- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már feljött a szó a leakciózott N4-ről.. Ők elvileg pont ilyesmivel foglalkoznak megrendelik kint és hazaküldik. Nem tudom mennyit kérnek mindezért, de egy árajánlatot megér a dolog. Mikor megjelent a N7 2013 írtam nekik, akkor kérdeztem a garit is, azt írták ha gond van segítenek gariztatni is, hogy visszaviszik, a Google ilyen szempontból meg ugye az egyik legjobb, mert nem szarakodnak csak cserélnek egyből, ha Playből lett vásárolva.
-
retesz147
addikt
Sziasztok...
ma pittyeget a teló, hogy jött új frissítés....sajnos mostanság nincs időm fórumot olvasni, ezért nem tudom, hogy megéri-e frissíteni az új cuccra....kérem akinek van ideje leírhatná, mi változott,van e negatívum,pozitívuma a frissítésnek, kell e frissítés után gyári visszaáll.?...
teljesen gyári a vas...root sincs...
köszi!
-
zezoka
őstag
Amerikában egy Ford Mustang, Dodge Viper, Chevrolet Corvette is csak 5-7M Ft-nak megfelelőbe kerül, itthon meg 15-20M Ft, mire behozzák... Szóval vannak, amik az amcsiknál olcsóbbak!
Ellenben egy normális ház n x millió dolláros tétel náluk (és az is csak könnyűszerkezetes)...
-
peternac
tag
Google kiszállítás
Ár itt igaz nincs, de XDA-s fórumokon írtak róla.
Nekem annó Bestbuy-os rendelés négy nap alatt odaért New York-ba az USA közepéről, térképen lehetett követni, UPS volt talán a futár/szállító. Ráadásul ez a hálaadás előtt/alatt volt, ami kint a nagy ajándékvásárlásos időszak. Szóval pár napon belül ott lesz valszeg. -
kano
nagyúr
-
peternac
tag
Igen, akkor szerencsém volt, pont kint voltak ismerősök 2 hétig.
3 tabletet, mobilokat meg még ki tudja, hogy miket hoztak haza akkor
A Nexus 4 megjelenésekor voltak kint pont, de akkor hiánycikk volt, eredetileg azt akartam hozatni velük.
Szóval most sajnos nem tudok hozatni, pedig az új Nexus 7 KELL!(#22188) Sanya
Hát igen...
Ha arányaiban nézzük a Telenor-os árat: (250/350)*120000=86ezer
De sajnos abban biztosak lehetünk, hogy soha nem lesz itthon ennyi. -
assemble
addikt
Egyszeruen beszaras ez az uj ar
Eddig is toronymagasan a legjobb vetel volt a kategoriajaban (fele annyiba kerult mint a legolcsobb konkurense), most viszont mar 3-szor olcsobb minden konkurensenel. Es a legtobbnel 3szor jobb is.
Onmagaban az hogy a tobbi konkurens gyarto nem megy csodbe valamennyire azt mutatja h az emberiseg masszivan hulye, mert mast is vesz -
galaxy07
tag
Sziasztok!
Lenne itt nekem egy nexus 4. Pőze kolléga leírása alapján nyitottam a booloadert, majd recovery fel és root.
Tegnapelőtt érkezett egy frissítés a telefonomra /JWR66Y/ , de nem tudta telepíteni a telefon. Mi lehet a gond? Írtam ide a fórumba, azt mondtátok a nem gyári recovery vagy a root lehet a gond. A unroot-oltam a telót, de most meg nem ajánlja fel a frissítéstMit tudok tenni szerintetek?
Lenne még pár kérdésem.
A bootloadert hogyan tudom visszazárni?
Lehetséges e nem gyári recovery felrakása és a telefon rootolása zárt bootloaderrel?
Hogyan tudom visszatenni a gyári recoveryt?Köszi
-
FearTomi
őstag
Csak és kizárólag utalással és azon belül is Google Walettel (kártya). Paypallal sem lehetett, amikor én kint megrendeltem az N7-et sajna és ez nem is változott.
http://www.androidauthority.com/nexus-4-deal-price-cut-259500/
Bone123:Azért javítják global garanciába a Nexus 7-et, mert az Asus bevállalta, az LG meg nem sajna. Mindig elfelejtjük sajna, hogy nem a Google intézi a garanciát, hanem a gyártó
-
peternac
tag
Ha 57ezerért nem is, de 65ezerből kijön.
Annó a Nexus 7-emet USA-ban vettem itthonról a Bestbuy webshopban, majd hazahozták ismerősök.
200USD+~10% kereskedelmi adó (kb. kinti áfa)+szállítás ingyenes volt. Így nekem (Paypal-lal fizettem) 48ezret vont le. Ha ugyanezt eljátszod 250USD-vel+még rászámolsz szállítást, akkor is megvan 65ből.
Dehát USA-ban van kint, ha van kint ismerős mostanában akkor mázli.
Egyébként egy kicsit zavar/idegesít ez a csökkentés...kb. 3-4 hónapja megvan a Nexus 4, de ha a hetekben vettem volna, akkor nagyon ideges lennék(habár nem tudni, hogy mikor és milyen hatása lesz a magyar árakra)
-
FragMaster
addikt
Én tuti a nexust venném, lementem amit kell és így most is elvagyok a galaxy nexuson. Az fm rádió hiánya lehet még érdekes, ha neked az fontos. Az optimus g-k itthon általában sufni garanciások (amennyiben nem telenorosok persze), az meg annyit ér mintha nem lenne, nem tudom Te honnan szereznéd be.
Azt viszont számold a nexushoz hozzá, hogy az usa play ár nettóban értendő és van valamennyi kézbesítési költség is. -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
leslien #22175 üzenetére
És minden magyar GSM hálózattal kompatibilis? Egyébként itthonról rendelhető valahogy Amerikai címre? Hidemyass-el fel tudok lépni Play-re, de bejelentkezni nem, lehet a magyar kártyával is szívózna,,.
Amúgy ne csak off legyen: a 8GB-oson mennyi a szabad hely az Android rendszer után és tényleg javult az üzemidő 4.3-on?
-
kano
nagyúr
válasz
FragMaster #22173 üzenetére
Annyiért nem érdekelt a dolog, de ~57k-ért nagyon megéri. Csak elviekben ma kellene végleges választ adnom egy Optimus G (N4 klón)-re, hogy kell-e.
Jajj, mi legyen??? Kevés ez a 16GB tárterület, viszont az LG meg vagy 30k-val drágább. -
kano
nagyúr
válasz
leslien #22171 üzenetére
De éppen vasárnap néztük, hogy az N4 16GB-os 350$ a Playben. Vagy az a 32GB-os lenne?
És mondjuk olyan helyen ahol működik a Play, várhatóan érvényes lehet a gari (mondjuk UK)?Szerk.: Már látom.
Szerintem ennyi pénzért én bevállalok egyet. Lehet, hogy mégsem lesz LG Optimus G-m?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ja, és megér ez egy dupla posztot, 8GB $200. 16GB $250.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Nexus 7 szinte biztos Asus világgaranciás bárhonnan rendelve, ezt derítettem ki az elmúlt héten. Igaz ez a Nexus 4-re az LG-nél is? USÁ-ból hoznák.
-
diodd
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy nova launcher-ben hogy tudom megváltoztatni az ikonok kinézetét az alkalmazások között. Van ikon pack, de az egyikhez nem rendelt hozzá újat. A főképernyőn meg tudtam csinálni de a menüben nem
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
FragMaster #22164 üzenetére
Telenor akció van akár 30 e is olcsóbban vehetsz uj előfizetéssel
-
zezoka
őstag
válasz
ben800 #22156 üzenetére
Személyek-ben a menüben a megjelenítendő névjegyek!
Szerk.: Most nézem, olyan nincs is benne, h SIM vagy telefon memória... Lehet h azért, mert nekem nincs egyik helyen sem telszám, csak kizárólag a Gmail címtárban? Gmail, FB, Skype, meg ilyeneket tudok csak láthatóvá/nem láthatóvá tenni!
-
zezoka
őstag
Nyomtál előtte egy leállítást? Állítólag fontos, hogy leállítás, majd törlés!
Én megint (mint múltkor) egyszer megcsináltam a keretrendszer törlését, még csak újra sem indítottam már megtalálta. Csak aztán felrakni nem akarta melóhelyen, mert 3G nem volt jó neki (nekem az 1,8MB "belefért" volna), aztán otthon wifin fent is volt hipp-hopp. Miért nincs olyan, h beleegyezek a 3G-be is? (Tableten mintha lett volna olyan).
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, vki vágja a németet? ez igaz? 249€ a nexus 4 16gb ]
-
assemble
addikt
-
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek
Valaki esetleg tudna arra megoldást mondani hogy csak a sim számaimat jelezze ki a telefonkönyvem ???
Amikor megnyitom tele van baromságokkal...
Már próbáltam beállítani a látható kapcsolatoknál,de vagy egyet se látok vagy a sok baromságot.... -
-
Pistiboy88
aktív tag
Nekem most a "Telefon tétlen" mozgatja a fantáziám. pár napja fent van a lista tetején, s nem tudom miért. Factory resetet is nyomtam, gyári 4.3.
Most vagyok 49%-on, 9 órája töltő nélkül, 3g kapcsolattal.
Hanghívás: 42 perc 33%
Kijelző : 1 óta 15 perc 19%
Telefon tétlen : 8 óra 49 perc 17%
Android OS: 1%Máskor 3 óra Hanghívás, 2 óra kijelző és akkor volt 40% körül. Nem tudom mi makkant meg. Lehet nem megy deep sleep be.
Ha valaki mondhatna egy jó kernelt alá. Linket is megköszönném, mert jelenleg csak teló van kéznél.
-
oliwire
őstag
-
SÖ
addikt
Tud valaki olyan kernelt ami támogatja a forgóeszköz kezelést?
-
csordas11
aktív tag
A kérdésem a következő:
Elképzelhető, hogy a laptopomon összeakadjon a nexus 4 toolkit a nexus 7 toolkittel?
A nexus 4-et megmókoltam a toolkittel, de most szeretném rootolni a nexus 7-emet is. Feltenném a nexus 7 toolkitet is, de félek, hogy összeakadnak vagy valami más galibát okoznak. -
TomPack
őstag
válasz
nat330 #22139 üzenetére
Miért irtózól annyira egy launcher-tól?
Az Apex pl. a telepítés után importálja az asztal elrendezést. Minden ugyanúgy marad, csak az apex beállításokban eltűntethetd a keresősávot.
A viselkedés beállításokban pedig nagyon jópofa az asztal elhúzás jobbra, vagy pl a gesztusbeállítások; lefelesuhintásra alkalmazás indítása; screen off & lock -
nat330
csendes tag
Sziasztok,
Van rá valami mód, hogy hogyan lehet a google keresés widget-et eltüntetni a kezdőképernyőről (custom romom kívűl)?
Stock 4.2.2 van rajta rootolva. -
törölt tag
Azért mert igyekszem naponta frissíteni, attól még nem vágom nagyon a témát. Sajnos a kérdésedre sem tudom a választ.
Nekem átlátszó notification bar tetszene, középre igazított órával, hónap/nap mutatóval.
Ezért más ROM-t nem vagyok hajlandó feltenni. A PIE-t személy szerint azért kedvelem, mert nagy területet nyerek vele (igaz csak a nav bar-t hide-olom) és a kis kezemnek kényelmesebb egy jobbra helyezett PIE, mint mindig lefelé nyúlkálni a nav bar-ra. Hátránya, hogy néha lassabb a kezelése.
(#22129) cukrosleves
A fentiek ellenére én töltővel járok melóba.Előfordul, hogy a közvetlen munka után sokat nem vagyok otthon (=nincs idő tölteni), megyek tovább és kellene a telefon, ráadásul szuflával. Vélhetően bírná, de nem szeretek kockáztatni. Tölteni nem árt.
-
Benex
senior tag
válasz
#59070464 #22125 üzenetére
Neked tenném fel a kérdésem , nagyon vágod ezt a cm-es dolgokat, és kérdésem lenne , tudsz e valami külön flashelhető módot cm-hez , amivel kisebb és 90%osan legalább áttetsző lehet a navbar??? (próbáltam a crdroidot ami ugye elvileg pont azokat tudja amiket hiányolnak a cm-ből , nekem valahogy mégis a cm10.2 tűnik simábbnak) pie-t annyira nem kedvelem
Előre köszönöm bármiféle segítséget tudsz nekem nyújtani
-
gulb
senior tag
Ma nyomtam egy hardcore use tesztet. 3:40 perc kijelzo vegig 3g es wifi csatlakozas 30 perc beszelgetes es kb 30 perc chrome hasznalat. Du 17 orara igy elertem a 9% ot. Szerintem egy alap 4.3 al ez tokeletes.
-
zoka.
tag
válasz
Worlon83 #22114 üzenetére
Igen, azért írtam, h az oldalán is legyen, még régebben itt olvastam szerintem, hogy van olyan ami teljesen leér a széléig csak nem a párforintos fajta.
(#22115) petipetya Nem, e-mail-en "beszéltem" velük. Elvileg P. Lászlóval. Kérdeztem, hogy miért van náluk 3 féle 16 gigás, aszonta: -voda függő boltigari -független boltigari -független GLgari.
De náluk tuti nem veszek egyik ismerősöm már a fogyvédelemnél van gari ügyben. Meg miután 2. levelemben is csak kérdezni merészeltem, b@sztak válaszolni, egy hét után írok, h válasz hol van? Akkor mintha mise történt volna semmi elnézést válaszolnak, de nem minden kérdésemre, szóval nálam leírták magukat.(#22123) -myself- nekem oké, mehet a többes rendelés, de akkor ha még össze tudnánk szedni pár embert, akkor még olcsóbb lenne. Énnekem egyáltalán nem sürgős, mivel hogy még nincs is mire ragasztanom. Az LG logó meg szerintem se túl szép.
(#22124) cukrosleves nem lehet, hogy mostanában guglisok vmit mókolnak a háttérben a telóval? mert nem te vagy az első ilyen "hibával".
-
törölt tag
válasz
TomPack #22124 üzenetére
Ezert kar feltenni. Valamit nem jol csinalsz (ha tudnam, megmondanam). Egy tipp: ha valami nagyon merit, egy reboot lehet, hogy megoldja. Minden nap updatelek, feltehetek minden nap egy screenshotot (de nem szeretnek). 90%-on vettem le a toltorol.
Voice call: 17 min
Strava (GPS on): 60 min
Screen: 15 min
Android OS / System: 5% -
TomPack
őstag
Ma nekem is elkezdett darálni az AndroidOS! Nem tudom mi a lópikula lehetett. Nem is mertem a telóhoz nyúlni, hogy legalább elérhető legyek amíg haza nem érek! 27 perc kijelzőt produkáltam ma reggel 7-től, és mostmár töltőn vagyok. Fel is tolom az új crDroidot, remélem kijavították a hibát.
-
-
pcnet
addikt
válasz
mateus #22117 üzenetére
Üdv a klubban!
Elől és hátul is van rajt fólia gyárilag. Előlapi sokáig bírja, csak rá van nyomva hangerő+/- és power gomb jele és ez zavaró. Hátlapi fólia nálam addig nem bírta amíg megjött a tok. Elég hamar felperdül, alá megy a kosz és vége. Elő+hátlapi fóliát szerintem mindenkép érdemes rá tenni. Ártani nem árthat.
-
mateus
senior tag
Nah én is megrendeltem a Nexus 4-et, kérdésem, hogy van-e rajta fólia gyárilag? Vagy érdemes egyből rendelni bodyguard fóliát is?
-
Sanya
nagyúr
Nekem sehogy nem akar megjönni a minor OTA frissítés, még mindig JWR66V
hiába törlöm a google framework services információját, akkor sem
A készülék rootolt.
vagy ez lenne a legfrissebb?
-
petipetya
nagyúr
A VIP-nál nő volt a telefon másik végén? Mert párszor voltam már náluk, és mindig erősnek kell maradnom, hogy ne röhögjem el magamat a látványán - eléggé hátul állt a sorban, amikor az észt osztották. Lényeg, hogy nem ért a dolgokhoz, csak egy sima alkalmazott ott, ne adj a szavára.
-
zoka.
tag
Üdvözletem!
Tervben van a telefonom cseréje, és a nexus 4 re esett a választás. Majd 3 évet lehúztam a mostanin, már eléggé esedékes a csere.
/A fórumot a google press event-től olvastam vissza, hát nem volt vmi rövid/
Körbenézve a piacon és eddigi ajánlásaitok alapján én is a PartNero-t szemeltem ki. Persze jobb lenne gyári garival, de sokkal többet nem adnék érte. Valakinek volt esetleg már problémás gariztatása ott?
VIP-phone-nál pedig (elmondásuk szerint) van voda függőha nem "függősíthetik", akkor ez most hogy?
Vagy esetleg érdemes lenne Ausztriából beszerezni (ott van rokon) vmi ottani boltban?
Ha jóval olcsóbb akkor még az se baj, ha itthon nincs rá gari, ha kapható alkatrész, mert ha olyan a hiba, akkor én bíz szétszedem és cserélek benne simán, ettől nem riadok vissza.
Milyen kijelzővédő fóliát ajánlotok ami teljesen fedi, tehát a szélein sem látszik ki az üveg, tehát pontos? Hátlapra meg dbrand-et gondoltam el.
Valami tanács vásárlás előtt esetleg?
Illetve hol tudom eladni a legjobban a régit? Tudom, hogy beszámítják, de gondolom elég lehúzós áron.
Esetleg ha itt bárkit is érdekel eladó a HTC Desire HD-mMindenkinek mindent előre is köszi!
-
rwbag2012
tag
Segítséget szeretnék kérni. Pár hete a telefonom akksija teljesen megbolondult. Össze-vissza mutatja a töltöttségi szintet, majd képes 10 perc alatt 30%-ot esni. Olyan is van, hogy mondjuk 68%-ot mutat, de valójában pár perc múlva teljesen lemerül. Ilyenek. Mindezt úgy csinálja,hogy az adatforgalom és a wifi is ki van lőve. A 4.3 után volt gyári visszaállítás.
Valakinek valami tippje van esetleg?
Próbáltam még teljes adatforgalom és wifi kikapcsolás mellett totál lemeríteni és újratölteni is, de eredménytelenül. Ugyanúgy nagyon rossz (fél nap alig használat mellett) a akksi működési ideje. Akksi elromolhatott? Szerviz?
-
Scooter74
őstag
válasz
Scooter74 #22037 üzenetére
Ezt tegnap elfelejtettem a link elé csatolni:
Kufikugel:
just to mention itbeta3 weekly is rolling out. We started jenkins some minutes ago so should be available in the next hours
SlimBean 4.3 build beta 3
Changelog
Merge newest aosp version JSS15Q into slim
Full selinux integration - thanks to SEAndroid team
Mms: Fix one NPE in Mms app
Mms: Cursor doesn't appear when pressing up/down/right/left key
Mms: Add a check on the Media model
Mms: fix CRASH when the address contains only spaces
Mms: Don't rely on the GSM 03.38 charset instance.
Framworks: clean up trigger code
Framewors: do not call every time setupTriggers
Frameworks: activate PIE on lockscreen apps
Frameworks: merge derp....add back Less Notification Sounds feature
Frameworks: Fix appwidgets not updating
Frameworks: better navbar and navring support for ppl without gnow
Frameworks: Fix ringer mode being unneededly changed by setting ringer mode volume to 0.
Frameworks: activate bottom PIE trigger on Lockscreen
Frameworks SystemUI: Add ethernet network icon
Frameworks_av: fix camera shutter sound feature
Frameworks native: GC triggering performance optimizations
Frameworks: fix multiuser FC
AudioService: Go back to virtual SCO calls on multi-function units
StorageManager: fix android.process.media process stop while plug a ...
Telephony: Introduce config item for Hot Swap support
Settings: Fix one NPE in tethering setting
Settings: dslv do not allow to add recent, home, back main action twice
Gallery2/Camera: caf updates + fixes + several new resolutions + audio mode features
Gallery2/Camera: Storage location configuration options
Gallery2/Camera: fix HDR crashes && fix exposure from being set.
LatinIME: Update ukrainian layout.
Browser: Fix Browser hang when playing video in popup window
dalvik/vm: Dalvik startup with a low memory footprint for low end devices (sgs and crespo)
Dialer/Contacts allow theming via theme chooser + adjust TRDS
Update Nova to 2.2.1
Gapps: TRDS update to newest YouTube
Gapps: TRDS update to newest Hangoutss
As usual a ton of small fixes and optimizing + some TRDS corrections
For device specific fixes and changes check the device xda thread or the automatically created changelog in the weekly device folderKnown issues
battery bar: center mirrored navigation bar mode on landscape does not align right
main lockscreen with expanded desktop mode enabled the bottom PIE trigger does not show up disable navigation bar as workaroundDevice specific issues
mako: Possible random really rare deadlocks which was introduced from google with JSS builds. We reduced it already to a minimum but still possible -
sacro
tag
Köszi ! De pontosítanék a Su binárist kell frissíteni amit nem enged. De a Play semmilyen frissítést nem ajánlott fel
A
-
sacro
tag
Sziasztok !
Gyári stock 4.3-an a supersu folyton frissítést kér de normál módban csak pörög a frissítés de semmi nem történik.
Akkor most mi van a supersuval?A.
-
törölt tag
válasz
zezoka #22100 üzenetére
Természetesen nem sértettél meg. De nem is mondtam meg, hogy mit csinálj. Számomra kényelmetlen lenne állandóan ki- és bekapcsolni a mobilinternetet. Munkahelyen WiFi nincs, de otthon nyilván van (már itt is különbözünk). Régen szórakoztam ilyennel, és amikor elhagytam a lakást, nem ritkán felejtettem el visszakapcsolni. Számomra ez rettentő kényelmetlen, így némi üzemidő oltárán inkább mindig online vagyok. Tasker appal már lassan komolyan el kellene foglalkoznom, hogy totálisan belaktam a stabil rendszert.
(#22102) zezoka
Én sem vagyok olyan fontos ember.Kis tréfával fűszerezve: inkább csak feszengek, ha offline vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest