Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
Nekem elég régóta fennáll egy hiba.
Ha e telefon állított helyzetben van akkor egyszerűen ki autózok a képernyőn levő térképről. (nem követi a térkép a mozgásomat)
Viszont ha fektetve van a telefon akkor jó, csak akkor kevesebbet látok előre.Ezt leszámítva teljesen jó progi.
3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
-v-
addikt
Hű, ezeket a telepített trafikat majd nagyon gyorsan fel kell vennünk a térkpére
-
Kbali
nagyúr
Na tegnap délután meg ma reggel teljesen elrúgta nálam a pöttyöst, valószínűleg megy a kukába:
1. házszám szintű navi (tudom, meg már itt is mondtam másnak, hogy nem az igazi) - kikeresem a címet, dobja a találatot, csak éppen egy hosszú bp-i utcában (XIV. ker. Szugló utca) 100 házszámmal arrébb vitt (2 km kb), emiatt 20-30 perccel volt több a menetidőm a kiindulástól.
2. reggel befelé jövet jelzi, hogy torlódás alakul előttem, ÉVI nő 4 perccel, OK. Azért nyomok neki egy útvonaltervet és láss csodát: van időben rövidebb (gyors útvonal van beállítva), mégsem ajánlotta fel.
3. bejelentek eseményt, jönnek a köszönömök: "118 perccel ezelőtt", "885 perccel ezelőtt", stb... jelzésekkel, holott kb. 20 perccel korábban jelentettem.
4. torlódási jelentést nem lehet elmúlttá tenni
Sajnos az utóbbi időben egyre több ilyen bosszantó dolog jött elő (ezekről írtam is ide), emiatt én úgy látom, hogy kb. arra alkalmas, hogyha ismered valamennyire az úticélt, akkor jó esetben kikerülheted vele a dugókat, de ha navigációként akarod használni, akkor még az alap Gmaps-szel sem tud versenyezni. Egyetlen jó dolog a valós idejű eseményjelentés, de azt is sikerült elrontani. -
Watt25
veterán
Nem értem, hogy mi nem érthető. Nem nem az igazi, hanem nincsen házszám szintű navigáció. Mit vársz, honnan tudja, hogy melyik részre akartál menni, ha nem tudja a házszámokat? Egyébként ez is csak fél igazság, amit írtam, mert ha alul átváltasz Google keresési eredményekre, akkor lesznek házszámok is. (Csak ezt ugyebár nem a Waze adja, hanem a Google.)
A többiben igazad van.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
axioma
veterán
Ezt egyeb progikban kikerulik azzal, hogy keresztutcat lehet megadni, az azert mar valamennyire betajolja hosszu utcakon a helyet. Itt ez sincs, pedig az nem kene uj adathalmazra epuljon, ami ha hianyzik nyilvanvalo, hogy nehezen potolhato. A ket utca metszetet gondolom csak algoritmikus + kezelofeluleti modositas kerdese megkeresni.
-
Watt25
veterán
Igen ez is egy lehetőség, de szerencsére azért inkább abba az irányba haladnak - igaz, nagyon lassan -, hogy lesznek majd házszámok. (A teljes igazsághoz ugyanis még hozzátartozik az is, hogy a szerkesztőben már fel lehet vinni a házszámokat, csak a kereső nem veszi figyelembe.)
De mondom, addig is ott a beépített Google kereső, igazából a keresztutcánál is jobb megoldás.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
Igen, ebben is maximálisan igazad van sajnos. Szerintem is nagy butaság, hogy nem figyelmeztet arra, hogy nem házszám pontosságú az eredmény.
Egyébként még egy bővítése az igazságnak: Azon házszámokat, amelyeket még a régi szerkesztőben vittünk fel, a kereső használja. Amikor ilyen címre keresel rá és a kereső úgy érzékeli, hogy valóban a pontos címet találta meg, akkor a találati listában ott van a házszám is! (Tehát, aki figyelmes, az tudja, hogy mikor ad pontos eredményt a Waze.)
Két probléma van ezekkel a házszámokkal:
1. A régi szerkesztő bénasága miatt sokszor nagyon rosszul lettek felvíve ezek a házszámok.
2. Minimális mennyiség volt még akkor felvéve a térképre.
Baracskán lehet tesztelni. Aki azt a falut csinálta még 2010-ben, az rögtön teljesen jól megcsinálta a házszámokat is, ott működik jól a házszámra keresés.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Lejárt a szerkesztési időm, ezt még módosítani akartam, hogy egyértelmű legyen:
1. A régi szerkesztő bénasága miatt sokszor nagyon rosszul lettek felvíve ezek a házszámok.
Helyesen:
1. A régi szerkesztőfelületek bénaságai és a többszöri migrálások miatt ezek a házszámok nagyon pontatlanok, hibásak lettek. De van ahol most is jó. (Elvétve.)Persze ezzel az egésszel most ellentmondtam annak, hogy nincsenek házszámok, de egyszerűen ez a legérthetőbb kommunikációja a dolognak, hiszen amiket itt most leírtam, nem lehet rövidebben és úgy elmondani, hogy egy átlagos felhasználót egyáltalán érdekeljen és megértse.
Ezért a jelenlegi álláspontunk szerint azt kommunikáljuk, hogy lényegében csak Google keresővel van házszámra keresés.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Google keresot ne is emlegesd, most nem remlik hogy waze-n belul volt vagy sem, de ugy megszivatott Salgotarjanban, mint annak a rendje s modja. A terkepen megtalalta a kulon nevvel rendelkezo de hozzacsatolt faluban levo utcat hazszamot, de amikor navigalni akartam oda, akkor "Salgotarjan" maradt csak belole, es bar mar feluton voltunk, visszavitt S.t. kozpontjaba, cim nelkuli varosnevkent ertekelve. (Az a hulyeseg, hogy ugy lehet eyg ilyen hozzacsatolthoz eljutni, ha egy nem hozzacsatolt masikon atmesz, es ott azt hittem, hogy eltevedt a waze... pedig nem, mint utolag kiderult.) Talan ugy volt, hogy waze-n belul is probaltam, ott egyertelmu volt hogy nem a cimet hanem a kozpontot erti rajta, a gmaps meg valahol elszurta a ket appja kozott az infot...
-
Sanyi.mTs
addikt
kedvenceket hogyan lehet betűsorrendbe rendezni?
-
veterán
még sehogy. Hamarosan lesz olyan, hogy a weboldalon a dashboard alatt majd tudod rendezni, de még egyenlőre nem lehet.
-
Kbali
nagyúr
Mai nyűgöm: elindítottam a Waze-t, de nem volt valamiért mobilnetem (emiatt nem volt tervezés, de a viszonylagos helyzetem mutatta a térképen), gondoltam nyomok a telefonnak egy restartot, mint szoktam (nem léptem ki előtte a Waze-ból). Elindult a telefon, lett net, elindítom a Waze-t, erre végignyomat (kezdve a regisztrációtól a nyelvletöltésig, stb...), mintha most raktam volna fel, ráadásul a Face-s belépés is csak sokadszorra sikerült, miután tényleg nyomtam neki egy adattörlést az androidban.
Mi történhetett? -
Sanyi.mTs
addikt
valaki tudja frissíteni a kanyarodási szabályokat Bp-en, amiket az 1-es villamos felújítása miatt csináltak?
-
Kbali
nagyúr
Egyre jobban idegesít az irreleváns forgalmi információk tömkelege, amit feldobál nekem menet közben. Guruk, erre érik valamilyen javítás? Hiába van beállítva, hogy az útvonalamon lévő jelentéseket mutassa, egész más irányokat is feldobál (azt már megszoktam, hogy a mögöttem levőket mutatja).
-
Watt25
veterán
De, ettől függetlenül ha úgy állítod be, az útvonaladon lévők feljönnek.
Ha engedélyezed, akkor a csoportjelentések akkor is feljönnek, ha éppen haladsz és köze nincs a jelentésnek az útvonaladhoz, pozíciódhoz.Tehát: A jelentések 3 okból jelenhetnek meg.
1. Amennyiben a Beállítások / Általános beállítások / Események sugara pontban azt állítottad be, hogy Csak az útvonalon lévők, akkor álló helyzetben felbukkannak olyan jelentések, amelyek a tervezett útvonaladon vannak.
2. Amennyiben a Beállítások / Általános beállítások / Események sugara pontban valamilyen távolságot állítottál be, akkor álló helyzetben felbukkannak olyan jelentések, amelyek a beállított távolságú sugarú körön belül vannak.
3. Amennyiben a Közösségi hálózatok / Felbukkanó jelentések mezőben nem azt választod, hogy "Egyik sem", akkor a kiválasztásnak megfelelő csoportok jelentései akkor is felbukkannak elvileg a jelentés pillanatában, ha haladsz.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
Újabb érdekesség, nem tudom másnak előjött-e: ha akkor indítom újra a telefonom, amikor fut a Waze és újraindítom a telefont, akkor a következő Waze indításkor újra be kell állítanom mindent, még a nyelvet is letölteti újra - ez normális (mintha frissen telepítettem volna az appot)?
-
dattis_
csendes tag
az szerintetek miért van, hogy adott 2 telefon. Mindkettőn ugyanaz a verziójú WAZE van föltéve. Nálam vagy 30 féle navigációs nyelvet lehet választani, köztük természetesen magyart, ismerősömnek meg csak 4 fajtát, és köztük nincs magyar. Mindkét telefonon iphone. Csak az enyém egyel újabb. Foggalmam sincs.....
-
axioma
veterán
A ferjemnek ma megint megcsinalta a waze azt, hogy be volt rakva a koztes pont, es elment mellette! Ketszer is. Eloszor delrol jott Pomaz fele, es Bekasmegyer hegy feloli lakotelepnel a gyerek sulijahoz kirakta a zaszlot, de sehol semmi jelolt ut ami odavinne, es kint akarta vinni a nagy Szentendrein, sot mikor elment Romai furdonel balra a HEV menten, me'g akkor is vissza akarta terelni megfordulassal a kintire. Aztan felvette a gyereket, es beallitotta koztesnek a Budakalasz Lenfono ipartelep (Szentendrei u. 1) kedvenc pontot. Ertelemszeruen a hatso uton (hevtol nyugatra) jott, a pont a HEV tuloldalara esik. Be se kanyaritotta jobbra! (Es nem, nem sorrendi hiba volt, egyaltalan nem ment odaig, a zaszlo mellett nem volt semmi jeloles.)
Ez mar a frissitett szoftver. Azert fura, mert egyebkent meg ha nem ilyen "majdnem utra eso" koztes pont van, akkor azt nem szokta kihagyni. -
Tompie
őstag
Frissítés óta a közelben lévő shell benzinkutakat nem találja meg.
Konkrétan Békásmegyeren a két shell kutat ami a szentendrei úton van. -
erikke17
őstag
Üdv, érdemes regisztrálni vagy nem szükséges?
Előre is köszönöm..||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Értem köszönöm. Igen jó kis navi csak kár, hogy erre Esztergom környékén nem sokan használják..
Amikor kiírja hogy keressem a meg a bónuszpontot, akkor az hogyan lesz? Egyet találtam de hazafele másikat nem..||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Értem, csak mert tegnap hazajöttem majd irta hogy keressem meg a bónuszt, de nem találtam térképen sehol..
Meg még semmi pontot nem ír, se azt hogy hány kilométert tettem meg :-/ Vagy csak naponta frissítik adatokat?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest