- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Megjött a Tracking Number-em, eszerint 10.-én csomagolták, feladták, és tegnap már"járaton"van(valszeg repülőn).
Üdv Nagya -
Maximum1
őstag
Újra 4.0.4-en.
Sajnos egyik 4.1.2.-n sem megy a viber mikrofon része.
2 romot magyarítottam le, egyik jobb mint a másik, de sajna nekem kell a viber, valakinek kell elérhetővé teszem.Most a Needromos és Magyar romos mókon vagyok, érdekes egy darab.
, de nagyon gyors, kiváncsi lennék a 2 romból mi hova ment.
Kicsit belepillantottam a Needromos romba, egész jó.
Valaki megmutatná hogy /vagy esetleg megcsinálná/ kell zip.-be pakolni hogy lehessen magyarosítani akkor, egy arany közép út lehetne a fellelhető lehetőségek között. -
Maximum1
őstag
Nem jó a Beta5 CWM, nem csinál semmit a teló csak halványan világít.
Semmire nem reagál. -
7Sony7
addikt
Helló! Látom, hogy most kisebb gondotok is nagyobb, de kipróbálná valaki, hogy navigálás közben, ha lerakjuk háttérbe a home gombbal, és netezünk valamennyit, bezárja-e vagy megtartja a navigációs progit, és utána újra tudjuk használni, anélkül, hogy megint el kéne indítani a progit?
-
Maximum1
őstag
válasz
gaben1117 #458 üzenetére
Lassan kéne az a mentet rom, lehet a Viber miatt visszamegyek 4.0.4 re, bár nem sok kedvem van.
(#479) ben11 nem jövök rá, már leszedtem minden hangal kapcsolatos cuccot, próbáltam régi verzióval is.
Én hallok mindenkit, nagyon jó minőségben, de engem nem hallani, nincs ötletem. -
ben11
őstag
válasz
Maximum1 #478 üzenetére
Az fura, akkor a Vibert miért nem szereti?
JB alat felismer minden szerzort? Megnéznéd ezzel miket lát?
Sensor Box -
Ed3r_X_
nagyúr
CWM-et próbálta valaki?
-
ben11
őstag
Hello!
Kérdésem volna!
Mennyi szabad RAM van szűz készüléken ICS, illetve JB alatt?
Kézbevettem egy ismerős Samsung Express-ét, és megdöbbentem, hogy az 1GB-ból 100MB alatt volt az üres RAM. Próbáltam kilőni a dolgokat, de úgy sem kúszott 150 fölé.
Erre most megnéztem az LG P500-am és a kis csórónak 512-ből 225 szabad.. -
A Pandawill az a cég, aki "partiban" van lassúságban a focalprice-szal. Persze jó termékeket küldenek, de ez a méret hátulütője. Mind a Pandawill, mint a focalprice nagy boltnak számít (bár nem akkorának, mint a dx, ami ezeknél is lassabb szokott lenni), de nem olyan fürgék és rugalmasak, mint a kis minideal.
Valamit valamiért... -
Milyen jó, hogy minderről már tudtál, hiszen el lett mondva, most mégis vered a fejed a falba.
Rengeteget rendeltem már innen, ezért tudom, hogy dolgoznak. Persze bosszankodhatsz is rajtuk, az is egyfajta cselekvés. Három héttel mindenképp érdemes számolnod, ez van. A focalprice lassabban küldi el a dolgokat, mint a minideal. Ez eddig is ismert tény volt.
-
törölt tag
Úgy látom, hogy többen is beleléptünk ebbe a bejelentkezés nélküli rendelésbe.
Én itt tartok az ügyben:
Írtam nekik, hogy ez történt, kértek egy PayPal invoice ID-t. Elküldtem nekik, majd válaszoltak, hogy ellenőrizték, rendben van és küldtek egy rendelés azonosítót.
Aztán ma kértem, hogy küldjenek egy tracking numbert, írták, hogy holnap érdeklődjek 24 órán belül adják fel és küldtek egy oldalt, ahol majd nyomon tudom követni.
Szóval nekem tetszik a hozzáállásuk, gyorsan reagáltak minden levelemre.
(bár nem tudom miért nem oldják meg, hogy bejelentkezés nélkül ne lehessen rendelni és akkor nem lenne ez a macera).
Remélem most már a jó úton vagyok, hogy megérkezzen a telefon. -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #299 üzenetére
Hali!!
Mivel ma reggelig nem kaptam semmilyen visszajelzést a teló rendeléséről, ezért irtunk nekik a paypal utalási számra hivatkozva, és kértük adjanak mán infót, hogy hol tart a kézbesítés, tracking szám stb stb.
Várom a visszajelzésüket.
Ami a röhely, hogy rendeltem máshonnan mást is regelés nélkül, de a paypalon már másnap megjelent a shipped visszajelzés.
Üdv Nagya -
Ed3r_X_
nagyúr
CWM Béta 5 elérhető. Próba cseresznye.
-
gaben1117
senior tag
Na most volt időm megcsinálni a Rom cserélgetést. Jelentem a wifi gond megoldódott a leírt módszerrel. Mivel már kettőnknek is sikerült, így azt mondom teljesen működőképes.
A következő az lesz, hogy felrakom a CWM-et, és csinálok egy mentést a magyar Rom-ról, hogy bármikor visszarakható legyen.
Utána meg lehet kipróbálom a 4.1.2-t. Így hogy megy a Recovery, már bármikor vissza lehet majd rakni a magyar 4.0.4-t ugye?
-
Maximum1
őstag
válasz
Keeperv85 #453 üzenetére
Bocs, de itt javítottam.
Tudod a szabályok, szerkesztés stb... -
Keeperv85
nagyúr
Valaki megtenné, hogy a működő CWM alól mutat egy logot?
-
Maximum1
őstag
válasz
Maximum1 #437 üzenetére
Még a kisegítő lehetőségek maradt angol.
A rádió RDS-es lett.
-
Maximum1
őstag
Ennyi
A Call Baring settings-nek van menüje, ennyi, ficsőrökMég telepítésnél a jobb sarokban van egy kis hibája, nem tudom minek kéne ott lennie.
Viszont rettentő gyors, mintha egy másik telefon lenne a kezemben.
Tottal Commanderrel és a pluginjával mozgatom a dolgokat, gyorsabb mint volt. -
-
gaben1117
senior tag
-
Maximum1
őstag
Müxik, de csúnya piros és ........kép
Teljesen használható amúgy.
Most végre nyomhattam neki wipe-t, csinálja a dolgát.Ezzel tudok a romról zip.-et menteni ami utána telepíthető?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Aki kísérletezős kedvében van, megpróbálhatja a recoveryt.
Ugyan úgy a bat fájlt kell indítani. Persze előtte csomagoljátok ki.
Sanszos, hogy annak fog menni, akinek már járt a telefonján a custom ROM. Próba cseresznye, ha nem jó, a blogomban van a gyári recovery, és "felflashelésének" menete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kifejezetten jó készüléket kaphatunk a pénzünkért: erős hardver, jó kijelző, részben víz- és porálló.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest