Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diodd
tag
helló. segítséget szeretnék kérni. tegnap vettem egy nexus 4 -et és nem akar működni az értesítő led. a beállításokban bekapcsoltam de nem jelez ha nemfogadott hívásom van
Mate 7
-
diodd
tag
milyen tokot ajánlotok a telefonhoz? jó lenne olyan, amit meg tudnék rendelni valamelyik magyar áruházból
Mate 7
-
diodd
tag
válasz Pistiboy88 #11153 üzenetére
köszi. rendeltem ma egy bumpert, védi majd a hátlapot és matt fekete. nekem ez a sárga nem annyira jön be
Mate 7
-
diodd
tag
valamiért a telefon a youtube videókat a youtube alkalmazásban nyitja meg és nem a chromon egy új lapon. eddig nem csinálta, most kezdte el magától. hogy tudom visszaállítani?
Mate 7
-
diodd
tag
Azokhoz szólna kérdésem, akik már jó ideje tok nélkül használják a telefont. Nagyon kopik a fém keret és az oldala? Van hozzá tokom, de azért is választottam ezt a telefont mert nagyon jól néz ki, de így tokkal nem sok látszik belőle
Mate 7
-
diodd
tag
Én pár napja rendeltem egy bumpert, mert most kemény tokom van hozzá és pont az a bajom hogy alul és felül kilóg. Ízlések és pofonok
Mate 7
-
diodd
tag
Nekem is fent van a 4.3 és azóta a light flow ott van az értesítések között, próbáltam a light managert i de az is. el lehet tüntetni valahogy?
Mate 7
-
diodd
tag
4.3 óta többször is előfordult, hogy kiírta hogy nincs sim és csak újraindításkor érzékeli de néha még akkor sem. Ki kellet venni és visszarakni hogy jó legyen. Más is tapasztalt hasonlót?
Mate 7
-
diodd
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy nova launcher-ben hogy tudom megváltoztatni az ikonok kinézetét az alkalmazások között. Van ikon pack, de az egyikhez nem rendelt hozzá újat. A főképernyőn meg tudtam csinálni de a menüben nem
Mate 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest