Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8951) Toobee válasza Toobee (#8949) üzenetére


Toobee
veterán

Sajna mar nem ferek bele a szerkesztesbe. Amit meg nyugodtan kiprobalhattok, az a screen filter. 30% korulre leveszitel, azzal is nyertek par orat.

https://barbieripnk.hu/

(#8952) kolosanyi válasza premete (#8950) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem haldoklik az akksi, dobozból kivéve is ilyen. Egyszerűen megy a háttérben a Gmail snyc, a GTalk, Facebook, Facebook Messenger és egy időjárás widget óránkénti frissítéssel. Ha ezeket kilőném, nekem is mindjárt a fele lenne, de szeretem ha ezek mennek, mert így mindig minden friss info eljut hozzám, amire azonnal tudok reagálni. Lehetne hosszabb is az üzemidő ha úgy használnám, mint például te, de én így szeretem. Ez pusztán csak felhasználói szokások kérdése. :)

(#8953) Toobee válasza kolosanyi (#8952) üzenetére


Toobee
veterán

Facebook chat borzaszto szarul van optimalizalva. Ha az fut, akkor gondolom namber van akksihasznalatban.

https://barbieripnk.hu/

(#8954) premete válasza kolosanyi (#8952) üzenetére


premete
veterán

Gmail sync, Gtalk, Gtask sync, Fancy widget sync nekem is megy éjjel-nappal, 2G-n, ezek együtt, plusz a telefon készenlét fogyasztanak óránként ~0.5%-ot, vagyis napi 12%-ot. Wifit csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá, és van wifi hotspot a közelben. Ez 4 nap alatt az akku fele, a másik fele telefonálás, emailek, néha net (ha nincs nálam a laptop, ami ritka, mint a fehér holló). Persze, nálam is volt olyan nagy ritkán, hogy nem volt nálam a laptop, és a vonaton 3 óra után 42%-on voltam; de nem ez a jellemző, ezért írtam, hogy 4 órától 4 napig bírhatja az akku.
F@szbukot nem használok, még az accountomat is töröltem már rég, Skype-ot sem használok a telefonon, az is zabál rendesen. Maps eszik még sokat, és néha fut a háttérben, ezért még a sytemből is kitöröltem.

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#8955) kolosanyi válasza Toobee (#8953) üzenetére


kolosanyi
veterán

Tudom. Battyák meg. :N Gondolkodtam már rajta, hogy inkább leváltom egy eBuddyra, vagy valami hasonlóra, de akkor nem kapom meg a sima üzeneteket, csak a chat online.

(#8954) premete
De te 2G-n vagy én meg 3G-n, ja és igen, a Maps. Az is szintén megy a háttérben, igaz, hogy a GPS ki van kapcsolva. De az Optimus is ennyit bírt hasonló használat mellett, ugyanilyen kapacitású akksival. Szóval nálam ez az átlagos. :)

[ Szerkesztve ]

(#8956) rcsaszi válasza Toobee (#8949) üzenetére


rcsaszi
csendes tag

Igen béna vagyok... azért is vettem Nexus S-t , mert villogni akartam csak. :N

(#8957) rcsaszi


rcsaszi
csendes tag

Sztem használjuk 0 % kijelző világítással mert még úgy is olvasható , és repülő módban. Úgy még többet bír :))

(#8958) slice14 válasza rcsaszi (#8957) üzenetére


slice14
veterán

Be sem kel kapcsolni. Minek ,hogy merüljön. :R

Samsung Galaxy S21 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn

(#8959) Toobee válasza rcsaszi (#8957) üzenetére


Toobee
veterán

Látom nagyon megy a figurázás, meg a szavak kiforgatása. Hát egészségedre. Azt hiszem úgy használom, ahogy szeretném, meg te is úgy, ahogy szeretnéd. Úgy gondolom ez egy fórum, ahol megoszthatjuk a tapasztalatokat. Mivel én alapból érzékeny vagyok a fényre, ezért még a minimum is túl erős, maximum nyáron nem. De szurkálódjál csak továbbra is, ahhoz nagyon értesz :)

https://barbieripnk.hu/

(#8960) szilu7 válasza rcsaszi (#8957) üzenetére


szilu7
senior tag

:DDD
Sokat netezek, telefonálok, navigálok, ha van időm játszom is rajta. Ezért vettem, sok funkció = nagy fogyasztás. Nem kapcsolom le a mobilnetet sosem, a Blade-nél még megtettem. Ez viszont egy napot kibír így is, szinte mindig, este meg ott a töltő. Két napot még sosem ment el. (Illetve hétvégén vidéken, ahol csak 2G van, és gyakorlatilag rá sem nézek 2 napig.) Ha nagyon extrém a használat, akkor meg van töltő a kocsiban, irodában, szinte mindenhol találni. Hála Google barátunknak a kötelező microUSB csatlakozásért. :R

[ Szerkesztve ]

(#8961) hippo0315


hippo0315
senior tag

Tényleg ez a lényeg, hogy az alapján kell megítélni embereket, hogy a telefonja mennyi idő alatt merül és mire használja?
Nyilván mindenki azért vette meg ezt a telefont mert oka volt rá.
Nyilván az okok is annyi félék, ahányfélék vagyunk.

Bocsánat, hogy még ezzel foglalkozom, de kikívánkozott belőlem.

[ Szerkesztve ]

(#8962) bandigyerek


bandigyerek
senior tag

Hurrá-hurrá akkuidő! :W Szakadjunk le a témáról. Ellenben valaki belinkelt valami ICS linket, hogy "jön" Nexus S -re. Lefordítaná valaki magyarra, mert annyit értettem belőle, hogy: "dogfood". Ez most azt jelenti, hogy a kutyák is ICS-el mennek decembertől? (és vajon mennyi lesz az akku idejük? Ugatnak 3 napig, vagy lemerülnek 1 nap alatt? :F )

[ Szerkesztve ]

(#8963) DonMedve válasza bandigyerek (#8962) üzenetére


DonMedve
addikt

"Ez most azt jelenti, hogy a kutyák is ICS-el mennek decembertől? (és vajon mennyi lesz az akku idejük? Ugatnak 3 napig, vagy lemerülnek 1 nap alatt? :F )" :DDD :W :C

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#8964) slice14 válasza DonMedve (#8963) üzenetére


slice14
veterán

Váú váú váú váu vá. v. :DD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S21 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn

(#8965) bandigyerek válasza DonMedve (#8963) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Nem röhög! :K (hanem röviden vázolja a cikk lényegét, ha szépen megkérem?)

(#8966) premete válasza bandigyerek (#8965) üzenetére


premete
veterán

A legfrissebb információ szerint közeleg a kiadása. Ennyire pontos, angol azt mondja ilyenkor, hogy közeleg a karácsony, az újév, stb. Pontosabb dátumról nincs tudomásom, a google alkalmazottjai tesztelik már, de hogy meddig, azt nem tudni.

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#8967) EsoxLucius


EsoxLucius
csendes tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek ERRŐL a tokról??

Nagyon masszívnak tűnik és még törlőkendőt és fóliát is adnak hozzá, csak kérdéses mennyire fogja le a wifi és a hálózat térerejét...

Valakinek van ilyen?

Köszi. :)

(#8968) bandigyerek válasza premete (#8966) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Köszi! Vagyis nem tudunk semmit. :F

(#8969) DonMedve válasza EsoxLucius (#8967) üzenetére


DonMedve
addikt

Ez is megint drágult?Nemrég még bruttója volt háromezervalamennyi. :Y :W

bandigyerek: Ahogy az ilyenkor lenni szokott.Bizakodhatunk,hogy esetleg a Jézuska tojja majd a fa alá,de nem hitegetem magam,szerintem 2012 Q1 a legreálisabb!

[ Szerkesztve ]

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#8970) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Na jelenleg így néz ki az első hozzászólás. Már úton van a szerkesztés, nem sokára megjelenik. :)

----------------------------------------------------------------------

(#8967) EsoxLucius
Ilyenem van. Elég masszív, ahogy mondod, de azt tudni, kell, hogy a 9020-asra jó, hiába írnak rá mást. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a telefon felső részénél nem illeszkedik tökéletesen, kb 1mm az eltérés. Pontosan ezért elég nehéz rátenni és kihámozni belőle, de legalább tuti nem fogod elhagyni róla a tokot. Nagyon jó fogást ad a telefonnak az oldalán levő gumicsík miatt, és ráadásul nem is fog tapadni, amikor a zsebedbe teszed, mert kemény műanyag (egyébként emiatt hajlamos a tok a karcolódásra, akárcsak a gyári hátlap, de nem vészes, inkább az karcolódjon). A gumírozott részen vannak kis kitüremkedések, amik a gombok kezelését hivatottak megkönnyíteni, nagyon jól működik a koncepció. A mellékelt fólia viszont nem fog rá passzolni rendesen, én fel se tettem pontosan emiatt. Szerintem jó kis tok, ha tetszik nyugodtan megveheted, árnyékolni nem fog, mert műanyag.

[ Szerkesztve ]

(#8971) premete válasza DonMedve (#8969) üzenetére


premete
veterán

Ennyire "erősödik" a forint, és a Speedshop azonnal érvényesíti az árakban, a GNS is drágább 5000.- Ft-tal, mint egy hónapja volt.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#8972) bandigyerek válasza kolosanyi (#8970) üzenetére


bandigyerek
senior tag

A legfrissebb gyári ROM elérhetőségét, ill a telepítés menetét is be lehetne tenni, nem? (csak egy tipp)

Egyébként átlátható, és egyértelmű a leírás.

[ Szerkesztve ]

(#8973) EsoxLucius válasza DonMedve (#8969) üzenetére


EsoxLucius
csendes tag

Ja és most olvastam vissza kicsit a fórumban..és látom , hogy már írták, hogy hiába az van írva hogy i9023-hoz való... igazából i9020-as... :S ( nem értem hogy miért nem tudják rendesen kiírni ezek a gyökerek... )...nekem meg i9023 van.. és nem tudom , hogy így rámenne -e vagy lötyögne..de ennyiért meg nem is vennék szívesen olyat, ami nem tökéletes..akármilyen faszán is néz ki meg strapabíró :S

(#8974) kolosanyi válasza bandigyerek (#8972) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem sokára jön az ICS, ezért nem raktam bele. De egyébként Slukkica ROM-jai között van stock Ginger. Elvileg nem nyúlt hozzá, csak alapból rootolt.

-------------------------------------------------------------

Ha gondoljátok bele lehet tenni egy linket egy stock, gyári ROM-ról, de akkor már olyan megoldás kéne, ami a recoveryt is visszaállítja, hogy esetlegesen mehessen szervizbe. Ha van valakinek feltöltve egy olyan tárhelyre, ami megmarad, akkor linkelhetné.

(#8975) EsoxLucius válasza kolosanyi (#8970) üzenetére


EsoxLucius
csendes tag

Értem.. hmm.. még meggondolom, mert jack-nek egy hét múlva jön tokja , ami legalább tényleg erre a típusra való... mondjuk ez tényleg nagyon faszán néz ki..és ha jól értem, akkor a telefon nagyobb mint ez a tok nem pedig fordítva..szóval feszül benne és nem lötyög...ami nem is biztos hogy baj...hmm.. még meggondolom :D

Köszi a választ! :)

(#8976) Tas


Tas
tag

Sziasztok!

Szeretnem beallitani a sajat fenykepem az sms es email megjelenesnel. A gmail fiokomhoz van kep adva. Van 1-2 kontaktom, akiknel a gmail fiokbol leszedte a kepet magatol es azt hasznalja. A sajatommal persze nem teszi. Hogy lehet meggyozni a hasznalatarol?

(#8977) premete válasza kolosanyi (#8974) üzenetére


premete
veterán

Ennél biztosabb forrásról nem tudok ez visszarak mindent gyári recoveryből, 2.3.6-os: http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/1ada25375426.signed-soju-ota-189904.1ada2537.zip
i9023-asról beszélünk.

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#8978) kolosanyi válasza EsoxLucius (#8975) üzenetére


kolosanyi
veterán

Mindenképp érdemes megvárni, hogy érkezzen neki tok szerintem. Utána még mindig megveheted ezt is. És igen, jól értetted, lötyögni nem fog az tuti. :))

(#8977) premete
Köszi, benne lesz ez is. :)

[ Szerkesztve ]

(#8979) bandigyerek válasza Tas (#8976) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Pedig annak műxeni kéne. Hm... Próbáld meg, hogy beírod a névek közé a saját számod, és ott adsz neki egy képet.

(#8980) z83gnj


z83gnj
csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Ma boldog tulajdonosa lette egy nexus S-nek. Tetszik a telefon bár a SG3 után ez nem csoda. Viszont van egy problémám. itthon van egy TP-Link TL-WR340G routerem é ha a titkosítás be van kapcsolva, akkor nem látja a hálózatot. Ha viszont a titkosításokat leszedem a hálózatról minden további nélkül tudok csatlakozni. Titkosítással manuálisan sem tudok kapcsolódni. Valakinek volt már ilyen gondja, esetleg valami megoldás?

Köszönöm!

Ákos

Samsung Galaxy 3 -> Google Nexus S -> Google Nexus 4 -> Asus PadFoneS (PF500KL) -> Huawei P9 L19 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S20+ 5G

(#8981) Tas válasza bandigyerek (#8979) üzenetére


Tas
tag

Oks, teszek egy probat :)

(#8982) mgTerminator válasza kolosanyi (#8974) üzenetére


mgTerminator
veterán

A tárhelyemen fentvan a stock 2.3.6-os backupja, ami visszaállítja a recoveryt is.

(#8983) forintuser válasza z83gnj (#8980) üzenetére


forintuser
őstag

Nekem ugyan ilyen a router-m.Csak GD.Ilyesmit nem tapasztaltam.Reset esetleg a routeren? :F

Holnapkészítést vállalok.

(#8984) kolosanyi válasza mgTerminator (#8982) üzenetére


kolosanyi
veterán

Rendben, de a már említett "nem túl hivatalos" appok miatt nem biztos, hogy jó ötlet betenni. Esetleg említésszerűen, hogy további érdekességek miatt kereshetnek téged, vagy nemtom.

(#8985) Toobee válasza kolosanyi (#8984) üzenetére


Toobee
veterán

Ez az Ő privát oldala, ahol a biztonsági mentéseit tárolja. Nem Ő tehet róla, hogy valaki(k) kinyomozták a linket :D

https://barbieripnk.hu/

(#8986) rcsaszi válasza Toobee (#8959) üzenetére


rcsaszi
csendes tag

Igazad van, tenyleg mindenki ugy hasznalja ahogy akarja. Nem akartam belemenni szemelyeskedesbe. Bocs.

(#8987) Braddock válasza z83gnj (#8980) üzenetére


Braddock
őstag

Nem lehet, hogy a telefon MAC címét (beállítások - telefon - állapot - legalul) a routeren be kell állítanod? Nekem így volt. Jelszó + MAC Adress.
De a MAC kérést kikapcsolhatod, akkor is titkosított marad a jelszó miatt.

[ Szerkesztve ]

(#8988) z83gnj válasza forintuser (#8983) üzenetére


z83gnj
csendes tag

A reset nem segített! úgyanúgy nem látom a hálózatot, ha rajta van a titkosítás! Majd hét végén kipróbálom egy másik routerrel ( ASUS) hogy azzal megy-e. Egyenlőre itt marad a MAC szűrés, meg az SSID elrejtése!

Samsung Galaxy 3 -> Google Nexus S -> Google Nexus 4 -> Asus PadFoneS (PF500KL) -> Huawei P9 L19 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S20+ 5G

(#8989) Slukkica válasza kolosanyi (#8974) üzenetére


Slukkica
őstag

Nem csak elvileg de gyakorlatilag sem nyúltam bele. Amit premete linkelt abból készült. Recovery helyreállító lett kivéve meg kapott egy root-ot és ennyi.
De ha igény van rá akkor csinálhatok egy flash zip-et amit a stock-TSM-re ráflash-elve vihető a szervizbe.

₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪

(#8990) z83gnj válasza z83gnj (#8988) üzenetére


z83gnj
csendes tag

Nah közben megoldódott! a Routernek kellet egy Gyári beállítások visszaállítása, nem csak reboot! Láma voltam Reset az nem reboot!

Köszönöm a segítséget!

Ákos

Samsung Galaxy 3 -> Google Nexus S -> Google Nexus 4 -> Asus PadFoneS (PF500KL) -> Huawei P9 L19 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S20+ 5G

(#8991) kolosanyi válasza Slukkica (#8989) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ok, bocsi a pongyola fogalmazásért. :) Azt a zipet szerintem sokan jó néven vennék ha nem túl nagy teher. :R

(#8992) forintuser válasza Slukkica (#8989) üzenetére


forintuser
őstag

Támogatom a zip-et. :C :R

Holnapkészítést vállalok.

(#8993) mgTerminator válasza kolosanyi (#8984) üzenetére


mgTerminator
veterán

Nem azt mondtam hogy az egész oldalt tedd ki, csak annak a mappának a linkjét. De most becsomagolom így 100megával kevesebb helyet foglal, és majd eldöntöd hogy beleteszed e a linket vagy sem (ha kell akkor szólj és megadom csak annak a fájlnak a linkjét)

Nem lenne jó odaírni h keressenek engem mert majd jönnek az olyan kérdések hogy "mit kell csinálni a játékkal hogy játszani tudjak vele?" hát fel kell telepíteni... :D (mellesleg a játékokkal nem is foglalkozok már)

Toobee: Te meg mi a fenéről beszélsz? Ez nem az ÉN privát oldalam, ahol a biztonsági mentéseimet tárolom... Ennyire hülyének azért ne néz... Egyébként ez az ÉN publikus tárhelyem, ahova tört cuccokat teszek fel. A címét meg nagyon nehéz kideríteni, főleg hogy az aláírásomban van....

(#8994) molnarpeter válasza z83gnj (#8980) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Én is G3-ról váltottam :) bro fist! :DDD

mp

(#8995) kolosanyi válasza mgTerminator (#8993) üzenetére


kolosanyi
veterán

Pontosan a tört cuccokon van itt a hangsúly. Egyébként meg ez csak egy védekezésre felhozható poénos megjegyzés volt, nyilván mindenki tudja, hogy miről van szó. Mindenesetre szerintem beteszem akkor annak a mappának a linkjét, azt kész. Majd ha nem tetszik valakinek, hogy ott van, akkor kiszedi onnan. :D

[ Szerkesztve ]

(#8996) Toobee válasza mgTerminator (#8993) üzenetére


Toobee
veterán

Álmomban se gondoltam volna, hogy létezik olyan ember, aki nem értette ezt a poént...

https://barbieripnk.hu/

(#8997) hallerlaller válasza mgTerminator (#8993) üzenetére


hallerlaller
addikt

warezt az 1.hszbe, persze.. :DDD

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#8998) mgTerminator válasza hallerlaller (#8997) üzenetére


mgTerminator
veterán

Mióta warez a gyári hivatalos rom?

(#8999) jackbacsi87


jackbacsi87
senior tag

Csak hogy az öldöklésen kívül valami más is történjen, :C :C érkezett fólia!

(#9000) DonMedve


DonMedve
addikt

Jólvan,látom nem csak nekem b@ssza el a kedvem ez a szar idő.Mindenki beleköt mindenkibe! :C :(

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.