Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
kipróbáltam GPS koordinátákkal. csak nekem nem megy ez vagy másnak se?
-
Sanyi.mTs
addikt
pár kérdés:
- a megjelölt kedvenceimet "felhőben" tárolja?
- pc-n tudom szerkeszteni a kedvenceimet? hol?
- én vagyok béna, vagy nem kezeli a GPS koordinátákat? -
Sanyi.mTs
addikt
hogy tudok PC-n hibát javítani? (pl utcanév megadás, házszám)
vagy ezt csak "jelenteni" kell hibaként, és más majd kijavítja? -
Sanyi.mTs
addikt
- ma lőttem, kicsit nagy a forgalom -1596km/h-val lehet menni
- mi ez a lámpa és kamera jelzés?
- ha rendőrt jeleznek, akkor én jelezni tudom, h már nincs ott. bejelentett balesettel hogyan lehet ezt megcsinálni?
-
Sanyi.mTs
addikt
nincs, én is csak kerestem.
(#168) Kbali
lehet, de a szembe sávban sem láttam már a balesetet.mind1, akkor ez van.
köszi a segítséget mindkettőtöknek. -
Sanyi.mTs
addikt
mekkora területen keres a progi benzinkutat?
-
Sanyi.mTs
addikt
jól látom, h a kedvencekbe csak 6-ot lehet megadni?
megadtam egy 7-iket és eltűnt egy régebbi... -
Sanyi.mTs
addikt
érdekes.
tegnap felvettem egy új helyet a kedvencek közé, ott voltam a helyszínen. meg is néztem, h sikerült-e és a régi 6 helyett 7 volt, így scrollozni kellett közöttük.
ma megnéztem a kedvenceket és megint csak 6db van, az új megmaradt, de valamelyik eltűnt.névjegy szerint 3.6.0.0-ás verzió.
magyar hangfájlok letöltve. -
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
ha telefon formázás miatt újra kell telepíteni a progit, a kedvencek megmaradnak? vagy azokat hogyan lehet elmenteni és visszaállítani?
-
Sanyi.mTs
addikt
miért van az, h a magyar hang fájlokat csak wifin hajlandó leszedni, mobilneten nem?
-
Sanyi.mTs
addikt
ha úthengerelek egy utat és én utána nem szerkesztem weben keresztül, akkor mi történik az úttal?
-
Sanyi.mTs
addikt
waze-ban milyen formátumban kell megadni a GPS pozíciót, ha az alapján akarom megadni a célt? (mert pl. a gmaps-ról lementett "x.y, z.v" formátumot nem kezeli)
-
Sanyi.mTs
addikt
egyszer az autópályán trafiztak az egyik felüljáróról és a wazeban mind2 irányba be volt állítva a rendőri sebességmérés ugyan arra a pontra.
hogy lehet ezt megcsinálni? -
Sanyi.mTs
addikt
kedvenceket hogyan lehet betűsorrendbe rendezni?
-
Sanyi.mTs
addikt
valaki tudja frissíteni a kanyarodási szabályokat Bp-en, amiket az 1-es villamos felújítása miatt csináltak?
-
Sanyi.mTs
addikt
volna két kérdésem:
- miért tűnt el a waze ikon a statusbaromról, ha fut a waze? pénteken még jó volt.
- Rákóczi hídról megyek Könyves Kálmán körút felé Népliget irányába. már többször is a következő kis tervezési baki merült fel: a linkelt képen a narancs útvonalat tervezi a waze az ideális kék helyett. miért? -
Sanyi.mTs
addikt
statusbar-os ikon eltűnéssel kapcsolatban vmi ötlet?
-
Sanyi.mTs
addikt
nem áll le, csak a waze ikon tűnt el. ez azért zavar engem, mert a telót BT kihangosítóval használom, és ha hívnak, akkor a waze képe átvált "hívás"-ra, ilyenkor lehúzom a statusbart és rányomok a waze-ra, h azt mutassa a hívó helyett, de ez már nincs.
szerk: itt még látszik a waze ikon a gps jel mellett [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
nekem a gps status automatikusan elindul, ha olyan alkalmazás fut, aminek kell gps, pl: waze.
idáig nem volt gondom gps jel hiányával vezetés közben autós tartóban. Csak ha utas voltam és a combomon volt a teló, akkor elég gyakran elvesztette a gps jelet.
telefon: sgs3 mini, 4.1.2 -
Sanyi.mTs
addikt
navigáció közben a jelentésnél az útlezárást hogyan kell használni? pl múltkor mentem az M3-ason és az egyik lehajtó le volt zárva, megpróbáltam jelezni, de mikor megláttam h mit akar, inkább hagytam az egészet.
-
Sanyi.mTs
addikt
egy esemény megerősítését vagy "már nincs ott" jelzését nem lehetne 1-1 ponttal jutalmazni? mert aki másodjára megy arra, ő már nem tud 6 ponttért jelenteni.
-
Sanyi.mTs
addikt
túlmelegszik és lekapcsol. (tapasztalat, samsung s2 gps modulja, nyáron)
más
be lehet állítani, h ne tervezzen utat a Kelenföldi erőmű területén keresztül?[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
itt van egy tervezett út. a Helyes megközelítés a két pont közötti "egyenes" földút. Az autópályás megközelítések totál rosszak. Van erre valamilyen megoldás/beállítás, h a földútra tervezzen, ne pedig az autópálya közelébe?
-
Sanyi.mTs
addikt
nekem is volt hasonló, csak nálam kb 300m-el előtte szólt.
(#1255) zharkanyi
kocsi gond lesz szerintem. én sokat szívtam mire octaviában rájöttem, h mit hogyan. autóban média > BT-audio, ilyenkor szól a waze, és nem lehet rádiót hallgatni, csak zenét telefonról.próbáld meg: BT kapcsolódás, majd játssz zenét a telefonon. addig keress a kocsiban beállítást, míg nem hallod a hangszórókon. ha megvan, akkor már a waze-t is hallanod kell.
-
Sanyi.mTs
addikt
lehet, h süket vagyok. nem sokszor, de már párszor hallottam, h azt mondja a waze, h 200 méter múlva forduljon balra, majd a kanyarban: forduljon jobbra (jobbra is kell menni a tervezett útvonalra)
más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest