- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
válasz
szentkuti11 #51195 üzenetére
40 perc töltés után semmi sem történt
-
AsusBoy
senior tag
válasz
szentkuti11 #51195 üzenetére
Oksi köszönöm
Fura ,hogy 1 év alatt nem történt meg velem ilyesmi.. Látszik nem sokszor lett ki-be kapcsolgatva
-
AsusBoy
senior tag
válasz
szentkuti11 #51193 üzenetére
kb olyan 10%
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Jövőhéten lesz 1 éves a Nexus 4-em.
Mai nap lőttem vele néhány képet és úgygondoltam felteszem a számítógépemre, adatkábel segítségével.
Minden klappolt ,aztán amikor kerestem a fényképeket nem találtam csak a régieket (már itt furcsáltam a telefonom működését ... ilyet még soha nem csinált )
Aztán úgygondoltam nemfogok itt szórakozni néhány kép miatt, inkább átküldöm a messengerbe a fényképeket majd gépről felmegyek facebookra és onnan lementem .
Aztán itt kezdődtek a problémák. Rákattintottam a bátyám nevére ,bejött a chat ablak és puff vissza tett mindig a főképernyőre . (Crashelt a messenger app (szerintem ))
Gondoltam újraindítom a nexusom . Kikapcsoltam .
Azóta a nexusom meghalt , nem akar egyszerűen bekapcsolni..... Mi lehet a probléma ?
-
NTonee
veterán
válasz
szentkuti11 #51188 üzenetére
na jó, linkelni én is tudok ám bármit
Egyébként az LG termékei között a N4 tartozékai sosem szerepeltek a weboldalukon, ha jól emlékszem.
szerk: mindjárt én is rendelek egyet amúgy.
Bár a legutóbb kínából rendelt példányom nagyon jól bírja.
-
szentkuti11
addikt
válasz
NTonee #51187 üzenetére
Én a gyári cikkszámot annak veszem, illetve ,,A termék gyártói honlapja" link mögötti LG honlapot is.
Szerk.: Iponéknál is van.
-
NTonee
veterán
válasz
szentkuti11 #51186 üzenetére
mondjuk utángyártott cuccokat még éppen árulhatnak függetlenül attól, hogy amúgy valóban egy nagyon korrekt cég. Nincs odaírva, hogy gyári kiegészítő, hacsak a gyári cikkszámot nem vesszük annak.
De mindenesetre a doboza alapján szerintem eredeti. -
eastsider
nagyúr
Sziasztok, szerintetek ez: [link] eredeti lehet? (ennyiér...)
-
dsr
senior tag
válasz
SteveJobs #51172 üzenetére
Itt a link Slukkica r36 kerneléhez , az AOSP kernelt töltsd le
egyébként nem lehet , hogy a hellscore-ból CM kernelt tettél fel és nem AOSP-t??
-
C.Brigante
veterán
válasz
gipsztigris #51173 üzenetére
Es ez meg javulni fog erosen, meg beall minden es fel gondod nem lesz ra. 700oras uptime-okat lazan hozza fagyas, restart nelkul. DPI-t is atirtam, kisebbre vettem, sokminden van benne.
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #51139 üzenetére
Eddig nem rossz!
16óra 12perc üzemidő, ebből 68perc telefonálás, és 2óra 20perc kijelzőidő......most 31%-on van az akkumulátor. -
SteveJobs
őstag
-
dsr
senior tag
válasz
gipsztigris #51167 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül szerintem
-
csenor
senior tag
válasz
gipsztigris #51167 üzenetére
-
klaus1987
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogyan tudom megváltoztatni a zárt képernyő háttérképét?
konkrétan arra gondolok,hogy a zárt képernyő háttere más legyen mint a feloldotté. -
csenor
senior tag
Szerintetek egy Xiaomi Mi-3W visszalépés lenne vagy előrelépés!?
-
Scooter74
őstag
-
RK
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem nexus 4-et viszont nem talàlom rajta a T9-t. Tudnàtok segíteni, hogy tudnàm bekapcsolni?
Előre is köszönöm!
-
csenor
senior tag
Néztem, hogy az utolsó stabil Miu rom a V5.
Tudna valaki egy linket adni ahonnan letudom tölteni (amibe magyar nyelv is van). -
fokukac
nagyúr
válasz
C.Brigante #51099 üzenetére
Kontrasztként.
Az enyém gyári 4.4.4, 7 óra 48 perce vettem le a töltőről.
most 51%-on áll az akksi,56 perc kijelzőidővel,
12 perc beszélgetéssel,
1 óra 1 perc zenehallgatással.
Ennyi.Amúgy ez még nem is olyan rossz. De néha elkezdek böngészni, és olyankor melegszik, és merül, mint állat.
van olyan, hogy 30%-ról lemegy 5%-ra, míg hazabékávézom, ami szerintem azért gáz. -
Scooter74
őstag
válasz
gipsztigris #51156 üzenetére
+1
Nekem is van a számlám mellé aktiválva és eddig még sosem tudtak lehúzni, mert mindig annyi pénz van rajt amennyi lesz a vásárolt cucc. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Az szép. Én 3 órányi bekapcsolt kijelzőidőt max screenshot-on láttam.
Örülök ha megvan a két és fél.
-
gipsztigris
addikt
-
madhat911
tag
Nem a pénzt sajnálom rá, csak nem fogok kártyaadatokat neten megadni. Tőlem nyúltak már le nem kevés eurót, nem akarom, hogy egy 10 dolláros program, megint 4 kilóba fájjon... Pedig kár, mert ezen kívül semmi nem hajlandó felvenni, root ide vagy oda...
-
helltp
aktív tag
Valaki nem tudja hogy valahonnan meg lehet-e szerezni az L -ben lévő egyetlen gyári live wallpapert (ilyen piros gömbök úsznak benne, olyan mint egy lávalámpa) ? Nagyon tetszik de sehol sem találom csak a sima háttereket.
-
válasz
madhat911 #51149 üzenetére
Warezban tilos a segítségkérés a fórumon, szóval kevés lehetőséged van.
1. megveszed
2. hagyod a fenébe
3. továbbra is erőlteted a warezkérdést ezen a fórumon, de annak ban lesz a vége(#51150) temes69: sajnos akkor nincs ötletem. Esetleg egy gyári visszaállítást ki lehet próbálni, mert abból kiderül, hogy szoftveres-e a probléma.
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
gipsztigris #51137 üzenetére
Mahdi is ilyen volt... Kicsit terhelve (játék) máris ua mint a többi.. Átlagos használat mellett biztos szuper. Remélem jót töltöttem le bár én csak a 4.4.4 láttam 4.4.2 nem láttam
-
madhat911
tag
Heló!
Lejárt a CallRecorder 1.5.9 trial verziója. Feltettem egy 1.5.4 full -t, de nem vesz fel semmit. A caf mód nincs is még benne, 1.5.9-en azt használtam, azzal tökéletesen működött. Tud valaki segíteni?
-
holderes
tag
válasz
Nekem alapon (stock) ,asszem 4.4.2.- óta így müxik,hogy mitől ne kérdezd,nem állítottam semmit
-
adabra
senior tag
válasz
C.Brigante #51139 üzenetére
-
dsr
senior tag
válasz
Ilyen van carbon romban is , kifejezetten hasznos funkció ( szerintem! )
-
C.Brigante
veterán
válasz
proximity sensor-t hasznalja erre a celra. ha ki akarod kapcsolni a pocket funkcional vedd ki a pipat. (display opcio) sokminden van benne egyebkent, nagyon jol ki van talalva a hozzadott ficsor halmaz.
en kikpacsoltam a pocket funkciot mert nem akarom ennyiszer ebreszteni a kijelzot, nem minden kivetelnel cel ez. ezert inkabb a volume gombokkal ebresztek.
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
valaki találkozott már a következő problémával: amikor hívást indítok a telefon képernyője rögtön elsötétül (mintha a fülemhez tenném) és fel sem tudom ébreszteni. hiába nyomkodom a gombot az oldalán. néha beugrik a kép, de rögtön el is sötétül. roppant zavaró tud lenni, mert ha valakinél bekapcsol a hangposta alig tudom lerakni. sok nyomkorászás után sikerül csak visszacsalni a képet. a poén az, hogy ha engem hívnak akkor semmi gond. a telón stock 4.4.4 van, semmi buhera. hard resetre még nem bírtam rászánni magam, de gyanítom az lesz a vége -
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #51132 üzenetére
Jó reggelt!
Tegnap feltettem az ajánlott romot, és van egy dolog ami nagyon tetszik benne, csak nem jövök rá, hogy mitől működik így.
Ha huzamosabb ideig zsebben van a telefon, és kiveszem zsebből, akkor szépen felébred a kijelző, Ennek örülök, mert a power gombom baszakszik és így nem kell babrálni a bekapcsoló gombot. Csak azt nem tudom, hogy mi hozza működésbe a kijelzőt. Asztalra rakva a telefont, nem tudom reprodukálni a jelenséget. Fényerő szenzor, vagy proximity, vagy mifene hozza működésbe?
Értem én, hogy gőzgép, de hol vannak a lovak?
-
C.Brigante
veterán
válasz
ktommy91 #51130 üzenetére
Meg annyit tennek hozza, h kivalasztaskor ez a leiras a romrol meghatarozo volt: "Feel free to post your feature request here but be aware this will always stay as close as possible to stock."
Na most ebbe nekem nem fer bele, h modosit a frekvencian. Na mindegy, ha igy van, hat igy is marad mert igy jo. ( megha ez ellent is mond az elveimmel ) -
jakec
tag
válasz
C.Brigante #51134 üzenetére
Értem. Ez esetben mikor lesz időm kipróbálom és írok én is az eredményről!
Ha esetleg valami sértőt vagy nemtetszőt írtam, elnézésedet kérem! -
C.Brigante
veterán
válasz
Mindjart nezek egy cpu monitor progit es megnezem.
jakec: a fenyero auto-n van mindig. Nincs benne trukk tenyleg, egyszeruen azt a romot kezdtem el hasznalni a sok kozul anno, ami a legkevesbe volt lag mentes (ezt anno is irtam) es az ez a rom volt. Nem beszelve a rengeteg kenyelmi ficsoron ami benne van. Tenyleg ennyi.
-
jakec
tag
válasz
Nem rosszindulatból írtam ne értsd férre, nem kötekedni akarok...
Csak az általad feltölött képek az akkuidőről botrányt szülnek maguk után :-)
A lelkes Nexus 4 tulajdonosoknak reményt adtál, hogy van még esély. LEHET!
De a legtöbbünknek szerintem nem fog használni sem a Romod, sem a Kerneled amit ajánlottál...
Csak arra akartam kitérni, hogy valamit cseleztél, nem tudjuk mit s nem is fogjuk soha megtudni, ha nem mondod el. S ha közel minimum fényerőn érted el azt az eredményt azt is írd oda.
Na szép napot! Üdv. -
-
jakec
tag
válasz
ktommy91 #51130 üzenetére
Brigante kolégának teljesen más a rendszere, már már legenda. Ahogy láthattuk a múltkor volt egy kiemelkedő fényképész most van egy kiemelkedő akkuidős. Az az igazság, hogy minimum fényerőn, falak között, freq-low, 2g avagy repülőüzemmóddal kilehet hozni azt az akkuidőt. Nekem 2 óra s kicsi s a legtöbbünknek annyi, de játszok, olvasok, fb-zok, zenélek, fényképezek és 20-30% beszélgetés...
Hozzászólásomból remélem érződik, hogy nem hiszem, hogy normál használat mellett van 3,4 óra kijelzőidő s még félig van az aksi!Amúgy a Cella Készenlét nálatok hányadik helyen van?
-
ktommy91
addikt
válasz
C.Brigante #51125 üzenetére
Ezek az általad linkelt ROM-ban lévő kernel alapbeállításai.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #51127 üzenetére
Szó szerint így van. Ez esetben túl kegyes vagy velem.
Valóban korrekt így az üzemidő.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ez mitől lenne jó? Wifin 2G-re lockolva ennél 1 órával több kijelzőidő a megszokott.
-
C.Brigante
veterán
válasz
ktommy91 #51123 üzenetére
Ohohohoh, nem am azt gondolod, h ilyen szarokkal csinaltam ezt az uzemidot!?
nagyon cirogato erzes, h ezzel es fotosoppal hozzatok osszefuggesbe de egyik sem. Cpu freki az eletben nem volt az en telefonomon allitva es nem is lesz. Egyszeruen csak sok eves tapasztalat van mogotte a programok hasznalatat es megfelelo rom kivalasztasat illetoen.
-
válasz
janosibaja #51119 üzenetére
Erre gondoltam. PC-re kell telepíteni.
-
ktommy91
addikt
válasz
-
hYpErKe
tag
Szia!
Ezen ne lepődjél meg, én kétszer is beküldtem a telenornál tavasszal a szervizbe (telemax javítja) és előszőr nekem is ugyanezt rakták vissza rá, másodszor a hibaleírásba beírtam ne elavult szoftverrel teszteljék hanem a legfrissebbel, úgy látszik az lg ezt adja nekik utasításként, hogy ez a legfrissebb szoftver hozzá..... -
ronaldo
őstag
CM11-en ha kicserélem a kernelt L-hez valóhoz, akkor utána mehet is rá az L-preview?
-
janosibaja
őstag
Ollie, NTonee, dsr, Scooter74: köszönöm!
Ollie, erre az Android Toolkitre gondolsz? Ez nem fizetős és nem is rootol... Pedig szívesen költenék egy szájbarágós rootoló progira, mert a parancssori küzdelem sajna nem az én világom. Egyszer már rootoltam a Nexust, s nekem, bevallom, alig sikerült, még ha ez szegénységi bizonyítvány is.
Ha a javasolt Wug's Nexus Root Toolkitet használom, akkor töltsem le a gyári ROMot, vagy tényleg teljesen gyalul a "Gyári állapot visszaállítása", s utána valahogy rootoljam a Wug's-szal? Bocsi a lámaságért...
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Telenornál vissza küldtem a telefont gariztatni és egy számomra nem érthető dolog van.(hiba az volt, hogy nem müködött a bill zár gomb)
Azt mondták, hogy kicserélték a gombot (hw csere) és szoftvert frissítettek. Na én a készüléket előtte persze frissen újra tettem, stock rom 4.4.4-es és a "frissítés" nekik nem tudom mit jelent, mert 4.2.2-vel küldték vissza a telefontValaki érti a logikát vagy csak rosszul mondták el nekem , hogy miket csináltak vele vagy csak én vagyok ezen így meglepődve?
-
Tudtátok, hogy a franco kernel updater ad google play achikat?
-
mm89
őstag
Na ez érdekes:
Fényképeztem egyet és rögtön miután elsült a gép nagy recsegé jött a kamera modul felől és lefagyott a cucc.
Power gomb hosszan, újra is indult. Kamera működik. Lőttem még egy képet, de megint rohadt hangosan kattog, mintha zoomolna. De most nem fagyott le. Ha csak a képernyőt érintgetem és zoomoltatom ide-oda akkor nem hallatszik semmi, csak exponáláskor.
Miközben írtam ezt a hsz-t le volt rakva a teló az asztalra és fel sem ébred, tehát megint lefagyott...
wtf
Újraindítottam és most nem zörög a kamera... -
Tüske0614
aktív tag
válasz
C.Brigante #51102 üzenetére
titaniummal vissza tudom állitani a játék mentéseket ? akkor én is
-
rum-cajsz
őstag
válasz
klaus1987 #51107 üzenetére
Én ezt használom: Universal Nexus Linux Toolkit
-
klaus1987
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban hogyan tudom rootolni a készüléket? vagy egy részletes leírást írni róla gyári android 4.4.4 van rajta.
-
dsr
senior tag
válasz
gipsztigris #51105 üzenetére
Én is kipróbálom
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #51102 üzenetére
Kalandvágyból én is kipróbálom!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Szerintem ez photoshop
-
dsr
senior tag
válasz
Ez nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged