- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfalcon96
aktív tag
Ki hhonnan vette a Haiert W910-et? Most honnan érdemes?
-
törölt tag
ha nem bánod, most nem tesztelném le, mennyire véd ütés ellen, de nyilván kevésbé mint egy vastagabb gumi. nekem elsősorban a karcok ellen kellett, ha a zsebembe vagy táskába rakom. Lehet egyébként rengeteg féle gumi tokot is venni, aki olyanba bízik jobban válogathat kedvére
-
madrac
senior tag
(#984) llll: lehet hogy annál az előfizetésnél nem lehetett egyenlegből vásárolni. még én se próbáltam ki, de ezeket a szolgáltatásokat ellehet érni sms-ben is. szóval ez nem olyan gyanús applikáció, mint mondjuk a shippingostest.
(#987) 7Sony7: touchpal-ban nincs kimondott magyar bill. a legújabb verzióban sem, pedig jó az értékelése, és a bőr kinézetű felülete amit lelehet tölteni pluszba hozzá, nagyon ütött nálam
gabor.molnar, Nagya21: miért ezt a fajta tokot rendeltétek? ránézésre ez egy ridegebb, keményebb anyagból lehet mint a gumiből készültek, szóval leejtés ellen nem sokat véd.
-
7Sony7
addikt
hali! hogy lehet ezzel ekezetes betuket irni?
nem tud valaki nekem erre a telora egy mukodo harombetus navit priviben? -
llll
senior tag
egyszer próbáltam autópálya matricát venni, azt nem engedte
én betudtam annak, hogy céges a sim kártyám és biztos lekorlátozták
de akkor lehet, hogy a t-mobil sara?
tökmindegy, jól megvagyok ezek nélkül
(csak vki firtatta itt nem rég, hogy mi lehet ez a sim toolkit
ezért fogalmaztam így) -
Nagya21
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki érdeklődött tok ügyben. Nekem ma jött meg ez fekete színben és így elsőre nagyon jó minőségűnek tűnik, pontosan illeszkedik, nagyon kellemes a tapintása és jó könnyű.
-
madrac
senior tag
Helló! De van. Bekapcs gomb+hangerő le.
Te valami spéci akkuval kaphattad a telót
Nekem még nem volt teljes rendszer fagyásom, még mindig a teljesen gyári ics rom-on vagyok. Én inkább a kevés memória miatt szórakozok. Rájöttem, hogy az nem tesz jót a rendszer sebességének, ha mondjuk már csak 20 mega szabad ram van..(#979) llll: A sim toolkit az esetleg nem a sim kártyán lévő mini alkalmazásokhoz kell? Pl. autópálya matric vásárlás, lottó stb... szolgáltató függő.
-
llll
senior tag
ha lefagyasztod a google keresőt, akkor eltűnik
én spec a my backup pro-t használom erre, de gondolom sok más progival is lehet fagyasztani
(nálam az arcalapú feloldás, a rejtelmes sim toolkit, a gyári weather - másikat használok -, a sosem használt gyári élő hátterek és hangalapú keresés járt így)lehet, hogy kicsit zsírosabb kézzel fogtad meg a memkarit és elég lenne picit megtörölgetni az érintkezőit
nekem már segítetta sygicnél a drive, maps, res, mappákat és a telepítőfájlt tudtommal a memóriakártya GYÖKERÉBE kell másolni
tehát semmi sygic mappába, vagy ilyesmibe
(szerk: most látom, hogy nem biztos
akkor próbálgatni kell...) -
Nagya21
addikt
Hali!!
MA reggel megvolt az 1 fagyásom.
Először furcsa volt, hogy netezés közben nagyon melegedett a procinál, aztán lap betöltés közben kifagyott az egész.
Vazz mondom akko' most miva?? ebböl az akkut hogy kapom ki??
Aztán eszembe jutott a megoldás: hangerő gomb fel+kikapcsológomb nyomvatartás, és a teló kikapcsolt.
Ujraindítás után minden jó lett, a proci se melegedett.
Ja igen most tartok 24%-nál 3nap 6 óra üzemidővel
Üdv Nagya
UI:képlopásra nincs vmi gombkombó?? -
madrac
senior tag
Meghallgattam. Még a fülemet is ráraktam, de 0 hangja van minden esetben.
Te is ezt a filléres töltőt kaptad hozzá? aliexpress link
Akarok venni én is egy másikat, amióta kiderült, hogy a 0,7A-es gyári samsung töltővel is 1 órával hamarabb feltölti... -
7Sony7
addikt
-
madrac
senior tag
Más navigációt nem próbáltam de az osmand működik. Navigáltam is vele a belvárosban kerékpárral, van hozzá magyar hang is. Térképet kézzel áthelyeztem a külső sd-re. Belehet állítani hogy honnan töltse be.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Sygic csak akkor müködik, ha belső memóra telepíted, és a mappanév csak sygic.
Keresőt nemtom hogy kell eltüntetni itt, az alcán vmikor tudtam, majd utánanézek.
Másnak is megszünik.
Nemtom süket vok, nem halgattam.
Indítsd ujra, és valszeg látni fogja, háklis a leválasztásra a számítógépről, arra ügyelj.
Üdv Nagya -
7Sony7
addikt
Helló Mindenki!
Először is szeretném megköszönni Fateless-nek a segítséget a teló megvásárlásában.
Aztán kéne egy kis segítség is:
-A sygic indításakor az értesítési sávon megjelenik 1-2 másodpercre az iránytű, aztán eltűnik, és visszajön a menü, nem indul el. A Gps be van kapcsolva, a Gps test működik, Gps tracker is. Mi lehet a hiba?
-A google keresőt el tudom tüntetni valahogy?
-Usb ről tölti a gép, de ha kikapcsolom a gépet megszünik a töltés. Másnak is?
-A saját fali töltője zúg. Nektek is?
-Tegnap még látta a gép a memkarit, ma miért nem? Kikapcsoltam a usb hibakeresést. -
7Sony7
addikt
Elkeveredtem. Hol van most a jó cwm?
-
madrac
senior tag
válasz
tfalcon96 #958 üzenetére
Játékokkal is nyúzva max. 1 nap. Ha nem piszkálom akkor elmenne szerintem 1,5 napot is, de azért éjszaka rárakom a töltőre így is, mert az alvásfigyelő program sokat eszik rajta, és jobb úgy kezdeni a napot hogy teljesen fel van töltve.
CWM-es kérdésedre nem kaptál választ? Ha nem raksz rá másik romot akkor elég az a mentés is amit csinál, de ha másik romot raksz rá, akkor már nem nagyon. Ezért van az, hogy a srácok 2 lépésben tudnak csak visszatérni másik rom-ról a gyári 4.0.4-re...
-
tfalcon96
aktív tag
Az akku mennyit bár nálatok, hány napot, nyúzva és kímélve?
-
madrac
senior tag
Köszi srácok! Az gyári 4.0.4 multilang romnál. Jó fejek, hogy ezt nem lehet kikapcsolni vagy módosítani, max root-tal kigyomlálni, ahhoz meg most nincs kedvem.
Ki lehet iktatni az alacsony akku töltöttség jelző hangot is, root-al át kell nevezni ezt a fájlt:
/system/media/audio/ui/LowBattery.ogg
Párszor már a szívbajt hozta rám. -
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
válasz
#35415296 #949 üzenetére
Úgy néztétek, hogy fixen csak GSM-re van állítva a mobil hálózat? Internet, wifi kikapcsolva? Amúgy nem csodálkozom, ha ilyen gond van egy Sony-val. Én hasonló okból szabadultam meg egy Sonyericsson Live with Walkman-től még régebben. Sokszor olyan mély, tompa hangja volt a másik félnek, hogy egyszerűen nem értettem amit mond
Van aki meg megse hallja a különbséget.. Na ettől kezdve lett nálam nagyon fontos szempont a hangminőség is, és az olyan telókat nagy ívben kerültem amikről azt olvastam hogy e téren jóval gyengébbek. Okostelók körében ritka a jó hangminőségű telefon. Szerintem a Haier ezek közé tartozik
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak érintőlegesen tartozik ide, de hátha van valakinek ötlete.
A telefonálás hangminősége rendben van, viszont eddig egyetlen számnál (feleségemé) vettem (vettük) észre, hogy baromi rosszul halljuk egymást, halk és sistereg. Haier w910 és sony experia telefonokról van szó. Már többször leteszteltük, hogy másokkal teljesen jó minőségben tudunk beszélni, így a telefonok hibáját kizártuk.Létezik bármi olyan beállítás ami egyetlen számhoz kötött? Egyébként egy flottába tartozó telenoros számokról van szó.
Bármi építő jellegű ötletet szívesen veszek.
Köszi!!!!!
-
madrac
senior tag
Mivel senki se írta hogy jellemző lenne a fagyás, ezért sanszos hogy valamilyen telepített applikáció okozza. Sajnos, akkor is, ha úgy tűnik hogy nem fut semmi, a programok többségének van háttérben futó folyamata is..
Nem tudom volt-e már, de root-tal kilehet iktatni teljesen a kamera exponáló hangot is. Át kell nevezni valami másra a készüléken a következő fájlt: /system/media/audio/ui/camera_click.ogg
-
madrac
senior tag
Én az SD kártyát leválasztottam előtte. Például az Elixir Widget-el.
Hogyha üzem közben kiveszed a sim-et, akkor újraindítja magát, úgy vettem észre.
Én nem használok azóta se fóliát, a hozzá adottat se raktam rá. Semmi karc, vigyázok ráZsebbe rakásnál jobb híjján egy pamut kendőbe csavarom és úgy rakom zsebre
(#944) szabos: emlékeim szerint az én telóm 1x se fagyott le teljesen, vagy indult újra. Olyan volt már, hogy egy alkalmazás lefagyott és nem válaszolt, de egyáltalán nem jellemző. Ha netán rosszul van megírva egy program, azzal nem tud mit kezdeni.
Mivel van tele telepítve a telefonotok?
Vírusirtót nem próbáltál?
Én felraktam az AVG-t, de úgy vettem észre hogy fogja a telefont, ezért áttértem TrustGo-ra. -
szabos
tag
Egy hete használom a telefont (illetve a gyermekemnek is odaadtam nyúzni ).
A játékokra nincs panasz, de én 3x tapasztaltam teljes lefagyást ( webböngésző, kamera app ) csupa alap program. Többször tapasztaltam, hogy a képernyő érintője mintha nem működne bekapcsolás után vagy ha valami progi leállítása után visszakapom a home képernyőt. Nem lehet a képernyőket lapozni, de a felső redőnyt le lehet húzni és vissza, de "alatta" érzéketlen maradt a kijelző. A Home "gomb" megnyomása után tökéletesen működik. Ma csak úgy fényképezéskor újraindult a telefon - előzmény annyi volt, hogy nem volt hangja az "exponáló" gombnak. A teló tele van telepítve minden vacakkal de majd este kap egy gyári adatok visszaállítását és majd meglátjuk.Szép estét!
-
szabos
tag
Sziasztok!
Eladó szilikon tokja van esetleg valakinek?
Üdv:S
-
7Sony7
addikt
Amúgy Ti használtok fóliát? Aki nem, az hogy áll a karcokkal?
-
7Sony7
addikt
Helló! Az Sd és a sim kártyát ki-be lehet tenni üzemelő gépnél? Okozhat ez problémát?
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #937 üzenetére
Jaa, Te csináltad! Ügyes! Totál megettem, hogy ez gyári kép. Jó lett!
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #934 üzenetére
Ez melyik telóé? A felbontásból gondolom, hogy nem a w910.
-
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #934 üzenetére
HAli!!
Vazze hát ezt meg honnajd vadásztad???
Lehet tudom használni
Üdv Nagya -
gipsztigris
addikt
Aki tudja használni Ezt a képet valamire, az használja !
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek.Az a nagy büdös helyzet,hogy szeretném használni a telomat ha már meg vettem.De mivel nincs telefonkönyvem így "elvileg"újra kell rakni az egészet.Szeretném először a 4.0.4 full magyarral lementeni és utána a 4.1....romot feltelepíteni.Ebben kérném valaki segítségét,mert én féltem,hogy le téglásítom és azért drága volt.Nem kérem ingyen csak legyen jó.Privátban várom.
-
motocoder
aktív tag
Aki a gps miatt keresi az jól dönt. -
gipsztigris
addikt
válasz
tfalcon96 #929 üzenetére
Nem gondolom,hogy azért annyira halálos betegség lenne a fényereje!
Összeraktam az LG P880-al (aminek köztudott az egyik legerősebb fényereje van kb. 550nit) és mindkettő full fényerőn nap rásütve. Nem volt annyira rossz! Láttam ennél sokkal gyengébb kijelzőket is.
Mondjuk, majdnem sötét szobában azért már markánsabb a különbség a két készülék fényereje között.
-
tfalcon96
aktív tag
Akkor ez a telő lesz a nyerő. Jiayu G3T-t néztem előzőleg, de még kicsit félek a full csájnáfonoktól. Egyébként színekben milyen variációk vannak? Te miért váltottál a G3S-re?
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, nézegetem ezt a telőt, de néhány dolgot nem értek. Van rá való CWM? Lehet vele teljes mentést csinálni? Tudok belőle romot telepíteni, visszaállítani? Gyári 4.0.4-el mi a gond?
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #913 üzenetére
Még megvan a telefonotok?
Pedig pont írni akartam, hogy verziónként változik a pontszámítás módja, és csak az összehasonlítás jelenthet valamit. Csak lenne rá olyan frissebb android amin minden megy és gördülékenyebb mint az ics.
Mikrofon drivert nem lehet kicserélni a kernelben az ics-ben lévőre?
Bocs, csak hangosan gondolkodtam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #918 üzenetére
Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
3D-re mennyit kapott?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Szerintem hanyagoljuk azt, hogy ki honnan rendelt, elég, ha a Miniseket megfogják,nem?
-
punish3r
aktív tag
Sziasztok.
Vasárnap én is megrendeltem a telefont focalprice-ről. Eddig nem volt volt reakció és tegnap írtam nekik hogy mi a helyzet. Jelenleg nincs készleten kb. egy hét múlva lesz...
-
Maximum1
őstag
válasz
Szerintem normális értékek, napról napra erősebbnek éreztem.
Kis Tegra alázom. -
gipsztigris
addikt
Nézte valaki a frissült Antutu-t?
Anélkül, hogy bármit csináltunk volna a telefonnal, egyszer csak úgy ötezret erősödött a gépünk!A régivel épp, hogy 10 ezer alatt volt, most meg többet kapott, mint a Tegra 3-as LG P880-am.
Szóval, ez engem arról győzött meg csupán, hogy sz@rt sem érnek a különböző benchmark tesztek! -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #910 üzenetére
Helló! Akkor lehet hogy ez okozta a problémát. A magyar rom zip-ben csak a rendszer partíció és a kernel van, viszont ezeken kívül is van még jónéhány partíció. Ugye voltak itt már ebből problémák a rom rakosgatásoknál, mert általában azok se csak ezt a 2 partíciót írják felül. Az eredeti meg ilyenkor ugye mentés hiányában elveszik. Elképzelhető, hogy a kínai gyári rom nem teljesen kompatibilis a multilang rendszerrel és kernellel.
Azt nem tudom ezek a partíciók mennyire egységesek, ill. hogy hol vannak telefon specifikus dolgok, mindenesetre a romolástól még nem szállt el senkinek se az IMEI száma pl.. -
llll
senior tag
válasz
#35415296 #908 üzenetére
köszi
persze az vili, hogy root kell hozzá
ezért nem is említettem külön én is
egyébként pedig azért érdeklődgetek itt is, mert ha igaz már úton van az enyém is...
és igen, az átnevezés is valóban megoldás
(én a feliratos filmeknél szoktam ezzel játszadozni, ha nem tudom hogy melyik felirat lesz jó hozzá)
csak én úgy vagyok vele, hogy ami úgysem kell, az ne foglalja ott a helyet feleslegesen
mint a kínai appok
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!