Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili17
tag
válasz fant0mi #8376 üzenetére
Az nem erre való, mármint be kapcsolható a kevesebb bonyolult kereszteződés, de ebbe semmi változás nem lesz.
Az a beállítás a nehéz (tipikusan) balosokra van. Szerkeszteni kell és ott van/lesz ilyen beállítva ahol baromi nehéz kikanyarodni egy irányba, ilyen megőszülsz szintű.
Szóval ahol meg kell állni és 10 másodpercet várni az nem tartozik ide.Egyébként a Waze azért visz be a sok jobbkezesbe mert valószínűleg jobb. Ha nem hiszed el akkor nem lehet meggyőzni téged. 2 opció van. Használod és követed amit mond és tipikusan tök nyugiban odaérsz ahova kell, vagy idegeled magad mindenen, mint most is. Én a magam részéről az elsőt választom. Tértem már le a tervezett útvonalról akarva-akaratlan és tipikusan nem jártam jobban.
Az okos ember más hibáiból tanul, mindenki más meg a sajátjából.Korábbiakra:
Nincs sávasszisztens![ Szerkesztve ]
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest