- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolika87
csendes tag
Ilyen az én szerencsém...
Végül visszaküldtem a nem működő hangerő gombbal a telómat a Geekbuying-nak...
12.02-án adtam fel, 12.08-án odaért Kínába, viszont ott 12.26-áig b*szakodtak a postán, mire odaért a Geekbuying-hoz a teló. 31-ére lekommunikáltuk, hogy akkor küldik az újat, viszont ma hajnalban írtak üzenetet, hogy "OUT OF STOCK" van, de vannak hasonló áron készülékeik, úgyhogy nézelődjek, elnézést kérnek a kellemetlenségért. Körbenéztem, nem igazán találtam épkézláb másik készüléket, így megkértem őket, hogy jó lenne, ha megoldanánk a problémát, és szereznének egy új, 100%-ig működő készüléket.
Ha nem tudnak, akkor nem tudom, hogy mi legyen... Most egy pöppet csalódott vagyok, mert azt hittem, mostanra már úton lesz a másik, és végre vége lesz ennek a 3 hónapos huzavonának. Hagyni viszont nem akarom a dolgot, mert a vámnak kifizettem az áfát, és azt a pénzt nem akarom bebukni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged