- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #6956 üzenetére
Szerintem konzultálj (nézzétek össze a beállításokat) valakivel akinek szintén (8-as?) Miui van a telefonján, és használ Waze-t. Nekem ez egyébként furcsa, hogy "eltűnt" a fiókod. Ilyet én még világon nem láttam.
"Van TWRP mentésem. Visszateszem ... "
Fölösleges. Ha weben be tudsz lépni, akkor ott lehet jelszót is változtatni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #6932 üzenetére
" ... kapcsolódási problémát ír ... "
Így még nem jártam. Gondolom Wifi-ről és mobilnetről egyaránt próbáltad...
Esetleg - ha még nem tetted - csinálj egy tiszta telepítést (uninstall után waze mappa törlése). Ha, így se, akkor az új rendszereddel lehet valami (permission-ök, firewall, stb.) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #6930 üzenetére
Sajnos a TB-s mentés (pontosabban visszaállítás) nem működik a Waze esetén. Én kb. 2x próbálkoztam ezzel, azóta nem kísérleteztem vele. Szerencsére nincs sok beállítani való a Waze-ben (egyszerű, mint a szög), úgyhogy ebbe - egy kis dünnyögés után - már belenyugodtam.
"Próbáltam adatok törlése után beírni a számom... " - ez viszont nekem ment. Mondjuk onnantól kezddve, hogy a beállításokat nem tudod "restore"-olni, már nincs sok értelme a TB által lementett apk-t visszatölteni. Szerintem hagyd a mentést, és tedd fel a Play-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Windows 7
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Subaru topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged