- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
Van olyan app, amivel szöveget tudok elhelyezni a képernyőn, majd ahhoz hozzárendelni egy alkalmazást? Valahogy úgy, mint az sslaunchernél.
-
atillaahun
veterán
Ha valakit esetleg érdekel, a következő rendszer alkalmazásokra sikerült leszűkíteni slukkica Rom-ját (4.4 KRT16S) - alap rendszer funkciók elvesztése és FC-k nélkül.
/system/app/
Bluetooth.apk ( > nem maga a modul csak fájlmegosztás)
Camera2.apk
CertInstaller.apk
NfcNci.apk
PackageInstaller.apk
Superuser.apk
TelephonyProvider.apk/system/priv-app/
Contacts.apk
ContactsProvider.apk
DefaultContainerService.apk
Dialer.apk
DownloadProvider.apk
MediaProvider.apk
Mms.apk (cserélhető külsős üzenetküldőre)
Settings.apk
SettingsProvider.apk
SystemUI.apk
TeleService.apk (az mi lehet?)Egyelőre user (csak launcher, file kezelő és böngésző) és google app-ok nélkül, ART-ra váltva, friss boot után, az Android állítása szerint mindössze 260 MB RAM-ot foglal őnagysága.
-
Integra
titán
az a kamera ikon jobb alsó sarokban a welcome screen-en mit akar az élettől? az mire jó?
-
-
NTonee
veterán
válasz
Djandreas #34990 üzenetére
az xposed framework-ből még csak egy beta verzió van itt a 4.4-hez. A 2.3.1 egyáltalán nem működik kitkat alatt.
És még1 apróság, ART alatt meg se próbálja senki, mert nem fog menni és nem is ígéri a fejlesztője, hogy fog. -
Djandreas
csendes tag
Van akinek működik a GravityBox 4.4 alatt? Én sehogy sem tudom életre kelteni (keretrendszer nem válaszol) pedig fenn van a Xposed frame 2.3.1 illetve a gravitybox 2.7 és a teló rootolt. Valaki tud segíteni van ötlet?
-
András.
tag
Egy kérdés még. Ha már volt, elnézést kérek. Milyen funkciókat nem kap ez a készülék a 4.4-el ami a Nexus 5-ön megvan?
-
atillaahun
veterán
válasz
eastsider #34983 üzenetére
Mi a halál az a Telefon-tétlen egyébként tényleg?
Nekem mondjuk nem rosszalkodik, csak 9%-ot evett, az van benne, hogy Bekapcsolva eltöltött idő 7 óra 40, a fő stat-ban viszont 9 óra 30 van eddig akksi időnek. Mit mér ez az okosság?Stefanie (#34944)
Szerintem is dugd fel töltőre pár órára, aztán meg PC-re USB-n, úgy nyomkodd meg hangerő + bekapcs gomb kombókat, hátha reagál valami a gép. -
vicamuso
tag
No play újsàgosom nekem is lett. OTAt elmosta az eső sehol semmi....
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
A nexus 4-emen kitkat van (4.4), beállítottam egy mp3 hangot csengőhangnak, de nem azt játsza le, csak pittyog, amikor bejövő hívásom van, nem játsza le a hangot. Próbáltam már több zenét is beállítani, jó helyre másoltam, de semmi. Ha van valami ötletetek ne habozzatok megosztani velem. A gyári hangokat szépen lejátsza egyébként.
-
TomPack
őstag
Hogyan tudom rootolni legegyszerűbben a friss és ropogós 4.4-em?
Elvesztem az információtengerben. -
dombila
őstag
4.4 óta a Next browser incognito tabja nem működik. Feljön, de semmilyen URL-t nem nyit meg FC-t dob. A sima tab-ban ugyanaz az URL simán működik.
-
mcsabi84
senior tag
Mi a vihar az a phone idle? Éjjel lezabálta az aksim 80%-ról 38-ra.
-
SamS20
senior tag
volt már valakinek olyanja hogy amikor fényképezett vagy miközben a camera appban volt ilyen pattogó hangot hallott ? talán még érezni is lehetett :/
találkozott már valaki hasonlóval ? van rá megoldás ? most újra indítottam kíváncsi leszek
-
dombila
őstag
válasz
ujhelyiferi #34954 üzenetére
Ha felrakod a GEL launcher-t (A Kitkat új launcher-ét, amit egyelőre csak az N5 kapott meg), abban tényleg nincsenek benne, mert a widget-eket újra úgy lehet benne kirakni, hogy hosszan nyomva tartod a képernyőt. Ekkor lehet választani, hogy Wallpapers, Widget, Settings...
Gondolom a KitKat bemutatókban a GEL launcher-t mutogatják...
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
ujhelyiferi #34954 üzenetére
Kikapcsolható. Beállítások/biztonság-nál, ha akarod.
-
ujhelyiferi
tag
Sziasztok!
Kitkat bemutatókon én azt látom meg talán olvastam is róla, hogy a menüben el lettek tüntetve a MODULOK!
A frissítés óta nekem ez nem változott ,a menüben oda lapozható.Ez csak nekem maradt így??? -
Zsa_Ti2
csendes tag
Igen, simán megy oda-vissza. (hotmail) Beállításnál érdemes teszteni mindkét irányt és figyelj arra, hogy az exchange mindig titkosított csatornát igényel.
Nekem is volt "Can't connect to server." problémám, de legfőképp azért, mert a hotmail szerverét cserélték és más lett a neve is a kiszolgálónak. Szerencsére még nem találkoztam a küldési hibával és remélem nem is fogok (örülni neki, ha mégis) -
sonique
őstag
ugy tudom hogy bug lista része exchange sajnos vagy
hasznaljrá külsö appot
vagy tedd vissza a 4.3 -t
vagy kibirod amig lesz rá javitás
gondolom gyorsan kell intézkedni mert lazongás lesz céges oldalrol@Pho3bus
NEM KELL FACTORY RESET
föleg nem elötte
sok hülyeségre hallgatni és szépen letörölni a letöltött frissitést -
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Ha már volt akkor bocsánat, de pár thread-et visszaolvasva nem találtam megoldást erre. Történt, hogy megkaptam tegnap este az OTA 4.4-et, és ma akartam feltelepíteni. Ahogy azt ajánlottátok, megcsináltam a factory reset-et, viszont miután bebootolt factory reset után a telefon nem látja a frissítést, hiába checkelek rá, azt írja, hogy up to date a jelenlegi állapot. Előre is köszi a segítséget.
-
gulb
senior tag
Sracok aki OTA-n kapta a 4.4 -et es hasznal exchang kiszolgalot az nezze mar meg, hogy siman mukodik neki minden rendben... Nekem elso konfig utan nem mentek el a levelek csak jottek
ez 1 nap utan vettem eszre..volt bajom belole.
-
heidricha
őstag
Erről jut eszembe. Van legalább elméleti lehetőség arra, hogy néhány appnak legalább az adatait átvigyem a jelenlegi telefonról az újra? Nem nagyon ráz meg, ha nem, csak érdekel. Anno rengeteget backup-olta, a Ti még ugyanazon Android verziók közt is max az adatokat vitte át rendesen, de mással sem jártam jobban.
Ha pl. Dropbox-ba mentem, még sokat trükközni se kell, de csak a mentés elérése, nem a használhatósága. -
eastsider
nagyúr
válasz
Misi1980 #34932 üzenetére
8/16gb?
S3-nál tuti ezerszer jobbati888: én anno 55ft-os akcióban vettem meg, előtte apexet használtam, de lassacskán megszerettem a novát is. szerintem megéri!
más: tudtok valami játékot ami leköt egy ideig (utazáshoz kell), kipróbálnám az erős VGA-t.... (klasszikok megvannak, valami új kéne)
-
Misi1980
senior tag
Szerintetek megér egy Angliai nexus 4 62000-ft szép állapotban?Galaxy S3-at cserélném le de nem tudom melyikkel járnék jobban.
-
eastsider
nagyúr
Nálatok nincs ritkán ilyen "pukkanó" hang? Mintha érintési hang lenne, de nem... (4.4)
-
ati888
senior tag
Hello
A nova launcherben vissza lehet állítani, hogy 5x5 sorban legyenek az ikonok?
ati
-
Misi1980
senior tag
Az Angliában google play-en vásárolt nexus 4 gariztatható itt Magyarországon?
-
bruxelles
tag
Hello! 4.4 ota nem latja a gep a telot. Hol tudom bekapcsolni az mtp modot? Ertesitesekkel van meg valakinek gondja rajtam kivul?,facebook messenger nem teszi a dolgat.
Gondoltam hogy csinalok egy visszaallitast, a galeriam tartalmat es a zeneim hogy tudom menteni legegyszerubben. Root nincs. -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Nexus 4 vásárlására készülök használtan.Van olyan dolog amire figyelnem kell?Valamilyen típushiba, kijelző hiba.....?
-
volvoguy
addikt
Én a Nexus4-em nemrég vettem és nem mertem egész idáig belakni, mondván jön az OTA, úgy is csinálok az update után Factory Reset-et. De az a nyamvadt 4.4 csak nem akar megérkezni. Mindegy. Ha belakom a 4.3-at, majd Helium-al backupolok mindent a gépemre, vagy akár a Drive-ba, akkor elvileg friss és ropogós 4.4-re mindent visszaállíthatok?
(nem a rendszerbeállítások fontosak nekem, hanem app data-k stb.)
-
-
SamS20
senior tag
Jelenleg 50% aksi folyamatos wifi vagy 3g (a kapcsolat amúgy 3g) 2.5 óra kijelzo automatán és 21 óra 39p óta aksin
Franco 194, stock 4.4 16sel
-
Stefanie
tag
Heló!
Lehet, hogy fura kérdés, de mennyi lehet az értéke egy bricked Nexus 4-nek? Nagyon szép állapotban van, csak egy ROM telepítés nem jól sikerült sajnos.. Semmire sem reagál.
-
janosibaja
őstag
Ne hidd el, a fél világ átvette a hírt, aztán kiderült, hogy médiahack.
-
-
Cseri0058
őstag
Hát nekem tökéletesen működik a 16s.
Akku is nagyon jól bírja! -
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #34903 üzenetére
Jah én nem hd widgetre értettem, az nekem nincs. Hanem minden widgetre
Pl twitter,gmail, naptár..
(#34905) C.Brigante : hát, jó neked ..szerencsére csak bekapcsolás után ilyen, azt meg kibírom.
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Már lassan egy hete használom a kitkatet (KRT16O), és most vettem észre, hogy a telefon kissebségi komplexusban szenved, mert azt hiszi, hogy 8GB-os, pedig 16GB. (Tárhelynél 5.67 GB-ot ír az eddigi kb 13 GB helyett, s a win8 is csak ennyit lát.) Ezen pszichés probléma valószínűsítem a 4.4 felrakása óta áll fenn. Másik probléma, hogy egyik általam kipróbált program sem képes rákényszeríteni a őmakacsságát az újraindulásra. Ha valaki tud mondani valami okosat, az ne tartsa magában kérem. (A telefon rootolva+custom recovery, ART aktív.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11