bajaki
őstag
válasz
Luck Dragon #2147 üzenetére
Előtte a Speedshop-os átlátszó szilikon tokot használtam. Ahhoz képest azért jóval vastagabb ez a tok, de nem vészes, határeset.
A gombok nyomáspontja rendben van, viszont nehéz megmondani mikor melyiket nyomod éppen, mert teljesen egy síkban vannak, valamint nincs közöttük semmilyen "rés". Legalább a hangerő gombok és a bekapcsoló gomb között lehetne. Igazából csak ennyi negatívumot tudok mondani.
Képeket most másik készülék hiányában nem tudok lőni, de teljesen úgy néz ki a tok, mint a képeken.
-
-
törölt tag
válasz
Melanor #2144 üzenetére
A szabályzó nem fog többet engedni, mint kellene. Szerintem még a fenti értékeket sem, de erre rá kell nézni.
Bóvli cuccoknál lehet gond, ahol kihagynak egy-két alkatrészt és/vagy áthidalják. Aztán ráküld egy marha nagyot. Vagy szét ingadozza az agyát. Az viszont egy telefonnak sem tesz jót, mindegy mennyire lehet terhelni.
-
JamesHun
addikt
válasz
espista #2052 üzenetére
szia
köszi a segítséget
a telefonon a rádiós kapcsolatnál is lehetett állítani amikor össze volt kapcsolódva
elvileg most jól megy és nem kell állítgatni ha minden igaz mint IOS nél vagy WM nélDefaultba nem tudom megadni, hogy bizonyos számokat a SIM1 ről hívjon, bizonyosokat meg mindig a SIM2 ről? (céges, privát)
-
Melanor
tag
Itt olvastam valahol, hogy nem tesz jót a telefonnak, ha Qualcomm QuickCharge töltővel használom.
Viszont nekem ilyen power bankom van.
DC 5V-6.5V/3A 6.5V-9V/2A 9V-12V/1.5ALehet érdemesebb lenne beszereznem valamilyen 5V/2A-es power bankot inkább?
Vagy csak nem ismeri fel, hogy gyorstöltő és kapja a maga 5V/2A-t?
A Huaweinek jól látom hogy nem látom, hogy van-e ilyen SuperCharge power bankja?
-
törölt tag
Persze, megfelelő fénynél tökéletes. Csak sötétebb esetben nehezebb kitartani.
Mondjuk én használok 1.8-2.0-2.2 -t is, szóval annyira nem zavar. Természetesen a 2.2 Huawei.
Shyciii:
Néha vannak gondok, de Drive -nál is. Más márkán is, szóval szerintem a droid köhög néha. Minden telefonon auto szinkronon, csak wifi -re állítva. -
Sanki
addikt
Sziasztok.
Ezzel a tokkal van valakinek tapasztalata? A belsejéről nem találtam képet, hogy hogyan tartja a telefont, illetve van e bármilyen mágnes, ami ott tartaná az elejét a toknak.Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Az lehet, nem ismerem. Én flickr -t használok. Remek oldal és 1000 giga tárhely van. Minőség rontás nélkül.
Plusz van droid app is hozzá a szinkronizációhoz.
Én mindig az exifet nézem. Főleg automata beállításnál érdekel. Bár ideális viszonyok között általában nincs gond.
-
Dwatti
addikt
válasz
#86973952 #2124 üzenetére
Mindjárt megnézem, de addig is itt a camera mod amivel készült
-
-
Dwatti
addikt
Majd csak megtanulom használni a kamerát is :
nagyítás -
lappy
őstag
A SIM eszközök menü hogy érhető el?
-
törölt tag
Akkor az enyémen már tripla van.
Eg kis témázgatás -
Dwatti
addikt
Végre már nem annyira borús az idő egy kis kamera teszthez
Kép -
Dwatti
addikt
Figyeljétek csak a reklámot, kijelző....
Honor 8 Reklám -
Dwatti
addikt
-
bazsika89
tag
-
törölt tag
Minek olyan tok ami nem védi az oldalát? Kizárólag akkor véd ha sík egyenesre esne.
-
bazsika89
tag
válasz
zsoleer #2104 üzenetére
Két hónapja küzdök a kérdéssel, hogy mi legyen. P9 S7e i6s sokáig a honor fel sem merült bennem. Nekem lényeges, hogy ne kelljen várni a telefonra, ha lenyomok valamit akkor az is történjen. Ezért ugye az i6s lett volna a nyerő, de túl kicsi volt. S7e mindenben megnyerő volt, de kényelmetlennek éreztem. Így végül a P9 maradt, aztán belefutottam pár összehasonlító videóba a honor 8-al és tátva maradt a szám. A héten ráadásul hivatalos viszonteladónál 118K így nem maradt kérdés számomra.
-
zsoleer
senior tag
Szerintetek P9-et vagy honor 8-at vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó