Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz 13128814 #25575 üzenetére
Persze, hogy lehet. Ez Android, a segged alá tolja a fotelt is otthon, ha arra utasítod.
A könyveket szoktam leszedni a telefonra, míg a filmeket/sorozatokat a gépre - persze ez utóbbit távolról irányítom. Ezt leírom, hátha kérdés lenne:
- A telón letöltöm a torrent fájlt
- A fájlkezelőben átmásolom a Dropbox felhőben lévő torrent mappába
- Ennyi. A gépen pedig már el is indul a letöltés. Miért? Mert a gépen lévő torrent kliensben be van állítva, hogy ha a Dropbox / torrent mappába új fájl kerül, akkor automatikusan indítsa el a letöltést.Az usb-nél képzavarban vagyok, mert sokan írták róla sokfélét, de azt még nem láttam, hogy valaki gyári romon használta volna egy USB OTG segítségével.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Criton
veterán
válasz 13128814 #34135 üzenetére
Ez alapján csináld inkább (ez a módszer a legjobb, legtisztább és leggyorsabb) , NRT-el nem stimmel valami.
-
-
w333
félisten
válasz 13128814 #34171 üzenetére
Először is töltsd le ezt Link ez a friss 4.4 !
Csak az adb./ Adb Winapi / Adb Winusb / fastboot / legyen a mappában, majd amit feljebb linkeltem csomagold ki és másold a nexus mappába !
Telefonban lépj be a Beállítások / Fejlesztői / Usb Hibakeresés pipa be !
Aztán telefont kapcsold ki / majd hangerő le + Bekapcs. bejön a Bootloader Mode, aztán csatlakoztasd usb -re, majd indítsd el a cmd -t és írd be a parancsokat mint az előbb !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
petipetya
nagyúr
-
-
sonique
őstag
válasz 13128814 #34195 üzenetére
igen
ha esetleg nem találja a fastboot filet masold ezeket az img file mellé
https://docs.google.com/file/d/0By8xhrM2iZ8MdDE2M2R4ZVdRN1U/edit?pli=1nem kell senkit se megvarnod csomagold ki és flasheld fel egyenként
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz 13128814 #34235 üzenetére
neked 16gb os verzio van ezek szerint ?
elö jött egy ritka dolog nalad
most 8gb os a telefonod
orvosolhato a dolog valahol az xda-n van rá a leiráselsö legegyszerübb
boot gyari recovery
-Clear cache
-Factory resetha ez nem oldja meg mehet tovabb de a legvégén az ujraflashelés van
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz 13128814 #34741 üzenetére
Tyűha. 2 és fél óra böngészéssel a Chrome 3-szor annyit evett mint maga a képernyő?
Ezek után biztos nem próbálom ki.mod. - ja most látom csak hogy 3G-n. Bár szerintem még úgy is durva. Kíváncsi vagyok ugyanez WiFi-vel hogy nézni ki. Nekem ez a mobiladat forgalom fogyasztás már irreálisnak tűnik.
(#34735) madhat911
Nem valószínű, én legfeljebb PC-n játszottam, azt is már elég rég.[ Szerkesztve ]
-
Hianyzik
csendes tag
válasz 13128814 #34799 üzenetére
A leírásodat ötvöztem a http://mobilarena.hu/tema/re_google_nexus_4_a_zseles_almok_netovabbja/hsz_32633-32633.html - leírással és a kettőből gyúrtam egy olyat amivel sikerült
Nagyon köszönöm a segítséget!!
És természetesen kapja be a Google, amiért nem jött meg időben az OTA verzióKicsivel okosabb lettem a mai napon
H.
-
erik0306
tag
válasz 13128814 #35701 üzenetére
helló!
Én egy Anker Astro 3E-t használok, már lassan 1 éve. Megbízható, 2 usb porttal rendelkezik, és nem kell naponta tölteni, mivel elég nagy akksi Gyorsan is tölt, mérni nem szoktam, de szerintem majdnem olyan gyorsan viszi mint a normál töltő
És egyszerűen remek, hogy suliba egész nap lehet izgulás nélkül játszani, mert tudom hogy nem fog lemerülni a teló
Ha van még kérdés, írj nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest