- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
Juppi megvan a vas végre!
-
Scooter74
őstag
válasz
Lacka89 #44189 üzenetére
Lemaradt a Rom és a Gapps linkje:
Amúgy ebből a mappából ezek kellenek neked, ha a SlimRomot szeretnéd valamikor kipróbálni:
- Slim-mako-4.4.2.build.3-OFFICIAL-3095
- Slim_AIO_gapps.4.4.2.build.2.x
- Photosphere.4.4.2.build.2.x
- franco.Kernel-nightly-r203Úgy írtam ide ahogy flashelni kell majd!
Ja és mi előtt le leszünk cseszve és romolhatnékod van gyere át ebbe a topikba:
Nexus 4 mélyvízÉs itt nyugodtan kérdezősködhetsz ha tudunk úgy is segítünk!
-
Scooter74
őstag
-
mtcob
senior tag
-
Scooter74
őstag
válasz
Lacka89 #44189 üzenetére
A toolkithez ajánlom ezt a videót.
Az elején én is így rootoltam a telefont.Itt pedig egy leírás a Rom Telepítéséről
Arra kell figyelni, hogy nem a 2.5.0.0-s TWRP-t teszi fel a toolkit hanem a 2.6.3.3-st aminél ha bemégy a wipe-ba és elhúzod a csuszkát akkor az FR-t is megcsinálja.
-
-
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44186 üzenetére
Egyszerűen vissza lehet tenni, akár toolkittel, akár parancssorral kb ~10 perc alatt.
Lementéshez amúgy is kéne custom recovery, aminek egyik feltétele a nyitott BL
Garit még ha lenne se vonnák meg (elvileg) emiatt, hiszen ez egy fejlesztői készülék erdetileg, nem véletlen hogy ilyen egyszerű nyitni-zárni a BL-t -
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44183 üzenetére
Telefonról vagyok, úgyhogy majd linkelnek a többiek
BL nyitás nagyon egyszerű, pc-re leszeded a WugFresh Nexus toolkitet, és ott egy gombnyomásra megcsinálja helyettedutána xda-ról leszeded az xposed installert (amennyiben maradnál stock rendszeren), telepíted, reboot, majd leszeded hozzá a gravitybox-ot, aktiválod és reboot..utána kapsz egy, az eddiginél ezerszer jobban személyre szabható, gyári rendszert, egy jó ideig én is így használtam
Annyi hogy BL nyitás adatvesztéssel jár, szóval érdemes mindent lementeniMivel használtan vetted a készüléket, szerintem érdemes lehet a gyári rendszer teljes újrarakásaval kezdeni, ehhez amúgy is kell a nyitott BL, és szűz, nem teleszemetelt rendszerrel kell elkezdeni romolgatni (annak sosincs jó vége)
-
Scooter74
őstag
válasz
Lacka89 #44181 üzenetére
Hát igen nekem is sokat segítettek segítenek itt a skacok.
Olyan szinten, hogy most már én is romolom a telefont rendesen, mondjuk én még Slukkicát tudom ajánlani rom készítés terén, Ő is nagyon jó romokat és kerneleket készít azoknak a bátor jelentkezőknek akik szeretik romolni a telefonjukat.
Amúgy én azt javasolnám picit használd a Stock rendszert és ha kevésnek érzed akkor dobj fel egy stabil custom romot.
Én is amúgy SlimKat romot használok amivel 100%-ig meg vagyok elégedve és bátran ajánlom azoknak akik ki szeretnének próbálni más romot is.Ha progival akarod rootolni a telefont akkor ajánlom figyelmedbe a wugs nexus toolkitet.
-
Lacka89
aktív tag
Van valami összegzés vagy leírás hogyan is álljak neki elsőnek a romolásnak? Volt már ZTE Bladem SGS+ és LGP880 mindegyiket romolgattam, úgyh nem áll tőlem távol, ha van leírás érzem magamban a képességet, h megtudom csinálni!
És esetleg one click linkek a romok letöltésére első körben maradnék a stock romnál, de mindenképpen kipróbálnék majd mást is
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-03/07/300536_arwe0e0bmxnxzyhu_screenshot_2014-03-07-11-28-23.jpg ez a felállás tetszik
csak a dátum nem kéne
-
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44181 üzenetére
Hát ha jártas vagy a romolásban, úgy rengeteg stabil megoldás közül tudsz választani, én jelenleg SlimKat-et használok, de ajánlottak még a Mahdi, Omni, Purity, CM, Carbon romok is (ezek a legismertebbek)
Vagy ha szeretnél stock gyári rendszeren maradni, mint fentebb írtam az xposed+gravitybox párossal is rengeteg minden állítható -
Lacka89
aktív tag
Van benne valami
Van pár extra dolog amin változtatnék. De megőrizném ezt az eddigi stabil és gyors működést. Mit ajánlotok? Olyat szeretnék amivel 100%ban kitudom használni a telefon teljes tudását funkcióit.!
Előre is köszi
Amúgy nagyon rendesek vagytok, h ennyien segítőkészek vagytok
-
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44177 üzenetére
A quick settings csempék állítgatásához custom rom kel (ki kell nyitni a bootloadert), másik opció hogy felteszed az xposed framework-öt és hozzá a gravitybox modult, azzal szintén állítható válnak ezek...
mondjuk akksi százalék kijelzést elég sok playről leszedett program tud, de azok értesítésként jelennek meg szóval csak félmegoldás..elforduló homescreenhez pedig új launcher telepítése szükséges (én Apex launchert használok pl Circle UI ikonpackkal)
Megelőztek -
petipetya
nagyúr
válasz
Lacka89 #44177 üzenetére
Százalékos aksi a gyári helyén: [link] (speciel nem használom, mert olyan apró a szám hogy nem látom)
Százalékos aksi az értesítő sáv baloldalán: bármelyik erre szolgáló alkalmazással a Play-ről.
A gyári launcher nem fordul el, ehhez másik launchert érdemes telepíteni. Gondolom megoldható főzött rom esetén is.
A gyorsbeállítások gombjait gyárilag nem tudod szerkeszteni. Ám root esetén van rá módszer, abban a többiek tudnak segíteni. Persze erre is van alkalmazás a Play-en, de az csak kiegészíti az értesítési sávot, és odarak pár kapcsolót.
Jómagam a gyári rendszert használom.
-
NTonee
veterán
válasz
Lacka89 #44177 üzenetére
no, akkor már látszik, hogy neked nem való stock android.
Ezeket csak a custom romokkal, de minimum rootolt állapotban lehet megcsinálni.
mod: Az akku százalékos kijelzést külön app segítségével meg tudod oldani, de csak a statusbar bal oldalára helyezhető ki.
(#44179) petipetya: jajj, az a féle százalékos kijelzés borzalom. 60%-ig szinte semmit sem látsz, nem sok értelme van. -
Lacka89
aktív tag
válasz
petipetya #44174 üzenetére
Na akkor ez még szűz
Igaz mondta is az illető, h nem is volt használva az asszonykája nem tudott megbarátkozni az androiddal... Hogyan tudom a gyári rendszeren beállítani h %os legyen az akku? Meg ha elfordítás be van kapcsolva akkor a kezdő képernyő is forduljon? És át tudom varázsolni valahogy a lehúzható baron belül az ott lévő gombokat másra?
-
Lacka89
aktív tag
Szevasztok
Megváltam a 4xHD egy ilyen gyöngyszemért
becseréltem némi ráfizetéssel. Hogyan tudom ellenőrizni h mókoltak e már valamit a telón? 4.4.2es droid fut rajta. Mit érdemes csinálni esetleg a készülékkel amitől még jobbá tehetem? Előre is köszi
-
appel
őstag
válasz
C.Brigante #44170 üzenetére
Lehet tudni, hogy fókusz vagy vaku miatt van?
Addig autovaku vagy autofókusz ki, hátha kevesebb restart lesz. -
C.Brigante
veterán
nem tudjatok van e mar valami tapasz a camera restart-ra? frissitesig szopas?
-
Toobias
csendes tag
Sziasztok
Nem működik megfelelően a nexusom és remélem tudtok segíteni abban, hogy mi lehet a hiba oka illetve hol lehetne szervizeltetni.
Körülbelül 7 hónapos a telefon két héttel ezelőttig tökéletesen működött. Elkezdte azt csinálni, hogy ha lemerül 60-70%ra akkor pin kódot kér beírom általában elfogadja majd majd kis idő múlva (5-20perc) újra kéri ismént megadom de akkor általában megadás után kikapcsol a telefon majd bekapcsolom de ilyenkor az aksi töltöttsége leugrik olyan 10-12% körülire majd garantáltan pint kér és kikapcsol.. utána már csak töltőn lehet feléleszteni a telefont.
Mobilnettel 10-20 perc kijelző használat után kezdi el ezt. Wifin pl tegnap este kb 1 óra alatt merült 60-70%ra akkor kérte a pint beírtam lefeküdtem aludni reggelre be se lehetett kapcsolni a telefont csak töltőn.
Gyári visszaállítással próbálkoztam de nem segített.
-
Scooter74
őstag
válasz
catroot #44161 üzenetére
Egy kérdés:
Fel flasheltem a SlimKat 3.4-s Weeklyt, majd volt wipe utána és amióta ez van fent teljesen eltűnt az Android OS a fogyasztók közül az Android Rendszer is max 9%-t fogyaszt.
2 napja nyúzom a telefont Wifi-l illetve 3G-vel de még nem sikerült elő csalogatnom ezt a fránya Android OS-t.
Ez normális amúgy, hogy így eltűnik?
Semmi gondom nincs amúgy a SlimRom-l.
Mert nekem ez egy picit furcsa, mert eddig mindig ott volt a fogyasztók között igaz akkor is max 5%-t evett. -
atillaahun
veterán
válasz
tomiii007 #44159 üzenetére
Nem is gyengén.
Csak későbbi referenciaként akinek hasonló a merülési görbéje mint a kollégának ott valami nagyon bűzlik, érdemes elkezdeni vizsgálódni.
A normálisban (főleg üresjáratok esetén) illik azért legyen több vízszintes menet is.(A merülős részig egyébként folyamatosan On volt a képernyő csak rosszul jelzi a statisztika.)
(#44157) NTonee
Legalább nem vesztettem sokat akkor. -
NTonee
veterán
válasz
pantomimes #44153 üzenetére
az kikapcsolja, én is megtettem tegnap, azóta nem jött értesítés.
(#44155) atillaahun: én inkább manuálisan piszkálom az ilyesmit, aztán csinálok belőle egy mentést, ha jól működik. Kézzel átírva nem tapasztaltam ezt a hibát (a minőségjavulást sem egyébként).
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #44150 üzenetére
Háhá, javítva.
Felraktam nemrég azt a kamera képminőség javító fájl vagy mi a szart (amit itt nemrég linkeltetek), /system/etc/mediaprofiles.xml úgy tűnik az tett be neki keményen, mert most hogy visszacseréltem a régire megint működ. Huhh. -
pantomimes
aktív tag
Sziasztok!
A real racing 3 legújabb frissítése a már eleve zavaró értesítésekhez hangot is adott így elkezdtem kutatni hol lehetne ezeket kikapcsolni.
A beállítások - alkalmazásoknál az appnál van egy olyan, hogy "Értesítések megjelenítése", ha ezt kikapcsolom megszűnnek az idegesítő értesítések, vagy ez valami mást vezérel?
-
Syd69
aktív tag
válasz
Az alap: Beállítások - képernyő...esetleg?
vagy valami "varázsprogi" frissen telepítve?
-
tybsen
addikt
válasz
Félreolvastam, bocs. Akkor passz
-
tybsen
addikt
válasz
atillaahun #44148 üzenetére
ha nagyon hosszan nyomod a kikapcsoló gombot akkor sem történik semmi?
-
atillaahun
veterán
Jóreggelt. Addig basztattam a telefont míg végül sikerült elérni hogy nem kapcsol ki a kijelző és gombbal sem lehet kikapcsolni. Na most micsinájjak? Mer ez így nem fogja kibírni a mai napot.
Nandroid backup készítésből beboot-olás után történt ez. További reboot-ol sem segítenek, FR-t vagy rom újrahúzást nem nyomnák, ez tuti valami beállítás lesz. Mi okozhat ilyet? Minden más egyébként hibátlanul működik. -
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #44106 üzenetére
Nah, engedelmeddel azért erről megtekintenénk egy-két dítéld szkrínsotot.
Már nem 80%-os állapotban, hanem 1% környékén (mert ugye baromira nem egyenletesen merül az akksi, legalábbis a kijelzés).
-
heidricha
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz
tybsen #44140 üzenetére
Persze. Nem Drive.
Úgy szoktam, hogy először feltöltöm a képeket a Picasa webalbum egy publikus mappájába. Ott megnyitom a képet, majd kiválasztom a "megnyitás új lapon" funkciót (hosszan bökés vagy jobb egér klikk alatt van). Aztán átmegyek arra a tabra, ahol meg van nyitva a fotó és a címsávban látszik a kép teljes címe jpg kiterjesztéssel. Azt a címet kimásolom, és már készen is áll a belinkelésre.
Bonyolultnak hangzik, pedig nagyon egyszerű. A múlt heti G+ frissítés óta pedig a feltöltéshez nem is kell megnyitnom a böngészőben a Picasa webes felületét. Ha valamelyik része nem tiszta, akkor csinálhatok róla videót is.
Amúgy ez egyetlen fotó, mert a gépen egy felületre másoltam őket a GIMP alatt.
-
tomiii007
senior tag
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy aki rendelt dbrand fóliát mennyi idő alatt jött meg mert én ma tartok a 14. munkanapnál és még semmi. -
petipetya
nagyúr
Apropó vaku. Ma csinálnom kellett egy fotót vakuval, és az első elég sötét lett, míg a második már megfelelően sikerült:
képMindkettőnél villant a vaku, mást nem figyeltem meg. Mintha régebben olvastam volna másnál is hasonló jelenséget.
stock 4.4.2
-
wttfw
tag
válasz
forintuser #44134 üzenetére
köszönöm szépen! Most már minden jó
Kicsit azért beparáztam.
-
wttfw
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet h a bekapcsoló gomb elvesztette funkcióját? Ébreszt,altat viszont hosszan nyomva nem tudom kikapcsolni a telót és képernyő mentést se tudok csinálni. 600órás uptime, minden gyári, van rajta egy launcher és ennyi.
-
forintuser
őstag
válasz
#27813376 #44130 üzenetére
Egy napja jött meg a Play-ről rendelt példányom.Tegnap este ráraktam a telefont, hajnalban levettem.Ahogy ma hazaértem, valamit akartam másolni a telóra.Rádugtam az USB-re, és elkezdtem szöszölni.Később néztem, hogy a töltés 98%-nál megakadt.Mindegy mire dugtam később, nem akarta feljebb vinni.Jelzem előtte nem volt ilyen problémám.Vártam egy órát, utána megint felnyomta 100%-ra.Tudom, szőrszál hasogatás....Nem idegesít, csak gondoltam megosztom.
-
törölt tag
Megjött ma a vezetéknélküli töltőm.
Szuperül működik, ajánlom másnak is. -
Lacee1986
senior tag
Hali!
Az mitől lehet, hogy a gyári kamera app néha nem készít képeket? Rányomok és csak fókuszál egyet, utána semmi. Hiába nyomkodom, nem csinál semmit. Egy újraindítás néha megoldja a gondot.
-
catroot
veterán
Nem, mert az eszközkezelőben külön van neki megadva, hogy menjen (eddig is így volt).
Egyébként ma már működött, azóta volt egy restart.
@adamfriday
Ez volt eddig is.
Közben nézem, hogy a telóm, hogyan merül. Eddig "átlagosan" (hozzám képest): 63%, 12 órája vettem le a töltőről. Reggel 5 óta nincs repülő módban. És ez a teljesítmény 31p kijelzőidővel.
-
twine
veterán
válasz
adamfriday #44122 üzenetére
Szóval thx még 1x..kipróbáltam,,,valóban így is teszi a dolgát...ma is tanultam valamit...
-
haligali72
aktív tag
válasz
C.Brigante #44119 üzenetére
Ezek szerint ez a ku...a akku csak a cégeseket szereti!
-
twine
veterán
válasz
adamfriday #44122 üzenetére
Eddig nem is figyeltem, hogy ilyen is van
Csak a kisegítő lehetőségekben tudtam a bekapcsolásról,,,(mindkét helyen be volt kapcsolva nálam) most a kisegítő lehetőségekben kikapcsoltam...ha beértem melóba csekkolom működik e így is patentul...
Mindig tanul az ember... -
C.Brigante
veterán
válasz
haligali72 #44109 üzenetére
hát, whatsup nekem nem köll, viber szintén nem (céges a kártyám) amik mennek sync alatt: facebook, tumblr, contact+, gmail. A tumblr 2x annyit zabál mint az fb.
-
bwoay
nagyúr
válasz
zoltannovak #44071 üzenetére
nekem ezeket mind csinálja a telefon full gyári állapotában, és egyik cimborám is tapasztalta, tehát messze nem egyedi a dolog. a "hívnak, de a kijelzőn ennek semmi nyoma" dolog most hétvégén jelentkezett,
a "nem tudom letenni" már régóta, bár relatív, mert a készülék nincs talán egy hónapos sem. -
Integra
titán
hogy áll most a legfrisebb chrome az akksi zabálással? most is tragédia?
-
defy456
aktív tag
válasz
zoltannovak #44071 üzenetére
Nekem is csinalta mar 2x ugyan ezt... Nekem gyári rom franco kernel gravitybox. Reboot utan helyrejött.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #44112 üzenetére
Sikerült elsőre Pöze leírás alapján rootolni. Nagy ajánlás a munkájáért!
-
catroot
veterán
Valaki tapasztalta a Ligh Flow esetén, hogy nem működik? A teszt igen, de élesben már nem jelez.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
gery2123 #44070 üzenetére
Sziasztok, Így estére 2.40 óra kijelző 30% akksi-ban realizálódott a gyári 4.4.2. Ennél jobbat produkált a Cubot One 4.2.1.-el a 2200as mAH aksival, bár ott csak 1.2-es MTK proci van. (3G, Opera Mini, 20min beszélgetés) 'A' referencia készüléktől jobb aksi optimalizációt vártam -nyilván tévesen. Sebaj, majd össze legózom, remélem menni
ps: Kösz w333 kollégának az anyagot! -
ordogl
tag
Sziasztok!
Kedvenc focis alkalmazásom (Soccer Livescores) újabban nem értesít! Hiába történik valami, nem jelez és az értesítési sávban sem jelenik meg!
Mi lehet a probléma? -
haligali72
aktív tag
válasz
C.Brigante #44106 üzenetére
Üdv! Whatsapp, viber, facebook, Airdroid, Myprofile swype-t használsz? Azért érdekel mert volt egyszer hasonló screentime-om slimkat francoval, de azóta sem. Szép lenne hasonló akku idő, viszont az említett programoktól nem szeretnék megválni. Tudom egyik sem a kis fogyasztásáról ismert. Kössz
-
C.Brigante
veterán
válasz
bAtt001 #44093 üzenetére
"meszindzser meg ilyenek mellett" nem mondod professzor úr, hallod e, folyamatos antutu + quadrant + gyári króm + telefonálás + 5g + 6g + öreganyámpicsája.. jóhogy nem megy el vele... nekem folyamatos sync (soha nincs kikapcsolva) wifi + net elmagyannyit a tetszik neked hanem!
-
NTonee
veterán
válasz
heidricha #44104 üzenetére
nincs a romban olyan. De amúgy két app dolgozik, fku és trickster, de min/max frekvencia mindkettőben ugyanaz van állítva, ráadásul az fku-ben ki van kapcsolva az automatikus reboot beállítás ehhez a funkcióhoz, a tricksterben meg szintén ki van kapcsolva az MPDecision.
-
heidricha
őstag
válasz
NTonee #44101 üzenetére
UV: a 384-es érték ott volt, ahol szokott lenni, csak épp a szokásáos kerneleimben nincs 192MHz sem, nemhogy 81! Szerintem ez lehetett a gond.
Azóta megy szépen egyébként, majd még játszom vele (az UV-vel). Kicsit szerintem nehezebben ébred a szokásosnál, de érzésre fél mp alatt van a késleltetés. Gondolom ez az extrém alacsony órajel miatt lehet. A leírás szerint kikapcsolt képnél a maximum 384MHz!
[szerk: ezt jó egyszerre írtuk!
nincs valami másik app, ami szintén állítani akarja? pl a ROM beépített Performance menüje, ha van neki ilyen. ]
-
NTonee
veterán
válasz
heidricha #44061 üzenetére
nahh... még valami, de már kicsúsztam a szerk időből...
tényleg jópofa a 81MHz, de én úgy látom, hogy emiatt néha kicsit lassan ébred a teló. A másik meg, hogy többször visszaállítódott 1026/1512MHz-re, hiába van 81/1026-ra belőve és rebootkor meg automatán be kéne töltődnie. -
heidricha
őstag
válasz
Styleair #44082 üzenetére
Gondolom nem tőlem kérdezted, mert leírtam, kivéve a LED-eket.:
Piros a készenlét, zöld a töltés. Ha a telefon 100%-on van, akkor ebből látszik, hogy szakaszos lesz a töltés. Szolíd, nem ég be a retinámba, ha este véletlen rápillantok. Nem szoktam rajta hagyni a telefont éjszakára.[Tényleg, mivel lusta vagyok lemérni, nem tudja valaki, hogy ilyenkor a Qi töltő kb. mennyit fogyaszt, illetve van-e sugárzása? Úgy tippelem, hogy "nem sokat" és "nincs", de hátha valakinek nem kell tippelni]
A melegedés csak egy adott szakaszban jellemző, a végére elmúlik, és nem lesz belőle főzőlap, csak érezhetően melegebb, mint ha nem lenne töltőn. 40fok pl. érezhetően meleg, de az az akksi, nem a telefon külseje, főleg nem a kijelző, ez utóbbi a fene tudja, hogy mennyi lehet ilyenkor.
Ringke tokban tölt vidáman, elvileg 5mm-t szoktak maximumnak írni.
Most jól fel is tettem a GSAM-ot, megnézem, hogy egy USB port, meg egy saját töltőhöz képest mit mutat a Qi töltő használata alatti hőmérséklet grafikon.
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #44099 üzenetére
nincs a wazéval semmi baj, használtam az elmúlt pár napban bőven sokat. Olyan előfordulhat, hogy ha valami nagyobb betondzsungel/budai zegzugos sikátor jellegű utak közepén bújócskázol a hódokkal, akkor elmegy az esze a dzsípíesznek. Nem jellemző annyira, de akár lehet ez is. Vagy csak simán pillanatnyi elmezavar és jót tenne neki egy rebút.
(#44061) heidricha:
az általam használt (korábbi) verzióban még nincs alapértelmezett uv beállítás... ezt se ma frissítettem utoljára.De, hogy ne ess ebbe a hibába még1x, inkább azt jegyezd meg, hogy a 384MHz-es frekvenciához milyen értéket állítottál és ne azt, hogy mennyivel szoktad lentebb vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest