- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Az, hogy nem is érti, és nem is érdekli elég nagy baj. A kábel mendzsmentet szépen is meglehet oldani, de ha ez olyan fontos szempont hogy nem számít a javíthatóság, a bővíthetőség vagy az ár/teljesítmény arány akkor egészségére... csak a baj az, hogy ilyenek jönnek aztán 2-3 év múlva, hogy lassú a gép valamit kezdeni kéne vele.
Egyébként , miért a laptopot kijelző nélkül veszi?* A gépházat sem kell kerülgetni ha nem a szoba közepére teszi* Több helyen láttam, jogy és akkor a laptopra külön rákötve egy billentyűzet, egy egér és egy normális monitor. Na ez már tényleg szembemegy minden logikával
Most egyébként ennek a kérdésnek pont van aktualitása is. Barátnőm laptopján ugyanis elment a felső két sor a billentyűzetből, és a gép kb 1 perc működés után kikapcsol magától. Nem, nem melegszik, van coolpad is, de teljesen hűvös. Mivel minden is forrasztva van rajta (kivéve az a SATA SSD amit utólag tettem bele), mondtam neki, hogy én nem tudom kitesztelni, hogy mi lehet benne a rossz, tippre alaplapot mondanék, de tökmindegy, mert úgyis az egész belét cserélni kell gyakorlatilag. A szervízben azt mondták, csak a munkadíjtól jó eséllyel gazdasági totálkáros lenne a gép (és még hol vannak az alkatrészek), szóval engedjük el. Egyenlőre hazakerült, de szerintem bontódás lesz a sorsa, és egyúttal feljött a kérdés, hogy most mi legyen?
Tekintve a költségeket és az anyagi helyzetet mindenképp az asztali gépet preferálnám, ő meg a laptopot mondván akkor eltudja vinni bárhová. A 9 év alatt amióta laptopja van, egyetlen egyszer vitte ki a házból, mikor becsomagolta a bőröndbe 4 napig ki sem vette belőle, majd hazavitte és ugyanúgy visszarakta az asztalra. Szóval érdemes lenne ezt mégegyszer átgondolni
Mondjuk az anyagi helyzetet figyelembevéve úgysem holnap kell erről dönteni, mert jelenleg még egy új asztali sem játszikSzóval továbbra sem értem ezt a laptop őrületet azoknál akiknek tényleg nem indokolt a hordozás miatt, de hát úgy tűnik másoknak más a fontos. Nem lehet mindneki tudatos vásárló és power user. Én egy laptopot csak második gépként tudok elképzelni (ahogy volt is 2012 és 2015 novermbere között ).
-
opr
nagyúr
Plusz nyugodtan lehet folytatni meg a sort:
- Asztali geppel nem tud leulni a nappaliban/erkelyen/teraszon/akarhol nezni amit akar
- Laptopban van webcam, tehat ha beszelget a vilagban ki tudja hol elo ismerosevel, ki tudja vinni magaval a konyhaba es tud fozocske kozben dumalni
- Takaritas: Asztali gep, kabelrengeteg... Hatalmas szivas. Laptop: 1 perc
- Igazabol ma mar nem is dragabb a laptop, mint az asztali gep, ha nullarol kell indulni, sot...
200khuf korul kapsz egy olyan lapost, aminek IPS kijelzoje van, i5/r5 procija, m.2 ssd tarhelye, es felpasszivan mukodik.
Ennel az asztali gep se lesz olcsobb, ha hasonlo minosegre torekszunk, uj alkatreszekbol.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
ui.: Bovites meg a budos eletbe nem fog ezeknel bejonni a kepbe, mert ~5-6 evig, amig hasznalja, boven eleg lesz az ereje, utana meg ugyis elromlik a picsaba az egesz. Aztan lehet cserelni.
-
-
KROK640
nagyúr
Persze, szerintem is. De ő nem találta meg, gondolom azvolt az elképzelés, hogy majd készen belinkelem neki, ha meg nincs akkor egy tábla csokiért viszem az egész évadot. Hát nem.
Az más dolog, hogyha utalt volna X összeget akkor az az első, hogy alaposan megnézem én is, hogy valóban van-e felirat (mondjuk azt, hogy melyik release-hez kellene azt természetesen nem közölte velem!), mert minek dolgozzak, ha van. Nyilván ebben az esetben az összeg 90%-át visszautaltam volna, a többi meg tanulópénz.Nem mellesleg azt is eltudom képzelni, hogy fogalma sem volt arról, hogy mekkora munka ez (pláne ha időzíteni is kell), mert akkor talán eszébe sem jut kérni ezt tőlem.
Egyébként az sem véletlen van, hogy ilyen melóhoz csak akkor kezdek hozzá, ha X mennyiségű lóvét előre megkapok. (mert erről is van egy storym, bár az eléggé szerencsésen sült el, hála az akkori tanítványaimnak) -
totron
addikt
(OFF)Vagy ha tényleg nincs, akkor pár napon belül úgyis lefordítja valaki(/OFF)
Számos esetben tényleg ne lenne inkább. Próbáld ki a Picard S02E07-hez tartozó agyfaszt, nekem sikerült meghaladni addigi önmagam ízes káromkodásban és kútba fojtás tervezésileg, olyannyira nem szabadott volna még megközelítenie sem a területet a hülyegyereknek. Tele van baszva vesszővel a mű, nem gyengén. Az egybe-külön problematikája meg ugye alap. Olyan is volt, hogy nem sikerült eltalálnia a szót - nem ismeri a nyelvet egyszerűen, hiába a saját k. anyjáé - szóval hogy 1 szót kettőbe sikerült és még vesszőt is közéjük. Próbálnád normális irányítók (mondattagolók) szerint ritmizálni, befogadni, elosztani az olvasnivalót és hát az istennek se megy. Ha báármi kommunukációt megkísérelsz a témában jön a kikoptathatatlan rigmus, hogy dehát ingyen készült. Anyád.
Tehát adott a dilemma, hogy tud nem belefutni az, akit érdekel az adott széria vagy múvi, esetleg csak vágyik az eredetik hangi hadovára, de nem ilyen szarral körítve. -
-
Pötyi
őstag
Engem a múlt héten állítólag az OTP-től hívtak erős akcentussal*, hogy erősítsem meg a három darab húszezer forintos utalást, mert ők - mármint a telefonos csalók - gyanúsnak találják. A bibi az volt, hogy korábban csak egy utalást adtam fel, azt is nagyságrendekkel kisebb összegben...
* Ilyen csúnya tanyasi akcentussal sehova nem vesznek fel operátort, alig lehetett érteni, amit mondott.
-
E.Kaufmann
veterán
Rókáék nem csináltak ilyet, a GLS viszont, mely boltokkal gondolom meg is egyeztek és rendesen jelzik a készletet valamint nem ülnek a pénzeden, azoktól óraműpontosan hozza másnapra a cuccost (pl. a vezetéknélküli bolt meg az énpuhám
)
Gondolom még most tanulják az automatázást a többiektől -
Jut eszembe felírtam ezt a cloudomba. X forward Windowsról, SSH tunnelen át. Cygwin kellett hozzá.
A 2020 a kintről is látszó SSH portom.Cygwin X terminál :
ssh -p 2020 -NL 2020:távoligép:22 user@homegateway
Jelszó után nem fog visszaadni semmit. Futni hagyni, ez viszi át a távoli 22-es port a helyi 2020-ra
Másik Cygwin X terminál :ssh -XCY -p 2020 -L :6000:localhost:6000 user@localhost
Ez egyből a távoli gépre dob, innentől van X forward. (A homegateway a home szerverem, amin keresztül tunnelezek.) -
-
bambano
titán
mert a süket ssh a windowsos változókból állítja be a távoli linuxon a környezeti változókat. tehát ha beállítod a windowson a DISPLAY környezeti változót, akkor azt be fogja állítani a linuxon is.
Az Xming-gel meg az a baj, hogy 2016-ban volt hozzá update... Van full opensource X szerver windowsra, meg van opensource X windowsos c fordítóval lefordítva. Azok lehet, jobbak. A mostani windowsokban meg szokott lenni openssh, nem kell putty.
de máris szégyellem magam, hogy ennyit tudok a w10-ről
-
-
totron
addikt
Olyan elánnal veszi be a területet az említett típus ami egy linuxban való elmélyedésre is bőséggel elegendő lenne, de van köztük aki soha nem hagyja el a Windows-i akolmeleget, még véletlenül sem. Ott lebzsel, telken belül, akár ismétlések árán is. Majd remélhetőleg kinövi és gyerekei lesznek. ...Akik szintén Windows-t használnak majd, hehe.
-
bambano
titán
nekem szerencse, hogy nem kell windows topicba járnom
de ott van egyébként a milyen routert vegyek topic, ott is ugyanazokat a kérdéseket emlegeti a topicgazda...mert például ha beszabadulnék egy windows topicba, meg tudnám kérdezni, hogy hogy oldod meg, hogy egy linuxos szerveren futó program kimenetét lássa az user... meg hasonló feketeöves kérdések, amiktől biztos falnak menne az összes topicgazda.
-
BiP
nagyúr
Ne is mondd, amikor vettem gépházat 7éve, hogy lecseréljem az akkor >10éves sulinetes Codegen gépházat, ugyanebbe a problémába futottam bele.
Szigorúan nem plexi-oldallapos, így a boltban kapható házak 90%-át kizártam.
Led nem kell, legyen lehetőleg csendes.
Ne legyenek első 5 1/4-es helyek, mert nem kell. Évek óta nem használtam az optikát a gépben.
Legyen relatív kicsi, ne köbméteres tartály méretű, mint az átlag ATX házak mostanság, de azért egy izmos VGA még férjen el benne.Corsair Carbide 400Q lett a befutó, van rajta egy halvány fehér bekapcsoló led, (hdd led nincs bekötve, leszarom, mikor dolgozik az SSD, meg hdd amúgysincs a gépben).
#29119 opr : +1, már ha a black verziód van. [link]
#29128 bambano : Hát nem tudom, én baromi sok mATX házat találtam, amikor kerestem.
Igaz, ebből a normális szintén fehér holló, mert méretre mindegyik akkora, mint egy ATX ház, csak nem megy bele az atx lap. -
opr
nagyúr
Igen, a gephazzal nekem is volt par korom, minimum egy hetig kerestem egy normalisat, rendesen felbasztam rajta az agyam. Vegul fractal pop air lett, nekem tokeletes. Sima fekete, normal meretu ATX lap belefer, nem vilagit semmilye, konnyu takaritani/tisztantartani, belefer a legdurvabb vga meg levegos cpu-huto is, konnyu szerelni meg kabelrendezni, jol szellozik, es belefer 2db 3.5" + 2db 2.5"-os vinyo/ssd, az m.2 slotokon felul, illetve gyarilag van benne ket elolapi meg egy hatlapi 12cm-es venti. Mindezt 35khuf-ert.
A ket hatranya, hogy csak max 280mm-es AIO-t lehet belerakni, illetve gyarilag az elolapi usb-c vakdugo, tehat ha kell, kulon meg kell venni kb 8khuf-ert, de ez szamomra abszolut nem problema, ugyhogy teljesen meg vagyok vele elegedve. -
-
fatpingvin
addikt
nem az. az üveg nem egy kristályos anyag, amorf, és ebből adódóan vannak folyadékra jellemzőe tulajdonságai, mint pl a plaszticitás, ami bár hőmérsékletfüggő de abszolút nulla fok felett mindig jelen van. ezt értelmezte át a köztudat úgy hogy az üveg folyadék.
nagyon régi, gyenge minőségű üvegtáblákon ténylegesen megfigyelhető a jelenség valamelyest (főleg műhelyek ablakainál ahol azért melegebb van), viszont ezt nem szabad összetéveszteni a kezdetlegesebb gyártástechnológiával előállított üvegtáblák hullámosságával.
-
-
Milyen munkakör? Kettővel ezelőtti helyen pl. a training csoport globálba' dolgozott a magyar telephelyről. Tehát simán tartottak oktatásokat amcsiknak este 10-kor.
Csak mondjuk nem gúgli találkán...
De mondjuk hogy a távoli félnél mi a gond... hát, azt majd az ottani IT. -
-
Top cat
addikt
" - mi faszér tart este fél8-kor még online akármit? "
-
-
Ja, ez nálunk rendszeres. Vannak erre módszerek
És hogy mivel zaklatod
Jön a levél, hogy elektronikusan kell elfogadni az új munkaszerződést (cégben változás miatt kell).
Levélben egy darab link se, csak képernyőképek.
Azonnal válasz, hogy OK, de hol van ez a cucc? Mert valamelyik HR felület, de hát én pont ugyanannyira vagyok hajlandó tudni, mint ők a mi szabályainkat... -
koby11h
őstag
Mit csinálnak?
- felrakja a hálózati meghajtóra egy nyitott mappába a dolgozói magán email címlistát (ahová a bérpapírokat kérik), jelszavazatlanul és amikor mondom, hogy gödöpörö, akkor megijed...
- elfelejt szólni, hogy az új ember mikor jön és csodálkozik, ha nincs előkészítve új laptop
- elfelejt szólni, hogy az új ember nem is jön, mert kapott jobb ajánlatot és ne várjam a gép átadással fölöslegesen a tárgyalóban
- elmondja, hogy miket kell betartani a cégnél szabályzatok és furán néz, ha jelzed neki, amikor megszegi, sorozatosan, többet isSzóval azt tudom, hogy mit csinál napközben, azt nem tudom csak, hogy a fizetését miért kapja?
-
E.Kaufmann
veterán
- Tetszik neked a titkárnő Gizike, de nem szeretnéd zaklatni. Milyen formában közeledhetsz felé?
- Lenne egy jó ötleted a csapatépítő tréningre, sörpong.
- Vagy csak valami bérügyintézéssel kapcsolatos dologgal, mert azt hitted, hogy a bérszámfejtés is rá tartozik (amúgy egyes kis cégeknél a bérszámfejtő a HR, sőt konkrét ERP-ben HR modulnak is hívják a bérszámfejtő modult
)
-
-
KROK640
nagyúr
"úgy, hogy általában nem a turbómagyarok a leghegyesebb nyilak a tegezben." . és milyen igaz.
Épp a minap kellett eléggé részletesen kifejtenem az egyiknek, hogy Kárpátalja mostani visszacsatolása miért is nem lenne annyira jó ötlet, és ha ezen gondolat vezérli miközben erősen oroszpárti a háborúban, akkor nyugodtan újra lehet gondolni az egész történetet. -
totron
addikt
- de annyira meggyőző...
Ezek csak a színeket látják esküszöm. Mindenki lehet béna, a kérdés az, kifejlődik-e a könnyedén meggyőzhető állapotból.- hát nem, mert nem tudom fejből a jelszavam
Szép fordulat és lehetne ez az univerzum általi jótékony kikompenzálása a nő <-> technika veszélyes elegynek, de mindig ott lesz az a mínusz egyedik önkéntelen mesterlépés ami szavatolja a pajzson a rést/supporteri arclevakarástot. Szeresük hát üket, mert úgysem lesz soha más. -
Úb+
De végülis mindegy, hogy fejből melyiket nem tudja.
Nekem ilyenek, hogy
1.
Nem jó a nyomtató, hibát jelez (ticket, ez az egy sor, kicsit hosszabban). User offline.
Nyomtatót nézem, semmi hiba, nyomtatok rá, kérdek valakit, aki ott ül, kijött.
Közben válaszol a user is. Ja hogy minden más nyomtat, csak az Excel nem.
Mondom nyomtass PDF-re, arra is dobja?.
Azt hogy kell?
Leírom neki, hogy hogyan váltson nyomtatót (csak úgy 20 éve dolgozhat számítógépen, ha nem régebben).
Jön a válasz, hogy nyomtat!
Mondom a PDF-re?
Nem, az Excelre!
...nem tudom, mitől javult meg neki, de mindegy is...2.
Kollega ideg, hogy nem megy a kétfaktoros hitelesítése. Az a lényeg, hogy korábban ment többféle appból, de mostanában csupál ki végre mindenfélét a mobilos csapat. Mondom hogy csak a ************* fog menni.
DEŐAZTNEMAKARJA
Mondom wtf.
Mert túl hosszú a jelszava, és azt be kell írni.
De mondom egyszer, amikor behitelesíted.
DEAKKORSEMTUDJABEÍRNI
IT-s. -
koby11h
őstag
Pontosan, én is mindig a gazdasági igazgatóhoz és a tulajdonoshoz küldöm őket!
Érdekelt-e, amikor 3 éve az utolsó katódsugárcsöves monitort is lecserélte az ügyfél? Hát persze! Mert nem mindegy mit cipelek! Nekem már 13 éve is LCD volt (amire vissza tudok emlékezni) és 4-5 éve egy 75 Hz-es IPS-t használok.
Érdekelt-e, amikor az utolsó HDD-s gépet lecserélte az ügyfél SSD-re? Naná! Hisz nem mindegy mire telepítek és min frissítek! Persze nekem már 2013 óra SSD volt a gépemben, de mi ugye nem az ügyfél gépeit használjuk
És persze nem mi döntünk az IT beruházásokról sem, sajnos! A javaslatainkkal pedig sokszor kitörlik a ... -
Ferrari fan
tag
Így kell
Én le se merem írni a munakidőmet, mert meg fogtok kövezni
9-15 hétköznap és ha bármit intézni kellene alatta pl posta stb. akkor simán megoldható, túlóra sok nincs, jah és full HO vanÜgyfélszolgálat vagyok egy személyben+ a főnököm, akia fejlesztő a cég saját programjait felügyelve, telepítve.
-
-
koby11h
őstag
Pontosan! Elkezdte magyarázni nekem a húga és az édesanyja, hogy próbáljam megtudni mit rontottam el, vagy mi nem tetszik neki... Mondom én? Majd elmondja, ha szeretné, én már megkérdeztem, hogy mi a baj, semmi! Elmondtam, hogy ha semmi, akkor én nem tudok mit tenni, mert csak azt tudom megoldani, amit értek... Végül jött és elmondta. Persze egy felfújt dolog volt, amiért utána még bocsánatot is kért
-
vince
őstag
Múltkorában hívtak a gazdaságis kollégák, hogy van egy számla, segítsek már azonosítani, hogy pontosan miről szól. Nézem a számlát, két darab monitorállvány, sok tízezer forintért. Először nem értettem, nem szoktunk külön állványt venni monitorokhoz, aztán gyanús lett, hogy valami hangtechnikai áruház állította ki a számlát. Az állvány cikkszámára rákeresve meg is lett a megoldás, valami professzionális stúdió hangfalhoz (amit a szaknyelv szintén monitornak hív) vettek állványt az illetékesek, szóval nem volt közünk a pénzköltéshez
-
-
zsolt_64
senior tag
Akkor (megmost is) engem csak a java érdekelt, eléggé paráztunk hogy mi lesz, de szerencsésen megoldódott. Az Oracle-s java teljesem el is engedtem, ez az adoptopen teljesen jó...
Éedekes kérdés lenne hogy jó biznisz volt-e az Oracle-nak akkor megvenni a sunt-t , illetve fizetősssé tenni a java-t, ez utóbbiban nemigen látom a biznissz modellt. -
-
net84
őstag
Teljesen jól összefoglaltad...
Ha már a WiFi-nél tartunk. Közintézmény, Cisco rendszer, még a takarítók is egyedi felhasználónév és jelszó kombót kaptak a kapcsolódáshoz (nekik csoportos, a többi dolgozónak egyedi, névre szóló). Mindenkinek névre szólóan osztottam ki és el is magyaráztam mit, miért kap. Jó fél év után meguntam és úgy döntöttem, hogy jelszót cserélek
. Ezzel 2 nap alatt fel is térképeztem, hogy mennyi user használta az én accountomat eddig (tűzoltásnak mindig beütöttem a sajátom, amikor net kellett valamelyik munkaállomásra és nem volt hangulatom a kiselőadáshoz). Onnantól kezdve viszont senkinek...hirtelen előkerültek a korábbi papírosok.
Ugyanitt futottam bele olyan hálózati hibába, amikor sorra IP-cím ütközést jelentettek, leállt a hálózati nyomtatás, a tesztgép nem kapott IP-t és valaki még a rendszergazdai noti IP-jét is lenyúlta. Ha minden és mindenki egyszerre aktív, akkor sem lehetett volna 160-nál több IP forgalomban - de nem számoltam a kiszivárgott központi WiFi kóddal (a hibakeresés elején nem voltam még ebben biztos). Annyira elöntött az ideg, hogy kitiltottam MAC alapján a hálóról mindenkit (aki lenyúlta a rendszergazdai IP-met, azt tiltásba tartottam, úgyis szól, ha nem megy nála a háló és lebukik - a mai napig nem tudom) és lelőttem a DHCP-t, majd nyomtam egy restartot az egész rendszeren. Amikor nálam minden működött, levettem a tiltást és jelszót cseréltem a belső hálóhoz tartozó WiFi-n is...#27532 - hcl - Legalább jó helyen volt csak a nevek nem stimmeltek.
Júzer hív, nem megy az egér:
- próbáltad kihúzni, visszadugni (tudom, köcsög kérdés)?
- igen, de akkor sem működik
- világít az alja (ne bonyolítsuk, fordítsd hanyatt és pont)?
- nem, ez jó vagy rossz?
- megyek...
A felhasználó abból tudta, hogy ő a hunyó, hogy elkezdtem fotózni. Sosem próbáltam addig, de azóta sem. A HDMI aljaztba tökéletes passzol az USB-A dugó. Még némi ellenállást is tanusít, hogy bedugáskor és kihúzáskor is meglegyen a megszokott érzés... -
Ferrari fan
tag
Így van, nálam is volt már hasonló kérdés.
Ez ugyanolyan mint mikor ír vagy hív a user, hogy "nem megy a gépem".
-Világít rajta valami? (már rutinból ez az első kérdés ilyen megkereséskor nálam)
-Igen, villog is.
-Áhh, akkor megy az a gép, csak képet nem ad...Monitor be van kapcsolva?
-PERSZE MINDEN, NE NÉÉZ MÁR HÜLYÉNEK...
-Ok, leballagok (emeleten volt az IT iroda)....
Nézem, monitor nincs bekapcsolva..feltűnik, hogy az asztalon át lett rendezve pár dolog, egyből nézem a monitor hátulját, hát a kis huncut táp kábel nem ki van húzódva
"Minden be van kapcsolva ahaaa..."Ugyanerre az esetre pedig másik változat, amikor az elosztó van lenyomva, de a gépe megint szar...cseréld le!
Egy kolléga mondását átvettem én is, sok esetben igaz, csak vele ellentétben a Usereknek nem mondom a szemébe
"Default-ból minden User hülye." -
-
BiP
nagyúr
Asszony is kap ilyen emaileket, (neki pontos címe van).
És tök más embernek célzott levelek ezek.Persze mivel mindkettőnknek elég generic címe van, évszám minden kutyafüle nélkül, az eltévedt mailek többsége olyan, hogy
- lemaradt a vége, amit McDuglas is ír
- valaki nem tudja a saját emailcímét, és rosszul regisztrál a szolgáltatónál, biztosítónál (ezeket utálom a legjobban). Van átfedés a végéről lehagyott évszámmal.
- a másik fél csak nevet tud, és bepróbálja a névből képzett címet. -
BiP
nagyúr
ahogy begépeltem ugyanazt pont nélkül, azonnal írta, hogy ez már foglalt.
Tehát az is lehetséges, hogy valaki más ezt már beregisztrálta magának korábban.(nekem úgy rémlik, hogy anno én beregisztráltam magamnak mind a kettőt, de a pontossal nem foglalkoztam, és vagy elvette vagy csak szimplán rosszul emlékszem, de már más használja)
És igen, irtó nagy blama. Nem egy megoldhatatlan probléma, de mégsem kezelik le, hanem letudják azzal, hogy az ugyanaz.
-
-
-
-
-
-
E.Kaufmann
veterán
Én is használtam olyat, puttyal, hogy elérjem egy Linux szerver X felületét, amin futott egy böngésző és abban lehetett buzergálni egy szolgáltatást, biztos ami biztos
Na jó, mondjuk ugyanazt tuti elértem volna sima ssh konzolon is, de ha már így mutatták, így csináltam -
-
totron
addikt
"A kaputelefon, kérjük hívja az alábbi számot:" - ahogy kiveszem, most ez virít ott.
Mondjuk ez egy csomó ember számára értelmesnek hat, jelentéstartalom mindegy, az értelmes szövegekből is pont ennyi szűrődik át. Vagy ha végképp nem bírod a nyomást: "Kaputelefon állt itt, most kőhalom".
Nem kezdem megint, de múltkor, mikor írtam, hogy méltatlan ez a mindenes mivoltod ott...hát itt a példa.
Végül sosem a főnök kerül cikibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen házat vegyek?
- Automata kávégépek
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 - Néhány nap múlva bemutatkozik a The Battle for Brooklyn DLC
- Sorozatok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest