- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A KitKat-ért én sem vagyok oda (pedig szeretem). Szerintem kreatív és izgalmas, hogy abc szerint növekvő sorrendben nevezik el őket egy-egy édességről, a verziószám növekedésével. Engem inkább az LG Optimus vezényszavával tudnának kilőni a világűrbe, ha meghallom. Ilyenkor mindig reménykedem, hogy Megan Fox a segítségemre siet.
-
assemble
addikt
-
zkosaras
aktív tag
-
madoxx
aktív tag
Nem tud valaki dbrand-hez kupon kódot?
-
-atesz-
aktív tag
Van egy Ringke Fusion tokom eladó!
-
gery2123
őstag
válasz
FragMaster #22889 üzenetére
Hirtelen azt mondanám hogy ez egy Sony Z :-D
Város nagyon. -
zola-
őstag
Sziasztok! A nexus toolkit megy win8 alatt? Laptop csere lesz, es csak win8-al megy.
-
sonique
őstag
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
assemble
addikt
0:38-nal ami lathato, az jo esellyel a Nexus 4 utodja
LG-nek tunik ez is.
Did Google Just Show The New Nexus Phone In The KitKat Statue Video? -
Bone123
HÁZIGAZDA
Igen. Itt leginkább a törtvény betartatása a gond. Az EU szerint két évig KÖTELESEK az unió területén forgalmazó cégek a garanciát biztosítani, bármilyen speckó garanciával jön egy termék, lokális vagy céges szinten, a kétéves garancia uniós alapjog.
Itt a törvényrendelet és a
részletes magyarázat. -
membrandj
nagyúr
Üdv! Érdeklődnék,hogy a Német google play-ből rendelt telóra hány év garancia van? 1 v 2?
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #22868 üzenetére
Basszus tényleg, elfelejtettem, hogy a K jön, akkor legyen Android Kakaóscsiga. És közben kiderült, hogy azért 4.4 és nem 5.0, mert ugye 4 darabból áll a kitkat csoki
Szerintem nem lesz KLP, legalább is egy éven belül tuti nem. Amúgy jó lenne, ha itthon is elkezdenék árulni az "androidos" kitkat-et, mert lehet vele google playre kredit feltöltést nyerni
-
dnelb
veterán
latest nightly + franco r182 piszok gyors (ondemand )
-
FearTomi
őstag
Na, Király! Android RigóJancsi se lenne rossz!
-
Scooter74
őstag
Igen úgy néz ki a dolog, hogy a Nexus 5 a 4.4-l fog debütálni a Nexus 6 pedig a LolliPop-pal. Azaz a nyalókával. A Nexus 4 ünk pedig azzal fog le köszönni Erre még a nyakam is rátenném.
-
kovadika
őstag
Koszi. Es a fbot hogy lehet szinkronizalni a gyari naptarral? Nem talalok ilyen opciot maskor a fb ajanlotta fel.
-
kovadika
őstag
Sziasztok. Most jott meg a telo. A torolhetetlen gyari alkalmazasokat erdemes letiltani vagy nem zavarnak sok vizet? Gyari zenelejatszo app van a telefonon vagy nincs? Ha nincs, melyiket ajanljatok? Kezdokepernyorol hogy lehet kitorolni a nem hasznalt oldalakat?
-
barbaron99
tag
Sziasztok! A 4. kisebb 1-3MB rendszerfrissítés / foltozást kaptam 4.3 os update óta amit kapok, normális ez? Gyári rom. Lehet ahhoz köze, hogy TWRP recovery van fent, N-Cry-al toolkittel rootolva. Eddig minden rendszerfissítés után bejött a TWRP, majd reboot előtt felajánlotta, hogy újrarootolja a telót, ezt 3x is eljátszottam az eltelt két hét alatt. Most, a 4. alkalommal kivételesen nem jött be a recovery. Mi a fészkes fene ez a 2-4 naponta érkező foltozás? Build JWR66Y, ami a négy javítás óta változatlan, de az ég világon semmi változást nem veszek észre a frissítések után.
-
SÖ
addikt
Mikor adják ki a 4.4-et?
Szerintem valami furfangos biztonsági frissítés lesz. A kongresszus többször is felhívta a Google figyelmét, hogy a rendszer vonzza a rosszindulatú szoftvereket. Talán 4.4-ben már lesz tűzfal, és a telefont úgy tudjuk felébreszteni, hogy megnyálazzuk egy ponton, amiből DNS mintát vesz.
Más
Sosem értettem a névadók szándékát. Mi az hogy Mézes Kalács, KiteKat és hasonlók - mint név, egy olyan komoly operációs rendszernek, mint az Android. Ennyi erővel a konkurens WP-t lehetne menzának is hívni. Ez kb. olyan, minha a Herkules csapatszállítót, vérszegény muslincának hívnánk, vagy a World Sreet-et Zsák utcának. Miért nem tudnak kitalálni értelmes nevet.Na látom nem csak nálam verte ki a biztosítékot.
-
dombila
őstag
Szeretném megérni az "Android Sportszelet"-et
Vagy a csokiknál maradva L-el az "Android Lion" - lehetne sörénye az Androidnak. -
dombila
őstag
Ha a 4.4-re elhasználják a K betűt, akkor a jövőbeli 5.0 legalább L-el kell hogy kezdődjön, így a KLP már ejtve lett. Egyébként azért váltottak KLP-ről KitKat-re, mert: "very few people actually know the taste of a key lime pie.", azaz nagyon kevés ember tudja, hogy igazából milyen izű a KLP.
-
Scooter74
őstag
Akit érdekel:
Franco kernel r181 test build. Mar tegnap akartam posztolni, de nem volt ra idom.
"Heres another Kernel r181 test. I merged some Ondemand patches with fixes from CAF, two workqueue fixes from 3.4.60 and I fixed the bug that blocked the CPU if a user underclocked to 1026MHz or 918MHz. Also increased up_threshold to 95. This release should be a bit easier on the battery as CAF fixes a few things on the patches I merged."
-
FragMaster
addikt
Kint amúgy most N7-et és/vagy playstore creditet lehet nyerni csokipapírral. Behozhatnának egy ilyen promóciót ide is.
-
AsusBoy
senior tag
KitKat 4.4 frissîtés mikorra várható?
-
rasky
senior tag
Utóbbi frissítések óta crDroidon az android os nagyon pörög...:/ merül mint állat.
-
kovsol
titán
A gyors frissités miatt veszek csak nexus terméket ezután is. Nexus S után már jön a Nexus 4 em. Tabletnek meg nexus 7.
-
dombila
őstag
Van egy küllönbség a névben (szintén Engadget forrás). A csoki "Kit Kat" szóközzel van írva, az Android név nem!
Úgy tűnik lesz Andorid alakú Kit Kat is
-
dombila
őstag
Az Engadget szerint már tavaly novemberben megegyezett a Google a Nestle-vel a KitKat név használatáról. (Ingyen használja, naná, jó reklám lesz ez a Kit Kat-nek!)
Hát jól tudtak titkot tartani, mert ugye a KLP volt a befutó név már leglább fél éveBár eredetileg valóban a Key Lime Pie-t szánták a névnek, csak meggondolták.
-
dombila
őstag
válasz
Bone123 #22830 üzenetére
Pont emiatt jelent meg az Android Services. Az API egy részét ebbe mozgatták/mozgatják át, így az Android verziók már nem fognak akkora jelentőséggel bírni, mint korábban. A Google appok egyre inkább a Google Services-re épülnek, nem az Android API-jára, így korábbi verziók alatt is lehet újabb app-okat használni.
Persze lesz mág különbség az Android verziók között, de csökken. -
petipetya
nagyúr
válasz
hardverhudi #22821 üzenetére
Leesett...
-
w333
félisten
válasz
hardverhudi #22821 üzenetére
Ez : Link elég hívatalosnak tűnik !
-
hardverhudi
tag
lehet lesz 4.4 "Kitkat" névvel
[link] -
dombila
őstag
-
noorbertt
őstag
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=PLHaE4iUwMjns9HLvF4J20nfDDrRRXqOuH&v=wr92UnwPi5g
ilyet használ valaki? mennyire véd ez valójában? -
törölt tag
Sziasztok, mi a véleményetek a TPU S-line szilikon tokról? Itt most csak a gombok nyomására gondolok (hátha használ valaki). Illetve tudtok olyan magyar oldalt ahol van, olyan képernyővédő fólia aminek a szenzoroknál kivan vágva a helye? Mert ami most rajta van ott nincs erre meg nem gondoltam, és hát finoman szólva eléggé sz***k vele hívásnál....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!