- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz
bazsyka #43199 üzenetére
A bootot és a recoveryt nem telepíti valami miatt.
És azzal nem próbálkoztál amit w333-s koléga linkelt?
Csinálsz egy Nexus mappát kicsomagolsz bele mindent és amikor ez megvan akkor a cmd-ben a flash all.bat parancsal felrakod a kot49h-t, hogy akkor mit csinál? Akkor is bootlop van-e? -
bazsyka
tag
-
-
danieben8
csendes tag
válasz
bazsyka #43177 üzenetére
wugfres nexus toolkit, itt a link
Felrakod a gépedre először a pdanet-et [link], az telepíti a telefon drivereit, majd felrakod a toolkitet.
Kiválasztod a telefonod fajtáját, a telepítendő firmware-t. bepipálod a bootlop opciót is, és miután elindítottad a telefonod bootloader módban/hangerő le+power gomb/, rádugod a gépre, elindítod a telepítést. Hamar végez. És kész van. Ha elakadsz valahol nyugodtan írj!
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a telefonomat mikor bekapcsolom eljut a nexus jelig és csak tölt de nem bootol be ez mitől van,valamilyen programmal lehet firmware-t frissíteni?
8GB-s mako Nexus telefon! -
Scooter74
őstag
válasz
hYpErKe #43168 üzenetére
És azt nem próbáltad, hogy full format a telefonnak? Vagy úgy telepítetted újra?
Esetleg wugs féle toolkittel újra rakni?Mondjuk ez tényleg bosszantó hogy ilyen hibával szívni egy ilyen készüléken, és ami a hab a tortán, hogy csak neked van vele gondod és az is csak mostanában.
-
tomiii007
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy:
Google Musicot használom zenehallgatásra és amit letöltök zenét, azt melyik mappába vagy hova tölti le? Mert sehol nem talalom a letölött zeneket....
válaszokat előre is köszi.
-
madhat911
tag
válasz
zoltannovak #43171 üzenetére
Változó bitrátájú tömörítés nem csinálhat ilyet?
-
nLali
őstag
válasz
zoltannovak #43171 üzenetére
Próbáld meg más lejátszókkal is. Jetaudio, neutron vagy valami mással. Töröld le a zenét és másold fel ùjra. Persze ezek csak 5letek..
-
zoltannovak
tag
Na jo most mar elegem van
kinek van meg olyan hibaja h ugral osszevissza a zene? Google playel es vlcvel is. Stock 4.4.2 van rajta. Esetleg valami megoldas a problemara?
-
-
hYpErKe
tag
válasz
atillaahun #43161 üzenetére
Én is így gondolom, már csak attól tartok tényleg el fog húzódni hetekig.
-
válasz
hYpErKe #43160 üzenetére
Azért kell(ene) mondani, mert akkor talán elkerülhető, hogy ők is csak ennyit csináljanak vele. Attól, hogy nyitva volt a BL, még nincs semmi, mert másképp nem is tudod hivatalosan újrahúzni a rendszert. Max abba köthetnek bele ha nyitva viszi vissza valaki, de te viszont visszazártad, szóval nincs gond.
-
atillaahun
veterán
válasz
hYpErKe #43160 üzenetére
Szerintem nem kell azt emlegetni, úgyis újrahúzzák ők is mert mást nem tudnak vele kezdeni, a Google-nek nem fognak bugreport-ot küldeni a szar rendszerükről. Aztán 2 hét múlva visszakapod hogy javítva és ugyanolyan szar lesz. Majd visszaviszed, hogy ugyanolyan szar, és ekkor már csak a határozottságodon és az LG ügyfélbarátságán fog múlni, hogy kapsz-e egy másikat, vagy állítják hogy ilyen hiba nincs.
-
válasz
hYpErKe #43155 üzenetére
Ha pesti vagy, akkor ide vidd: [link] Sokan dicsérik, hogy nagyon jó hely. Mindenképpen hangsúlyozd, hogy többször is frissítettél rajta szoftvert, és a gyári beállításokat is többször visszaállítottad.
(#43156) w333
Többször újrahúzták már Ntonee segítségével, ezeken a problémákon rég túl vannak. Itt már lennie kell valami más gondnak is.
-
w333
félisten
válasz
hYpErKe #43150 üzenetére
Ez tuti hogy valami szoftveres probléma ... másik gépről próbáltad telepíteni, másik usb kábel, stb. ?
Én a helyedben ... gyorsan újra telepíteném a Win 7 -t majd semmi program vírusirtó, tűzfal stb. nélkül telepíteném a 4.4.2 -t, ez nagyon nem normális dolog ami veled történik, szerintem előbb mindenképp próbáld ki ezt a lehetőséget is
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #43145 üzenetére
-
saltanus
aktív tag
válasz
kossz ismet a segitseget...
-
hYpErKe
tag
Elérkezettnek látom az időt, hogy szeretett készülékemmel meglátogassam a szervizt mert itt már elfogyott az ötlet. Jelenlegi állapot: gyári stock droid, nincs semmi app a telefonon (gyárin kívűl), nincs benne sim kártya, nincs wifire csatlakozva, nincs google fiók hozzáadva, szóval mintha valaki venne most egy telefont és bekapcsolná abban az állapotban van. Mindezt azért írom ide nektek, elmondjam ez a tetves Android OS most is darál elég keményen és az akkut 60% fölött zabálja még így is.
Ja mindezt 18 óra üzemidőből 14 óra darálással teszi.
A kérdésem szerintetek a telenorhoz vigyem vagy közvetlen LG szervizbe. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
CM11-ben hol van a hívásvárakoztatás? Nem találom...
-
Scooter74
őstag
válasz
Basszus ez fel se tűnt nekem, de most hogy mondod tényleg így van!
-
bazsyka
tag
Sziasztok miért kell a factory image bootloader kinyitás után,ha nem teszem fel mi történik?
Bocs a láma kérdésért de LG-m még nem volt -
Picco
addikt
13$-is kinai wireless tolto nekem sem megy, mondjuk munkahelyemen van mar egy LG ezt csak az ara miatt rendeltem....tanulopenz....
-
saltanus
aktív tag
az alapcsere mikor megvolt.4.3 raktak ra. akkor nem neztem meg epp h van e rajta icon.
otan jott a 4.2.2. es most nem talalom.de most csinaltam factory restet...
felek h az sem oldana meg mert hardveresen kurtak el valamit...
amugy factory image felrakasahoz valami linket tudsz adni? -
hYpErKe
tag
Elő lehet de akkor az alapértelmezett modult ami a lockscreennél van el kell távolítanod (ha minden igaz azon az óra szerepel), és fel kell venned helyette mást pl zseblámpa kapcsoló.
A folyamat következő beállítások\biztonság\modulengedélyezés legyen kipipálva.
Aztán irány a lockscreen, jobbra csúsztatás (balra az alapértelmezett fényképező van) katt a pluszra ide felveszel bármit amit fontosnak tartasz, és most lapozz vissza az alap oldalra(órásra) hosszan nyomd a képet és felfelé csúsztasd rá az eltávolításra, voálá fent az óra a status baron. -
vasn
tag
Stock 4.4.2 romnál előlehet hozni a záróképernyőn a statusbar-on az órát?
-
eastsider
nagyúr
köszi! meg is rendeltem, 6.5k németből össz. sokat gondolkodtam a 9-10k-s eredeti LG-n, de annyit nem szánok rá...
ezt a sípolást olvastam, vajon ki lehet valahogy iktatni?
vagyis ki lehet. ezt találtam: [link]
a NYÁKon (itt van a kép) a beeper az amelyiken egy + van, le lehet pattintani a tetejét és onnantól nem fog csipogniui: nekem arra kell, ha alszom csak lerakom az ágyra a töltőt és töltse
-
saltanus
aktív tag
tehat konkretan ezt az icont nem talalom.
-
saltanus
aktív tag
sziasztok
amugy nekem alaplap csere volt nem talalom a front kamera ikont a camera menu iconok kozott!
ti h kapcsoljatok be a front kamerat? -
atike
nagyúr
Töltőn a teló, 98% töltöttség... Rámentem a csodálatos "Zseblámpa" nevű appra (bekapcsoltam). Oldalra döntöttem, mert úgy kellett világítani erre paff, újraindult a teló. Bekapcs, pinkód be, töltöttség 88%... (végig rajta maradt a kábelen)... Na mondom, király. Újra elindítottam, világítottam, döntögettem, de már semmi gond nem volt... 4.4.2, gyári, root, Art... Valaki tapasztalt már ilyet? Nekem ez volt az első...
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
ez a qi töltő milyen lehet? [link] -
appel
őstag
válasz
feriapu #43111 üzenetére
Ez a bootloader, én mondtam rosszul.
Ez egyenlőre biztató a locked miatt (bár az egy fastboot oem lock paranccsal 3mp alatt zárható). Elvileg onnan be lehet lépni a recoverybe (ha jól emlékszem). Bootloaderben a hangerő gombokkal lehet lépkedni a menüben és a power gombbal kiválasztani. No, ha a recovery cwm, vagy twrp, akkor jól tippeltem. Ha nem, akkor van más tippem is, de azt később... -
appel
őstag
válasz
feriapu #43100 üzenetére
Igazad van. A kérdés rendben volt.
Az én tippem: igen valószínűleg már piszkálták korábban a telefont, és nem gyári recovery van rajta. Újraindítás után az akarta helyreállítani a rootot.
Ez hamar kiderül, ha újraindítod a készüléket recovery módban (kikapcsolva hangerő le + power gomb v. adb-vel parancssorból), és lefotózod v. elmondod mit látsz.
Ez jobb tipp? ;-) -
heidricha
őstag
-
danieben8
csendes tag
De meg lett oldva a gond.
innentől kezdve annyira mindegy, hogy jó volt e az okfejtés, avagy sem. az android meg olyan, hogy van 1 probléma, annak van 6 különböző oka, mindegyik másnál fordul elő, és ha le mered írni, és próbálkozol a megoldással, akkor lehurrognak. inkább írd le, hogy te mit gondolsz, hogy ha hülyeséget mondtam legalább tudjam, hogy mi az.
addig eljutottam, hogy valamiért meg voltak tagadva a rendszergazdai jogok, de nem tudom, hogy ha a "no"-ra nyomott rá, akkor hogyan fejeződhetett be a visszaállítás.
ui: tényleg nem fogalmaztam jól.
-
Land
veterán
válasz
atillaahun #43103 üzenetére
Az a SlimKat. Ez még 4.2.2-es. Nem tudom mi az a Pocket Mode, de semmi mókolás nincs rajta.
-
Land
veterán
válasz
atillaahun #43101 üzenetére
SlimBean van fent, tehát nem is KitKat. Plusz képernyő kapcsolgató program nincs fent.
-
atillaahun
veterán
A proxy érzékelő bugja miatt (nem tudom hogy KitKat vagy csak Nexus hiba). A poll-ozása begerjeszti a headsetet, meg valószínűleg a GSM részt is, sokszor telefonálás közben is hallani a cicergést.
Gondolom használsz valami képernyő kapcsolgató programot, ami figyeli a szenzort telefonáláson kívül is. Sajnos attól.
Én hosszas próbálgatás után a Smart Screen Off Pro mellett állapodtam meg, amihez csináltam egy Tasker profilt, hogy headset-nél állítsa le, ha kihúzom meg indítsa újra a programot. Több hete használom és bevált, azóta nem nyomkodom Power-t.
Telefonálásnál sajnos nem lehet mit kezdeni a jelenséggel.
Ezt nem fogják javítani, ahogy a kamera reboot-ot sem, mert hivatalosan ugye nem léteznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest