- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Pár napja volt egy ingyenes könyv az Android stock kamera "használatáról", de már nem elérhető. Szakmai könyvek (pl. O'Reilly) itt is annyiba kerülnek, mint a boltban kb., ingyenes könyvet nem is nagyon találni. Erre van olyan app, ami listázza az akciós könyveket (mint alkalmazásoknál az AppSales)?
-
Syd69
aktív tag
Ezen nem ragad vagy akadozik a kijelző tapicskolásakor az ujjad?
PvZ-t meg Fruit ninja-tsimán játszom rajta, azok elég tapicskolósak
Hajszálkarcok gondolom nem látszanak meg rajta?
De, kopik meg karcolódik - végül is erre van kitalálva. Én sokat rakom nyeregtáskába (kulcsok, pótbelső, gumileszedő, stb...), és hát sajnálom...De évente egy csere és mindjárt más
Eddig a fent említett márka volt a legkönnyebben beszerezhető, felrakható, strapabíró - legalább is nekem
-
Worlon83
aktív tag
Én bementem, mondván, hogy véletlen másik SIM helyett a jót vágtam ketté (valójában a rendes SIM-ből akartam Micro-t csinálni, nem jött össze...), mondta, hogy 4500 lesz. Aztán a mivel céges volt a kártya, így egy meghatalmazást átfaxoltunk a céghez, közben egy jót dumáltam a hölggyel. Kb. 10 perc múlva érkezett meg a kitöltött papír. 2 perc munka után megkaptam a MicroSIM-t, és a hölgy be X-elte, hogy ingyenes csere...
Így lett ingyen a csere
Lehet ha szépen mosolyogsz, bejössz, neked is megcsinálják -
Lehetőleg T-pontba menj, ne pedig partner céghez, és mondd, hogy rendetlenkedik a kártya.. Aztán mikor kicserélik, mondd, hogy micro SIM-est adjanak, mert a közeljövőben venni szeretnél náluk egy telefont, ami micro SIM-es lesz.. De egyébként ez csak az ügyintézőn múlik. Általában ingyen szokott lenni, de hivatalosan 4500 lenne így.
-
FearTomi
őstag
minek mondod, hogy független telefonba kell? Én odamentem és közöltem, hogy kell egy mikro sim és tök ingyen adtak egy új sim kártyát...nem kell, sőt nincs joga tudnia, hogy neked minek kell, visszaadod a régit, ő odaadja az újat és viszlát. Fizeted a szolgáltatást továbbra is, úgyhogy jogosult vagy a sim-re. Szerintem nem is teljesen hivatalos amit csinálnak...
-
leslien
nagyúr
itt van tessék
Független -
gery2123
őstag
Hát az jó kérdés
Nekem még nem volt gondom az N4 -el és remélem nem is lesz, de ha lenne akkor se az LG-hez megy mert én gsm-től vettem.
Igen meg tudod venni kártyásan, és olyat raksz bele amilyet szeretnél mert ők is függetlenül adják, csak ezt nem nagyon hangoztatják
Benex: Én a CM -et ajánlanám, de inkább meg se szólalok mert nekem még root sincs
-
-
petipetya
nagyúr
Bolti garancia:
A szürkeimportból (amelyeket csúnya szóval áfa csalással hoznak be az országba) származó telefonokra szokott járni. Ekkor a boltba viszed vissza a telefont, aztán majd ők valahogy megoldják a problémát úgy, hogy az nekik minél kevesebbe kerüljön. Lehet, hogy ilyenkor egyszerűbb egy új készüléket rendelniük, vagy valamelyik ismerős bolt révén szereznek egy másik készüléket.Gyártói garancia:
Ezt leadhatod a boltban is, vagy a gyártói szakszervizben (ha van ilyen). -
-
twine
veterán
Mert még a végén beperelné őket a Samsung, hogy koppintják a kapcsolóikat
(#4281) gabesz839:
Kikapcsolt képernyőnél, bekapcsolt képernyőzárral....(ha jól emlékszem)
Első töltés után én frankón beparáztam mert azt hittem kukás a led a telefonomban, mer nem villog...
Aztán rájöttem mi volt a "probléma"...
De használd a Light Flow - LED&Notifications-t "Bármit" be tudsz állítani, mi/hogyan/mikor villogjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W