- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
#59070464 #51890 üzenetére
A helyzet az, hogy én sem hiszem, hogy ilyen üzemidőket el lehet érni! Esetleg "labor körülmények" között. Ma kalandvágyból elhatároztam, hogy kipróbálom mennyit bír a Nexus4. Elindítottam egy filmet végtelen lejátszásra állítva. 6óra 5perc üzemidőből sikerült elérni 4óra 30 perc képernyőidőt 75%-os merülés mellett. Netezés nem volt, wifi be volt kapcsolva, és volt mellé kb. 10 perc beszélgetés. Ez önmagában elég lehetne arra, hogy körbeszaladjam vele az internetet, hogy micsoda szuper akkumulátor idő, hiszen 4,5 órát ment a kijelző!
A csalás az volt, hogy a fényerő nullára le volt húzva!50%-os fényerő mellett ugyanez a kísérlet durván másfél órával rövidebb képernyő időt eredményezett.
Szóval, lényeg a lényeg, hogy egy Nexus4 amennyiben életszerű körülmények között használják, 3-3,5 óra kijelzőidőnél többet nem tud teljesíteni!.....szerintem.Viszont a képek jól mutatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!