- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Google Earthből kiszedett kml fájlokat tudja valahogy kezelni a waze? Külföldi utazás előtt mindig ott szoktam bejelölni a látogatásra tervezett helyeket. Egyszerűbb lenne ebből kijelölni az úti élt, mint pötyögni.
-
paolinho
őstag
Hát, ha ERRE gondoltál, akkor bevallom, ezt nem tudom rendesen értelmezni. Kicsit konkrétabban kaphatnék iránymutatást, hogy mit tegyek?
Amióta lefrissült a telefon a 10-esre, egy agyrém lett a hívás-ból visszanyerni a Waze-t, főleg, ha lüktető forgalomban nyomulnék valamerre, amiről nem tudom, hogy merre található. A Google Térkép app-ja is csak félmegoldás, az ugyanis "kép a képben" megtartja egy kis ablakban a navigációt, de arra is duplán rá kell bökni, hogy kitöltse a teljes képernyőt. Meg én jobban szeretem a Waze-t, szóval nekem ezzel kellene valamit kezdenem.(#14445) Chris0321
Azért valljuk meg vicc kategória a német hatóság ezen próbálkozása. Tényleg hogyan lehetne ezt ellenőrizni, hát még akkor, ha utassal megyek!? -
Chris0321
veterán
Hello.
[Ez] igaz? Csak ma olvastam a hírt, gondolom pár embert érinthet a fórumozók közül is.paolinho: Sajnos mint írták a 10-es android miatt van ez a probléma, remélem hamarosan változtatnak rajta mert kissé balesetveszélyes tud lenni mikor vezetés közben keresgéled a Waze-t mert a hívás miatt leteszi a rendszer.
-
paolinho
őstag
Nem tudom, mennyire ide tartozó a kérdés, de hátha.
Szóval tudja valaki, hogy mi lehet annak a hibának az oka, hogy amikor (Samsung Galaxy S9+ -t használva) Android 10 alatt telefonálást (kihangosítóval) kezdeményezek, miközben navigál a Waze (ekkor ugye megjelenik a tárcsázás ablak), és amikor kicseng a hívás, illetve később, amikor beszélgetek, nem vált vissza a navigálásra a kép, csak manuálisan tudom visszarakni azt? Ez a Pie-on korábban probléma nélkül működött. -
apaszka
veterán
link Google...
-
Kenderice
senior tag
Tegnap csepelen jártam.
Másnál is hiányzik jó pár térképrészlet ezen a környéken?
Konkrétan a II. Rákóczi Ferenc utca vége-M0 környéke.
Gondot is okozott az ezeken keresztül való tervezés a Waze-nak.Esetleg nálam lenne a hiba? Frissíteni kellene, vagy mi?
-
kmarci25
veterán
-
viktorhu
veterán
A napokban utaztam valaki autójában, aki minden matricakamera előtt satufékezett a Waze használata mellett.
Azt hitte, hogy az a piros X-es kamera a sebességmérést jelöli.
Egyébként én is innen a topicról tudom, hogy az egy piros X, és hogy mit jelent. Amikor elkezdtem waze-ezni, még nem volt véda, és kevesebb volt a sebességmérő kamera, és a mobil kijelzőjén vezetés közben nem X-nek látszik az a piros izé, hanem olyan, mintha a vaku fényét szimbolizálná - vagyis én is pont a matricakamerákra hittem azt, hogy sebességmérő kameraként mutatja őket a Waze.
-
-
fant0mi
őstag
válasz
trialboj #14423 üzenetére
Szemelyautoval nem kell Hugot fizetni.
A wazeben lapozz oda ahol ez a kamera van, s latod, hogy dummy kamerakent van felveve (piros x ikon van a sarkaban), ezek artatlan hugo vagy terfigyelo kamerakat jelolnek.
A valosagban meg elegge hasonlitanak, ugyanaz a fem akasztofa mindegyik, avatatlan szem nem tud kulonbseget tenni, foleg nem menet kozben. A waze tudja az osszes veda kaput, majd az szol neked. -
-
trialboj
őstag
Helló,
Tud valaki segíteni miért nem mutatja és nem is mondja a waze a Berettyóújfalu és ártánd közötti 2 véda kaput?
Ritkán járok arra és este félek hogy nehogy pont otr előzzek. Én legalább a saját térképemen nem tudom valahogy megjelölni őket? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Olaszországban az A1-esen majd A4-en jöttem végig Verona után jöttem le... mindenhol jelezte a trafit de nem mondta be ! Kivéve az átlagsebesség figyelős szakaszt. Ennek mi az oka ?
-
Chris0321
veterán
válasz
fant0mi #14414 üzenetére
Békés megyéből megyek fel a 4-esen pestre, a nyolcadik kerülteben lévő Szigony utcába. Tudom, hogy az új rész még csak most lett átadva de nem is azt tartom a gyenge keresztmetszetnek hanem az utána következő ferihegyi reptérre vezető utat és az üllőit mert ha azok bedugulnak akkor úgysem lehet haladni. Plusz az M5-ön nekem nincs sok tapasztalatom, még csak párszor mentem arra így nem tudom ott mekkora dugó tud lenni viszont a 4-est már ismerem és ott már jóval pest előtt el lehet felejteni a 3-ik sebességet ha megindul a tömeg munkába.
-
-
Chris0321
veterán
Hello.
Annyira tetszik a Waze-nak a most átadott M4-es rész, hogy másfelé nem ad alternatív utvonalakat. Aki többet jár arra a szerint érdemes végigmenni az új utvonalon vagy az M5-re való áttérés még mindig jobb megoldás? Bocs, hogy itt kérdezem meg, de nem tudom hol lehetne. -
-
tyielow
aktív tag
Hibát jelentenék!!!: [kép]
Mentünk Debrecenbe a Civis-Villszer Kft-hoz. A temetőn át akart vinniA 4-es útról kell bekanyarodni, ott ki is van táblázva, ez ilyen ipari lerakat-szerűség. Tény, hogy a sírkövek közvetlen szomszédja, de azért na..
-
Faby
senior tag
A 2019-es árak:
3,5 tonnánál könnyebb járművek, max. 1,3 méter tengely feletti magassággal:
heti:15 euró
havi: 30 euró
éves: 110 euróItt az érvényességi idő tényleg annyi, mint a neve, egy kicsit hosszabb kiruccanás esetén figyelni kell, ha heti matricát veszel az érvényességi időre.
Érdemes kint venni, itthon is árulja ugyan a MOL, de tavaly a 15€-s matricát 5500 Ft-ért adták, és szerintem azóta csak emelték az árat.
(15€ most napi árfolyamon ~5050 Ft) -
axioma
veterán
válasz
plömplöm #14403 üzenetére
Ja, en csak arra mondtam hogy a megpimposodasra - amugy 3-5-8 liter aljan lotyogo benzinre ertve, szoval nem halunk bele - a "tipus"tarsak mar az E5-nel is kulon szoltak. Akkor kompatibilis (mert a linkelt oldal szerint az), ha folyamatos hasznalatban van. Csak ahhoz meg minek PHEV.
@hanti: nem szeretnek elektromos toltot jeleztetni, csak a fustosjelzes kikapcsolasanak lehetoseget -
hanti
senior tag
A Német gyártók használják szinte csak, a többiek már elhagyták a dízelt vagy hamarosan elfogják. Előbb lesz az elektromos töltés jelezve mint az adblue. Tisztelem a környezetvédő hozzáállásodat, de a dízel használattal nagyobb kárt okozol mint a gyűjtőbe leadott pár kannával.
-
plömplöm
őstag
válasz
axioma #14401 üzenetére
mindkettőtöknek:
szóval nem az üzemanyag<>motor a baj, hanem a felhasználási körülmények, mindkettőtöknek az a gondja, hogy megpimpósodik a nafta a tankban, mert nem 5% a névleges mellékes benne, hanem 10%, és ezért kifizettek mondjuk 11%-os felárat az üzemanyagért. jó. sztem túltárgyaltuk
-
petir
senior tag
válasz
Chris0321 #14398 üzenetére
Nem kell , jól tudod ! A kocsi jelez ha kell mondjuk a Mercedes nagyon odafigyel Rád szóval 55% -nál már minden nap tájékoztat , hogy hűha baj van
Nem szivesen tárolnám a környezetembe sehol amúgy ezt karbamid és desztillált víz keveréket ezért van a kút! A gázolaj se áll otthon kannákban...
Na mindegy elkanyarodtunk a témától.Én továbbra is azt mondom hasznos funkció lenne ha felkerülnének az AdBlue pisztolyos kutak!
Nem pisztolyost vehetsz szinte bármelyik kúton, az ellenérveit felsoroltam.Jaaa és szerintem külföldön is hasonló a helyzet szóval nem országra szabott fejlesztés lenne mint pl a megyei matricánk hanem globális !
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest