- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Még a forrás sincs kiadva
Értelmes romra meg kernelre ne is számítsatok decemberig. Ugyanaz van mint mikor megjelent az n4, a qualcomm akkor is nehezen adta ki a kernel forrást...
amugy elég durva hogy egy s3/s4re sokkal több fejlesztő van xdan. Csak direkten n4re fejlesztő nem is maradt jóformán, mindenki ment nexus5re. -
Thief
aktív tag
Van már valami értelmes kernel 4.4 alá?
-
Atish19
őstag
Hogy tudom leszinkronizálni a facebook fiókom a névjegyeimmel? 4.3 alatt ment itt valamiért nem akarja az igazságot.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #33192 üzenetére
Képernyő csúsztatásnál nem zár le, alap képernyőzárnál igen
-
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Nova beta launchert, hogyan lehet úgy beállítani mint a Nexus 5 launchere?
-
leslien
nagyúr
válasz
eastsider #33172 üzenetére
itt még van én itt vettem a N5 t nem Magyarországon van, de korrekt nagyon. csak megrendelni kell kapsz vissza igazolást és már lehet érte menni és van itthon garancia!
-
w333
félisten
válasz
Szomj4s #33175 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem elavult
a legtöbb telefonokon még 4.1.2 fut, de szerintem hamarosan jönni fog a MiUi V6 ami már a 4.4 -re fog épülni, de szerintem a jelenlegi 4.2.2 -vel sincs semmi baj, sőt full stabil és gyors, minden működik aminek működni kell
(#33177) SamS20
ART alatt nézed ? mert nálam Dalvik és kb. 120-160MB a Facebook
-
Criton
veterán
válasz
bajaki #33170 üzenetére
Csináltam egy kis összehasonlítást most a saját készülékemen, Dalvik vs. ART.
Úgy fest a Quadrant eredmény Dalvik alatt kisebb, ART alatt már 6000 feletti a pontom, de még mindig nem 7000, mi lehet nálam rosszul beállítva?....De viszont minden más benchmark jóval gyengébben szerepelt ART alatt.Dalvik:
AnTuTu : 16873
Quadrant Full benchmark: 4871Geekbench3
Single-core Score : 510
Multi-core Score : 1708Art:
AnTuTu : 14410
Quadrant Full benchmark: 6893 másodikra is csak 6625Geekbench3
Single-core Score : 508
Multi-core Score : 1649(#33170) bajaki : nézd meg Dalvikkal is az eredményeket.Viszont nálad az AnTuTu eredmény kisebb jóval....
(#33163) C.Brigante: ART alatt teszteltél te is?A fejlesztői beállítás opciót hogyan lehet komplett eltüntetni? Szóval ha már nincs szükségem rá....
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, péntek este óta gyári 4.4 van, rootolatlan a Nexusomon. Tegnap, szombaton háromszor mondott csődöt a mobil: mindháromszor PIN kódot kért (valószínűleg újraindult a zsebemben)
. Amúgy nekem se nem gyorsabb, se nem lassabb.
- Tudna valaki tippet adni, hogy a holoról (szerintem) pocsék fehérre váltó tárcsázóban/telefonban (vagy miben) miként lehet újra holo szineket, vagy legalább ahhoz hasonló színösszeállítást (fekete-kék) varázsolni root nélkül?
- Másnak is megváltozott a háttérkép beállítása? Nincs az crop-szerű kettős téglalap, hanem óriási méretben díszeleg a Galériából kiválasztott fotó...
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy ilyen, oszt jónapot?
-
Criton
veterán
válasz
C.Brigante #33163 üzenetére
Nálam még mindig ilyen, mint ha a proci nálam nem menne maxon.... Minden gyári beállítás nálatok?
(#33164) w333: javítva, AnTuTu olyan 17xxx valamennyi.
-
w333
félisten
válasz
Worlon83 #33162 üzenetére
Én ezt értem ... de most valahogy másképpen kezeli a memóriát mert eddig az alkalmazásaim kevesebb ramot használtak na de mindegy, és nem tudom hogy valaki használja még a Fancy Widgets alkalmazást mert a 4.4 -el ezt is el lehet már felejteni ...
(#33165) Criton
Ettől kisebb kép nem volt ?
Antutu mennyi ?
Köszi a javítást -
C.Brigante
veterán
válasz
Criton #33133 üzenetére
akkor ez igy tényleg érdekes, nálam pedig ennyi.
-
Worlon83
aktív tag
Látom neked az utóbbi fél év kevés volt, hogy felfogd a Linux alapú rendszerek memóriakezelésének alapjait.
A RAM azért van, hogy használják, nem pedig, hogy kiverjék a hülyegyerekek a sok üres helyre.
A RAM-ban tárolt cucc nem fogyaszt többlet áramot, viszont annál kevesebbet kell a procinak dolgoznia, töltögetnie, vagyis épp, hogy kevesebbet eszik.
Linux egyszerűen: Ha már van RAM használjuk.Amúgy tényleg mindenkinek az ellenkezője a tapasztalata, mint neked, de ehhez már hozzá szoktunk. Nálad van a hiba!
-
eastsider
nagyúr
telenornál berendelték az N4-et a héten, 2 héten belül jönnie kell, (ha van még). remélem lesz
-
rasky
senior tag
az miért van, ha hívnak és nem veszem fel bekapcsolva marad a kijelző? Másnak?
-
w333
félisten
-
bajaki
őstag
Valaki nem akar megválni a Ringke Fusion tokjától?
Valaki linkelt a napokban azt hiszem egy 6 db-os fóliapackot is ami szerinte jó minőségű, csak most nem találom a linket. Ti milyen fóliát használtok? - ha egyáltalán használtok
-
Worlon83
aktív tag
válasz
Mathiassa #33135 üzenetére
Mivel a zárképernyőnek és a Launchernek SEMMI köze nincs egymáshoz, így Nova azt nem is befolyásolja.
Custom ROM esetén vagy nem lesz egyáltalán OTA update, vagy maxmimum a Custom ROM-t fogja updatelni, de nem a Google ROM-t, hanem a Custom ROM-t. Tehát az OTA update ROM-onként elkülönül. Magyarán Custom rom esetén Stock OTA-t nem is fogod látni.
(#33137) RootRulez
Kapcsold be az adatforgalomnál (beállítások), hogy mutassa a Wi-fi forgalmat is.(#33134) w333
RAM baromságot hagyd már, van 2 GB a készülékben, és azért, hogy használva legyen.
Nekem amúgy sokkal gyorsabb a ROM, igaz Nova Beta 2.3 launchert használok, aksi pedig jelentősen tovább bírja, ez főlek annak köszönhető, hogy 3G adatnál kb. az eddigi energia felét eszi. -
-
Tibro5
senior tag
válasz
Mathiassa #33126 üzenetére
itt egy leírás átlátszó notification/navbar lockscreenre
ha nem akarsz custom recoveryt akkor megoldható adb-ből is, a topicban találsz segítségetcustom rercoveryvel nem megy az ota
-
Mathiassa
tag
válasz
Worlon83 #33130 üzenetére
Csak a zárképernyőn nem áttetsző. Korábban valaki mintha azt írta volna, hogy Nova beta mellett neki ott is áttetsző, de lehet, hogy valamit rosszul értelmeztem.
Más:
Ha felteszek egy custom recoveryt, akkor az egy esetleges OTA frissítésnél (4.3 alatt is volt valami 1,8MB-os) nagyon bezavarni vagy simán működne az OTA? -
w333
félisten
válasz
GeneraL_XTX #33132 üzenetére
Egy nap 4.4 -t használat után nekem sem nyerte el a tetszésemet, nem érzem azt hogy gyorsabb lenne mint a 4.3 és ami a legfurcsább hogy az alkalmazások is több memóriát zabálnak ... facebook 160MB eddig 125 volt, aztán HD Widgets 35MB/RAM eddig 25 volt, Beállítások kb.60MB régen max. 25 volt ... vegyesek az érzéseim de szerintem ez a 4.4 még nagyon nincs készen
és még az akkut is jobban zabálja ...
Nálam még mindig megvan az a "bug" hogy csinálok egy képet majd balra húzom hogy visszanézzem aztán mikor újra jobbra húzom akkor a fényképezőnél nincsenek ott az ikonok (exponálógomb) csak ha végighúzom az ujjam a képernyőn, más is tapasztalta már ezt ?
-
Criton
veterán
válasz
C.Brigante #33109 üzenetére
Érdekes, Quadrant Standard nálam 4851 pontot csinált.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát gyerekek, ezzel az új launcherrel se vagyok teljesen kibékülve, mintha megint butítottak(jajj bocsánat "egyszerűsítettek") volna a funkciókon.
Várjuk a 4.4-es Nova-t inkább
akksi százalékot hol lehet bekapcsolni? Azt sehol se találom. Meg hol lehet beállítani, hogy melyik oldal legyen a kezdőképernyőn default? Mert automatán mindig az első, de én nem azt akarom
-
matt22
tag
válasz
C.Brigante #33117 üzenetére
Nálam megy ART alatt ez is.
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Továbbra sem tudom elérni, hogy átlátszó legyen a nav/statusbar a záróképernyőn. Nekem se GEL-rel, se Nova betaval nem lesz átlátszó. Valamit rosszul csinálok? (stock 4.4, ART, root)
Találtam egy flashelhető .zipet, ami megoldja a problémát, de az eddigi hozzászólásokból számomra az derült ki, hogy Nova betaval átlátszónak kellene lenni a zárképernyőnek is. (Nincs most kedvem custom recoveryt feltenni.) AZ ötleteket előre köszönöm. -
rasky
senior tag
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #33120 üzenetére
Igen, en is iabb toltam egy teljes wipe-ot, mert a 4.3 alatt azert akadtak gondok, de most elsore jonak tunik.
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Este 10%ot merült a telefon és 49%-ban a Google search fogyaszt a legtöbbet, ez miért van? -
törölt tag
válasz
C.Brigante #33117 üzenetére
Stabilnak stabil
Amugy parancssorbol is fel lehet tenni wipe nelkul, csak nem kell ragaszkodni a flash-all.bat osszes sorahoz. -
perecc94
tag
válasz
C.Brigante #33113 üzenetére
Én 100%-on tettem le este (1 órakor), kinyomtam a wifit meg a mobilnetet is, kilőttem minden appot. Csak a Timely ébresztő futott. Így 3%-ot merült 9:30-ig.
Ja és már működik a Play Zene. Nem tudom mi volt vele.
-
C.Brigante
veterán
válasz
petipetya #33115 üzenetére
"+ volt-e gyári beállítások visszaállítása"
mondjuk parancssorból rakott factory image esetén ennek sok értelme nincs... : ota meg a habokba sincs.más:
akit érdekel, igoo nem megy art alatt.(#33116) sheratan én nem vettem észre ezt a jelenséget, remélem stabil marad.
-
törölt tag
válasz
Nekem azert merult 1-2%-ot flight modban ejjel, de ez meg belefer azert. Amugy azt neztem, hogy akkormerul gyorsabban, ha be van kapcsolva a wifi, de nincs halozat, amire csatlakozhatna.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #33102 üzenetére
+ gyári rom / gyári kernel, vagy nem
+ volt-e gyári beállítások visszaállítása -
törölt tag
válasz
Igen, mondjuk tenyleg kicsitgordulekenyebb a rendszer. Meg mintha jobban birna az akksi is valamivel.
-
C.Brigante
veterán
válasz
#16820480 #33111 üzenetére
lehet, de itt gyakorlatilag érezhető a dolog, samuékkal szemben
(#33112) david0111 csodálkoznék ha itt gyári garit kapnál..
(#33114) sheratan az aksi sztem nem kicsivel bírja jobban nálam. 60%al tettem le este, reggel 60%on maradt és még 3 perc net után is 60 maradt, sync-ek + wifi on éjjel. ilyet szintén nem tapasztaltam még. qrva elégedett vagyok ezzel a rendszerrel.
-
david0111
tag
[link]
Valaki rendelte innen az n4-ét gyári garival?? -
törölt tag
válasz
C.Brigante #33110 üzenetére
Vagy mostmar ok is csalnak a szintetikus teszteken
-
C.Brigante
veterán
jól emlékeztem, 4.2, 4.3 alatt 4-5k-s eredmények vannak tyubon is... azért pöppet gyorsult
-
C.Brigante
veterán
Quadrantot nezett valaki? Nekem elso 7k csinalt, ha jol emlexem ennel sokkal rosszabb eredmenyt kaptam az elott...
-
balalev
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget az N5 vs G2 párbajjal kapcsolatban
Megoszlottak a vélemények, ami nem is baj. Hm még átgondolom, de az is lehet, hogy marad egy évig még legalább az N4, mert annyira sokat azért nem fejlődtek az új készülékek.
-
Criton
veterán
Ha valaki kikapcsolja a gépelésre rezegjen a telefon, next browserben attól még másnak is rezeg?
-
SamS20
senior tag
Na most én is ki próbáltam az ART-ot de mivel számomra két nagyon fontos program nem ment vele így vissza állítottam az előzőt
Opera mobil, freedom, 3g watch dog ami nem ment.
-
defy456
aktív tag
Ma a feleségem próbálkozott valamit az nfc-vel küldözgetni erre újra indult a telefonom. 4.4 ART Ez előtt csak a fényképezőnél csinált ilyet. Nekem Street outlaws fc-zik, elindítani sem tudom... Programok indítása cash-ből és memóriából jó(de ezt a dalvik alatt is tudta) de első indításnál nem éreztem gyorsulást. A fényképező például egy i5-ön fényévekkel hamarabb elindul...(android párti vagyok, de ez tény...).
-
dnelb
veterán
-
perecc94
tag
válasz
C.Brigante #33102 üzenetére
Elnézést, hozzá akartam, csak lejárt a szerkesztési idő. Alap 4.4-en dalvikkal.
-
C.Brigante
veterán
sztem ha valakinek valami nem működik 4.4 alatt, az tegye már hozzá, h dalvik-on vagy art-on van.
-
perecc94
tag
Nálatok működik rendesen a Play Zene? Mert nekem nem, azt írja nincs kapcsolat. Pedig működik más minden. Most is telóról írok. Előfizettem a Korlátlan Hozzáférésre is.
4.4en jelentkezett ez a probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest