- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
Megjött az OTA KRT16S, de nem tudom frissíteni, mivel kiírja üzinek a telepítés, hogy a framework.res nem várt adatot tartalmaz. Ezt az okozza, hogy feltettem innen az egyedi statusbart, százalékos akku kijelzést. Hogyan lehet visszarakni az eredeti frameworkot? Van rá egyáltalán megoldás? Mert úgy felmenne a frissítés.
Vagy csinálnom kell egy gyári telepítést és gyalulni a rendszert?Legyen szíves valaki hozzáértő válaszoljon!
Köszönöm! -
vicamuso
tag
válasz
adamfriday #35419 üzenetére
Köszönöm azt telefonrol tudom megtenni? Azért vagyok ilyen amatőr mert nállam összes sync ki van kapcsolva. Mondjuk ez lehet idiot question
Thx
-
rankesz
veterán
Egy modi szedje már ki a happy066 képre mutató linket, egyfolytában kiabál az avast-om ha a topikra kattintok!
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Utálom az akksi időmet, 4.3-alatt sem sikerült egy normális romot találnom, amivel 1,5-2h-nál több kijelzőidőt tudtam volna produkálni a reggeli töltőről levétel után az esti ágyig. Kernelekbe, meg alulfeszelésekbe nem folytam bele, mert egyszerűen nincs időm ilyesmiket tesztelgetni, vagy oldalakat visszaolvasgatni, mert sokszor annak is örülök, hogy luk van a seggemen.
Most a laggoló MIUI v5 1,5h kijelzőt produkáló rompróba után, gondoltam felteszek egy gyári, rootolt 4.4-et.
Nálam ezeket tudta produkálni, és ennek 95%-a böngészés volt;Tudom, Opera Mini, de elképesztő milyen keveset zabál!
Csak 31 percet volt előtérben, és pörgette a CPU-t, szemben más böngészőkkel! Szerintem a Chrome, ahogy nézegettem majdnem teljes böngészési idő alatt zabálja az erőforrásokat. Melegszik is tőle a teló Opera Mini-től nem. Igaz, az oldalbeöltés nem olyan gyors, atomgáz az oldalmegjelnítés, de cserébe smooth a görgetés, a visszalépés gyors, és a könyvjelzők is azonnal megnyílnak.Nem Operázva akarom leélni az elkövetkezendő pár boldog évemet, de jó azt is tudni, ha messzebb indulok konnektor közelből, akkor érdemes inkább Opera Minin böngetni, mert nekem majdnem 2x-es készenlétet produkált vele a teló!
-
-
törölt tag
Titanium Backup has been updated to v6.1.4.1
# Added initial support for ART runtime on Android 4.4 (KitKat).
# Updated translations. -
válasz
Steelheart2 #35561 üzenetére
Szia mx playerben a kódolást hardverről szoftverre állítsd és jó szorakozást :-)
-
sonique
őstag
ohhh ...
no erre kivancsi vagyok
Google confirms RAW file support and native burst mode shooting coming to Android -
SamS20
senior tag
Láttátok ?!Nem tudom hogy ennek ki örül de én nagyon
-
Dex0620
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy amikor összedugom a gépemmel azt írja ki, hogy "az usb eszközt nem lehet felismerni" (próbáltam már mindegyik usb-n). Régebben mikor megvettem 1-2x sikerült felismertetni a géppel, de ritka volt, mint a fehér holló. Próbáltam utána nézni neten, próbálgatni dolgokat (illesztő eltávolítás, adb felrakás.. de mindig azt írja, hogy a legfrissebb van fent..) de sikertelenül. Windows 7em van a gépen.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
cantu99
csendes tag
Nálam volt egy random újraindulás 4.4-en, de olyan, hogy utána csak 1 percig bootolt, éppen foursquare-eztem erre lefagyott
-
törölt tag
válasz
cynric #35552 üzenetére
Próbáld meg Stratosk kernelét. Azt mondják, hogy ott nem áll fenn a hiba.
1.8.0 (21/11/2013)
- KitKat support
- Linux kernel 3.4.70
[link](#35572) eladogeppc: hallgass rolii21-re. Valószínűleg terelő duma lesz a reakció, ne engedj belőle. Ne próbálj kompromisszumot kötni, ne hagyd ott javításra, követeld a cserét. Jogod van hozzá.
-
rolii21
aktív tag
válasz
eladogeppc #35572 üzenetére
Ne javittatni probald hanem csereltetni. Emlitsd meg a 8/30 nap elállási lehetőséget. Ha nem segitenek akkor fenyegetozz fogyaszto vedelemmel.
-
fatal`
titán
válasz
eladogeppc #35572 üzenetére
Kijelzőcsere.
-
eladogeppc
veterán
Megrendeltem telefonon, kihozták. PartneroGSM-es. Meglátjuk mit mondanak holnap.
Javítani nem lehet a dead pixeleket ? -
rolii21
aktív tag
válasz
eladogeppc #35567 üzenetére
Ha postan jott akkor 8 napig indoklas nelkul elalhatsz a vasarlastol.
-
fatal`
titán
válasz
eladogeppc #35567 üzenetére
Ez a baj a bolti garival, hogy bármit mondhat
Vidd vissza, próbáld meg kicseréltetni.
-
eladogeppc
veterán
Kedves kollégák. Ma jött meg a telefon és már látok egy vagy 2 fekete hibás pixelt. Semmilyen szinben nem vilagit az a 2 egymas melletti potty.
GSM boltnak kotelessege visszavenni ? Vagy lehet javitani ?
Koszonom a valaszokat elore is. -
Scooter74
őstag
Telefonom ART-ban franco kernel rajt. Ami márt most szembetünő, hogy a chrome nem melegíti meg az akksit sem szívja úgy.
Ha ez így marad akkor nagy barátom lesz franco és az ART. -
atike
nagyúr
....délután óta ezt fújod...?
Nézd meg amit belinkeltem korábban, olvasd el, értelmezd. Angolul van, de nem veszélyes.
Igen, van per pillanat pár olyan program ami még nem fut. De érdemes megnézni a listát, hogy mik is azok. A legtöbb program amiket alapból használnak az emberek gond nélkül, gyorsabban fut... És ha egy program gond nélkül fut Art-on, az már frissülés után sem fog megváltozni...
Na mindegy, nem ragozom én sem, de nem értem miért kell ezen a témán ennyit pörögni. Nálam is, és jópár emberkénél nincs semmi gond. És nem épp alap programokat használok én sem (VPN, KeePass, RDP, Jump Desktop, stb). Részemről lapoztam.
-
trance89
őstag
válasz
N4-en és N7-en is MX Pro-t használok, tökéletesen visz mindent
próbáld ki esetleg még a DicePlayer-t, MX után talán a 2. legjobb videolejátszó, a VLC-t nem frissítik valami gyakran és még nagyon beta állapotban van -
atike
nagyúr
válasz
...ne legyen sérült indexű vagy hiányos az avi... Elég egzoyikus lehet (már ha nem az első két esetbe tartozik) ha az MX nem vitte. Nekem még eddig mindenféle kódolású avit simán gond nélkül játszott.
-
Steelheart2
őstag
Vannak valami korlátai a telonak film lejátszás terén?Felraktam 2 filmet és nem játsza le sem a vlc sem pedig az mx player.Mind a 2 avi formátum.Mire érdemes figyelni?
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #35555 üzenetére
Ez müködik, csak állandóan jelez a play, hogy update van rá...persze az meg nem frissíti le és hibát dob ki. De egyébként müködik.
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne, ennek a telónak beéghet a kijelzője, mint samunál az AMOLEDnek?
-
cynric
tag
válasz
#59070464 #35535 üzenetére
A Play Zene része megoldódott, már 1350000-val, viszont most eszembe jutott, hogy reggel az ébresztőm (flac) az is szar volt... kipróbáltam, de 1512000-val is rossz!!
Ötlet?
NewmanHD: Sajnos egy percig se teszteltem stock 4.4-et, 4.3 stockkal nem volt ilyen. Megnézem Franco fórumot, hátha más is beleszaladt már. Addig keresek egy mp3 ébresztőt..
Ha találok valami használhatót, jelzem itt.
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Ok.
(#35549) bruxelles: minden egyes váltásnál. ART-ról Dalvik-ra sokkal gyorsabb, mint fordítva. WhatsApp nem működik ART, ez esetben Dalvik-ra kényszerülsz.
(#35552) cynric: lossless zenére ébredsz?
Sajnos nincs további ötletem. Nem tudom, hogy KRT16S stock kernel alatt hogy viselkedik, szerintem ez Franco probléma lesz. Ha így van, akkor várjuk az r195-t.
-
bruxelles
tag
Hello!
Ha ARTra valtunk csak egyszer optimalizalja az alkalmazasokat vagy ahanyszor visszavaltunk? Amugy mintha a homegomb gyorsabban reagalna viszont a whatsapp es a viber nem megy nalam amik letfontossaguak -
sonique
őstag
és KI nem ajánlja ?!!??!?!?!?!!
TE? mert az pont semmimi az hogy frissül és utána nem tamogatja
Idiotaságol 5östényleg mostmar kicsit vedd visszább a tempot
és a valaszaid ugy kezd hogy
"""""saját véleményem szerint """""
mert ugy szorod itt az igét mintha mindenhonna ezt olvasna az embermeg mi az hogy akkor lesz értelme ha 30-40% al gyorsabb lesz
mar megint egy allitas amiböl hiányzik
hogy a véleményed szerintnem a sebbeség a lényeg itt ezt sem érted meg
de jelenleg akku fogyasztas sokkal fontosabb és abban
az ART jobb hosszabb üzemidö érhetö el -
w333
félisten
válasz
Criton #35544 üzenetére
+1 !
inkább a fórum -al foglalkozzunk mint mások fikázásaival
Akinek nem tetszik ne vegye figyelembe és ne válaszoljon ... ennyi(#35545) NewmanHD
Igen kipróbáltam ... de nekem jelenleg fontosabb a stabil működés
(#35548) sonique
Ez nem az én véleményem ... hanem a Google véleménye Link
-
fatal`
titán
A telót nem lehet tönkrevágni.
Senki nem mondta. Nem attól lesz valami alpha/beta mert fizikai kárt tesz a hardverben. Ettől még a Google nem ítélte stabilnak, máskülönben alapértelmezett lenne. Én nem mondom, hogy instabil vagy bármi ilyesmi, az alpha verzió is túlzás (inkább béta), de nem véletlenül van csak a fejlesztői lehetőségekben és nem véletlenül nem kompatibilis vele néhány app (pl. WhatsApp).
-
törölt tag
válasz
saltanus #35541 üzenetére
Nem a boot időn van javulás ART-on, hanem használat közben. Nem írom le újra, mert már hetvenszer leírtam és unom. Aki nem látja (érzi), az nem látja (érzi), nincs itt semmiféle placebo. Ezek tények. Attól, hogy rossz a szemem és nem látom a Marika nénit a szemközti háznál, attól még lehet, hogy ott áll.
(#35542) w333:
pl. mi van akkor ha megtetszik egy alkalmazás ami csak Dalvik -on működik, vagy pl. frissül egy adott alkalmazásod és nem fog utána működni ?
Ilyen nincs.Ennek majd akkor lesz értelme ha ... az alkalmazások 90% kompatibilis lesz...
Ez már kb. most így van.Egy kérdés: te kipróbáltad már valaha, vagy az idióta videókból táplálkozol?
-
Criton
veterán
Látom ez a topik nagyon kezd rossz iranyba haladni....
az elmult napokban tobb ember, velem egyutt kerdeseket tesz fel (azert van a forum), de valasz nem minden kerdesre jon, csak azt latni, hogy igy a w333 meg ugy....fel nap alatt mindig tobb mint 120+ hozzaszolas, es ha valaki kap is valaszt, ennyi idon belul irt hozzaszolas kozott nem nagyon lehet megtalalni.A telefont nagyon szeretem, a topikot is, mert itt nem az a stilus ment mint az iphone topikban...eddig.
akinek a szerepet es segitokeszseget kiemelhetem nem mas mint NewmanHD, NTonee, Petipetya es sorolhatnam....nekik es akiket veletlen kihagytam, koszonom
-
w333
félisten
válasz
sonique #35540 üzenetére
Persze ebben egyetértek, és be lehet kapcsolni / kipróbálni ... de hosszútávon nem nagyon ajánlott használni, mert pl. mi van akkor ha megtetszik egy alkalmazás ami csak Dalvik -on működik, vagy pl. frissül egy adott alkalmazásod és nem fog utána működni ?
Ennek majd akkor lesz értelme ha sebességben legalább 30-40% gyorsabb lesz mint a Dalvik és az alkalmazások 90% kompatibilis lesz, vagyis kb. nyáron
-
saltanus
aktív tag
válasz
#59070464 #35535 üzenetére
w333 kollégával hasonlóan és is visszaálltam dalvikra én nem vettem észre eddig különbséget. szerintem max egy 1 másodperccel gyorsabban kapcsol be ha ARTon van..
viszont ami a fo oka hogy vissza álltam, hogy mar 3 alkalmazásom volt az ami nem futott ARTon ezert az mar nekem sok volt...
de ha minden futna ugyanúgy mint dalvikon akkor visszaállnék de így nem... sőt mivel pl olvastam is h egy darabig nem is lesz ARTon alkalmazas.... -
sonique
őstag
baszki azért van benne mert hogy az istenbe mashogy vezetnék be ugy
hogy egyszer csak lecserélik a dalvik ot
sehogy
.........AZért valaszthato hogy aki appokat fejleszt az tudja tesztelni
és hogy akinek megfelel az hasznaljamashogy nem lehetne rá elkésziteni a programokat
ha pedig nem lenne kész az ART akkor nem kerülne beleaz hogy valaszthato csak annyit segit hogy megmarad a visszafelé valo kompatibilitás nem és nem allsz ott
mint fing a fürdöben hogy nem megy x program arton
amint elér egy bizonyos % ot a tamogatotság biztoslehetsz hogy kiveszik a dalvikotszal nem kell hirdetni a marhaságot állandoan
-
Benex
senior tag
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Sikeressen túl vagyok az első factory image flash-en.Meg is köszönném azoknak a fórumtársaknak akik segítettek.Lenne egy két láma kérdésem.Hogy tudok beállítani egy mp3-as zenét csengőhangnak?A zárt képernyőre lehet külön képet kirakni?Tud valaki olyan appot amiben képeket lehet kirakni a főoldalra és bizonyos időközönként változik a keretben a fotó?A gyári képkeret nem tetszik.A franco kernel miben külömbözik a gyáritól?
-
törölt tag
válasz
cynric #35528 üzenetére
Ne az ondemand, interactive maximális órajelét állítsd 702 MHz-re, hanem FKU / CPU Manager / Hotplug Control / suspend_frequency: 702000-ről állítsd be 1512000-re és nem fog akadni. Ez persze nem jó így, nem normális dolog (remélhetőleg javítva lesz később). Menj le annyira, amennyire lehetséges a jobb akku miatt, vagy egyenlőre hanyagold a FLAC-t (amit tudom, nem könnyű
):
1512000
1458000
1350000
1242000
1134000
1026000
918000
810000
702000(#35533) w333: holy sh!t
-
w333
félisten
Fejlesztői Beállítások = Fejlesztőknek vagy fejlesztesz rá alkalmazást
Ha annyira stabil lenne akkor ezt nem a Fejlesztői Beállításokhoz rakták volna hanem pl. alapból ART -n működne a rendszer vagy valahol a Biztonság beállításokban lenne ... de nekem teljesen mindegy hogy ki hogy használja a telefonját, lehet hogy használható de még mindig ez csak egy Test verzió
De mint már mondtam jelenleg nem sok értelme van még : Link
(#35532) pepe091
Milyen stílusról beszélsz ... mikor folyamatosan oltodatod az embereket ?
Szerintem mindenki nézzen magába, legalább én segítek a felhasználóknak ...
És kérlek linkelj már egy olyat ahol fél információkat terjesztek ... -
Abba nem gondoltál még bele, hogy nem velünk van a baj? Nem egy ember van ezen a véleményen amin én. Már moderátorok is jelezték, hogy nem kellene ezt a stílust folytatnod. Az a probléma, hogy fél információkat hangoztatsz és terjesztesz folyton, amik sokszor hamisak is, és csak hosszas győzködés után ismered be, hogy hülyeséget írtál.
-
András.
tag
Üdv!
Eddig nagyon tetszik a telefon! Az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállítsak angol nyelvre, hogy működjön a Google Now minden funkciója, pl ébresztés beállítás, híváskezdeményezés, stb. Mert az asszisztens hangját átállítottam, de nem ismeri fel, csak rákeres. A rendszer nyelvét kell átállítani? -
cynric
tag
válasz
#59070464 #35469 üzenetére
Nekem alapból interactive és 384 mhz vagy mennyi volt. Átraktam on demandra, semmi. Átraktam on demandra 702 mhz, semmi. Interactive 702, semmi.
flac: Most monitoroztam cpu hasznalatot kicsit. Alapbol ilyen 2 mag megy, elso 5% masodik 30% mondjuk..
Aztan lezarom a kepernyot = elsotetul.. megy a 4 mag abbol 1 100% korul tobbi 60 50-20 kb.Szerintem ez nagyon nincs rendben..
mp3-al ugyanez: alapbol 2 mag egyik 1% masik 2% mondjuk. Elsotetul kepernyo, mind4 mag beindul kb 40-50% mind a 4.
WTF?
Valaki tudna segíteni? 4.4, franco kernel, play zene progi
-
-
-
atp_elte
csendes tag
Sziasztok!
Amerikából származó Nexus 4-be milyen beállítások kellenek, hogy működjön rajta a T-mobile mobilnet (GoNet XL)?
Köszönöm a részletes instrukciókat!
-
Criton
veterán
Bootloader nyitas windows7 alatt cmdben masnak is olyan, hogy a fastboot oem unlock utan egy fastboot reboot kellett? Wiindows8 esetében automatikusan ujrainditotta a telefont. Vagy ha masnal Windows7 alatt is ujraindult, elvileg az az opcio is jo, hogy fastboot reboot? Mert ahogy lattam utana csinalta meg a torlest.
-
válasz
C.Brigante #35509 üzenetére
Ilyenkor elég lenne twine kolléga remekbe szabott írását linkelni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35516 üzenetére
Nyomógombos fülessel.
-
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #35515 üzenetére
csak ne lepődj meg, ha baromi sokáig fog tartani az első bootolás. Használt appok számától függően akár fél óra is lehet. A telefonod lehetőleg legyen feltöltve. És még egy apróság, vannak még olyan appok, amik nem hajlandóak működni ART-al.
(#35516) janosibaja: azt sehogy. Csak letenni, vagy elutasítani egy bejövőt.
-
Benex
senior tag
NewmanHD-val +1
Nagyon féltem az "átállástól" hiszen én is úgy voltam, h csak teszt, de már több mint 2 hete így van a telo ART-tal, és sokk gyorsabb (pl appok hamarabb reagálnak, hamarabb toltenek be, (persze ami netes az attól is függ) "csúszósabb" a rendszer... Stb..) 1 hibát se láttam még, lehet h teszt fázisú, de azért tettek bele h használjuk s próbáljuk ki. És be is váltvéleményem szerint kurv@ sokat dob a telon.
-
törölt tag
válasz
mcsabi84 #35446 üzenetére
Tegnap néztem az egyik sorozatom. Stáblista, jó zene, Google Sound Search: what's this song? Mark Kozelek - Metropol 47. Keep on device és öt perc múlva már a telefonomon volt a Rock 'N' Roll Singer album. Jó cucc.
(#35506) janosibaja: ehhez nem kell root, ha beállítod, akkor a power gombbal le tudod tenni az aktuális hívást.
(#35508) janosibaja nem kell érteni, csak felejtsd el a benchmarkolást. Aha, jó magasról. Értékeset helyet foglal el a készülékeden.
(#35510) FearTomi: Real Racing 3 és 30-50 fps. Azért nem folyamatos játék, de már játszható kategória. Autóverseny, FPS = 60 fps.
-
FearTomi
őstag
válasz
janosibaja #35508 üzenetére
Pontosan, ha a jatekokat megnezed, egyik sem fog akadni...es ez a lenyeg! Szoval az osszes benchmark kuka.
-
janosibaja
őstag
válasz
eladogeppc #35496 üzenetére
Momentán nekem is gyári 4.4-em van.
Antutu 4.4 "O"-nál 16862 volt, ma frissült "S"-re és leesett 16634-re.
Nem mintha annyira érdekelne, nem játszom a mobilon, érzetre tök jó - csak nem értem.
Most látom csak FearTomi válaszát... Tehát: tegyek rá?
-
FearTomi
őstag
válasz
eladogeppc #35496 üzenetére
Felejtsd el ezeket az idiota benchmarkokat...semmi ertelmuk nincsen. Csak arra jok, hogy felidegesitsed magad azon, hogy nem 17000 pontod van, hanem csak 16999...Antutuba amugy azert akadozik mert szar a textura 4.4 alatt...
-
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #35500 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy "ARE" és mit ír a dobozon ? nekem S/N:304K
Vagyis a jelentése Serial Number : 2013.04 Korea
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel